Deze man vermoorde zijn partner na een ruzie op een feest

22

Dit is de 34-jarige Fernald W. met zijn 33-jarige partner Christina Bisnath in betere tijden. De vrouw werd woensdagavond door Fernald vermoord in een appartement te Leiding 9. De man ging hiertoe over nadat de twee daarvoor een heftige woordenwisseling hadden gekregen op een feest te Commewijne.

Volgens het Korps Politie Suriname verlieten de man en de vrouw na de woordenwisseling afzonderlijk het feest. Het ontzielde lichaam van Bisnath werd later door haar 14-jarige zoon ontdekt, nadat hij door zijn opa thuis was afgezet. Het lijk vertoonde een aantal steek- en snijverwondingen.

Op donderdagmorgen 12 maart meldde Fernald zich zelf aan op het politiebureau te Meerzorg. Hij werd aangehouden en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten die belast zijn met het verdere onderzoek in deze zaak.

Fernald heeft toegegeven dat hij zijn vrouw Christina om het leven heeft gebracht. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De verdachte en het slachtoffer hadden een relatie van ruim zes jaar met elkaar meldde de Surinaamse politie.

22 REACTIES

 1. “Waldo 12 maart 2020 at 20:36
  Weer een Hindoestaanse zeker die te veel daroe op had. Koos zal vanuit Nederland komen om in Suriname de doodsftraf in te voeren.

  —–
  Aldus de racist. Geheel ontmaskerd.

  @ koos, inderdaad zou de doodstraf een goeie afschrikmiddel zijn. Wanneer houdt de (roof)moorden een keer op.


  Maak melding

 2. Kijk in een machocultuur zoals bijna elk Midden en Zuid Amerikaans land heeft, is de man de baas en is de vrouw ondergeschikt. Wanneer de vrouw iets doet dat de man niet zint zoals bijv flirten of vreemdgaan dan breekt de hel los. Gelukkig komt het in Suriname niet vaak voor.

  In bij Brazilië en Mexico vallen er elke dag doden door huiselijk geweld. In Mexico was het zelfs ELKE DAG 10 vrouwen die de dood vonden door huiselijk geweld. Daarom dat de vrouwen in Mexico massaal de straat op gaan en protesteren tegen het huiselijk geweld.

  Een man moet geen vriendje zijn, maar je gaat ook niet om het minste geringste een vrouw het ziekenhuis inslaan of vermoorden. Stof tot nadenken voor alle (semi) macho’s en moordenaars. Als ze überhaupt het denkvermogen en besef hebben…


  Maak melding

 3. Ik snap niet waarom hij niet is gaan vechten met die man die een ander knock-out sloeg in het verkeer. Zeer laffe daad van deze laffe man. condoleance aan de ouders van het slachtoffer.


  Maak melding

 4. Ai, mensen met racistische motieven schreeuwden al dat het een blaka mang moet zijn vanwege de naam Fernald. Er zijn hindustanen met de naam Henry en creolen met de naam Piet(no joke), dus houden jullie op met voorbarige conclussies trekken. Negatief over anderen zijn betekend voor mij dat je een door en door bedorven binnenste heb, doe een grote schoonmaak van binnen voor je zelf. Prettige dag verder.
  gemodereerd

 5. Chinese wijsheden kunnen hier bij helpen , toen een ex skana mij in de steek liet voor een ” beter vriend” was ik kapot ik ging toen naar Singapore voor mijn werk , daar vertelde ik een oude chinees mijn verhaal , die man keek mij verontwaardig aan , en in plaats van sympathie te tonen zei hij mij dat ik ook iets voor een ander moet overlaten . en dat ik het anders moest zien , deze ex skana paste niet in mijn leven , ze zou stagnerend werken dus moest ze moest OPDONDEREN zodat de weg vrij gemaakt kon worden voor de ware , en verdomd nog aan toe die chinees had 100% GELIJK!!!! jaren later ontmoette ik die ex skana weer en ik dacht gelijk aan die chinees in Singapore , nog een zo’n gelijk advies komt van Mighty Sparrow het lied heet Grand Pa Advice ” THE ONE THAT YOU LOVE NEVER MARRY TO SHE IS THE ONE WHO LOVES YOU SHE WILL MAKE YOU HAPPY en dat ervaar ik nu elke dag the one who loves you . dit kan je helpen om deze idiote daden te voorkomen


  Maak melding

 6. hahahaha,liebie na ondrofeni. vrouwen zijn net sterren in de hemel,ze liggen voor het oprapen,
  nu heb je voor de rest van je leven alleen maar mannen om je heen in santobomma.
  wakamang ie wang pre , kier tra sma pkieng, wel now jo meet nanga deng kway mang,ga rotten in
  het gevang, en sterkte aan de fam


  Maak melding

 7. Wat ben ik blij dat er een foto wordt getoond, want iemand op deze site suggereerde als alsof het een Afro-Surinamer zou zijn. Niets is minder waar. Kijk maar naar de veroordeelden van Oemrawsingh? Wie zijn het?
  Dus stop met jullie vooroordelen


  Maak melding

 8. Die vent lijkt op neef Somo.
  Had die dame niet met hem kunnen vechten tot het bittere eind????
  Heel triest.
  Vreselijk voor haar zoon. Hoop dat hij juiste begeleiding krijgt


  Maak melding

 9. @ Wendy, zo te lezen heeft mevrouw gevichten voor haar leven en is al strijdend heengegaan. Ze is niet gewurgd, niet doodgeschoten, maar het stoffelijk overschot laat steek-en snijwonden zien. Dat wil op z’n minst zeggen dat er verweer is geweest, dus ze heeft als het goed is tot het bittere eind gestreden.


  Maak melding

 10. wendy 13 maart 2020 at 18:20
  Die vent lijkt op neef Somo.
  —–

  wendy…is somo jou neef? Of lijkt hij op een neef van somo. Volgens mij ken je Pl zowel van binnen als van buiten en omgekeerd. Papa somo no meki grap. Oud maar niet koud.


  Maak melding

 11. Kom op waterkant hebben we echt rascisties commentaar nodig op een moord in de relationele sfeer? Die vrouw is dood laat haar ten minste in vrede rusten en doe haar familie geen onnodig leedvermaak aan.


  Maak melding

 12. Mix chick, Pieter, Hongkong Free en Ram Singh zijn de enigen die vandaag iets zinnigs hebben gezegd. De rest is bagger. God hebbe haar ziel en sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.