vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken militair veroorzaakt aanrijding in Centrum van Paramaribo

Dronken militair veroorzaakt aanrijding in Centrum van Paramaribo

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een militair die vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde heeft vannacht rond 00.30u een aanrijding met een andere auto veroorzaakt op de hoek van de Fred Derby- en de Eddy Brumastraat in Suriname.

Uit het onderzoek is gebleken dat de militair met zijn voertuig (witte Vitz) reed over de Eddy Brumastraat en gaande in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Het ander voertuig reed over de Fred Derbystraat rechtdoor gaande in de richting van de dokter Sophie Redmondstraat.

De militair stak haastig de Fred Derbystraat over en onderschatte de snelheid van de auto die kwam aangereden. Daardoor onstond er een frontale botsing, waarbij beide bestuurders de controle over het stuur verloren.

De Vitz knalde na de botsing tegen het terras van Blue Grand Café. Het ander voertuig slingerde en kwam midden op de Fred Derbystraat tot stilstaand. Beide voertuigen raakten behoorlijk beschadigd en zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. Niemand raakte gewond.

Het Surinaamse Command Center kreeg de melding en dirigeerde de politie van Centrum ter plaatse. Gezien de militair de veroorzaker is, werd de Militaire Politie (MP) ingeschakeld voor onderzoek. De militair die symptomen van dronkenschap vertoonde, is afgevoerd door de MP die belast is met het verdere onderzoek.

Het ander voertuig in kwestie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. geen dooien? Slecht gedaan
  Vermoedelijk. Lastig zo’n woord noh. Dombo als hij getest was dan was het niet vermoedelijk meer.
  Misschien niet reageren. Te dom….> ongeschikt


  Maak melding

 2. Hey Bigi Sma.
  Net binnen gekregen van mijn broker
  weet je wat dit betekent?
  ” Beperking derivatenhandel
  Als gevolg van regelgeving is er sprake van een beperking van de derivatenhandel op verschillende beurzen.

  Voor de beurzen in de landen Spanje, Frankrijk, Italië en Brussel gelden onderstaande beperkingen:

  – Aandelenopties: niet mogelijk
  – Indexopties: niet mogelijk
  – Aandelenfutures: niet mogelijk
  – Indexfutures: uitbreiden longposities mogelijk / uitbreiden shortposities niet mogelijk

  Voor de beurzen Euronext Amsterdam, Nasdaq Derivatives Markets en Eurex gelden geen beperkingen”

  (Eer) gisteren was al bekend gemaakt dat short gaan in Spanje frankrijk en Italie verboden werd.

  Hoever gaat deze beperking? Zal Euronext volgen?


  Maak melding

 3. Bigi sma
  Dit was het bericht gisteren
  Europese verboden op shortgaan
  Voor onderstaande markten is er sprake van een verbod op het shorten van aandelen.

  ***Spanje Short Sell Verbod*** De CNMV heeft een tijdelijke ban gezet op het creëren of vergroten van short posities voor één maand. Deze maatregel treedt in vanaf vandaag, 17 Maart en duurt tot 17 April en kan worden verlengt met een extra periode van maximaal 3 maanden. cnmv.es/portal/verDoc.axd?t={5baf609e-ed4e-4dad-a697-80c55548e181}

  ***Italië Short Sell Verbod*** Consob heeft besloten om het verbod op het het shorten van 20 Italiaanse aandelen te hervatten. Deze restrictie zal deze hele handelsdag van toepassing zijn.
  consob.it/web/consob-and-its-activities/other-regulatory-measures/documenti/english/resolutions/res21302.htm

  ***Belgium Short Sell Verbod*** FSMA heeft een verbod op het shorten van aandelen ingesteld op een twintigtal aandelen van verschillende bedrijven – dit verbod geldt tot 17 april.
  fsma.be/en/news/short-selling

  ***France Short Sell Verbod*** AMF heeft een verbod op het shorten van aandelen ingesteld op een selectie aandelen van verschillende bedrijven – dit verbod geldt tot 16 april. france.org/sites/default/files/2020-03/20200317-decision-du-college-art-20-clean-veng.pdf


  Maak melding

 4. Komt ervan als asio in dienst nemen die alleen hun lagere school diploma hebben en ook geen opvoeding thuis hebben gekregen dan moeten hoge goed opgeleide officieren deze uitschot gaan opvoeden die ook nog lak hebben aan alle regels.
  Voor de brandweer opleiding doen ze vooronderzoek naar het gedrag van een jongeman die de opleiding wilt gaan doen maar voor mensen die een wapen gaan dragen niet.
  Ministerie van defensie is sociale zaken geworden want vaak zijn de ongeschoolde militairen zogenaamde ziek thuis terwijl ze gewoon een tweede job hebben en kinderen kunnen verwekken en dan weet iedereen over wie ik praat.
  Het is de realiteit bij defensie om maar te zwijgen van de honderden nutteloze ambtenaren daar gaat je belastinggeld naar toen deze ambtenaren zijn er trots op op.
  Sorry voor degenen die het ziek zijn🙏👊


  Maak melding

 5. Slechte militair en een schande voor het leger. Een douw van hier tot jewelste .Opdraaien voor alle gemaakte schade. Gedeelte van het loon inhouden. Geen bevordering voorlopig. Bij herhaling of een ander strafbaar feit, onherroepelijk oneervol ontslag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES