maandag, februari 26, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOplevering gerehabiliteerde weg naar Crematieoord Uitkijk

Oplevering gerehabiliteerde weg naar Crematieoord Uitkijk

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op vrijdag 13 maart vindt de heringebruikname van het Algemeen Crematieoord Uitkijk in het district Saramacca plaats door het bestuur van de Nationale Stichting Uitvaardsoorden Suriname.

Het crematieoord dat op 21 augustus 2016 in gebruik was genomen moest z’n aktiviteiten staken vanwege de slecht begaanbare weg van ca 2,5 km.

Het Ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie had in de maand augustus 2019 aan de aannemer Main de opdracht gegeven voor het rehabiliteren van de Numa- en Shabier Ishaakweg(weg naar het Crematieoord).

De  gerehabiliteerde weg zal middels een korte ceremonie overgedragen worden door het Ministerie OWT&C aan de Nationaal Stichting Uitvaardsoorden Suriname.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

14 REACTIES
 1. Let op. De activiteiten werden gestaakt in 2016. En nu pas, 4 jaar later, is men wakker geworden en de weg zogenaamd aangepakt. Duidelijk verkiezingsstunt. Openlijk zand strooien in de ogen van arme volk.

  Didibri beseft niet dat door zijn tralalul beleid de hele economie stil ligt. Suriname is failliet. Zoals eerder gezegd failed state.


  Maak melding
 2. @ Sammy the Queen

  Ja want ze denken dat NDP dit tot stand heeft gebracht, zo stom zijn ze.Progressie wordt gekoppeld als een goede daad van NDP. Als ze eerlijk zijn moeten ze ook zeggen, het volk leeft in armoede dat is ook een klote daad van de NDP. In Su werken ze als ze denken, juist……..heel traag: dus en dit is precies wat @ Agoetigri schrijft.Verkiezing stunt en het domme volk trapt er ieder keer maar in, allemaal gehersenspoeld door de NDP.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Je schiet geen moer op met het schrebelen van een zandweg. WAAROM NIET DIRECT OOK ASFALTEREN………………..Bij eerst volgende regen is het weer een modderpoel en holig. Einde oefening.
  Een stelletje klojo’s.


  gemodereerd
 4. Verkiezingsstunt van de NDP om kiezers binnen te halen.
  Als je slim bent en je nuchter verstand gebruikt dan stem je in mei gewoon op VHP.
  Wat valt er nog meer te kiezen.
  Wat er nu in su gebeurt hebben we te danken aan Aron (NPS) want hij wou de onafhankelijkheid.
  Eigenlijk wij surinamers kunnen het land niet zelf besturen.
  Kolonie Suriname zou beter zijn dan Republiek Suriname.
  Euro als Betaalmiddel.


  Maak melding
 5. @@@Sint
  Ik sta aan jou kant.
  Wie gaan het nog meer strijden om dit wederom voor elkaar te krijgen en voor altijd van de rovers vanaf te komen.


  gemodereerd
 6. @ Sint,

  Ben het helemaal eens met jouw betoog. De onafhankelijkheid is de grootste blunder geweest in de Surinaamse geschiedenis.


  gemodereerd
 7. @ Sint

  H. Aaron wou persé dat Su onafhankelijk werd van NL, J.Lachman en Hindorie(VHP) waren destijds fel tegen. Maar onder druk van H.Aaron gingen ze gestaag ten onder, met alle gevolgen van dien.
  Su was nog niet in staat om hun eigen boontje te doppen, trouwens nu nog steeds niet.Ben benieuwd wat voor regering we gaan krijgen na 25 mei, de nieuwe regering die het land moet besturen zal het heel zwaar hebben, om de economie weer op peil te brengen! Mijn inziens moet er mensen met hersenen het land gaan besturen en geen zakken vullers zoals nu het geval is. De nieuwe regering moet bestaan uit mensen die verstand hebben van politiek, en economie. Aller eerst de leningen alfossen die de vorige boeven kabinet hebben afgesloten en dat is niet weinig !!!!!
  De nieuwe regering moet bestaan uit mensen uit alle politieke kleur, maar moet wel capabel zijn in hun functie, (geen vriendjes politieke oogpunt. )
  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. Sint ik ben het helemaal niet met je eens dat het de schuld is van de NPS. Of de schuld van H. Arron.
  In mijn ogen moest Suriname idd die ketting verbreken. Het was genoeg die koloniale overheersing..
  Wat ik wel kan zeggen is dat, na 1975 hebben wij weinig tot geen leiders gekregen die het echt met Suriname en het Surinaamse volk gemeend hebben.
  Een klein land met relatief weinig inwoners en heel veel natuurlijke hulp bronnen. Alle leiders hebben aan hun zelf gedacht hun familie en aan hun vrienden. Daar is het fout gegaan, maar die onafhankelijkheid moest er komen.


  gemodereerd
 9. @ Agoetrigri, als je niets te zeggen hebt, dan moet je niet zogenaamd dom uit je nek blazen. Want het slaat echt nergens op wat je allemaal uitkraamt. Als je ergens geen verstand van hebt dan moet je lekker de hele dag in je bed liggen met je gereedschap in je hand. Jou soort is nooit eens tevreden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES