vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee drugsverdachten aangehouden bij drugsinval te Bernharddorp

Twee drugsverdachten aangehouden bij drugsinval te Bernharddorp

-

Does Travel - naar Suriname

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van de Narcotica Intelligence Unit (N.I.U.) en het Arrestatie Team(A-Team) hebben bij een inval gepleegd op een woonadres te Bernharddorp in het district Para twee mannen aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De twee verdachten die zijn aangehouden op de locatie zijn de 49-jarige Egon B. en de 44-jarige Armand A. Op Egon zijn er 51 wikkels cocaïne aangetroffen en geld. Het geld is vermoedelijk afkomstig van drugverkoop.

Op Armand A. is 179 gram cocaïne, een digitale weegschaal, een geldbedrag en een illegaal jachtgeweer aangetroffen. De wikkels en de hoeveelheid cocaïne, het jachtgeweer, de digitale weegschaal en het geld zijn ten behoeve van de strafvordering in beslag genomen.

Het tweetal is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel gezet, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
 1. Huh!!!!! Kijk hoe goed de drugsbestrijding is.

  Een grootschalige operatie van verschillende politiediensten levert 2 kruimelverkopers en 179 gram cocaïne op. Ondertussen worden ogenschijnlijk ongehinderd of zelfs gefaciliteerd tonnen drugs via Suriname doorgevoerd naar de rest van de wereld.

  Kleine visjes vangen en de grote faciliteren. De hele narcoticadienst is niet te vertrouwen.


  gemodereerd
 2. Vroeger woonden er alleen puur Indianen op Bernhard dorp,ik ken er een paar zat samen op school met ze.Door inmenging met de kroes koppen zijn ze criminele activiteiten gaan uitoefenen.Ze hebben het voorbeeld van a pikin Ingi booi genomen.Ze nemen geen genoegen meer pépré watra nanga ksaba brédé, en ze willen zich ook kunnen verplaatsen in een mooie vehicle !! (groot gelijk ) Maar dit moet op een eerlijke manier gebeuren,maar wie is in Su eerlijk hoe hogere positie ze bekleden, hoe sneller ze gaan stelen !!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. @ Damsco

  Eindelijk weer een respons van je, fa waka mang: op jou zal ik nooit boos worden, omdat ik weet dat je een kronkel hebt in je boven kamer! Het weer begint lekker te worden in NL, binnenkort mag je weer buiten lopen als koeien in de lente. dus een goeie voor uitzicht voor je.
  A tang so Damsco.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. In mijn tijd dat ik in Para woonde, zo rond jaren ’60, woonden daar alleen maar mensen die een ander nooit tot last waren. Je wist wie je buren, ook al woonden ze 500 meters verder, waren en wat je aan hen had. Drugs en diefstal en berovingen waren ondenkbaar. Ga nu maar kijken hoe Para erbij ligt, het wemelt van de agressieve honden en van andere wilde beesten. Men durft niet eens goedemorgen of goedemiddag meer te zeggen uit angst dat je neergeschoten wordt. Waar is mijn Suriname…….in elke hoek hoek ik je !

  Damsco. 12 maart 2020 at 12:09

  @ BULLEBAK J ZWARTMANS. LULT WÉÉR KOETERWAALS UIT ZIJN VUILNISBAK ONDER ZIJN NEUS !

  Kan het ook op een normale en beschaafde manier ?


  gemodereerd
 5. @DAMSCO, dan heb je die motjo, @laat me uit zalmplaat nog niet gehoord. Die braakt en poept alleen maar Corona uit zijn muil en reet.


  Maak melding
 6. Ze moeten eerst geschoold zijn en om kunnen gaan met geld, machines en brede denkwijze hebben om met de schouders gelijk te staan met onteikkelde mensen. Maar anders kunnen ze in een auto rijden, maar wanneer deze stil komt te staan is einde oefening. Kunnen ze weer op blote voeten lopen.

  Kijk maar naar de Oegandezen. Ze hebben in de zeventiger jaren alles afgepakt van de buitenlanders, hadden niet de kennis om de weelde te kunnen handhaven en eten weer gras. EINDE OEFENING.

  Ze hebben toen veel buitenlanders vermoord en is de rest gevlucht naar het buitenland. In hun periode hadden de negers het ontzettend goed en leefden toen nog gezond en gelukkig. Maar was net; slacht de kip en haal het goud eruit.

  Boslanders blijven net als beesten gedragen. Je schiet niets mee op.


  gemodereerd
 7. Politiek Neutraal 12 maart 2020 at 13:22
  @DAMSCO, dan heb je die motjo, @laat me uit zalmplaat nog niet gehoord. Die braakt en poept alleen maar Corona uit zijn muil en reet.@@@
  Zoek maar hulp bij Damsco
  Ik begrijp dat je zwaar gestoord word van je faillissement in Suriname dat merk ik aan je reacties hier op WKN zoek maar gouw hulp bos wachtertje met een s3 kogelwerend vestje en je Holland gezicht 😂😂😂😂


  Maak melding
 8. Nog een aanvulling op mijn eerdere reactie. In die tijd was drugs onbekend en ook had men nooit een publieke vrouw gezien. Neem nu een kiek in het centrum en het wemelt van de publieke vrouwen uit Brazilië, Venezuele en noem maar op.
  Ik hoop dat de volgende regering die aan de macht komt het bestrijden van drugs en vrouwenhandel tot een prioriteit maakt. En mensen die niet in Suriname thuishoren of daar niks te zoeken hebben mogen weer naar huis. Wij zijn een gastvrij land maar men dient zich ook als gast te gedragen.


  gemodereerd
 9. Elke kruimel dealer is er 1 teveel.Er lopen al genoeg verslaafde zwervers rond in ons land en er komen steeds meer erbij.Onze jeugdigen gaan eraan. KPS goed werk ga zo door. Nog even en je ziet enkel zombies zowel jong en oud in de straten rondlopen. Opruimen deze gasten. Inbraken worden niet voor niets op grote schaal gepleegd, omdat de verslaafden geld nodig hebben. Voor 30 jaar opsluiten, Ze helpen mee met hun drug rommel de zwakkeren in onze maatschappij te vernietigen.


  Maak melding
 10. De grootste veroordeelde drugscrimineel loopt nog altijd vrij rond. Gelukkig is het eind nabij voor deze didibri. Santo komt steeds dichterbij. 25 mei Sheriff o wakti joe.


  Maak melding
 11. Politiek Neutraal
  Sorry moes effe inspringen zie dat u weinig over Surinamers weet misschien ook als ,mij te lang hier woont.Lees het gewoon u gaat die paarse darmneuker niets nut genaamd @Damsco om hulp vragen niet doen is een paarse rat die geen inbreng heeft.Hij is een Romein hij plukt de dag@ klopt Damsco jou bedoel ik vies vuile zwarte .Ik zie aan jou schrijven Politiek Neutraal je bent een Bounty ik ook maar heb Surinaams geleerd ook Aukaans laat die hond @Damsco hij gaat nooit voor jou opkomen paarse rat.


  Maak melding
 12. @Damsco zijn van die Creolen die bij cafe Ganzenhoef zitten en bij een vrouw inwonen met een comozak met kleding .En die vrouw dan weer blij dat ze een kaaiman ( Man) hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES