donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie4-jarige jongen verdronken in de Tijgerkreek

4-jarige jongen verdronken in de Tijgerkreek

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een vreselijk ongeluk afgelopen weekend in Suriname: een 4-jarige jongen is zaterdag verdronken in de Tijgerkreek. De kreek waar het incident plaats heeft gevonden loopt achter langs de woning van het slachtoffer, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Groningen te Saramacca kreeg op zaterdag 14 maart om 15.00 uur de melding van een verdrinkingsgeval in de Tijgerkreek. Het slachtoffer is de 4-jarige Rivano Kamidie.

Hij werd door familieleden uit de kreek gehaald en naar de polikliniek te Tijgerkreek gebracht omdat hij nog teken van leven vertoonde. Op de polikliniek heeft de dienstdoende helaas geconstateerd dat Rivano overleden was.

Volgens de Surinaamse krant Dagblad Suriname was hij samen met zijn 7-jarige broer bij de kreek. Onder een kapotte brug zag de 4-jarige een kat van zijn oom. Hij probeerde het huisdier te pakken. Echter struikelde hij en viel in de kreek. De 7-jarige broer probeerde zijn jongere broer te redden, echter zonder resultaat schrijft de krant.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het lijk aan de nabestaanden afgestaan voor de ter aarde bestelling aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. “Een vreselijk ongeluk afgelopen weekend in Suriname: een 4-jarige jongen is zaterdag verdronken in de Tijgerkreek. De kreek waar het incident plaats heeft gevonden loopt achter langs de woning van het slachtoffer, meldt het Korps Politie Suriname.

  De politie van het bureau Groningen te Saramacca kreeg op zaterdag 14 maart om 15.00 uur de melding van een verdrinkingsgeval in de Tijgerkreek. Het slachtoffer is de 14-jarige Rivano Kamidie.”
  ———————————————————
  Is hij nou 4 jaar of 14 jaar oud? 🤔
  Verwarrend zo.
  Heel erg veel sterkte aan de nabestaanden


  Maak melding

 2. Ouders zijn teveel met hun telefoon bezig dat ze vergeten dat ze kinderen hebben.
  Sorry ik klink respectloos naar de familie toe maar dit zijn nu de gang van zaken in gezinnen met kinderen.
  24/7 met een telefoon bezig dat hun huis, erf en kinderen vervuilen ik hoor het van de juffen op school, moeder slaapt uit en kinderen komen vervuild en te vaak laat op school soms zonder eten.

  RIP kleine man🙏


  Maak melding

 3. Wat een verschrikkelijk bericht ! Zo jong en dan al uit het leven gerukt. Wat moet zijn broer hier een trauma aan overhouden. De familie en nabestaanden wens ik alle sterkte toe.


  Maak melding

 4. Sterkte aan de familie. In het binnenland groei je op bij het water. Van jongs af leer je al zwemmen. Maar dan nog moet er toezicht zijn voor de kleinsten.


  Maak melding

 5. Waterkant zet 4 jarige. Kps en andere nieuws sites zetten 14 jarige.
  Maar er is wel een verschil tussen 4 en 14. Achter een 14 jarige hoeft men niet 24/7 te lopen.
  Waterkant zet geen zaken zomaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES