zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw door man vermoord na heftige woordenwisseling op feest

Vrouw door man vermoord na heftige woordenwisseling op feest

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is een heftige woordenwisseling tussen een man en een vrouw op een feest, uitgemond in een moord. Daarbij is het slachtoffer, de 33-jarige Christina Bisnath, in de avond van woensdag 11 maart door haar 34-jarige partner Fernald W. om het leven gebracht.

Volgens het Korps Politie Suriname zouden Fernald en Christina voor de daad een heftige woordenwisseling gehad hebben op een feest te Commewijne. Na deze ruzie verlieten ze het feest afzonderlijk. In een appartement te Leiding 9, alwaar het slachtoffer woonachtig was met haar partner, werd de vrouw om het leven gebracht.

Het ontzielde lichaam van mevrouw Bisnath werd door haar 14-jarige zoon ontdekt, nadat hij door zijn opa thuis was afgezet. Volgens de politie vertoonde het lijk steek- en snijverwondingen.

Op donderdagmorgen 12 maart meldde Fernald W. zich zelf aan op het politiebureau te Meerzorg. Hij werd aangehouden en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten die belast zijn met het verdere onderzoek in deze zaak.

Fernald heeft toegegeven dat hij Christina Bisnath om het leven heeft gebracht. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De verdachte en het slachtoffer hadden een relatie van ruim zes jaar met elkaar meldt de Surinaamse politie.

UPDATE – het gaat om deze man:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

26 REACTIES
 1. @ waldo
  Helaas!!
  Dat meisje is een hindostaan en de verdachte is een creool. Dus geen vooroordelen.
  gemodereerd

 2. Schaam je diep, achterlijke aandachttrekker. Je zit met een diep ingebakken minderwaardigheidscomplex. Het had je moeder of zus geweest moeten zijn, achterlijke nietsnutter.
  gemodereerd

 3. Weet niet waarom man san Geers mie e verlaag ding srifi nik ding sniky.
  Maar dan wat voor voordeel heeft het om te zeggen dat het een etnise volk is wat hebben we r aan en dat ma a probleem san oen abbi mik wee fuck up a Sranan
  gemodereerd

 4. Dat zijn ziekelijke mensen net als Kromo die met dat soort praktijken bezig houden. Opsluiten zulke idioten, desnoods in de riool van Santa Boma. Kunnen ze hun levenslang snuiven.


  Maak melding

 5. Weer zo’n nietsnut die begint over etniciteit !

  Ps : begin te vertellen welke etniciteit de Valutarovers hebben !

  Vertel welke etniciteit de massamoordenaars van 8 december en
  van Moiwana hebben !

  STOP HET RACISTISCH GELEUTER, alle boeven en andere
  wetsovertreders afstraffen, ongeacht etniciteit !
  gemodereerd

 6. over en weer beledigingen hier op de site, jongens jullie zijn lekker bezig moet ik zeggen ! Als de doodstraf heringevoerd zou worden ben ik 100% mee ééns, maar dan is de helft van de bevolking van Su dan ook dood !Dat een ruzie tussen man en vrouw tot moord kan leiden is voor mij ondenkbaar, te meer omdat de vrouw in dit geval de zwakste schakel is in het geheel.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Wat heeft de moord met etniciteit te maken? Het is al erg genoeg dat iemand die jongedame wat heeft aangedaan. Triest voor de nabestaanden. Die jongen die laatst zijn moeder heeft vergiftigd en zijn vader ook dood wilde was zeker ook een creool en NDPer? Dus stoppen met het achterlijke gezwam over ras. Stelletje imbecielen zijn jullie.


  Maak melding

 8. Een ding is zeker die kaai ¨man¨ heeft zijn een jongen van 14 zijn moeder ontnomen en vind zijn moeder badend in het bloed dood. Je kan zien dat hij een egoist is, arm kind.
  Sterkte met het verlies van je mama. R.I.P.


  Maak melding

 9. Waldo niet generaliseren weet je nog van jou verkoolde ras die Creool die zijn vrouw levend verbrande ze liet een zoon achter van dertien denk ik,ga op feiten niet op kleur,ras oke.Altijd zijn jullie creolen met alweer,alweer lijkt Hollanders wel. Ze zijn hun etc .Stop ermee niet alle blanke mannen in een speelruin zijn pedo,niet alle hollanders blanke die naar Indonesie op vakantie gaan zijn op zoek naar seks met jonge jongeren.


  Maak melding

 10. “Waldo 12 maart 2020 at 20:36
  Weer een Hindoestaanse zeker die te veel daroe op had. Koos zal vanuit Nederland komen om in Suriname de doodstraf in te voeren.

  Hi Waldo gore racist, voordat je als een debiel weer zomaar dingen gaat roepen en onwaarheden gaat verkondigen, probeer je eerst een beetje in te leven in de pijn van deze familie.

  Ik kan mij natuurlijk ook hartstikke vergissen, waarvoor mijn oprechte excuses vooraf, maar de naam Fernald W. suggereert geen Hindostoestaan, jo koe.


  Maak melding

 11. R.I.P.jaloezie zal een rol gespeeld hebben en toch heeft hij het recht niet die dame te vermoorden ,als hij zo geweldig is waarom pleegde hij dan geen zelfmoord,ze mogen alles wat God heeft verboden met hem.doen id gevangenis.


  Maak melding

 12. Triest…sterkte familie en zoon! RIP…

  Zonde van zo’n mooie vrouw, in de bloei van haar leven…kon ze niet eerder afstand nemen van on looser? En familie, zag niemand het aankomen?


  Maak melding

 13. Sommige mannen doen alsof ze hun vrouw negen maanden in hun buik hebben gedragen. Niemand is eigendom van een ander. Soms gaat het om ziekelijke jaloezie dat zulke egoïstische mannen hun vrouw slaan en vermoorden. Deze moordenaar heeft de ouders nu alleen maar verdriet bezorgt. Zelfs God laat slechte mensen nog in leven.


  Maak melding

 14. Aswin 12 maart 2020 at 23:14
  Waldo niet generaliseren weet je nog van jou verkoolde ras die Creool die zijn vrouw levend verbrande ze liet een zoon achter van dertien denk ik,ga op feiten niet op kleur,ras oke

  —–

  Waldo nergens te bekennen. Weer diep gekropen in didibri hol? Who knows.


  Maak melding

 15. Vrouwen vallen op losers omdat ze denken dat ze niet beter verdienen. Of hebben een laag zelfbeeld, het is heel triest. Vaak worden ze door de omgeving gewaarschuwd, maar ze denken dat hun liefde de loser gaat veranderen, met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

 16. Heel goed verwoord door Mix Chick
  Vrouwen vallen op losers omdat ze denken dat ze niet beter verdienen. Of hebben een laag zelfbeeld, het is heel triest. Vaak worden ze door de omgeving gewaarschuwd, maar ze denken dat hun liefde de loser gaat veranderen, met alle gevolgen van dien.

  Ik ken een geval van een goed opgeleide Hindostaanse vrouw die een relatie is begonnen met een man die bij 2 vrouwen kinderen heeft verwekt en deze in de steek heeft gelaten. Deze loser wordt onderhouden door zijn vrouw en rijd in een auto die de ouders aan hun dochter hadden gegeven. Zij wordt ook regelmatig geslagen, maar heeft het contact met haar eigen familie verbroken.


  Maak melding

 17. Misschien was er sprake van huiselijk geweld en de vrouw de relatie wilde beëindigen,waarna hij is doorgedraaid.jaloezie,drank,drug,vreemdgaan kunnen 1 van de factoren zijn geweest.alleen de dader weet wat zijn motief is geweest.


  Maak melding

 18. Hij is geen blakaman en ook niet een verkoolde ras. Het is een loser die een vrouw vermoord. Blijkbaar had deze moordenaar moeit om een vrouw te vinden, vandaar die agressie..Het is zeker z’n loser met een mentaliteit van wil je mij niet meer dan mag niemand anders je hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES