dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEconomieDrukte bij pompstations in Suriname vanwege gerucht over benzine schaarste

Drukte bij pompstations in Suriname vanwege gerucht over benzine schaarste

-

Does Travel - naar Suriname

Het was vanmorgen weer druk bij sommige pompstations in Suriname. Veel autobezitters namen het zekere voor het onzekere en gooiden hun tank vol. Dit naar aanleiding van een bericht op WhatsApp en Facebook dat er een benzine schaarste zou zijn.

Dit is echter niet het geval zegt Mark Goede, CEO van SOL en Shell in Suriname. Door bijzondere omstandigheden is de distributie later op gang gekomen. De distributie vindt nu plaats naar alle SOL en Shell service stations, aldus de CEO.

Hij noemt het verspreidde bericht fake en roept de Surinaamse bevolking op om niet te hamsteren, want er is genoeg brandstof.

SOL Suriname heeft inmiddels laten weten dat zij de dienstverlening wat zal aanpassen vanwege het coronavirus. Ze vragen klanten om vanaf nu zelf af te tanken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Zo, nu moet je toch wel inzien hoe dat men met de burgerij aan het spelen is of men houdt zichzelf zwaar voor de gek.
  Is net als toiletpapier inkopen en opslaan. Je kan dat niet eten. Zijn mensen nou letterlijk zo erg bang dat ze direct bij minste geringste al in de broek poepen, van angststoornissen misschien? 👀

  Brandstof ook. Je kan dat niet eten! Deze mensen zijn gemakkelijk te bespelen. Zeg dat er nog een beperkt aantal is en dat het bijna op is (van maakt niet uit welk product) en men gaat in de rij staan. Echt koeien. Precies kuddedieren. Altijd meegaan met de stroom, NIET ZELF helder nadenken en je verstand gebruiken. Dat is veel te moeilijk schijnbaar


  Maak melding
 2. Nou nou, vreselijk hoe mensen misbruik maken van een situatie. Kopieergedrag. De ene doet het ,dus doe ik het ook. Men maakt de situatie onbewust dan wel bewust erger dan het is. Dit is echt in troebel water vissen. Fake news zoals kenmerkend is van de liefhebbers van de koning Willem Alexander en Maxima. Wanneer dit voorbij is zal de burger de rekening gepresenteerd worden. Rutte no go pai. Trump no go pai, yu leki borgu o pai a volle gelag. Ala fasi. In alle lagen. Zelfs pensioenfondsen beginnen nu te reppen over de gevolgen van het Coronavirus. Dekkingsgraad vermindert en zo kun je doorgaan met talloze ingrepen die men zal toepassen. A no mi, a no lanti , na Corona schuld. Sorry yere.


  Maak melding
 3. Feit is dat het volk geen vertrouwen heeft in deze regering. Keer op keer heeft mpp didibri gefaald. Nu 8 uren in de lange rij staan bij chodelul, en morgen who knows in welke rij? Het volk leeft in een grote puinhoop. Wat nu vandaag kan doe we vandaag. Morgen is onzeker. Een creatie van de grootste alcoholist. Dit wanbeleid moet en zal resoluut afgestraft worden.


  Maak melding
 4. Waarom laten mensen zich nog steeds zo beetnemen??
  Hele week had men aandacht voor inkopen en dan zet iemand een bericht en de dommie’s gaan in de rij staan. Jullie hebben te veel tijd.
  Ik heb nog nooit in een rij gestaan voor benzine. Trouwens voor niets sta ik in de rij.
  Mn wagens mogen nooit beneden halve tank zijn.


  Maak melding
 5. @Waldo

  “Vanwege bijzondere omstandigheden komt de distributie nu pas op gang,”

  Wat zijn nu de bijzondere omstandigheden. Maandag was de levering belooft beste Waldo. Het land koopt steeds voor 10 dagen. Dan zijn 3 en 3,5 dagen later leveren veel. Er is altijd iets bijzonders aan de hand beste Waldo en in het algemeen gezien is dat duidelijk. Er moet cash betaalt worden voor dat de pomp op de boot die aanvoert gaat draaien.
  Iedereen weet dat er voor de oude achterstanden een betalingsregeling getroffen moest worden. Dit terwijl de mensen aan de pomp al betaald hebben voor al die Olie leverancies.
  Een partij die volgens de leveranciers failliet dreigt te gaan krijgt alleen maar geleverd als er betaalt is.

  @ Pakiratigri
  “Rutte no go pai. Trump no go pai, yu leki borgu o pai a volle gelag. Ala fasi.”

  laat ik u uit de droom helpen u bent vergeten Bouters no go pai !

  U sleept er om de aandacht af te leiden bij dat de door Corona er enorme te korten zullen ontstaan. U vergeet dat NL gezien de stand van haar staatsschuld Euro 90.000.000.000 in de economie kan pompen tegen 0% rente zonder dat zij boven de 60% Staatschuld ratio komt. Suriname is al ver boven elke redelijk schulden ratio. Hoe ernstig het is met Suriname, laat de Oppenheimer obligatie zien. Ondank alle garanties (goud royalties, staats olie dividend, HFO rekeningen Newmont) is de effectieve rente per heden meer dan 15%. ofwel het is een Junkbond.

  Beste Pakiratigri de regering heeft in 2013 niet de lef gehad bij te sturen. De regering heeft consumptief besteed in 2014 en 2015 voor de verkiezingen en daar plukt nu iedereen de wrange vruchten van.
  Nu heeft de regering geen resources en niets om welke calamiteit op te vangen. Staatsolie komt nu door de reductie in vraag naar olie en het vergrote aanbod in de absolute gevaren zone qua haar winstgevendheid en haar krediet overeenkomsten.
  Beste Pakeritigri ik heb nog niets gehoord over de obligatie uitgifte van Staatsolie die nu plaats vindt en die noodzakelijk is om op 14 mei aan haar aflossingsverplichtingen te kunnen voldoen. Ik wil niet nadenken over een situatie als Staatsolie op 14 mei faalt want dan is zij in default en zullen ING en Credit Suisse moeten acteren zoals zij in 2015 hun kredietovereenkomst op zegden en er een Oppenheimer Obligatie tegen 9,25% (nu 15% effectief) afgesloten moest worden.


  Maak melding
 6. @ W&W: de ene W verdedigd het tratrala beleid van de zuipende en snuivende voorman van een hoop vaseline smeerders, en de andere W predenteert meer dan een wagens te hebben waarvan de tanks altijd halfleeg zijn. De ene W is neurotisch, hij kan niet zonder copy paste en de andere kraamt maar wat. Een mooi koppel dat paars representeert. Succes W&W, a million way to die choose one: bosje bridje may be or the 11th floor. No body will miss you vaseline morseraar!


  Maak melding
 7. Nederland houdt van zwart geld. Niks terug voor de graaiers, naaiers en verdraaiers. Ga lenen, en we zetten dat stop met brief. Zelfs Oppenheimer luistert naar ons en niet naar de slapdanige plee van W.


  Maak melding
 8. Waldo 19 maart 2020 at 19:44
  JoJo 19 maart 2020 at 19:30
  @Waldo
  Er is nu crisis in de hele wereld
  ——
  Lang voor corona zat Suriname in een crisis. Al 10 jaren lang gaat dit land door een ongekende wanbeleid heen. Lange rijen en onzekerheid bij het volk. De mpp paarse ratten zal het coronavirus nu misbruiken. Dat was al te verwachten. Koerstijging, winkelprijzenstijging, geen betaling lonen, geen benzine…..allemaal schuld van corona en anderen. Didibri heeft nooit verantwoordelijkheid genomen. Mpp alcoholist is weer gevlucht. Ben benieuwd welk merk camera zijn vrouw heeft. Chinese?


  Maak melding
 9. De situatie is stabiel in suriname. stabiele depressie. ik vind dat nederland de 19,5 mln terug moet geven. ik vind dat dus het is zo. de ene keer roept deze jongen pg, pg. nu neen ajb geen pg, geen pg, geen pg.geef ons het geld laat pg a


  Maak melding
 10. Waldo 19 maart 2020 at 20:06
  Boeler vaseline smeerder, je hoeft niet te kopiëren en te plakken hier. Kom met je eigen mening man. Niet zo kinderachtig doen. Bewust verlaag je je niveau tot nihil. Zal het de schuld van het agoesyndroom zijn?

  Oom bert, was kost een pak melk nu? Hoe lang is de rij nu bij chodelul? Gelukkig kost een pak melk bij de Aldi 0.75 eurocent per liter. Dat is beter te dragen dan moesje met srd 550 per maand.


  Maak melding
 11. Wendy je word ook gewaarschuwd niet onnodig te gaan rijden met je bijna volle tank .

  Wendy volgens mij ben je bij de oranje partij gekomen daarom kan je nu zoveel tanken en onnodig in Paramaribo rijden .

  Een mondkapje 15 SRD
  Een Stofmasker 15 SRD
  Een Kleine kip 75 SRD prijzen van NDP Regering .


  Maak melding
 12. Een pak melk is nu 15 SRD per liter Wendy heeft mij net door gegeven .
  Kommetje tomaten 25 SRD de prijs is het zelfde gebleven NDP prijzen visie prijzen


  Maak melding
 13. oom bert 19 maart 2020 at 20:51
  —–
  Thanks voor de prijslijst. De prijzen stijgen elke dag. Ben benieuwd war een potje vaseline kost.


  Maak melding
 14. Vaseline kost in Rotterdam 1 EURO maar .

  ik ga Wendy morgen vragen wat Vaseline kost het zal niet duur zijn in SRD NDP prijzen zijn altijd lager .


  Maak melding
 15. Ai regering Bouterse. Jullie doen met Surinamer de Surinamers hoor.
  Mijn advies: terug naar de schoolbanken om te gaan leren wat regeren is. Opgesodemieterd.


  Maak melding
 16. So so lafoe. Suriname laat niemand los. Doet me heel erg denken aan wijlen mijnheer Dobru. Wang bong somenie wiewierie..
  Gaat het om de daden van de NDP, de personen die deze partij vertegenwoordigen, de beruchte malversaties of het gebrek aan ideologie en een standvaste ontwikkelingsvisie. Of is het simpelweg populisme en gebrek aan integere intellectuelen. De samenraapsel van volksvertegenwoordigers en ministeries die verrichten door hun onkunde meer schade aan volk en land, dat herstel ervan zeer diepe dalen zal kennen. Wat NDP met haar leengedrag aangericht heeft zal niet door een partij hersteld kunnen worden. Daarvoor heb je samenwerking nodig. Die zal er zeker komen. De vraag is wie dan de beste papieren heeft om het land en volk met kunde en daadkracht zal kunnen vertegenwoordigen en leiden. Het Coronavirus zal meer van het volk vragen dan de overheid het kan dragen. Wang bong wang volk wang kondre.


  Maak melding
 17. Mensen zijn echt rare wezens he. Wanneer er genoeg brandstof is dan no spang. Eventjes een gerucht over schaarste dan kan iedereen de tank wel volgooien…

  Zo pakken gehaaide kapitalisten de massa altijd en men klaagt dan dat alles duurder word. Ga niet mee in massahysterie, wees nuchter dan is er niks aan de hand


  Maak melding
 18. oom bert 19 maart 2020 at 21:17
  Vaseline kost in Rotterdam 1 EURO maar .
  —–
  Thanks voor de prijslijst. De boeler vaseline heeft voor 20 jaar nodig. Hamsteren maar zou ik zeggen.


  Maak melding
 19. Die mpp ongedierte die ons land en volk naar de bedelstaf hebben gebracht net hun achterlijke volgelingen moeten geen vasiline gebruiken maar motorolie om een beetje verstand in hun reet te pompen.
  Hoe achterlijk ben je om deze mongolen nog achterna te lopen?.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES