dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder: 'Baby in ziekenhuis nadat oom vuistslagen op hoofd toebracht'

Moeder: ‘Baby in ziekenhuis nadat oom vuistslagen op hoofd toebracht’

-

Does Travel - naar Suriname

Een moeder van een 7 maanden oude baby in Suriname beweert dat haar oom het kind enkele vuistslagen op het hoofd zou hebben gegeven. De vrouw woonachtig aan de Ramgoelamweg nam vanmorgen contact op met onze redactie en vertelde dat het kind momenteel in het Academisch Ziekenhuis ligt.

De vrouw Stephany S. vertelde dat ze eergisteren de baby vasthield en een woordenwisseling kreeg met haar oom. De zaak zou zijn geƫscaleerd waarbij de oom begon te stoten en te slaan en dreigde het kind te slaan. Volgens de alleenstaande moeder werd het kind toen geraakt aan het hoofd.

De oom in kwestie zou militair zijn. De vrouw stapte daarom gisteren naar de militaire politie om haar verhaal te doen, maar heeft nog niet gehoord van de autoriteiten. Ook weet ze niet waar de oom op dit moment is.

Het kind is gisteravond opgenomen in het ziekenhuis waar ze wordt onderzocht. De moeder stuurde bovenstaande foto van het kind naar ons. Onze redactie heeft getracht contact te maken met de MP recherche, echter zonder resultaat tot nu toe.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Weer een militair, is het geen politieagent dan een militair. Dit zijn dus mensen die een voorbeeld figuur zou moeten zijn voor de samenleving.

  Helaas zijn het voor een groot deel zwakbegaafde mensen.


  Maak melding
 2. De mensen in Suriname zijn dolgedraaid. Wat een k….z…k. Sterkte mevr. Hopelijk mankeert de baby niets. Opsporen, aanhouden en flink straffen, achterlijke misbaksel.


  Maak melding
 3. Als een ieder op een NORMALE MANIER zijn of haar eigen huis kan bouwen komen dit soort dingen veel minder voor. Maar nee, alle regeringen gebruiken gronduotgifte als een cadeutje voor trouwe volgelingen. Onder welke regering is het zo dat je bij het loket van het domeinkantoor een stuk grond kan aanvragen met de nodige bescheiden en geld voor verkavelings- en administratiekosten en je dan dag en datum krijgt dat je jouw beschikking mag ophalen? De verschillende Surinaamse regeringen tot nu toe zijn medeverantwoordelijk voor al deze misstanden in huizen met meerdere gezinnen bijeen. De grond is van ons! Den mus’ prati en gi alasma sondro bigi barbari nanga aanstellerij!!! LAAT HET GEZEGD ZIJN!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES