Ruzie om goktafel eindigt in gewelddadige vechtpartij

27
politie-en-ambulance-op-plaats-delict-suriname-nieuw

Een ruzie om een houten goktafel is op maandag 9 maart in het politieressort Munder geëindigd in een gewelddadige vechtpartij.

De politie van het bureau Munder kreeg de melding van een vechtpartij op een adres in het ressort. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Daarbij bleek dat enkele jongemannen een andere manspersoon, de 37-jarige Kean M. hadden aangevallen. De jongemannen betichtten Kean van het vernietigen van een tafel door hun gemaakt.

Uit het onderzoek blijkt dat de jongemannen elke dag op een leegstaand perceel gokken. Door hen werd een houten tafel gemaakt waarop gegokt werd. Deze tafel is door iemand vernietigd. Omdat de jongenmannen het vermoeden hebben dat Kean de vernieling gepleegd heeft ontstond er een woordenwisseling tussen hun en Kean.

Op een gegeven moment pakte Kean een eind hout en sloeg een van de jongenmannen bekend als “Amigo” daarbij. Amigo raakte daarbij zodanig gewond dat hij voor medische hulp naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis overgebracht moest worden, meldt het Korps Politie Suriname.

De 27-jarige Lorenzo A., zijnde een broer van “Amigo” nam wraak door Kean ook met een eind hout te mishandelen. Zowel Kean en Lorenzo zijn door de politie aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ingesloten.


27 REACTIES

 1. Deze hersenloze gasten hebben allemaal een kort lontje. Om een rot tafel slaan ze elkaar zo wat dood. De gokverslaving in ons land neemt ernstige vormen toe met dit als gevolg. Kunnen zij niet een normale baan gaan zoeken. Desnoods hondenpoep opscheppen van De straten want meer zijn ze niet waard. Opsluiten deze misdadigers.


  Maak melding

 2. De frustratie neemt alleen maar toe onder het volk: in het parlement ,Waldo en reageerders hier op WKN, in het verkeer. De aardige , vredelievende mentaliteit van vroeger is al lang niet meer toen je een bordje eten kreeg van de buren. Waldo wel een compliment voor jou. Je zou een goede advocaat zijn.


  Maak melding

 3. Agoetigri 15 maart 2020 at 09:46
  Politiek Neutraal 15 maart 2020 at 09:27

  Laatste tijd houdt houdt deze psychopaat meer bezig met agoes. Liefde voor varkens? Hmmm.

  Waldi


  Maak melding

 4. Geloof me. Als Agoetigrii en Waldo niet over politiek zouden praten, hadden jullie geen meningsverschil. Hopelijk trekt het bij. Ik ben ook door Laat me bedreigd hier, die vroeg om m’n adres om me aan te komen vallen.


  Maak melding

 5. De Natuur heeft de mensheid een les geleerd door het strei libie dat men nastreef op deze wereld .

  Voor mij hoeven ze tot december niet meer te vliegen of voetballen .

  Greativiteit is laag onder de menshied de laatste 50 jaren .

  De wereld was zo makkelijk maar de mens heeft been troep van gemaakt .

  Hopend dat de mens tijd krijg om een nieuw start te maken zonder hebzucht .


  Maak melding

 6. Zonder mensen zou de aarde niet bestaan laatstaan de heelal. Het de mensheid die de aarde zal vernietigen of is het de aarde die terugmept en de mensheid tot verdoemenis heeft verklaart.


  Maak melding

 7. Oom Bert
  Ik denk dat er in die periode, waar iedereen thuis moet blijven, heel heel veel Surinamers in de fabriek zullen worden voortgebracht want neks no dé foe doe.
  Wel een voordeel dat buitenechtelijke kinderen in deze periode minder zullen zijn.
  Spanning in huis zal toenemen en moro oema sma sa kies klap en koskosie want ook toe monie no é kong incé
  Maar no spang de president heeft gevraagd om meer kinderen zodat er meer productiviteit zal komen een naijl effect van de productieve samenzijn uren


  Maak melding

 8. Mokro 15 maart 2020 at 13:08
  De grootste zit op Brokobaka te snuiven.
  ——
  Klopt. Hij zit daar zijn laatste dagen te verslijten. Daarna wordt hij samen met waldi en potje vaseline in de isoleercel van Santo Boma gegooid. Het volk zal eindelijk en voorgoed bevrijd worden van deze nietsnutter. De alcoholist heeft echt schijt aan het volk.


  Maak melding

 9. @Waldo,

  Je bent sinds kort op WKN en je hebt kans gezien om LAUWPIE ALIAS ROBG glansrijk voorbij te streven:

  Je bent voor mij de LIMBO hier op WKN: Maar wat mij het meest verbaast is jouw opmerking dat je NEUTRAAL bent.

  HIER HEB IK ER NIETS VAN GEMERKT: JE VERDEDIGT DE MOORDENAAR DIE HET LAND NAAR DE AFGROND HEEFT GEBRACHT, MET JE ZIEL EN ZALIGHEID.

  Jij verdedigt te vuur en te zwaard een incompetente pleesident: JIJ HOUDT NIET VAN SURINAME MAAR VAN EEN RAMPENPLAN TEVENS MEERVOUDIGE MOORDENAAR.

  JIJ HEBT EEN CRIMINELE INBORST Waldo.


  Maak melding

 10. henry 15 maart 2020 at 13:35
  @Waldo,

  Jij verdedigt te vuur en te zwaard een incompetente pleesident:
  —-
  niet alleen verdedigen, maar ook smeren. Iets anders nuttigs kan hij niet doen. Nachtmerries van Agoes?


  Maak melding

 11. henry 15 maart 2020 at 13:35
  @Waldo,

  Je bent sinds kort op WKN en je hebt kans gezien om LAUWPIE ALIAS ROBG glansrijk voorbij te streven
  ====
  Beste Henry, ik verdedig niemand. Ik geef gewoon mijn mening over de huidige regering. In mijn ogen doen ze allemaal hun best, ondanks zoveel tegenwerking en slechte economische situatie in de jaren 2015, 2016 en 2017. Ik wil graag discussiëren over brandende vraagstukken aangaande Suriname. Maar bepaalde mensen komen gelijk met ordinaire taal en daarop reageer ik ook. Ik betaal altijd met gelijke munt. Er zijn zo vaak ook leuke reacties van mensen als, Jojo, Pico, Rob, pakiratigri, Bigi Sma, oom Bert etc. En dat lees ik ook met heel veel plezier. Daardoor blijf ik nog even mee doen.

  Over zaken als fraude etc zeg ik altijd, justitie moet bepalen of deze mensen schuldig zijn. En voor iedereen zeg ik “LAW & ORDER, zonder aanzien des persoons.

  Vraag jij je niet af waarom steeds de aan de oppositie gelieerde mensen uitschelden. Ik hoor Rob, Pakiratigri etc nooit met krachttermen in hun discussie. Ik doe het wel, maar steeds in antwoord op een reactie. Een fijne dag verder!


  Maak melding

 12. Agoetigri 15 maart 2020 at 13:51
  =====
  En tegen agoes zeg ik, blijf in de modder wroeten en verschuil je in de riool. Beter kunnen ze toch niet. De hersenen zijn verontreinigd en ingekrompen.


  Maak melding

 13. De verkiezing 25 mei 2020 word uit gesteld naan September 2020 .

  Wendy heb je al als gekocht hopend dat je wat hulp van W C Hooghart kan krijgen .

  De Regering heeft hongersnood bevorderd de laatste 10 jaren .

  Bouterse gaat het goed in Brokobaka de groeten van Limbo en Slooten de onderdrukkers .

  Bouterse je heb de bevolking groepen aan hun lot overgelaten in Paramaribo

  40 jaren bruggen en wegen gebouwd door NDP waar is dan de voedsel gebleven om te overleven .


  Maak melding

 14. @Waldo
  Je bent een ezel en ik zal je in het kort uitleggen waarom.
  Zie je de paniek en chaos heden in Suriname met de komst van de coronavirus , de onzichtbare vijand?Lange rijen overal,niet meer dan 100 zielen onderling,en de overige ndp drama en na -aperij van andere landen.
  Wel deze chaos hebben wij eerder meegemaakt.In 1980.Toen kwam je baasje met avondklok,niet meer dan 3 personen in 1 groepje op straat,oh en de lange rijen voor alles,en nog meer..censuur,voedselpakketen enz..
  En weet je wat als jij denkt dat coronavirus dodelijk is ,vergis je niet, je baasje is nog gevaarlijker…hij vermoorde op 1 dag 15 burgers op meedogenloze wijze.In 1980 was je baasje een soort coronavirus en die chaos hebben wij eerder meegemaakt.
  Belachelijk allemaal te zien dat jou leeftijdgenoten zich zo chaotisch en krankzinnig tegen over de onzichtbare vijand de coronavirus gedragen dit terwijl de echte vijand bouta is en in hun midden woont en hun lijder is.
  Bouta virus is dodelijker en gevaarlijker dan coronavirus.


  Maak melding

 15. Ray 15 maart 2020 at 14:36
  @Waldo
  ====
  Lees jij wel voldoende wat er om je heen gebeurd in de wereld wat deze virus betreft. Zijn jullie helemaal verblind door het politiek gebeuren. Heb je wel door dat het in Europa in bepaalde landen een noodtoestand is. Heb je gelezen wat er nu in Italië gebeurd op dit moment. Nee, in Suriname moet de huidige regering een toverstok hebben om het virus gelijk uit te roeien. Denk goed na voor je de wijze gaat uitgangen.


  Maak melding

 16. Waldo 15 maart 2020 at 14:45
  Ray 15 maart 2020 at 14:36
  @Waldo
  ====
  Nee, in Suriname moet de huidige regering een toverstok hebben….
  —-
  Ik dacht dat didibri en co altijd een toverstok hadden. Afgelopen 10 jaren werden de ene na de andere leugens uit de hoge hoed getoverd. Nu als het serieus wordt, dan kunnen hebben ze de toverstok niet meer vinden, en het is prompt de schuld van een ander. Heeft de vieze vaseline smeerder al een voorraad gekocht bij chodelul?


  Maak melding

 17. @Waldo
  Je baasje brengt chaos met zich mee!
  En als jij denkt dat een crimineel een land kan besturen ben je nog ern grotere idioot.Je baasje moet niet proberen trump te na-apen want in Amerika wordt hij beschouwd als de slechtste president in de geschiedenis van Amerika.Je baasje moet verdwijnen zodat deskundigen het kunnen overnemen.Met hun als leider voelen we ons 100% veiliger!
  De crimineel die eerder gezorgd heeft voor zoveel chaos en verdriet ,je moet wel gek en goed ziek zijn om te denken dat hij om je geeft.


  Maak melding

 18. Wanneer NDP regeert is er altijd hongersnood in Suriname nu hebben ze Corona in Suriname gebracht .

  Wel kunnen de stront zakken kijken op testen of je geen geen DRUGS mee neemt van uit Suriname .

  Met al het gehaast om een vliegtuig te laden met mensen als vissen .

  Van mij kant hoeven zij tot december niet meer te vliegen naar Suriname .

  WC Hoogaart en Misikaka gaan een eigen vliegtuig bouwen 747 om naar Nederland te komen

  Waar is Van Der San heb je ook een vliegtuig er is Bauxiet bouw een vliegtuig met je kleine mond .

  De euro en de usd blijven verlopig in Nederland Suriname heeft genoeg SRD om in kopen te doen in het buitenland .


  Maak melding

 19. Straks gaat NDP zeggen de Oppositie heeft Corona in Suriname gebracht .

  Wanneer er geld was bij de Centrale bank kan je als land als kopen wat Medicijnen betreft .

  Waar is Abraham ben terug gegaan bij Doehkie stelletje geluk zoekers .

  Ramon Abrahams en Sarjoe jullie zullen de Corona met de gestolen geld bestrijden .


  Maak melding

 20. Waldo 15 maart 2020 at 13:59
  henry 15 maart 2020 at 13:35
  @Waldo,

  Je bent sinds kort op WKN en je hebt kans gezien om LAUWPIE ALIAS ROBG glansrijk voorbij te streven
  ====
  Ik hoor Rob, Pakiratigri etc nooit met krachttermen in hun discussie.
  ——
  Klopt….poepetigri kon niet meer aan en is terecht uit beeld. In het begin gebruikte rob wel vulgaire woorden, maar sinds kort tot inkeer gekomen. Hij gedraagt zich netjes. Zo hoort het. Nu jij nog. Zal niet lang duren.


  Maak melding

 21. @Waldi
  Ga slapen kereltje.

  Je baasje bouta is erger dan de coronavirus.Suriname maakt een crisis mee nog voordat de coronavirus zijn intrede had gedaan.Het is alleen maar erger geworden dankzij je baasje corona.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.