donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmbassadeur Venezuela op beleefdheidsbezoek bij minister Gopal

Ambassadeur Venezuela op beleefdheidsbezoek bij minister Gopal

-

Does Travel

De ambassadeur van de Bolivariaanse Republiek Venezuela, Ayerin Yesenia Flores Rivas, heeft op vrijdag 13 maart een beleefdheidsbezoek gebracht aan minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken. Tijdens het bezoek is er onder andere gesproken over de jarenlange goede samenwerking welke er reeds bestaat tussen het Surinaamse ministerie en de Venezolaanse ambassade en hoe die samenwerking zowel op het gebied van sport- en jeugdontwikkeling verder geïntensiveerd kan worden.

De minister en de ambassadeur hebben afgesproken om zich in te zetten voor het voortzetten van de reeds bestaande sportprojecten en na te gaan op welke nieuwe gebieden er verder samengewerkt kan worden. Het is ook de bedoeling, om op verzoek van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), de U- 20 en U-23 voetbal selectie van Venezuela voor een vriendschappelijke voetbalwedstrijd gaat afreizen naar Suriname. Volgens de diplomaat is Venezuela voornemens om haar bijdrage te leveren op het gebied van het jeugdbeleid door middel van uitwisselingsprogramma’s.

Minister Gopal gaf aan dat het ministerie van Sport- en Jeugdzaken een jarenlange samenwerking heeft met de Bolivariaanse Republiek Venezuela waarvan het CMD Hugo Chavez Memorial Toernooi en cursussen in de Spaanse taal onderdeel van zijn. Er zal gezamenlijk gewerkt worden aan een Memorandum of Understanding (MOU), waarin een raamwerk voor de samenwerking wordt vastgesteld.

Ambassadeur Ayerin Yesenia Flores Rivas stelt een MOU zeer op prijs. Volgens haar kan er op zo een manier gewerkt worden aan de ontwikkeling van sport en jeugdparticipatie, meldt het ministerie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

20 REACTIES
  1. Mooi om te zien dat deze jonge dame het zo goed doet. Trots dat ik haar familie van dichtbij heb gekend, vooral haar vader Amar. Heel veel succes jonge dame! Wij zijn heel trots op jou!


    Maak melding
  2. Op dit moment heerst in Venezuela één van de grootste vluchtelingencrisis ter wereld. Let op….groter dan in Europa. Door de politieke en economische problemen in het land is geld niets meer waard. Ook is er een tekort aan voedsel en medische zorg en neemt de criminaliteit toe. Soort zoek soort. Het volk kan dede.


    Maak melding
  3. Mokro 15 maart 2020 at 10:35
    Waldo 14 maart 2020 at 21:47

    Waldo verspil je tijd niet aan dit soort figuren. Incest, verkrachtingen zijn normaal in India.
    ===
    Hindostanen zijn de meest achterlijke en geniepige mensen die ik ooit gezien. Ze doen alsof. In Nederland zelf zeggen ze dat de Hindostanen nederig doen. Ze doen zich anders voor dan ze werkelijk zijn. Situatie in India heb je goed geschetst. Daar zie hoe de mannen de vrouwen behandelen en misbruiken. Net als beesten.

    Is tenminste goed dat je jezelf hierin herkent. Ga lekker zuipen en jullie vrouwen mishandelen. Geen wonder dat ze een bakra man nemen. Sterkte vrouwen van deze zuignappen en geniepige huichelaar.


    Maak melding
  4. Waldo 15 maart 2020 at 10:44
    Mokro 15 maart 2020 at 10:35
    Waldo 14 maart 2020 at 21:47

    Waldo verspil je tijd niet aan dit soort figuren. Incest, verkrachtingen zijn normaal in India.
    ===
    Hindostanen zijn de meest achterlijke en geniepige mensen die ik ooit gezien. Ze doen alsof. In Nederland zelf zeggen ze dat de Hindostanen nederig doen. Ze doen zich anders voor dan ze werkelijk zijn. Situatie in India heb je goed geschetst. Daar zie hoe de mannen de vrouwen behandelen en misbruiken. Net als beesten.

    Is tenminste goed dat je jezelf hierin herkent. Ga lekker zuipen en jullie vrouwen mishandelen. Geen wonder dat ze een bakra man nemen. Sterkte vrouwen van deze zuiplappen en geniepirige huichelaars.


    Maak melding
  5. @ waldo,

    De vermoeden bestaat dat jij een rasistische hond bent. Als een zwarte afgekafferd kan worden door jou , dan laat jij je kennen. Maar hoe achterlijk jij als een Hindoestaan bent, blijkt uit het feit dat Hindoes in New Delhi Koeien urine drinken om niet besmet te raken door de corona virus. Want jullie hebben koeien heilig verklaard.
    zo achterlijk zijn jullie Hindoes.

    mie mofo


    Maak melding
  6. In NL zijn er ook mensen met de naam Gopal, wat ik gelezen heb hielden ze bezig met drugshandel, zijn trouwes wel opgerold in het noorden van het land. Het waren nikerianen.


    Maak melding
  7. “Tijdens het bezoek is er onder andere gesproken over de jarenlange goede samenwerking welke er reeds bestaat tussen het Surinaamse ministerie en de Venezolaanse ambassade en hoe die samenwerking zowel op het gebied van sport- en jeugdontwikkeling verder geïntensiveerd kan worden.”

    Venezuela is door het socialisme zelf 1 grote puinhoop geworden. SU moet dus niet rekenen op veel hulp uit die hoek want dat gaat een lamme leidt de blinde toestand worden. SU is met de ndp aan dr macht zelf hard op weg om een tweede Venezuela te worden.


    Maak melding
  8. Waldo 15 maart 2020 at 09:21
    Trots dat ik haar van dichtbij heb gekend.

    Wellicht ook trots dat je Didibri reet ook van dichtbij heb gekend? Volgens mij ken jij al de reet van de paarse bende. Lekker vaseline gesmeerd? Waarschijnlijk wordt je rijkelijk daarvoor beloond.


    Maak melding
  9. Het is nu etenstijd bij ons agoe, we gaan roti met massala kip eten, wat staat bij jou op het menu, agoestront in rioolsaus. Laat het je smaken tot zo!


    Maak melding
  10. Agoetigri
    Agoe, ik vertelde die kennissen van mij net over die eenzame Agoe die alleen en eenzaam in een riool zit in het donker. Ze vinden het allemaal zielig voor jou. Maar ja, ik heb je een paar keer gewaarschuwd agoe, gedraag je niet als een vieze vuile agoe, maar als een nette Agoe. Anders blijf je voor altijd een agoe. Eigen schuld agoe. Knor knor agoe.


    Maak melding
  11. Niveau weer hier qua reacties. Kan deze website misschien het anonieme aspect wat wegnemen zodat mensen zich beter gaan gedragen? Het slaat werkelijk nergens op wat mensen hier nu uitkramen.


    Maak melding
  12. Het is nu 6.05 uur in Suriname en 10.05 uur in Nederland. Ik stop vanaf nu voor een halfuurtje met reactie . Als mensen toch doorgaan met ordinaire opmerkingen, dan ga ik wel reageren! ik betaal altijd met gelijke munt, ongeacht wie dat is.
    groetjes en een fijne dag!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES