VIDEO: President Bouterse laat voor het eerst iets van zich horen over ‘coronacrisis’

78
VIDEO: President Bouterse laat voor het eerst iets van zich horen over 'coronacrisis'

De Surinaamse president Bouterse heeft gisteren voor het eerst iets van zich laten horen sinds de coronacrisis. In een video is te zien dat hij de samenleving vanaf het binnenland van Suriname toespreekt. Bouterse zegt dat hij continu in contact en afstemming is met het nationaal management team.

Hij gaf aan dat zijn trip naar het binnenland al tot twee keer toe was afgelast en dat hij daarom perse deze trip wilde doen Zijn vrouw zegt dat de president zijn werkzaamheden in Boven-Suriname afrond om vervolgens terug naar de stad te komen.

De firstlady plaatste onderstaande video online:

https://www.facebook.com/FirstLadyIngridBouterseWaldring/videos/199626801345581/

78 REACTIES

 1. Vieze vuile leugenares samen liegen bestelen het volk mev Bouterse is ook een smerige dievegge hoeveel hebben ze weggesluisd onderzoek instellen na de verkiezing iedereen van ndp onder de loep nemen


  Maak melding

 2. Ik mis jou noet als leider van het land want het echte denkwerk wordt door partijen gedaan die het volk dienen. Niet jouw partij. Jouw partij is alleen gericht op het leegplunderen van de nationale Staatskas en rijkdommen. Het beste wat je kan doen is daar te blijven en te sterven! Niemand die jou gaat missen.


  Maak melding

 3. En dit gaat hij vertellen aan die 10 mensen die in een dorp wonen….terwijl de nood in de stad veel hoger is….en hij zich daar niet laat zien?!!!


  Maak melding

 4. RobG 17 maart 2020 at 13:46
  —-
  In een dictatuur is er geen taakverdeling. De dictator bepaald alles. Alles moet voorgelegd worden aan de gevluchte alcoholist. Want een schande voor het Surinaamse volk zeg.


  Maak melding

 5. En intussen staat de eurokoers op 17 srd en de president drinkt een biertje ih binnenland ; hij schuilt ook voor Corona denk ik; 2 grote problemen en er gebeurt niet al teveel


  Maak melding

 6. Een president hoort nu de leiding te nemen. Het volk verkeerd in onzekerheid. Een president kan die onzekerheid enigzins wegnemen. Vice president doet zijn best, maar dit is nu niet zijn rol terwijl er een volwaardige president in het land aanwezig is.

  Gemiste kans…..


  Maak melding

 7. Een pres is in dienst van het hele volk, en verschijnt zeker niet in de kleuren v zijn politieke party, om burgers gerust te stellen. Telt de rest vd bevolking niet? Ongeschikt!

  Dit virus maakt geen onderscheid in politieke partij, ras, rijk of arm, leeftijd etc.
  Een ieder kan besmet raken. Wat feitelijk zeker is, is dat de meeste overledenen vnl oudjes zijn. Punt.

  De suri’s zullen nu eindelijk eens beseffen, dat ook ‘hij’ ze niet kan helpen.
  Sneeuwbal effect, (financieel) vanuit de rest vd wereld, zal nu zeker voelbaar zijn, dubbel omdat het land failliet is. Dit was niet het geval in 2008.

  Zoals ik eerder heb aangegeven zal het probleem een natuurlijk verloop hebben.


  Maak melding

 8. Alle staatshoofden in de wereld staan wekenlang op de barricaden om hun land door deze crisis te loodsen en deze fossiele, demente gevaarlijke gek, vlucht als een laffe zwerfhond de bush in.

  Wat een incompetente, laffe en angstige TRALALUL.


  Maak melding

 9. Ik ben heel blij dat zijne excellentie juist op dit moment in het binnenland aanwezig is, omdat dit volk meestal via via mondjesmaat bericht krijgen. In die twee weken kan de president dit volk goed inlichten en instructies geven over de verspreiding van het virus. Suriname heeft in het oosten en westen een hele lange grens waarover de mensen de oversteek maken naar Suriname. Het doet mij bijzonder goed dat deze regering de taken zodanig verdeeld heeft, dat overal het volk op de hoogte gebracht wordt over verspreiding van het virus. Suriname heeft een oppervlakte van vijf maal zo groot als Nederland en in alle hoeken en gaten wonen er mensen. Deze mensen zijn vaak heel moeilijk bereikbaar. Zijne excellentie de VP coördineert op een heel daadkrachtige wijze vanuit Paramaribo. En de president is nu op het juiste moment in het binnenland. Deze binnenlandse bewoners zijn door voorgaande regeringen op elk gebied achtergesteld. Voor het eerst is er een regering in Suriname die zoveel aandacht besteed aan het binnenland. En nu is de hoogste leiding van het land bij hun op het juiste moment! Heel veel sterkte en wijsheid!


  Maak melding

 10. @flyer zwerfhonden zijn juist niet laf. die durven overal te gaan. eten alles. en bijten je als je niet oppast. helaas verkeerde vergelijking.


  Maak melding

 11. Ha ha ha taak verdeling is duidelijk, roven bestelen misleiding liegen intimidatie nog maals liegen lulpraat demagogie ontkenning raaskalen uit je nek zwammen
  Strooien met pakketten lenen, als laatste het volk naaien.


  Maak melding

 12. WEG MET DEZE MOORDENAAR EN ZIJN EN ZIJN INCOMPETENTE COSA NOSTRA ORGA.

  OP 25 MEI MOET DIT VIRUS WORDEN WEGGEBLAZEN UIT SURINAME.

  ER MOET EEN FRISSE WIND WAAIEN IN HET LAND.

  DE VERNIETIGERS VAN SURINAME MOETEN TER VERANTWOORDING WORDEN GEROEPEN.


  Maak melding

 13. Hij moet vooral niet denken dat onderduiken in het binnenland enige invloed zal hebben. Rituelen zullen niet helpen.
  Hij is de veroorzaker/opdrachtgever van de vernietiging van de leefomgeving vd binnenland bewoners.

  De natuur rekent nu af met de grootste vervuilers vd aarde.


  Maak melding

 14. Men heeft gevraagd naar de president. Dezelfde mensen die hem de hel toewensen, hebben hem kennelijk nodig. Waarvoor precies? Niet huichelachtig doen als je hem hel en verdommenis toewenst. Voor de oprechte burger is hij wel eenmaal 24 uur beschikbaar. Niet voor de valse mensen. Valse mensen moeten het met andere valse mensen doen. In een varkensstal mogen er alleen varkens vertoeven. Mocht er een hond zich daartussen bevinden ,wordt die gelijk eruit geschopt. Vraag niet naar de president . Je kunt beter bij een viroloog zijn. Adhin en anderen zijn gerechtigd informatie te verschaffen. Onderhand is het wel duidelijk wat de gevolgen zijn. Maar ,maar, take it easy. Ook dit gaat voorbij. Gebruik de vrije tijd om bijvoorbeeld te gaan sporten ,boeken lezen, afvallen, een of andere hobby ,gezond eten , oppas doen, whatever. Een nadeel heeft altijd een voordeel. Lessons in live. Tan teki!


  Maak melding

 15. Update..mensen krijgen experimenteel eerste coronavaccin toegediend.wetenschappers in de VS hebben gisteren voor het eerst tests uitgevoerd met een experimenteel coronavaccin bij mensen.4 vrijwilligers kregen een eerste dosis.de test wordt onderzocht of het vaccin veilig is en of het immuunsysteem gestimuleerd wordt door antilichamen om zo te voorkomen dat het virus zich vermenigvuldigt. Wereldwijd werken duizenden wetenschappers aan verschillende vaccins.o ja…het zal een aantal maanden duren voor er een vaccin gevonden wordt.en als laatste…Gedetineerden mogen langer bellen en SKYPEN met familie.


  Maak melding

 16. De lul noemt Nederland en Italië als gevaarlijk besmette landen maar Duitsland en Frankrijk moet hij zeker nog goed houden met hun LockDown.
  In elk behoorlijk land is de President Minister President Koning Keizer en noem maar de eerste die het volk toespreekt en alles laat vallen waar die mee bezig is en begeeft zich naar het centrum van het crisisteam. Didibri schuilt in het binnenland omdat hij al besmet is behalve de ddb kan hij nu de C aan zijn initialen toevoegen! Deze gammele alcoholist en drugsverslaafde voerde een toneelstukje op voor de camera van zijn vrouw alleen weten we niet hoe oud de beelden zijn. Het is een schande dat hij de binnenlandbewoners nu loopt te besmetten. Straks rekent Corona af met de 2 vreselijkste generaties uit deze familie hij in het binnenland en zijn zoon in Coronagebied Amerika.
  De grenzen met Europa worden gesloten maar niet die met Amerika want zijn Duivelse zoon zit daar en moet thuis kunnen komen.
  Duivelsgebroed deze kolerelijeren familie.


  Maak melding

 17. Ze werken daar in het binnenland?!
  Sinds wanneer!?
  Die mamapiema is daar om te schuilen voor de coronavirus.
  Hij weet dat er geen kuur in Suriname is om coronavirus te bestrijden en dat hij verantwoordelijk is hier voor. Hij gaat terugkeren als hij voelt dat coronavirus geen gevaar meer betekent.


  Maak melding

 18. Waldo 17 maart 2020 at 14:51
  —-
  Boeler vaseline smeerder… volg jij de media wel? Chan is zo vaak als mogelijk in de media geweest om het volk een hart onder de riem te steken. Een goede leider vlucht nooit weg voor zijn eigen falen. Deze alcoholist kent totaal geen verantwoordelijkheid.

  Hij laat zich stiekem filmen door zijn vrouw. Wat belachelijke vertoning zeg. De poeplady kan in ieder geval wel stiekem film maken.


  Maak melding

 19. Hij is zeker al besmet daarom verschijnt hij nergens.
  Nou ja, zo erg is deze virus ook niet.
  Of is hij gewoon een laffe hond
  Effe iets anders he, is hij nou wat je noemt een bonkoro, of gewoon een rooie n…r


  Maak melding

 20. Nou nou, jullie gaan weer lekker los.
  Deze man valt in de hoogste risicocategorie om te sterven na besmetting. Ik kan het daarom wel enigsinds begrijpen dat hij zich verstopt.Is het niet mogelijk om opnames te maken met een heel klein groepje mensen en dit dan live uit te zenden op de televisie Je kan het eigenlijk niet maken om het ergste wat op de wereld nu gebeurt opzij te schuiven, behalve als ……….. ja behalve als……..


  Maak melding

 21. RobG 17 maart 2020 at 13:46
  “De president is geen loopjongen die verantwoording moet afleggen bij een stelle raddraaiers van de oppositie. …”

  Zelfs Trump staat er, of hij nu wil of niet om verantwoording af te leggen aan de hem vijandige media.

  U geeft precies aan hoe er gedacht wordt. Verantwoording af leggen aan het hoogste college van de staat maakt een loopjongen van je. Nu voor alle helderheid de en elke president in een rechtsstaat is in dienst van het volk. Het volk wordt vertegenwoordigd door het volk. De NDP vertegenwoordigd qua stemmen ongeveer 45% van het stemmende volk. Het is dus waanzin om een dergelijke uitspraak te doen.


  Maak melding

 22. @Ferry Wat maakt dat hij zich verschuilt in het binnenland terwijl hij volgens jou een hoog risico geval is? Weet je hoeveel door didibri en zijn trawanten geplunderde burgers een hoger risico gevallen zijn dan deze vieze vuile oplichter/moordenaar/plunderaar van het land?
  Ze moeten hem het binnenland uit jagen met pek en veren. Ik wens hem een vreselijk sterfbed toe.


  Maak melding

 23. Tjonge jongen wat een play figuur staat daar te oreren,een opgezet gezicht door de alcohol, hangt daar een onsamenhangend verhaal op, straalt totaal geen geloofwaardigheid uit.
  Ik begrijp werkelijk niet hoe dit figuur de kracht nog heeft om op zijn benen te staan en dat zijn vrouw dit nog serieus opneemt. Denken die twee nu werkelijk dat dit Presidenteel overkomt???
  Nee laten we ons houden aan de wetenschappers en virologen dan kunnen we ons wapenen tegen wat ons nog te wachten staat. Ik wens ons allen sterkte en voor de zieken veel beterschap.


  Maak melding

 24. A mang dok

  Boboboterse is bang
  Boboboterse is bang
  Boboboterse is bang ja ja,

  Boboboterse is bang
  Boboboterse is bang
  Boboboterse is bang ja jaaah

  En nu met z’n alle,

  Boboboterse is bang
  Boboboterse is bang
  Boboboterse is bang ja ja,

  Boboboterse is bang
  Boboboterse is bang
  Boboboterse is bang ja jaaah


  Maak melding

 25. Waarom wordt mijn opmerking niet geplaatst. Te kritisch richting Bouterse en Abdoel? Het is nog steeds een puinzooi bij het Marwina Ziekenhuis. Volgens Abdoel was alles in place. Me hoela. Bouterse slaat op de vlucht en heeft duidelijk geen slapeloze nachten. Wart een klote vader des vaderlands.


  Maak melding

 26. Hij is met een bonumang gaan praten of een geheime afspraak met Ronnie.
  You scratch my back en I’ll scratch your back zei ronnie tegen hem
  Stelletje boelers


  Maak melding

 27. Juist nu willen we geen onbezoldigde adviseur zijn van een klote leider die niet luistert naar anderen en ook geen verantwoording wilt afleggen.
  Juist nu moeten we onze klote leider beschuldigen dat hij al het geld heeft opgemaakt en een deel had moeten bewaren voor buitengewone omstandigheden.
  Juist nu moeten we hem zeggen dat hij een klote leider is en dat hij moet opstappen.


  Maak melding

 28. Terwijl het volk gebukt gaat onder de Covid-19 pandemie en dagelijks met prijsverhogingen te maken hebben, hangt de president van het land Sinterklaas uit in het binnenlbinnenland en voert hij campagne. Kies voor paars en crepeer aldan niet met een coronavirus in je lijf. Hij geeft toch geen snars voor het volk, hij vecht alleen voor je stem, jij telt niet. Mansaram is a trol heel actief op WKN, haar naam Waldo&Wendy: WW trekkers!


  Maak melding

 29. Het Coroanavirus heeft de wereld in een houtgreep waardoor leiders van landen hiervoor de hoogste staat van paraatheid hebben afgekondigd om hun burgers te beschermen en te redden. Alarm fase 1, kleurcode rood.

  Heel veel landen zijn op slot en houden zich bezig met een oplossing om hun bevolking te redden. tralala gaat in het Wanica Amazone oerwoud kiekeboe spelen. Na weken sinds de uitbraak van het Coronavirus schreeuwt tralala,” kiekeboe ik ben in het Wanica Amazone Oerwoud”.

  Patiënten in het Marowijne Ziekenhuis hebben het Coronavirus en tot grote verbazing zien we dat het hospitaal niet eens een intensive care afdeling heeft met equipment om ze de noodzakelijke, nodige zorgbehandeling te geven.

  Belachelijker als wat tralala hiermee ten toon spreidt met kiekeboe kan het niet worden. De patiënten liggen op apegapen.

  Wie houdt wie voor de gek?


  Maak melding

 30. Mokro 17 maart 2020 at 16:47
  Terwijl het volk gebukt gaat onder de Covid-19 pandemie en dagelijks met prijsverhogingen te maken hebben, hangt de president van het land Sinterklaas uit in het binnenlbinnenland en voert hij campagne. Kies voor paars en crepeer aldan niet met een coronavirus in je lijf. Hij geeft toch geen snars voor het volk, hij vecht alleen voor je stem, jij telt niet. Mansaram is a trol heel actief op WKN, haar naam Waldo&Wendy: WW trekkers!
  ====
  En jij bent een agoe drol. In de bijstand en zwartwerker.


  Maak melding

 31. Oliedom….

  jij bent blijklaar een zwerfhondendeskundige, maar ik beperk mij tot de feiten en reageer daarbij in mijn eigen bewoordingen.

  En als het iemand niet duidelijk is, is dat zijn/haar probleem.


  Maak melding

 32. Chan en VHP denken alleen aan de verkiezingen. Waarom brengt hij geen MONDKAPJES voor de SURINAMERS???
  Nee alleen President worden wilt hij.
  China had binnen 3 dagen een bedrijf opgezet voor het maken van mondkapjes.
  Taiwan zegt geen enkel mondkapje of sanitizer gaat weg. Eigen volk heeft het nodig.
  Dat is VHP. Wilt aan het bewind zodat diaspora mensen die op hun lijken komen om wit te wassen


  Maak melding

 33. @waldo
  Het gaat niet om de achterstelling van de binnenlandbewoners maar het gaat om de zetels die in het binnenland is te vergaren met een heel miniem aantal stemmen. Als het niet daarom gaat vraag aan de moordenaar waarom hij bij de wijziging van de kieswet niet overgegaan is naar de landelijke evenredigheidstelsel waar de kracht van one man one vote telt.


  Maak melding

 34. wendy

  17 maart 2020 at 17:39

  Chan en VHP denken alleen aan de verkiezingen. Waarom brengt hij geen MONDKAPJES voor de SURINAMERS???
  Nee alleen President worden wilt hij.
  China had binnen 3 dagen een bedrijf opgezet voor het maken van mondkapjes.
  Taiwan zegt geen enkel mondkapje of sanitizer gaat weg. Eigen volk heeft het nodig.
  Dat is VHP. Wilt aan het bewind zodat diaspora mensen die op hun lijken komen om wit te wassen

  =============================

  De NDP is zeker lekker bezig. Schei toch uit mens. Waar zijn de monetaire reserves gebleven, waar is zijn de deviezen van de centrale bank gebleven, waar is het geld van Carifesta en school maaltijden project gebleven, de vele ministers die Bouterse heeft ontslagen zijn allemaal weggestuurd met behoud van pensioen en ZO KAN IK NOG WEL EVEN DOOR GAAN !! De ndp is troep.


  Maak melding

 35. Toen speelde hij een held in 1982 en vermoorde 15 onschuldige personen.
  Hij zegt ziekte komt uit Nederland.
  Hij is bang en schuld in het binnenland.
  Wat een lafaard.
  Hahaha……..


  Maak melding

 36. @Wendy: Check your facts before you bark! Chan heeft wel degelijk al mondkapjes geschonken! Die Boesalatta van jou schuilt in het bos.


  Maak melding

 37. En nee hij heeft ze niet aan Abrahams gegeven want NDPers gaan niet met onze mondkapjes de beest uithangen. We zijn goed maar niet gek gebruik je onderjurk of panty.


  Maak melding

 38. Goede speech. Het enige wat ik mis, is de economische consequentie. Daar heeft hij geen woord aan vuil gemaakt. Ben bang dat dat ingegeven is, door de slechte staatshuishouding.

  Bout kan niks betekenen.


  Maak melding

 39. En dan nog zo iets, deze president bekend over duidelijk zijn politieke voorkeur terwijl hij een president van alle Surinamers zou moeten zijn. Walgelijke vent


  Maak melding

 40. Ook op dit zogenaamde vrije meningsuitende forum zijn er konte kruipende brillen likkende gasten die niks geven om het Surinaamse volk, jullie weten wel wie jullie zijn, (people you know who you are). Sranang people krakti.


  Maak melding

 41. Waldo 17 maart 2020 at 17:00
  En jij bent een agoe drol. In de bijstand en zwartwerker.
  —-
  Boeler vaseline smeerder…… agoesyndroom is helemaal in jou gekropen. Ik heb je nog gewaarschuwd. Yepi no de moro. Enige bevrijding is springen voor de trein of van een flat. Succes ermee.


  Maak melding

 42. Laar China jullie helpen ze hebben die virus verzwegen.ondertussen zijn ze door de hele wereld gaan reizen. Maar boterse vind alleen Nederland en italy schuldig.terwijl China meer doden heeft .en italy. Nederland probeerde op een normale wijze op te lossen dat de mensen veilig kunnen zijn .bouta vergeet niet het komt door jou vriendjes China wuhan vleermuizen.dus eed je volk maar dat die je niet anders wist je hoe je dit moest aanpakken maar nee het nieuwe ziekenhuis is alleen voor Chinezen en niet voor jou volk.leg dat maar uit aan je volk.tralala


  Maak melding

 43. Bumblegun 17 maart 2020 at 20:12
  Een rek Ikzie SRD 27,50 ter grootte van doperwten.
  ===
  Varkens als jou eten geen ikzie, maar stront uit de riool. Vraag maar aan die agoetigri , agoemul en agoeflyer. Jullie hersenen zijn van al dat stront ingekrompen tot doperwten.


  Maak melding

 44. Breaking News
  Vanwege het uitbreken van het agoevirus heeft met ministerie van milieuzaken besloten om een aantal ernstig besmette agoes in quarantaine te plaatsen in een zeer diep ondergrondse riool, zodat deze agoevirus anderen niet kan besmetten. Het gaat om de volgende zwaar besmette agoes.
  @ agoetigri
  @ agoemul
  @agoeflyer
  @agoebumblegun

  Omdat het hier om een zeer zeldzame en agressieve agoevirus gaat, is besloten om deze agoes voorlopig geen andere voedsel te geven dan hun eigen stront. Zo blijft de kans beperkt om deze agoevirus verder te verspreiden.

  Deze bekendmaking zal dagelijks herhaald worden met aanvulling van de laatste stand van zaken.


  Maak melding

 45. Onwaarschijnlijk duur. De euro is vandaag 13,75. Op straat wat de ECHTE KOERS IS 16. Bijna alle Chinezen zijn dicht. Markten zijn gesloten. Rijen puilen uit bij Chotelall. Om 12 uur kwam je door de drukte de stad niet door terwijl scholen gesloten zijn.


  Maak melding

 46. @Waldo,

  Je beschermt een misdadig regime. Ik ben hier en zie met eigen ogen wat 10 jaar Ndp heeft gebracht. Ellende, armoede, misdaad in alle vormen en egoïsme. Ik denk eerder dat jij als beschermheer een bigie dot Agoe is.


  Maak melding

 47. Was dat een toespraak voor het volk ? In een tijd van zeer grote internationale onzekerheid. Nogwel een opname van zijn vrouw. Komt bij dat hij weer aangeschoten was.
  Bouta is een tralala-president.

  Hij heeft het zelf al gezegd: al is de stad in vuur en vlam Bouterse slaapt als een roos.
  En zo is zijn mentaliteit. Bouta kan geen verantwoording dragen.


  Maak melding

 48. Varkens als jou eten geen ikzie, maar stront uit de riool. Vraag maar aan die agoetigri , agoemul en agoeflyer. Jullie hersenen zijn van al dat stront ingekrompen tot doperwten

  Je eet geen stront omdat je in je Heimat Nederland woont. Je bent geen patriot omdat je een laffe zwarte aap bent met teveel praatjes. De meeste Surinamers eten stront omdat de zwarte dictator met zijn bruine schoothondjes het land leeggeroofd heeft.


  Maak melding

 49. Waldo 17 maart 2020 at 20:48
  Deze bekendmaking zal dagelijks herhaald worden met aanvulling van de laatste stand van zaken.
  ——
  Whahahahahajaja….ik lach me krom hier. Deze vieze vaseline smeerder heeft inderdaad agoesyndroom in zich. Boi. Behandeling kan niet meer. Doe jezelf en je familie een groot plezier. Spring voor de trein of van 11 hoog. Kleine moeite.


  Maak melding

 50. Zeker einde is inzicht zoals voor de grootste criminelen en VP de dagen zijn geteld voor hun.
  Tijd voor nieuwe regering niet meelopen met criminelen want die zal je kleineren.
  Het is tijd hun op te ruimen en kleineren.
  De land opnieuw herbouwen gaat even duren maar met de nieuwe regering gaat het lukken Surinamers worden jullie wakker tijd voor een nieuwe regering die beste met jullie voor heeft en Suriname ook.
  Wake up


  Maak melding

 51. Je wast een varken, je zet hem netjes op de bank in de hoop dat hij spink en spaan blijft. Je draait je om en hupakee varkentje springt weer de poel en begint heftig te wroeten. @ Waldo, je maakt je belachlijk en repeteert. Kom met iets nieuws, iets waar je met elan behandelt wordt. Dat verdien je, gedraag je iets volwassener, immers je bent net een mens. Epi deh!


  Maak melding

 52. Mokro 17 maart 2020 at 22:17
  Epi deh!
  —–
  Epi deh? Echte? Boeler vaseline smeerder, je hebt geluk. Laat de Didibri jou niet wijs maken. Wees een heer, al ben je een kind. Laat de agoes in je los. Komt goed.


  Maak melding

 53. @ Waldo … je moeder had graag een zoon … @ Waldo geheten!
  Het probleem was dat geen enkele man je moeder luste … ze zag er altijd smerig en vies uit.
  Ten einde raad is ze verliefd geraakt op een VARKEN/AGOE.
  Jij … @ Waldo … bent het PRODUKT { HET LEVENDE BEWIJS } van de liefdesverhouding tussen je MOEDER en een VARKEN.

  Nu kunnen wij met zekerheid zeggen: de appel valt niet ver van de stam.

  Velen proberen je … je als mens …. te laten voelen ….. helaas … wan AGOE e tan wan AGOE { Waldo}!!!


  Maak melding

 54. Beste mensen, het zal mij niet verbazen dat baas go tek wang wasi, want ai gong ala day ,moro hebi gi ing.

  Het is slechts een veronderstelling, maar de Surinamers weten wat ik bedoel.

  Gado bless


  Maak melding

 55. De Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse … had geen souffleur in het gezelschap.
  Hij kon niet anders … onder druk … alleen maar FUPA MARU uit te kraaien.
  Zijn vrouw { de zgn first lady} kon hem ook niet helpen …. ze is zo DOM als de K.. van een KOEPARI !!!!!!!!!!


  Maak melding

 56. mul 17 maart 2020 at 22:31
  @ Waldo … je moeder had graag een zoon
  —–
  Ik kon je vader zijn geweest, maar je moeder vroeg om in haar bek te spuiten. Epi no deh!


  Maak melding

 57. @jojo,
  In de NDP lijkt alles wel beter georganiseerd te zijn dan in de andere oppositionele partijen. Er is sprake van een duidelijke taakverdeling in het kabinet. De v.p. heeft de presentatie van de plannen goed gedaan. Kort en bondig. De verantwoordelijke ministers en andere deskundigen waren aanwezig om het een en ander toe te lichten. Maar de tegenstanders ” zoeken ” de president. Het zijn relschoppers die eigen kruit fabriceren om in de aanval te gaan. Trouwen in de VHP loopt het ook niet lekker. Ik had het weken terug voorspeld. Er zullen mensen op de verkiezingslijst geplaatst worden die hun positie niet in de partij niet hadden verworven door langdurige inzet, terwijl er andere personen in de partij zijn die jaar-in jaar-uit hand- en spandiensten voor de organisatie hebben verricht. Voor een schijntje inzet worden nieuwe mensen op verkiesbare plekken gezet. De andere personen hebben het voor het nakijken. Maar het is goed dat er nieuw-bloed in de vhp wordt gepompt zodat de invloed van de NPS op de partij wordt geminimaliseerd. Ik denk dat er een sfeer in de VHP zal ontstaan om samen te werken met de NDP. Dit zou een prachtig verhaal zijn als dit mocht uitkomen. De gloriedagen van de NPS zijn reeds in het archief geplaatst.


  Maak melding

 58. Vanwege het uitbreken van het agoevirus heeft met ministerie van milieuzaken besloten om een aantal ernstig besmette agoes in quarantaine te plaatsen in een zeer diep ondergrondse riool, zodat deze agoevirus anderen niet kan besmetten. Het gaat om de volgende zwaar besmette agoes.
  @ agoetigri
  @ agoemul
  @agoeflyer
  @agoebumblegun

  Omdat het hier om een zeer zeldzame en agressieve agoevirus gaat, is besloten om deze agoes voorlopig geen andere voedsel te geven dan hun eigen stront. Zo blijft de kans beperkt om deze agoevirus verder te verspreiden.

  Deze bekendmaking zal dagelijks herhaald worden met aanvulling van de laatste stand van zaken.


  Maak melding

 59. Weet deze crimineel niet dat er in het ziekenhuis van Albina ook corona gevallen liggen? Want hij noemt alleen de persoon die uit Nederland is gekomen.
  Ja die persoon ligt in het Marwina ziekenhuis want de Nederlandse Ziektekosten Verzekeraar gaat vet moeten dokken. Staats ziekenfonds gaat geen burgers daar plaatsen maar toch importeert Su nog 50 Cubaanse artsen. Ik denk dat zij de stoottroepen zijn voor een evt revo na de verkiezingen die door de Alattas verloren gaat worden. Want Su lijkt het afvalputje te worden van hoogopgeleide Cubanen die de Hoogopgeleide Surinamers moeten verdringen. Er zijn geen medicamenten ma datra lai en ze spreken de taal niet want als tant Waasje tegen zo een gastarbeider zegt datra mi krapnari e hat mi en a bezetting e broko mi ede bijna mii borsoe e soekoe foe baster. Krijgt ze dan een sigaar of stukje suikerriet 3x daags voorgeschreven?


  Maak melding

 60. Sammy the Queen 18 maart 2020 at 11:28
  Weet deze crimineel niet dat er in het ziekenhuis van Albina ook corona gevallen liggen?
  —–
  Deze dronkaard laat zich graag filmen door zijn vrouw. Hij weet niet wat hij zegt. Steeds geeft hij de schuld geven aan een ander. Die mpp Didibri neemt geen enkele verantwoordelijkheid en duikt weg. Maar voor hoelang nog.

  Hij zal wel een keer naar Paramaribo komen, maar dan samen met boeler vaseline smeerder regelrecht naar de isoleercel. Daar zal hij ook gefilmd worden door de cipiers.


  Maak melding

 61. RobG 18 maart 2020 at 00:23
  “@jojo,
  In de NDP lijkt alles wel beter georganiseerd te zijn dan in de andere oppositionele partijen. Er is sprake van een duidelijke taakverdeling in het kabinet.”

  Daar om gaat het zo goed en weet niemand wat er gebeurd, daarom worden de royalties uit goud eerst beleend bij de CBvS om een paar maanden later aan Oppenheimer verstrekt te worden.
  De NDP heeft geen organisatie en een leider die voor de realiteit vlucht en een aardappelen en uien simplist de kastanjes uit het vuur laat halen.


  Maak melding

 62. Plaats het nu voor de 2e keer. Ik hoop dat het nu niet wordt verwijderd:

  bouta geeft aan dat het coronavirus uit Nederland komt, maar durft er niet bij te zeggen dat het oorspronkelijk uit China komt. Want hij IS de marionet van China.
  Geeft weer aan wat voor een looser hij is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.