zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVIDEO: Taxi's in Suriname plaatsen plastic scheiding tussen chauffeur en klant

VIDEO: Taxi’s in Suriname plaatsen plastic scheiding tussen chauffeur en klant

-

Does Travel - naar Suriname

Reizigers die gebruik maken van taxi 1660 in Suriname zullen vanaf nu alleen achterin plaats kunnen nemen. Het bedrijf heeft al haar voertuigen namelijk voorzien van een plastic scheiding, tussen de bestuurder en de achterbank.

Dit is één van de voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van besmetting en verspreiding van het COVID-19 (Corona) virus zegt het bedrijf. Klanten kunnen dus niet meer naast de chauffeur zitten.

Door deze afscherming is er slechts ruimte in het voertuig voor het aantal personen dat achterin past: twee tot drie volwassenen. De betaling voor de rit zal daarnaast volgens richtlijnen van de chauffeur moeten geschieden.

Tot slot zal het voertuig na elke rit ontsmet worden.

“Wij rekenen op uw medewerking en hopen van harte dat u allen de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten stipt opvolgt om er mede op toe te zien dat de uitbraak zo snel mogelijk tot het verleden behoort” aldus het Surinaamse taxibedrijf. Een filmpje van de auto’s:

https://www.facebook.com/Overall.News.Suriname/videos/1784535435014856/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Een plastic scheiding in de taxi’s kan ook dienen als ” bescherming ” voor de taxi-chauffeurs tegen rovers.
  Vaak zijn/worden taxi-chauffeurs tijdens de rit beroofd.


  Maak melding
 2. Waldo 16 maart 2020 at 07:59

  In Santo Boma is er geen afscheiding tussen de boeler vaseline smeerder en de overige 300 gevangenen. Wat zullen de gevangenen blij zijn. Banana Tori.


  Maak melding
 3. Waar is mijn bril wacht even ga het zoeken. Dus al die tijd ging Wendy mensen liften terwijl zelfs een blinde Nijlpaard weet hoe gevaarlijk het in Suriname is.En kom mij niet zeggen dat ze je geen mazzel geven……..Tjha zou ik ook kwalieit kip eten .Wendy denkt aan airco nu zie ik meer en meer dat je van paars bent. lekker luxe .Straks kom je een verkeerde tegen hij gaat je ogen breken Wendy je baas heeft een kater gaat niet komen om je te helpen.Laten wij vanaf nu op Wendy letten ze redeneert dom,denk dom en nu lift ze mensen omg.Gevaarlijk bezig !!!.Zelfs in Nl lift niemand een ander zomaar.Wendy, Wendy,Wendy.


  Maak melding
 4. Wendy wanneer ik december kom zal je mij een lift geven met open ramen .

  Zijn de winkels in Suriname bij gevuld hier in Nederland zijn ze wel bij gevuld morgen weer .

  Ik heb gehoord NDP verkoop pakketten maar 150 SRD je moet je melden bij Abrahams of WC Hooghart .

  Limbo SRS Radio en Slooten gaan jullie de winkels weer bij vullen of Misikaka .


  Maak melding
 5. De betaling zal geschieden volgens de richtlijnen van de chauffeur. De taxi’s zijn toch voorzien van een meter die de tarieven aangeeft stelletje oplichters.


  Maak melding
 6. Dus met gepast geld betalen en doe dat geld in een bakje want meneer taxi raakt ook geen geld aan. Ook een idee om betaling makkelijk te maken he dan kan je ook niet beroofd worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES