Zorgen om zieke passagier op aankomende SLM vlucht vanuit Nederland naar Suriname

8
Zorgen om zieke passagier op aankomende SLM vlucht vanuit Nederland naar Suriname
Extra politie eenheden op Zanderij op vrijdag 13 maart 2020

In Suriname wordt momenteel gevreesd voor een tweede geval van besmetting met het coronavirus (COVID-19). De redactie van Waterkant.Net verneemt van verschillende bronnen dat dit te maken heeft met een zieke passagier in een gecharterd vliegtuig van de SLM, dat vrijdagavond vanuit Schiphol (Nederland) op Zanderij zal landen.

Het is nog niet duidelijk of deze zieke persoon ook daadwerkelijk besmet is met het coronavirus, maar niets wordt aan het toeval overgelaten. De redactie verneemt dat de autoriteiten in de opperste staat van paraatheid zijn. Met name gezien een eerdere besmetting in Suriname van een persoon die ook uit Nederland kwam.

Op het moment dat het vliegtuig rond 20.30u in Suriname zal landen zal deze persoon getest worden op het COVID-19 virus. Mocht het daadwerkelijk gaan om een besmetting dan zal iedereen uit voorzorg in quarantaine moeten melden bronnen aan Waterkant.

In dat geval zal het vliegtuig ook ontsmet moeten worden. Door deze extra handelingen zal de oorspronkelijke vertrek tijd van omstreeks 23.30u waarschijnlijk niet meer gehaald worden. Wat dat voor gevolgen heeft voor de sluiting van het luchtruim om 00.00u is nog niet duidelijk.

8 REACTIES

 1. Wat heeft deze kreten met corona te maken??

  Alleen imbicielen maken dergelijke kreten; voor de goede orde, de hele wereld staat in viur en vlam…zelf de VS heeft voldoende testkits; Italie maak er een zootje van en Nederland doet maar wat. De weinig kordate landen is Taiwan…voor de rest, de virus is nauwelijks te stoppen.

  Ik vind wel dat het onverantwoord is om te reizen; dus ook de Suri van/naar Nederland….eigen verantwoodelijkheid nemen!

  Sterkte kondreman; alleen hoofd koel houden en denken aan de medemens, is het devies.

  @RobG….je hebt gelijk, geen woorden en tijd verspillen aan dergelijke idioten, kennelijk standard norm bij de oppositie!!


  Maak melding

 2. Een totaal onduidelijk aanpak. Men weet helemaal niets te doen als het vliegtuig met patiënt is geland. Plan B of C heeft didibri nooit gehad. Didibri stond erbij en keek ernaar terwijl het volk sterft. Hup…. snel hulp zoeken bij de VHP, Nederland etc. Wellicht kunnen deze verstandigen iets doen voor het volk.


  Maak melding

 3. Wanneer leren wij Surinamers niet te denken in partij politiek. Een wereldwijde virus uitbraak zal men mondiaal moeten bestrijden. Het raakt ons allen. Laten wij gezamenlijk dit soort problematiek leren oplossen. Wij hebben gelukkig nog genoeg werkende mensen die voor de dagelijkse voorzienig kunnen zorgen.
  Wellicht breekt er nu een tijd om te leren dat samenwerken meer voor oplossingen gaat zorgen.
  Ik ben van mening dat de wereldleiders moeten stoppen om alleen voor je eigen land en volk te zorgen. Want dit soort virussen denken niet in grenzen. Die gaan ons opzoeken.


  Maak melding

 4. Al die tijd vertrouwden die domme Surinamers op de controle op Schiphol. Al die besmette Chinezen die via Schiphol in Suriname zijn aangekomen waren geen probleem en nu ineens een hele operatie om een verdacht geval.Intussen stijgt de koorts bij Didibri en is Inke ook in thuisquarantaine, Vandaag gaat Boeffie de boel besmetten.


  Maak melding

 5. medicijn:
  1/2 glas palm 70%
  2 lemmetjes erin
  1 lepel koerkoema poeder te koop bij rams
  alles goed mengen en opdrinken.

  1 x daags
  verder paracetamol of ibuprofen 600mg en pure lemmetje. veel extra gekruide sterke massala producten eten.


  Maak melding

 6. Ali@ je denkt leuk te zijn of je bent zwaar gestoord waar en wanneer of bij welke patiënten heb jij onderzocht dat je mengsel zo goed is zuip het maar zelf op je bent zo dom dat je niet weet hoe gevaarlijk ibuprofen voor mensen met een donkere huidskleur


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.