dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoVIDEO: Ook winkeliers treffen maatregelen na komst coronavirus in Suriname

VIDEO: Ook winkeliers treffen maatregelen na komst coronavirus in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het coronavirus heeft Suriname bereikt en dat heeft grote gevolgen voor het land. De Surinaamse overheid heeft meteen een paar ingrijpende maatregelen getroffen. Ook winkeliers hebben het druk en hebben de afgelopen dagen maatregelen getroffen om besmetting met het virus te voorkomen.

Zo zorgt een van de grootste warenhuizen in het land, Kirpalani’s, bij de ingang van haar winkel ervoor dat klanten eerst hun handen ontsmetten. klanten die de winkel binnen lopen moeten eerst langs een security guard die hen voorziet van hand sanitizer zoals op bovenstaande foto en in dit filmpje onder te zien is.

Sommige winkeliers hebben de toegang tot hun winkel gesloten voor het publiek en verkopen mondjesmaat producten via tralies, zoals hieronder ook te zien is:

En andere winkeliers slaan helemaal door, zoals hieronder in het filmpje ook te zien is. Klanten worden door een medewerker bij het betreden van de winkel bespoten met een desinfectiemiddel:

https://www.instagram.com/p/B9vMkYeFY3i/?igshid=1wwvjw3cu5xmu

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
 1. Kakkerlakken spray.muggen spray.silvervisjes spray.mieren spray.ik vraag me af of de mensen omoe niet hebben gevraagd om wat voor soort spray het gaat.chinese verdelgingsspray zeker.🤔


  Maak melding
 2. Laat je niet bespuiten door geen enkele chinees.Zij zijn de oorzaak van deze misere.Vreten alles wat beweegt van vleermuizen tot kakkerlakken.


  gemodereerd
 3. De Chinezen vreten zelf hun eigen soort.foetussen,placenta.zie YouTube..zoon verorberd moeder.maar wat wil je…ruim 60 miljoen Soso snesies..tja…dan vreten ze ook maar alles.en als je niet uitkijkt..vreten ze je ook op😂


  gemodereerd
 4. De mensheid heeft gevalt door heb zuchtigheid voor mij hoeft men tot december niet meer te vliegen en voetballen . .

  Dit moet ook als een afschrikking werken voor mensen die een onmenselijke op na houden .

  Ik heb meer geld
  Ik heb een dure auto
  Ik heb dure kleren
  Ik heb een grote huis
  Ik heb meer eten

  ik zelf leeft op een stuk brood ik woon liever in de bos onder een kamp .


  Maak melding
 5. Een China migrant komt Suriname binnen en krijgt in korte tijd een Surinaams paspoort… en een Surinaams rijbewijs… De China migrant maakt wetsovertredingen in Suriname en kan er mee wegkomen… De Surinaamse buschauffeur maakt een kleine overtreding en is zijn busvergunning kwijt.. Zijn busvergunning is voor het gezin van die persoon de basisverzekering.. . De China migrant leert vlot Suriname kennen en zit ookal in de hout en goudhandel… China migranten verzamelen de Surinaamse deviezen voorraad die leverbaar is en dat verdwijnt naar China…Zelfs voor het simpele brood is de Surinamer aangewezen op de China migrant…. Virus of geen virus de Surinaamse samenleving is met handen en voeten gebonden aan de China migranten.. Dit heeft een politieke geschiedenis … De China migrant wordt in korte tijd dat hij aanwezig is in Suriname de werkgever ,, en de geboren en getogen Surinamer de JA, BAAS…..


  Maak melding
 6. Uit Bauxiet gaat WC Hooghart en Misikaka een vliegtuig bouwen om naar Nederland te vliegen .

  WC Hooghart en Misikaka heb je nog wat te verkopen voor de bevolking groepen heb je genoeg medicijnen gemaakt .
  Want WC Hooghart en Misikaka hebben de kolonisten uit Noordzee niet meer nodig .

  Hopend dat ze nu meer tijd hebben om wat te planten in Suriname dan voetballen kijken en Alcohol drinken .


  Maak melding
 7. Bij mij komt geen niemand niets spuiten
  Loop met mijn eigen spullen. De chinezen moeten niet vergeten dat dankzij hun regering dit virus zo veel ellende veroorzaskt. De arts die het onder zijn groep bekend hft gemkt heeft standje gehad.
  WALDO dit is voor jou en de echte Surinamers.
  Overal de regering laten weten dat men niet hoop gaat inkopennom naar nederland of waar dan ook te posten.
  De regering koopt levensbehoeften voor Suriname. met onze schaarste $$
  Ze moeten kijken wat er gepost wordt. Je mag hamsteren maar voor eigen gebruik. Surinamers zet dit overal. Verspreid ht overal.
  Bepaalde gasten zeggen ze gaan toiletpapier en weet ik wat posten voor familie. Laat nederland zorgen voor hun mensen


  gemodereerd
 8. Agoetigri 15 maart 2020 at 12:08
  Ik heb begrepen dat er gehamsterd wordt
  ====
  Een agoe hoeft niet te hamsteren, zit genoeg troep in de riool. Geen schaarste voor agoes dus.


  Maak melding
 9. Kan mij de bezorgdheid van de chinees best voorstellen.Dat een in Wuhan ontstane virus je als nog velt in Sur.Lijkt op de tuinman en de dood.


  Maak melding
 10. @Wendy Nederland heeft aan alles genoeg en dit geldt ook voor toiletpapier.De distributiecentra zitten overvol en de winkels worden elke avond na sluitingstijd weer bevoorraadt.dus maak je vooral geen zorgen Nederland is geen derde wereldland als Suriname.
  het merendeel van de producten worden in Nederland geproduceerd.


  Maak melding
 11. Agoetigri
  Agoes als Agoetigri hebben geen toiletpapier nodig in de riool. Ze rollen liever in de modder en dan afwassen in de riool. Dus hoeven ze ook niet te hamsteren.


  Maak melding
 12. Ik vind dat de President moet inkomen. De winkels gaan vrijwillig open en prijscontrole doet zijn werk. Of je laat de winkels openbreken en verkoopt de spullen. Alles in de winkels is gekocht met $ van Suriname


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES