dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee agenten vast na vondst 6 kg cocaïne op vlucht van Suriname...

Twee agenten vast na vondst 6 kg cocaïne op vlucht van Suriname naar Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Narcotica Brigade heeft twee politie agenten, verbonden aan het BID-Team op de luchthaven, aangehouden in verband met de vondst van ruim zes kilogram cocaïne in een vliegtuig op Zanderij. Het gaat om de agenten Marciano P. en Diego W. bevestigd politiewoordvoerder hoofdinspecteur Humphrey Naarden tegenover Waterkant.Net.

De verdovende middelen zaten in de keukenruimte van een lijnvliegtuig, dat gebruikt wordt om de route Paramaribo-Amsterdam visa versa te onderhouden. Ze werden op zaterdag 7 maart op de J. A. Pengel internationale luchthaven ontdekt door een lid van de Hondenbrigade met zijn hond (foto).

Er zijn in totaal vijf mensen aangehouden in deze zaak. Naast de twee agenten zijn dat drie verdachten die ook zijn verbonden aan de luchthaven te weten: Furgil S., Glenn L. en Jitendrapersad J. Ze zijn in verzekering gesteld na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie.

Volgens de politie zullen er mogelijk nog meer aanhoudingen volgen. De cocaïne is in beslag genomen, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
 1. Dit is het zoveelste geval waar leden v.d. gewapende machten mogelijk over de schreef zijn gegaan. Het begint nu een structureel karakter te krijgen.


  Maak melding
 2. Jay 16 maart 2020 at 18:03
  Dit is het zoveelste geval waar leden v.d. gewapende machten mogelijk over de schreef zijn gegaan. Het begint nu een structureel karakter te krijgen
  —–
  Jay..dat klopt. In een land met een bestuurloze alcoholist als president is alles mogelijk. Niemand staat achter hem behalve enkele vaseline smeerders die constant achter didibri go lopen.


  Maak melding
 3. De heren hadden duidelijk geld nodig om te gaan hamsteren. Helaas was de hond de slimste van het stel.
  Sterkte in de Lik. Door dit handelen ben je wel je baan kwijt in deze moeilijke tijd. Hoe dan!


  Maak melding
 4. Kondremangs
  Sroto deng. ….ik heb gehoord dat de agenten van het BID team op zanderij altijd tof willen spelen voor passagiers en bigi mofo opzetten. …..maar ja. ..zien doen. .laat doen. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 5. Die hele fucking narcoticabrigade zit in de cokesmokkel. Hoe kan het dat er 1000-den kilo’s voorbijglippen? Ineens wordt er 6 kilo gevonden. In fucking Nederland is hetzelfde. Al die douaniers leven royaal. Wie houdt wie voor de gek. Niet iedereen is blind


  Maak melding
 6. BID team, bid zich nu het onze vader om niet in de lik te brommen.😂😂maar als ze misschien een tjoekoe betalen,worden ze binnen een wip en een zucht weer heengezonden.in su kan alles.


  Maak melding
 7. Waldo,reageer eens op de artikelen. Eerst over gestolen geld en je mag één project opnoemen wat geslaagt is onder ndp. En geen coke projecten want dat is vals spelen NDP ratten reet dat je bent!


  Maak melding
 8. Geldgierige gasten die groots willen leven belanden in de drugswereld en karma de bitch pakt ze op een dag👏🙌
  Als je voor een dubbeltje geboren bent wordt je nooit een kwartje en al wordt je dat kwartje toch wordt je weer een dubbeltje of een waardeloze koper cent.


  Maak melding
 9. Redskin 16 maart 2020 at 23:04
  Waldo,reageer eens op de artikelen.
  —-
  Dat kan de boeler vaseline smeerder niet. De agoesyndroom is te diep in zijn hersenen gedaald. Hij ziet links, rechts, boven, onder en overal agoes.

  2 oplossing zijn nog steeds open. Trein of bosje brug.


  Maak melding
 10. Die 6 kilo was een dekmantel het scenario om de aandacht af te leiden. De politiemannen die gearresteerd zijn waren er om opgeofferd te worden. De grote partij van tientallen kilos moest gecovered worden en is dus erdoor.


  Maak melding
 11. Agoetigri
  Mul
  Flyer
  Hebben jullie die toiletten van de Bakra,s vanmorgen al schoongemaakt, kleine boefjes, zwartwerkers. Jullie uitkering gaat stopgezet worden!
  ====
  Kleine boefjes, rioolratten, GGD wacht op jullie viezeriken.


  Maak melding
 12. De overige drie zullen anders berecht worden dan de twee agenten. Men pleit voor anders berechten van mensen in dienst van het volk en land. Wat nen over het hoofd ziet is dat al de wetsdienaren besmet zijn met het corruptie virus. Dit virus heeft alleen een kenmerk, het is paars van kleur en verschijnt in alle bekende surinaamse profielen. De Javaan, de chinees, de creool, de hindustaan, de jood, de mulaat, de haitiaan, Cubaan, Venezolaan allemaal dragers van het paarse corruptie virus.


  Maak melding
 13. De koffer met de inhoud is paars van kleur, check het! Zelfs a dagoe ai louku so verbaasd, huh paarse koffer met 6 kilo coca….effe ruiken. Yep, hierkomen a paarse koffer tja lai.


  Maak melding
 14. Waldo 17 maart 2020 at 10:04
  Agoetigri
  Mul
  Flyer
  Jullie uitkering gaat stopgezet worden!
  —–
  Whahahah…ik ga stuk hier. De boeler vaseline smeerder gaat de uitkeringen stopzetten. Whahahahahajaja. Ik kom niet meer bij.


  Maak melding
 15. Deze gasten moeten eerst goed gescreend worden voordat ze in uniform gehangen worden, ook op staan de voet ontslaa3 zonder na inkomsten.
  Zijn deze gasten die zo ernstig en soms onmenselijk, streng soms plichts getrouw willen doen wanneer jij je op de luchthaven aanmeld voor vertrek dan wordt je genadeloos behandeld ook bij 1kilo overvracht handbagage. En zie dit nu het geld die ze verdienen is niet genoeg Pffffff


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES