vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongens van 14, 15 en 16 jaar misbruiken 13-jarige mede scholiere

Jongens van 14, 15 en 16 jaar misbruiken 13-jarige mede scholiere

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Latour heeft begin deze maand drie jongen van 14, 15 en 16 jaar aangehouden die ervan verdacht worden een 13-jarige mede scholiere sexueel te hebben misbruikt. Het slachtoffer zit samen met een van de verdachten in de zelfde klas meldt het Korps Politie Suriname.

Het slachtoffer verklaarde tijdens haar verhoor dat zij bijkans elke dag samen met haar klasgenoot de 16-jarige C.S naar school liep. Op de dag van het misbruik zei de klasgenoot C.S. dat hij even zijn schoolboek thuis moest afhalen.

Het meisje ging mee en bij de woning aangekomen, ontdekte zij dat ook twee andere jongens namelijk A.L. (14) en de 15-jarige J.G. in de woning aan wezig waren. Zij werd vervolgens seksueel misbruikt door de jongens.

Een tante, die achter het gepleegde strafbare feit kwam, deed samen met het slachtoffer het politiebureau aan voor het doen van aangifte. De drie werden aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

31 REACTIES
 1. Koos 14 maart 2020 at 20:10
  @Waldo zelfs een kippendief gaat in Suriname achter tralies maar jouw President die meervoudig moord achter zijn heeft staan loopt anno 2020 nog over straat.

  Het is angst die geregeerd in Suriname.
  Wat mij betreft sluit tzt President Santhoki een deal met Nederland. Laat de Nederlandse Dienst Speciale Interventies deze klus maar klaren. Hotel Scheveningen heeft kamer voor hem vrij. Dood of levend, het maakt mij geen bal uit. Hij gaat naar Nederland
  ===
  Beste Koos,
  Waarom zo ongeduldig. Laat het recht z,n gang gaan. Eind maart weten we meer. Als de rechter hem veroordeeld tot gevangenisstraf, dan moet dat ook gebeuren. Law & Order voor iedereen zeg ik altijd. Ik maak mij nu meer druk over corona die Suriname binnen is gekomen. Zaterdagavond is meestal eten, drinken en feesten, maar door die corona zijn we wat voorzichtiger. Fijne avond!


  Maak melding
 2. Ik denk dat de ouders van die ene dorpsidioot ergens in Goa wegens Covid-19 in quarantaine verblijven. Deze maloot heeft het huis van zijn diehard VHP ouders voorzich en leeft zich uit met nietszeggende inbreng tegen alles en iedereen die anti paars is. Zijn handelsmerk is copy paste. Daarnaast gedraagt hij zich als een mislukte betweter. Hoogstwaarschijnlijk lijdt deze ongeleide projectiel aan oepiduscomplex enof is hij psychisch en lichaamlijk zwaar misbruikt door zijn vader, oom , neef en buurman. Vandaar zijn narcistisch persoonlijkheid. Dropsgek, there million ways to commit suicide choose one: perhaps Bosje Bridge?


  Maak melding
 3. Een meisje van 13 jaar wordt misbruikt en bepaalde vervloekte ellendelingen hier maken er een politiek verhaal van. Het zal jullie dochter zijn.
  Waldo verspil je tijd niet aan dit soort figuren. Incest, verkrachtingen zijn normaal in India. Het zit in hun roots.
  met jullie achterlijke Bouterse syndroom.


  Maak melding
 4. Beste Wendy, ik ga deze agoes precies als een agoe behandelen. Het zijn meer de uitkeringstrekkers uit de riool. Deze agoes hebben helemaal niets met Suriname te maken. Geen enkele politieke partij zou deze agoes willen hebben. Als ze ooit in Suriname komen, laat ik ze oppakken in een dagoewagi en laten afvoeren naar achter Cultuurtuinlaan . Fijne dag verder!


  Maak melding
 5. De zwarte racist wendy toont weer haar ware aard. Laat ze maar kijken naar afrika waar vrouwen en meisjes aan de lopende band verkracht worden maar daar heeft die huichelachtige zwarte teef het natuurlijk niet over. Ze is vast verzuurd omdat zij geen bana heeft gekregen want niemand wilt met een stinkende en moddervette kes kesi zoals haar naar bed.


  Maak melding
 6. @ waldo, je speelt een echte internetgangster hier. Wel als je ballen hebt en geen mietje bent post dan je adres hier dan beloof ik je dat ik een keertje bij je langskom. Zo niet hou dan je stinkende bek maar dicht en ga verder de kont van je meesyer bouta likken.


  Maak melding
 7. Waldo verspil je tijd niet aan dit soort figuren. Incest, verkrachtingen zijn normaal in India.
  ===
  Hindostanen zijn de meest achterlijke en geniepige mensen die ik ooit gezien. Ze doen alsof. In Nederland zelf zeggen ze dat de Hindostanen nederig doen. Ze doen zich anders voor dan ze werkelijk zijn. Situatie in India heb je goed geschetst. Daar zie hoe de mannen de vrouwen behandelen en misbruiken. Net als beesten.


  Maak melding
 8. Jay 14 maart 2020 at 21:46
  @ waldo, je speelt een echte internetgangster hier. Wel als je ballen hebt en geen mietje bent post dan je adres hier dan beloof ik je dat ik een keertje bij je langskom. Zo niet hou dan je stinkende bek maar dicht en ga verder de kont van je meesyer bouta likken.
  ====
  Probeer eerst uit die riool te komen. Smeerlap.


  Maak melding
 9. Waldo is Wendy en andersom: gespletenpersoonlijkheid met een borderlinestoornis. Rijp voor Parnassia. Wendy/Waldo zijn hetzelfde en leven van een uitkering in Holland. Waldo/Wendy, je bent geïndiceerd voor een opname in Van der Hoevenkliniek afdeling duimdraaien!


  Maak melding
 10. Mokro 14 maart 2020 at 21:50
  Waldo is Wendy en andersom: gespletenpersoonlijkheid met een borderlinestoornis. Rijp voor Parnassia. Wendy/Waldo zijn hetzelfde en leven van een uitkering in Holland. Waldo/Wendy, je bent geïndiceerd voor een opname in Van der Hoevenkliniek afdeling duimdraaien!
  ====
  En jij zit in een riool in je eigen stront. Geniet ze.


  Maak melding
 11. Mag geen oordeel vellen maar Latour en abrabrogi daar zou ik niet dood gevonden willen worden sorry voor de goede mensen die daar wonen.
  Als 13 jarige had ze geen notie wat deze honden van plan waren.
  Ik weet niet hoe lang ze gaan moeten brommen maar ik zou daarna nog niet klaar met ze zijn met deze beeste verkrachters.


  Maak melding
 12. Waar is die hater van abrabrogi hij zit nu in een gesloten inrichting om zich verplicht te laten behandelen van zijn Bouta trauma.
  Of plat gespoten want hij ging tekeer als een psychiatrische patiënt.
  Laat je niet gek maken bloeddruk en stress gonna kill you 💀ga iets nuttigs doen vb. erf of huis schoonmaken.


  Maak melding
 13. Maandag gaan of zijn alle scholen gesloten met dank aan de vakbond van Onderwijs .

  Adin en Bokasa Bouterse zijn op de strand te Brokobaka .

  Dit is geen staking en kijk wie dat zeg mijn lieve vriendin van de vakbond van Onderwijs .

  Kinderen lekkeer thuis blijven wij wachten niet op minister van Onderwijs ze is nog ziek .

  Volgende vliegtuig naar Nederland word gevlogen door WC Hooghart Misikaka en Bouka

  Deze vliegtuig is zelf door NDP gebouwd project leider Abrahams kosten 5 SRD .


  Maak melding
 14. Wie heeft idee hoe je een probleem kan oplossen in Suriname .

  Noem de probleem en geeft aan hoe je dat kan oplossen .

  Geeft aan welke middelen je inzet om de probleem op te lossen .


  Maak melding
 15. Waldo 14 maart 2020 at 21:47
  Waldo verspil je tijd niet aan dit soort figuren. Incest, verkrachtingen zijn normaal in India.
  ===
  Hindostanen zijn de meest achterlijke en geniepige mensen die ik ooit gezien. Ze doen alsof. In Nederland zelf zeggen ze dat de Hindostanen nederig doen. Ze doen zich anders voor dan ze werkelijk zijn. Situatie in India heb je goed geschetst. Daar zie hoe de mannen de vrouwen behandelen en misbruiken. Net als beesten.
  ///////////////////////////////////////////////

  Jou soort is zeker perfect??? Bij jou soort heeft zeker vrouwen de broek aan????
  Als Hindoestanen achterlijk en geniepig zijn dan zal jou soort slim, eerlijk en vrijgevig zijn. Waldo er is een gezegde kijk eerst in de spiegel voor je een ander de vinger wijst. Er zijn altijd 3 vingers die naar jou wijzen?
  Als Hindoestanen niet waren hadden merendeels van jou soort stront gegeten.


  Maak melding
 16. Al aan de meeste reacties te zien… Weet je ook op wat voor niveau men reilt en zeilt. Mocht je kids hebben dan snap ik ook waarom de maatschappij is zoals t is. Als ouders al los gaan op social media met onzin wat zaai je dan bij je kind. Kinderlijk gedrag en doorgeven aan je kind hoe die zo kinderlijk mogelijk het leven door moet komen. Jammer. En voor de jongedame die dit heeft moeten ervaren…t leert je dat niemand te vertrouwen is..luister naar je gevoel en niet naar je gevoelens. Ik hoop dat je “jezelf” weer vind na deze afschuwelijke ervaring.


  Maak melding
 17. @Wendy,

  Volgens jou de normaalste zaak in India dat vrouwen en meisjes verkracht worden toch?
  Wat is normaal is dat bij jou soort dan?
  Hoerenen?? Kinderen overal maken en niet omkijken???


  Maak melding
 18. Als Hindoestanen niet waren hadden merendeels van jou soort stront gegeten
  =====
  In India gedragen zij zich erger dan als stront. Zij doen schijnheilig en gedragen zich als beesten tegen vrouwen. Hoeveel zijn al dan niet ter dood veroordeeld voor verkrachting en moord. Thuis spelen ze netjes en buitenshuis worden ze beesten.


  Maak melding
 19. Wie heeft een idee hoe je een probleem kan oplossen benoem de probleem .

  Mensen van NDP hebben jullie een idee om problemen op te lossen geeft het nu aan schrijvers van NDP .

  Indien ik zeg woning bouw kan ik aangeven hoe dat op gelost kan worden .


  Maak melding
 20. JK 14 maart 2020 at 22:31

  Als Hindoestanen niet waren hadden merendeels van jou soort stront gegeten
  =====
  In India gedragen zij zich erger dan als stront. Zij doen schijnheilig en gedragen zich als beesten tegen vrouwen. Hoeveel zijn al dan niet ter dood veroordeeld voor verkrachting en moord. Thuis spelen ze netjes en buitenshuis worden ze beesten


  Maak melding
 21. LOL. Paarse poepvlieg en mietje @waldo toont aan dat hij/zij/het een poepejantje bobo is die alleen maar in staat is om veilig achter een toetsenbord/PC een grote bek op te zetten en gangster te spelem maar wanneer puntje bij paaltje komt valt hij/zij/het door de mand als een schijterige mietje. Maar dat had ik ook verwacht van dat soort achterlijke paarse rioolratten en billenlikkers.
  Ga maar de stront van bouta opvreten want dat is toch het enigste wat een sukkel als jij kan doen.

  Over deze 3 kleine jongens die vermoedelijk iets fouts hebben gedaan heeft deze smerige paarse hypocriet wel een grote bek terwijl hij/zij/het braaf en kritiekloos blijft lopen achter zijn daadwerkelijk voor meervoudige moorden veroordeelde afgod bouta.

  Figuren die een kritiekloze aanhangers zijn van een veroordeelde moordenaar hebben geen recht om commentaar te leveren op anderen die misschien de fout zijn ingegaan want dat is uiterst hypocriet.


  Maak melding
 22. Waldi, vergeet het potje vaseline niet. Jij en je paarse baasje zullen het hard nodig hebben in de isoleercel van Santo Boma. 100, 200 of 300 gevangen daar. Tel je winst.


  Maak melding
 23. Waldo 14 maart 2020 at 22:44
  JK 14 maart 2020 at 22:31

  Als Hindoestanen niet waren hadden merendeels van jou soort stront gegeten
  =====
  In India gedragen zij zich erger dan als stront. Zij doen schijnheilig en gedragen zich als beesten tegen vrouwen. Hoeveel zijn al dan niet ter dood veroordeeld voor verkrachting en moord. Thuis spelen ze netjes en buitenshuis worden ze beesten
  ////////////////////////
  En een ander die is prefect zeker????
  Die zijn niet schijnheilig????
  Die zijn thuis en buiten netjes???
  Kom geen lariekoek vertellen vriend.


  Maak melding
 24. Jay, je zit zo vol haat dat je alleen maar onzin uitkraamt. Volg je wel het nieuws uit India? Weet je echt niet dat bijna elke dag vrouwen en kinderen verkracht en verminkt en vermoord worden? Dus als je racistisch wil zijn, moet je eerst die grote vette balk uit jouw ogen halen. Zieke idioot.👎


  Maak melding
 25. Verkrachtingsslachtoffer in India onderweg naar rechtszaal in brand gestoken
  Een Indiase vrouw van 23 is onderweg naar de rechtszaal in brand gestoken. Ze had twee mannen aangeklaagd wegens verkrachting.

  Bob van Huët 05-12-19, 09:28


  Maak melding
 26. Waldo en wendy’ s ware aard komen naar boven,niet snappen dat juist hun bekrompenheid al jaren het probleem is van Suriname. Zonder de Hindoestanen hadden jullie niks te vreten. Dat jullie voorouders voor jullie rechten offers hebben gelaten,daar doet jullie generaties niks mee. Jezelf ontwikkelen naar een hoger nivo door scholing om een beter leven daar moet je naar kijken. Maar aangezien jullie nog met deze regering nog in bomen wonen en reageren op instinct inplaats van met je ene paarse hersencel,zal Suriname een een 3e wereld land blijven en de blanke man zal pakketten sturen.Fatsoen is ver zoek, wendy en waldo dat snap ik,maar dat de rest zich verlaagd bij een artikel over verval van normen en waarden en verkrachting, zegt genoeg over hun kinderen.


  Maak melding
 27. Redskin 15 maart 2020 at 07:08
  Waldo en wendy’ s
  ====
  Wat doen doen die Agoes van jou dan de hele dag. Zeker teksten uit de heilige boeken schrijven. Ga lekker in je ondergrondse hol en blijf daar!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES