donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAvenue Nine levert vanaf vandaag krachtige soep 'Krakti Supu' aan huis

Avenue Nine levert vanaf vandaag krachtige soep ‘Krakti Supu’ aan huis

-

Does Travel - naar Suriname

Het Rotterdamse restaurant Avenue Nine verkoopt vanaf vandaag, dinsdag 17 maart, elke doordeweekse dag krachtige soep oftewel ‘Krakti Supu’. Ook leveren zij soeppaketten met rijst en drinken, zodat mensen niet de deur uit hoeven voor een gezonde maaltijd. Dit is allemaal te bestellen via https://avenuenine.nl/krachtige-soep

De term Krakti Supu is een term uit het Surinaams om ‘een stevige soep die je helpt om weer op krachten te komen’ te omschrijven. Op hun website kun je simpel een Surinaamse soep bestellen. De bestelling wordt tussen 16:00 en 18:00 uur in Rotterdam tot aan huis geleverd. Vanaf 7,50 euro heb je een soep. Je kunt ook een grote portie bestellen waar een heel gezin van kan eten. Zij bieden oker-, saoto-, gritibana- en kippensoep aan

“Wij maken de krachtige soepen extra groot, zodat mensen niet meer naar buiten hoeven om boodschappen te halen”. Hiermee proberen zij vooral ouderen en gezinnen te helpen die de deur niet uit kunnen. Men kan ook ervoor kiezen om andere Surinaamse producten bij Avenue Nine te bestellen. 

“In tijden van verlaagde weerstand en nare virussen die de kop opsteken, is het belangrijk om jezelf aan te sterken met een stevige Surinaamse soep”,  zegt de eigenaar van Avenue Nine, Miquil Tjon Kon Fat. Naar eigen zeggen, willen zij zich niet gek laten maken door het coronavirus en vinden ze het belangrijk dat mensen gezond blijven eten. Krakti Supu’s bevatten vaak veel groente en zijn gebaseerd op een sterke bouillon. Zo een krachtige soep bevat genoeg vitamines en mineralen om je weer op te doen knappen.

Miquil benadrukt hoe belangrijk hij het vindt om grote groepen mensen te helpen. Soep is daarvoor het gerecht bij uitstek “omdat het veel mensen blij maakt en al generaties bewijst hoe je ervan kan opknappen”. 

De afgelopen tijd zat het restaurant bomvol. Daarom dat Avenue Nine er nu voor heeft gekozen om het eten deze periode  thuis te laten bezorgen. Bij bezorging zullen we natuurlijk ook rekening houden met de geldende adviezen. Dit is één van de maatregelen die dit Surinaamse restaurant neemt tegen verspreiding van het coronavirus. “Mensen moeten met plezier genieten van ons eten en niet met een dubbel gevoel of angst om ziek te worden.

Het doel is dat mensen gezond blijven eten in deze tijd. Een krachtige soep eten helpt daarbij en als onze klanten zich hiermee kunnen beschermen tegen het coronavirus of er juist van kunnen opknappen, dan ben ik al helemaal blij”, aldus Miquil. “Alhoewel wij de gezelligheid hiermee moeten missen, zijn wij blij om onze klanten op deze manier tegemoet te komen”. 

Elke werkdag zal er een andere Krakti Supu worden aangeboden. Meld je aan om informatie te ontvangen over ons bezorgmenu via https://avenuenine.nl/krachtige-soep. Voor meer informatie, bel naar +31 103070962.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Het is een soort grietbana soep. Niks mis ermee.
  Boeler vaseline smeerder zal wel de eerste zijn die gaat bestellen. Voorproefje. In de isoleercel gaat hij echte banasoep krijgen.


  Maak melding
 2. Wat voor deftige soepen zijn dit. Krachtige soep is simpel met een viskop of met bonjokip en die gron njan erin en vermicelli, veel gember en wat groente erdoor.


  Maak melding
 3. No thank you very Much alles wat door een Chinees klaargemaakt wordt, Kragti of niet, laat ik lange tijd staan. Voor mij geen eten uit gekke keukens en koken kan ik nog altijd zelf nog wel.


  Maak melding
 4. Uitspraak is verkeerd. Fout is van de overheid. Waarom is het land overspoeld door nieuwe chinesen winkels en niets anders? Dat gaat kwaad bloed zetten en wat je aan een kant vastbindt plopt er aan de andere kant weer uit. Doe aub iets aan de ongelijkheid. Op iedere 2,5 meter staat weer een. nieuwe chinese winkel. Wat ook lastig is is dat de chinezen zich niet aanpassen. Is lastig. Is neo kolonialsme. Juist dat wat wij niet willen.
  Frustraties komen ergens uit en gaan ergens anders heen.


  Maak melding
 5. Agoe ede soep zou ook een krachtige soep zijn, maar niet van agoes als Agoetigri, agoemul en agoeflyer, want dan krijg je verontreinigde agoesoep ! Die zou dus wel goed zijn voor de drie agoe gebroeders Agoetigri, agoemul en agoeflyer (knir, knar en knor).


  Maak melding
 6. Agoetigri 17 maart 2020 at 10:24
  =========
  Agoe ede soep zou ook een krachtige soep zijn, maar niet van agoes als Agoetigri, agoemul en agoeflyer, want dan krijg je verontreinigde agoesoep ! Die zou dus wel goed zijn voor de drie agoe gebroeders Agoetigri, agoemul en agoeflyer (knir, knar en knor).


  Maak melding
 7. Waldo 17 maart 2020 at 16:38
  —–
  Boeler vaseline smeerder. Nog last van agoesyndroom? 2 optie nog open. Springen voor de trein of van een flat. Keuze is aan jou. Bevrijd jezelf.


  Maak melding
 8. Bekendmaking
  Vanwege het uitbreken van het agoevirus heeft met ministerie van milieuzaken besloten om een aantal ernstig besmette agoes in quarantaine te plaatsen in een zeer diep ondergrondse riool, zodat deze agoevirus anderen niet kan besmetten. Het gaat om de volgende zwaar besmette agoes.
  @ agoetigri
  @ agoemul
  @agoeflyer
  @agoebumblegun

  Omdat het hier om een zeer zeldzame en agressieve agoevirus gaat, is besloten om deze agoes voorlopig geen andere voedsel te geven dan hun eigen stront. Zo blijft de kans beperkt om deze agoevirus verder te verspreiden.

  Deze bekendmaking zal dagelijks herhaald worden met aanvulling van de laatste stand van zaken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES