Alweer bromfietser dodelijk aangereden in Nickerie

7
Alweer bromfietser dodelijk aangereden in Nickerie

Bij een verkeersongeval in Suriname is afgelopen nacht opnieuw een bromfietser om het leven gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval iets na middernacht in Nieuw Nickerie zou hebben plaatsgevonden tussen een auto en de bromfiets.

De bestuurder van de auto zou geen voorrang hebben verleend aan de bromfietser op de hoek van de Emmastraat en de DC Parabirsingweg, voorheen bekend als Achterdam. Bij de aanrijding raakte de man zwaargewond.

Hij werd voor medische hulp naar de Spoedeisende Hulp gebracht, alwaar hij enkele daarna kwam te overlijden. Politiewoordvoerder hoofdinspecteur Humphrey Naarden heeft de dood van de man bevestigd tegenover de redactie van Waterkant.Net.

Het slachtoffer is de 57-jarige Anand Laighsingh. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie.

Een paar weken geleden werd ook de 54-jarige Mahinderpersad Thakoerdat in Nickerie doodgereden. De veroorzaker van dat ongeval verkeerde onder invloed van alcohol:

7 REACTIES

 1. Wat een verschrikkelijk nieuws elke keer over doodgereden fietsers en brommers. Dit moet echt een halt worden toegeroepen. Verkeersverlichting zowel boven de straat als op de voertuigen zou zeker een rol kunnen meespelen in vele soortgelijke zaken. Pakweg de helft van fietsers en brommers in Suriname rijd zonder licht. Waarom wordt ook daar niet een keer tegen opgetreden? Er zit geld in


  Maak melding

 2. Schade vergoeding aan de Familie van enkele tonnen voor inkomsten derving. Misschien zal men dan beter opletten bij het besturen van een voertuig. Zal me niet verwonderen als de bestuurder onder invloed was.
  De verkeersborden vergroten met duidelijke tekst als STOP…etc.


  Maak melding

 3. Zolang er geen hardere maatregelen getroffen worden,zal het zo blijven.om op d3 fiets,motor ,scooter te stappen is,de kans heel groot dat je aangereden wordt door een zuiplap of een”ik lap de regels aan mijn slippers ;rijder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.