zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentConcert van Burna Boy in Suriname geannuleerd

Concert van Burna Boy in Suriname geannuleerd

-

Does Travel - naar Suriname

Het concert van de Nigeriaanse superster Burna Boy, dat op zaterdag 21 maart 2020 in Suriname zou worden gehouden, is geannuleerd vanwege het coronavirus. Dat heeft de organisatie Hardcore Entertainment maandag zelf bekend gemaakt.

“Vanwege het Coronavirus (COVID-19), hebben de Surinaamse autoriteiten alle bijeenkomsten en evenementen, waar meer dan 100 mensen aanwezig zijn verboden. Hardcore Entertainment vindt de gezondheid van onze bezoekers erg belangrijk. Wij respecteren daarom het besluit van de Surinaamse autoriteiten” aldus de organisatie.

Aanstaande donderdag zal Hardcore Entertainment beginnen met de restitutie van de kaarten.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
  1. Burna shit,wat s dat??? Suriname s falliet,armoede,werkloosheid,gezondheid 0 volgens boelvliet pakitollie.dus show warvoor???? Deze zwarte figure mute niet nar SU komen.hy lykt op e corona figuur


    Maak melding
  2. Devil U bent toch van paars. Vier maanden geleden zei u toch nog vijf jaar en nu klaag U .Armoede no je voelt het al he .Jo domme koe en hij mag komen mensen die kwaliteit kip eten kunnen wel gaan.Pakket is op( paarse trui )versleten he jo koe lekker voor jou.


    Maak melding
  3. Heb niet eerder van deze artiest gehoord zag toevallig wel een soort van docu over hem op tv hij schijnt in de USA ook populair te zijn en gaat veel collaboraties aan met de artiesten aldaar. Het is waar de jeugd tegenwoordig naar luisterd. De 1 houd van muziek met een hoog kattengejank gehalte de ander weer met heel veel zware bas en weer een ander van meer back to basic. Net als met eten en zo veel in het leven valt over smaak niet te twisten. Als je het niet leuk vind dan kun je altijd de volume knop uitdoen of kiezen voor iets anders. Keuze zat tegenwoordig.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES