Tentamenperiode FTeW verschoven tot nader order

6
Internationale conferentie vanwege lustrumherdenkingen in Suriname

De geplande tentamenperiode van de Faculteit der Technologische Wetenschappen (FTeW) van de Anton de Kom Universiteit van Suriname van aanstaande maandag 16 maart tot en met vrijdag 3 april is verschoven tot nader order. Deze bekendmaking heeft het hoofd van de FTeW-Examencommissie vanmorgen de deur doen uitgaan.

In de bekendmaking wordt aangegeven dat het besluit is genomen na overleg met het Dagelijks Bestuur van de Faculteit, vanwege de coronavirus (COVID-19) ontwikkelingen in het land.

De Surinaamse Examencommissie laat weten dat zodra de situatie enigszinds genormaliseerd is, zij in afwijking van het vigerend examenreglement tussen vaststelling en aanvang van de nieuwe tentamenperiode maximaal 1 werkweek in acht zullen nemen in plaats van de voorgeschreven 3 werkweken.

Studenten wordt geadviseerd de extra vrijgekomen ‘studietijd’ nuttig de besteden, zodat zij bij aanvang van de tentamens voldoende voorbereid eraan kunnen deelnemen. Hieronder de bekenmaking:

6 REACTIES

  1. Een verstandige maatregel om een verdere verspreiding v.h virus tegen te gaan.
    De scholen moeten eigenlijk ook dicht gaan want al is het coronavirus niet zo schadelijk voor kinderen zij kunnen wel hun ouders en grootouders besmetten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.