woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidPassagier op SLM vlucht vanuit Amsterdam niet besmet met coronavirus

Passagier op SLM vlucht vanuit Amsterdam niet besmet met coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens de vlucht PY 994 van vrijdag 13 maart 2020 vanuit Amsterdam naar Paramaribo is het signaal ontvangen dat er aan boord van de vlucht een passagier zich bevond met mogelijke symptomen van de besmetting met het coronavirus (COVID 19).

Bij de aankomst van het vliegtuig (foto) op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven zijn denationale veiligheidsprotocollen voor onderzoek van een ‘besmette passagier’ ingezet en inwerking gebracht.

Het resultaat van de uitgevoerde test op COVID – 19 genomen bij de passagier, vervoerd op de vlucht PY993 van vrijdag 13 maart 2020 uit Amsterdam is negatief uitgevallen. Als gevolg van het negatief resultaat hebben de rest van de passagiers toestemming ontvangen om hun reis naar huis te vervolgen met duidelijke instructies van de gezondheidsautoriteiten.

Het voorgaande is conform de nationale veiligheidsprotocollen uitgevoerd.

De SLM dankt hierbij alle passagiers en betrokkenen van voornoemde vlucht voor hun getoond begrip tijdens het ontstane ongemak welke zij hebben ervaren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

23 REACTIES
 1. Risico voor vluchten vanuit Schiphol naar Suriname is heel groot, dus dient men te allen tijde allert te zijn. Sinds 2 dagen worden in Nederland mensen met milde klachten niet meer getest. Sinds gisteren is het aantal positief geteste mensen met 155 toegenomen en 2 doden. Dat komt op een totaal van 12 doden en 959 positief getest.


  Maak melding
 2. Allen,

  De chinezen blij, want men heeft veel ingekocht vanwege de vrees van Corana.
  SUCCES.


  gemodereerd
 3. Gelukkig dat het goed is afgelopen. Ik ben nu in Antwerpen en heel België is op slot. Hema, C&A, Praxis en alle nonfood winkels zijn dicht. Alleen supermarkten als Aldi, Carefour en Lidl zijn open vanwege de voedselvoorziening. De straten zijn uitgestorven. Belgen hebben het advies gekregen om in huis te blijven. Men heeft het advies gekregen om.ook niet meer naar het buitenland te reizen. Ik hoop dat men in Suriname gespaard blijft van deze ellende.


  Maak melding
 4. De regeringen van landen moeten heel snel met een oplossing komen dat de vliegmaatschappijen met Corona vrije reizigers weer normaal kunnen vliegen, vooral op lange afstanden internationaal.

  Enkele zaken die hierbij belangrijk zijn t.a.v. het Coronavirus:
  – 1 dag voor vertrek de reiziger/s een doktersattest van zijn/haar huisarts heeft dat men niet besmet is met het Coronavirus en kan overleggen ( ook niet uit landen komt die bekend zijn als besmette landen met heel hoge aantallen Corona aantallen, het negatieve eerste Corona testresultaat als de tweede negatieve testresultaat tonen aan de rechercheurs) op de luchthaven of plaats waar men vertrekt (grensplaats) als het land dat men binnen komt. Als men hier niet over beschikt krijgt men geen toestemming om in het vliegtuig of boot te stappen voor vertrek naar het buitenland en het land waar men wil binnen komen.

  De reiziger/s zal/zullen de doktersattest/en met het negatieve Coronavirus resultaat/resultaten aan de rechercheur moeten aantonen en op grond daarvan toestemming krijgt om naar de vertrekhal voor instappen in het vliegtuig of de boot kan/mag voor vertrek naar het buitenland en om een land binnen te komen.

  Hierdoor hebben de juiste bevoegde overheidsinstanties in een landen een goede inzicht over het Coronavirus in hun land ( geen/besmette burgers van het eigen land/buitenland, geen besmette reizigers die vertrekken of een land binnen komen, buitenlanders en kan men besmette reizigers uit het buitenland tegen houden op de plaats voor vertrek om een andere buitenland in te komen, goede controle bij de grenzen/grensplaatsen waar reizigers het land binnen komen. Zonder een doktersattest (Corona vrij ) van 1 dag voor vertrek kunnen overleggen bij de rechercheurs bij het land van vertrek als het land van binnenkomst.

  Alleen Corona vrije passagiers die over een doktersattest beschikking kunnen dan een land binnen komen.


  Maak melding
 5. IS STOER VAN ADHIN EN PARTNERS OM LUCHTRUIM TE SLUITEN.
  MAAR HET LAND EN BEDRIJFSLEVEN GAAT NU MASSAAL KAPOT.
  BETERE CORONA MAATREGELEN TREFFEN EN GEEN LUCHTRUIM SLUITEN. JE BENT GEEN TRUMP. DIE HEEFT MILJARDEN DOLLARS INN OVERVLOED. WIJ HEBBEN LETTERLIJK GEEN BAL. DUS DENK AAN JE ECONOMIE MENEER DE REGERING.


  Maak melding
 6. RobG 14 maart 2020 at 16:59
  ik ben nu in Antwerpen…
  —-
  whahahahaha……nep Surinaamse econoom in Antwerpen. Ja rob …je kan inderdaad van de Belgen een heleboel leren. De regering aldaar luistert wel naar het volk en neemt tijdig maatregelen Maar didibri ziet het gevaar nog niet. De alcoholist ligt lekker in zijn hangmat en wenst het volk meermaals slapeloze nachten toe. Meer kan jij niet doen.


  Maak melding
 7. Ray ze moeten niet alleen de Nederlanders ophalen maar ook hun covid 19 gevallen daar houden.
  Het zijn die vervloekte beesten die valse berichten verspreiden.
  Gelukkig voor de rest van de mensen dat het niet waar is.
  Vanaf de ochtend mochten ze hun weg vervolgen.
  100% controle. Nee laten ze in NL blijven. We hoeven geen zieken.
  Ray stuur Nederland om geweldig te gaan doen voor USA.
  Hebben de Nederlanders nog niet genoeg mensen vermoord in de wereld??


  Maak melding
 8. Ik begrijp niet hoe een Vice President de besmettings zaak heeft gebracht als de patient niet grondig is onderzocht

  En hoe zit het met de besmette patienten in het Wanica ziekenhuis
  Is dat ook onwaar?


  Maak melding
 9. Wendy, je lult uit je bek. Als de Nederlanders € en pakket zouden sturen voor jou zou je nooit Nee zeggen. Dan zijn de Nederlanders goed. En nu is het de schuld van Nederland. Een vrouw van Saramacca heeft deze virus ook opgelopen toen zij op vakantie was in Nederland. Wat doe je met haar? En trouwens hebben de Nederlanders is niet veroorzaakt. Het zijn de Chinezen die ook in Su zijn en jullie hun kont likken. Zonder € en pakket van uit Nederland overleven jullie het niet. Vanaf morgen gaan jullie gras eten. Chinezen hebben al hun winkels gesloten om de prijzen weer te verhogen. Oh ja weer de schuld van Nederland. En ja als het niet door een Nederlander zou zijn, zou het 100 procent door een ander zijn. Alle buurlanden hebben de virus ook en is onmogelijk dat in Su dit niet zou gebeuren. Ps ik bedoel hiermee mensen die de schuld aan Nederland geeft.


  Maak melding
 10. Maar het meest bijzondere is dat wij allerlei medicijnen hebben bedacht tegen de corona virus. Laats las ik iets over knoflook koken, laten koelen en drinken, Maar alle knoflook in su komt uit China die langs de Yangtze, de meest smerige rivier in China geplant wordt. Het water van de Yangtze wordt gebruikt als irrigatie. Vandaag is te lezen dat Hindoes in New Delhi koeien urine drinken omdat zij van uitgaan dat het van een heilige dier komt, waardoor zij niet besmet zullen raken door de corona virus..
  In ons land is er paniek voetbal, want wij zullen niet geconfronteerd worden met de corona virus. Wij voelen ons verheven ten opzichte van andere volkeren.
  Tee Jay


  Maak melding
 11. @ wendy,

  Niet de Nederlanders maar de Chinezen. Trouwens recht in je porem. Jij en velen als jij hebben jullie hele leven als bedelaars in de rij gestaan voor dozen met eten waren uit Nederland . En nu kom je praatjes verkopen. Ik zou een ieder in Nederland willen vragen om voor niemand spullen te sturen. De komende maanden zal blijken waar wij met zijn alleen terecht zullen komen.
  Tjee Jay


  Maak melding
 12. Waldo 14 maart 2020 at 19:26

  Ook in Santo Boma zal jij en je paarse baasje het niet redden. Daar is geen corona maar banana. Bereid je maar alvast voor.


  Maak melding
 13. Agoetigri 14 maart 2020 at 21:56
  Waldo 14 maart 2020 at 19:26

  Ook in Santo Boma zal jij en je paarse baasje het niet redden. Daar is geen corona maar banana. Bereid je maar alvast voor.
  =====
  In de riool waar jij zit is er voldoende stront banana voor agoes als jij. Veel plezier daar en geniet ze.


  Maak melding
 14. Waldo 14 maart 2020 at 22:05
  Agoetigri 14 maart 2020 at 21:56
  Waldo 14 maart 2020 at 19:26

  Ook in Santo Boma zal jij en je paarse baasje het niet redden. Daar is geen corona maar banana. Bereid je maar alvast voor.
  =====
  Correctie
  In de riool waar jij zit is er voldoende vieze en vuile stront banana voor agoes als jij. Veel plezier daar en geniet ze.


  Maak melding
 15. Waldo 14 maart 2020 at 22:08
  Waldo 14 maart 2020 at 22:05
  Agoetigri 14 maart 2020 at 21:56
  Waldo 14 maart 2020 at 19:26

  Ook in Santo Boma zal jij en je paarse baasje het niet redden. Daar is geen corona maar banana. Bereid je maar alvast voor.
  —–
  Denk aan dat potje.


  Maak melding
 16. Agoe/knorretje

  In de riool waar jij zit is er voldoende vieze en vuile stront banana voor agoes als jij. Veel plezier daar en geniet ze.

  Agoe denk aan die stront waarin je nog moet gaan wroeten met je neus.


  Maak melding
 17. Whahahahaha…min. van BuZa. Zat stiekem ook in. Dikken zijn snelle vatbaar voor corona. Ik hoop dat ze een spoedbijee komst met alle paarse rioolratten roept. De heleboel naar de isoleercel te Santo Boma.


  Maak melding
 18. Agoetigri
  Agoe, ik vertelde die kennissen van mij net over die eenzame Agoe die alleen en eenzaam in een riool zit in het donker. Ze vinden het allemaal zielig voor jou. Maar ja, ik heb je een paar keer gewaarschuwd agoe, gedraag je niet als een vieze vuile agoe, maar als een nette Agoe. Anders blijf je voor altijd een agoe. Eigen schuld agoe. Knor knor agoe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES