maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameVertraagde SLM vlucht vertrekt vanavond alsnog uit Suriname

Vertraagde SLM vlucht vertrekt vanavond alsnog uit Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Ondanks het afsluiten van het Surinaams luchtruim om 00.00u vanmorgen, gaat de SLM vlucht, die gepland was voor vrijdag 23.30u, vandaag om 18.00u lokale tijd vertrekken naar Nederland. Passagiers zijn inmiddels op de luchthaven en hebben ingecheckt om richting Schiphol te vertrekken. Ook het vliegtuig staat klaar (foto).

Vlucht PY993 van de SLM vanuit Amsterdam uitgevoerd door EVELOP Airlines landde gisteravond om 21.07 uur op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven. Aan boord bevonden zich 106 passagiers en 11 bemanningsleden. Omdat er iemand aan boord zat die de symptomen vertoonde van COVID-19 moesten passagiers en bemanningsleden aan boord blijven.

Deze passagier is door gezondheidsautoriteiten (Port Health) afgevoerd van boord en daarna per ambulance vervoerd naar het Wanica Ziekenhuis alwaar deze aan de COVID-19 test is onderworpen. Daar bleek dat er geen sprake was van COVID-19.

Door al deze extra handelingen werd het laat en kon de terugvlucht vanmorgen niet meer plaatsvinden. Passagiers van de vertraagde vlucht PY994/13 maart zullen vervoerd worden op heden, zaterdag 14 maart 2020.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Surinam Airways ????? Hoe heeft men het nog over Surinam Airways . Volgens mij wordt de vlucht uitgevoerd door Evelop Airways ( ook nooit van gehoord) . De SLM kan deze hele toestand rond het corana virus aangrijpen om de maatschappij voor goed op te doeken. Deze maatschappij heeft totaal geen bestaansrecht.


  gemodereerd
 2. Volgens RobGay is het zgn. “nieuwe SLM-toestel”, al 3 maanden proefvluchten aan het maken boven Paramaribo. Hij zit 24/7 met zijn lege kokosnoot voor het scherm, op flightradar, de ontwikkelingen te volgen.

  Wat een kansloze stumper is dat toch….


  Maak melding
 3. De school is maandag gesloten voor twee weken dat is heel goed dat de vakbond van Onderwijs dat bekend heeft gemaakt

  De NDP Regering had niets gedaan voor de school kinderen ,Adin luistert naar de adviseur .


  Maak melding
 4. Dit vliegtuig is gehuurd, omdat door mismanagement en foefoeroe de SLM geen wide body vliegtuig heeft. Zal dit vliegtuig de gestrande Surinaamse reizigers in Nederland terughalen? Kent de Surinaamse regering haar zorgplicht? Ik vrees voor de ergste van deze reizigers in Nederland en elders in het buitenland. Weer aan hun lot overgelaten.


  Maak melding
 5. Blakaboy 14 maart 2020 at 22:43
  SLM reorganiseren zou men nu moeten overwegen. Als je de helft van t personeel de laan uit stuurt, dan kunnen ze verder.
  —–
  Klopt, maar zal niet gebeuren. De mpp paarse belangen zijn te diep ingeworteld en te groot om uit elkaar te trekken. SLM wordt kunstmatig in leven gehouden. Technisch zijn ze zo goed als dood. Sterker nog….het hele land is zo goed als dood…..dankzij de hersenloze alcoholist. Alleen vaseline smeerders staan achter hem. Je snapt het waarom.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES