zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNeus echtpaar kapotgeslagen door vijf mannen bij phagwafeest

Neus echtpaar kapotgeslagen door vijf mannen bij phagwafeest

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf mannen hebben dinsdag een echtpaar zodanig mishandeld bij een phagwafeest aan de Dageraadweg, dat zij een neusfractuur opliepen. De man en zijn vrouw raakten ernstig gewond en moesten per ambulance naar de Spoedeisende Hulp in Suriname vervoerd worden voor medische behandeling.

Naar de redactie van Waterkant.Net verneemt waren de vijf mannen en het echtpaar aan het dansen op het feest. Tijdens het dansen trapten het echtpaar per ongeluk op de schoenen van de verdachten. De mannen werden daardoor boos en verplaatste zich.

Na afloop van het feest liepen de man en zijn vrouw terug naar hun auto op de parkeerplaats. Daar werden zij opgewacht en ernstig mishandeld door de vijf mannen.

De politie van Livorno kreeg de melding van de brute mishandeling en spoedde zich ter plaatse voor onderzoek. De wetsdienaren wisten alle vijf verdachten aan te houden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het vijftal in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

35 REACTIES
 1. Kortlontje,flink straffen uiteraard ook schadevergoeding mij ding firi


  gemodereerd
 2. Gelukkig dat de rechters nog normaal zijn en niet al de twee dwazen als hierboven.


  gemodereerd
 3. Naar aanleiding van DE aanhoudende hardnekkige en nijpende omstandigheden waarin het in er indompelde zijn meeste mensen psych gestoord in het bijzonder : de 30.000 paarse psychose idioten die zich tussen hun bevinden om eten en drinken te zoeken.
  Zogenaamd gaan ze ook in een oranje feest om hun tegenstanders te slaan ; laf en laag is dat !
  Bittere pil en zure sappige dagen slaan op hol …


  Maak melding
 4. Misschien geen Pagla feest meer vieren hihihi. @Laat Me uit Zalmplaat Hoogvliet, wel je muil wassen hoor! Of je muilkorf opzetten. Corona heerst.


  Maak melding
 5. Wel in de palmentuin waren Hindoestanen en creolen en alle soorten wat er is in dit land een. Gewoon prachtig om te zien, zelfs degene die geen zin hadden om besmeurt te worden deden automatisch als broeders en zusters met elkaar. Geweldig!!!!! Shub holi, en blijf van deze geweldige cultuur!!!!!!


  Maak melding
 6. Ze zuipen te veel op dit soort feestdagen.
  Ik doe er niet aan mee.
  Vies en deze mensen doen niet mee met andere mensen hun feesten er winen hind in mn buurt maar groeten en babbeltje af en toe is voldoende.


  Maak melding
 7. Wendy zuip je zelf niet ik ga een fles wijn voor je eind mei brengen in Suriname .

  Heb je gehoord hoe hoog de koers is 1 op 13 SRD baas doet het goed .

  Ik heb gehoord dat Hooghart ,Misikaka en Adboel de koers naar boven laten gaan .


  Maak melding
 8. @Wendy; ik heb het gevoel dat een hindoestaan met een stevige harde en lange Tjaplatie jou lelijk heeft gemaakt. Daarom doe je continue lelijk tegen hindoestanen, maar het kan ook zijn dat je gewoon oerlelijk bent. Daarom haat je de mooie hindoestaanse mensen. Dus Wendy, je bent zo lelijk als de nacht en je tanden zijn zo geel als een kanarievacht. Have a nice day!


  Maak melding
 9. De VHP’ers hadden teveel gezopen en vielen de vrouw lastig tijdens het dansen. Ze zijn toen daarover aangesproken! Maar in hun bezopen toestand zijn ze tot deze misselijkmakende daad overgegaan. Opsluiten deze alcohol verslaafde oranje ratten en hun stemrecht voor 5 jaar afpakken!
  LAW & ORDER


  Maak melding
 10. @ Wendy

  Ze zuipen te veel op dit soort feestdagen ik doe er niet aan mee bla bla bla bla. Beste Wedy, mijn vrienden bestaat 30% uit Hindustanen 30% uit Créolen en de overige uit andere rassen. En jij beweerd dat de Hindustanen niet mee doen, met feesten van andere mensen. Dit is een klote bewering van je want, ik zie ook veel Hindustanen bij het jaarlijkse Kwakoe festival in Bijlmermeer.
  Dat je niet met deze mensen wil inmengen is je goed recht, maar ik vind dat je stigmatiseert. Sterke drank bevorderd het agressieve gedrag bij bepaalde mensen,niet alléén bij de Hindustanen.
  Je hoeft geen vrienden van ze te zijn, ze vragen er ook niet om neem ik aan. Probeer een ieder te behandelen, (respect) zoals je zelf behandeld wilt worden !!!!

  sari tori
  Jacko.


  gemodereerd
 11. @Waldo
  Ben je zeker van dat het niet jij geweest bent die samen met de andere 4 beesten het echtpaar mishandeld hebben?
  Snap je het niet dat jou veroordeelde moordenaar als lijder gezorgd heeft dat surinamers ontploffen en elkaar te lijf gaan bij het minste en geringste?
  Je lijder bouta heeft van de surinamers tot zenuwpatienten gemaakt en ze uiten hun frustaties opelkaar en overal!


  Maak melding
 12. Mensen mensen mensen….in su en hol…ik snap dat een ieder hun eigen politieke kleur heeft en hun idool heeft in de politiek…geen probleem…maar laat alsjeblieft dat “rassen” – gedonder ophouden.. alsjeblieft…kijk om je heen…is het niet mooi om te zien hoe een kreool met een hindostaan of javaan of indiaan of chinees een leven opbouwd en zulke mooie kinderen met elkaar krijgen???
  Prachtig gewoon…denk a tori…lobi sranang lobi sranang volk…


  gemodereerd
 13. @Wendy, waarom haat je hen die zorgdragen voor beschaving en welvaart ? Ik mag het niet zeggen omdat ik dan een bevolkingsgroep voortrek maar het zij zo dan. Overal waar ik geweest ben zie ik Indiërs (of Hindoestanen zoals ze in Suriname genoemd worden) keihard werken om te overleven of om welvaart in het land te brengen. Laatst was ik in Canada en zag hoe Indiërs in Brunswick in de visfabrieken daar keihard werken. Laat ik maar niks zeggen maar ik vind jou wel een hele slechte nare vrouw.


  gemodereerd
 14. Waldo het was een zwarte ndper met een geleende schoen. Wendy woont tegenover Hindoestanen met mooie huizen en auto’s en daar is ze jaloers op. Om zelf hard te gaan werken dat ziet ze niet zitten.


  Maak melding
 15. Politiek Neutraal 12 maart 2020 at 09:36
  Misschien geen Pagla feest meer vieren hihihi. @Laat Me uit Zalmplaat Hoogvliet, wel je muil wassen hoor! Of je muilkorf opzetten. Corona heerst.@@@

  Niks en ook niks zinnigs komt uit je boswachtertje snater wat is jou toegevoegde bijdrage hier net zoveel als toen jij naar Suriname ging met al je zuur verdiende spaargeld om daar failliet te gaan met je Holland gezicht maak jij je maar daar zorgen om,niet om mij je dacht slimmer te zijn dan die Surinamers die je zo minacht maar ze zijn je te slim geweest nu kan je zien hoe zwakzinnig en dom je bent met je hele Hollandse gezicht je dacht daar de grootste Holland mang te gaan spelen ding poer law en DONG gie joe 😂🤣😂🤣😂🤣😂 en nu ben je een failliete rat failliete kerkrat 🤭🤭🤣🤣🤣


  Maak melding
 16. Hindoestanen en sopie slechte combinatie. Echte helden met 5 man een man en vrouw mishandelen omdat een persoon op de teen was getrapt. De gastheer zou ook aansprakelijk gesteld moeten worden omdat zijn gasten een andere gast hebben mishandeld. Pas dan gaan ge 2X denken voor ze randdebielen gaan uitnodigen en alcohol geven.


  Maak melding
 17. Hindoestanen en sopie slechte combinatie.
  ====
  Daroe is heel slecht en deze waren zo bezopen en laag tot bij de grond om de vrouw aan te vallen! Ze moesten met hun vieze vuile oranje vingers af blijven van die mevrouw en als ze toch zo nodig een vrouw nodig hadden dan konden ze nog altijd terecht bij dat groepje Braziliaanse misdadigers van de VHP.


  Maak melding
 18. Je lijder bouta heeft van de surinamers tot zenuwpatienten gemaakt en ze uiten hun frustaties opelkaar en overal!
  ====
  Nu krijgt iemand anders de schuld dat de zenuwpatiënten van de VHP deze misselijkmakende daad hebben verricht. Als de VHP,ers na 25 mei in elkaar storten en trauma oplopen, krijgen anderen weer de schuld.


  Maak melding
 19. Waldo 12 maart 2020 at 11:51
  Opsluiten deze alcohol verslaafde oranje ratten en hun stemrecht voor 5 jaar afpakken!
  LAW & ORDER
  *********************************************
  De PAARSE MOORDENAAR, DIEVEN, FRAUDEURS en VERKRACHTERS moeten voor de REST VAN HUN LEVEN uit de samenleving verwijderd worden. Verbannen naar DUIVELS EILAND …. FU TEGO !!!!!!!!!
  LAW & ORDER


  Maak melding
 20. mul 12 maart 2020 at 16:09
  Waldo 12 maart 2020 at 11:51
  Opsluiten deze alcohol verslaafde oranje ratten en hun stemrecht voor 5 jaar afpakken!
  LAW & ORDER

  ====
  Hè oranje rioolrat, zal ik de dagoewagi voor jou sturen om jou af te voeren naar cultuurtuinlaan. Daar krijg je een bijzondere behandeling. Je wordt gelijk verlost van al die vlooien!


  Maak melding
 21. M..D…E @ Waldo = Damsco !

  @ Waldo …. van HOND { Woef Woef Woef Waf Waf Waf } ben je van GEDAANTE verandert in een RIOOLRAT van de Dr. S. Redmondstraat. Wat een speling van de NATUUR.

  Straks ga je weer van gedaan veranderen in een GARNAAL. Het water van de Surinamerivier
  {vanaf Bosjebrug} is uitermate geschikt voor bewoning.


  Maak melding
 22. Waldo 12 maart 2020 at 16:17
  Hè oranje rioolrat, zal ik de dagoewagi voor jou sturen om jou af te voeren naar cultuurtuinlaan.
  *******************************************
  M..D…E @ Waldo …. dit is breaking news …. @ Waldo verhuist van DIDIBRI’S HOL naar HONDEN ABATTOIR aan de Cultuurtuinlaan. Vind je dat beter dan de Bosjebrug ! Wat een BELEDIGING voor Jules Wijdenbos !!!!!!!!


  Maak melding
 23. Ik haat racisten. Laat de Hindoestanen met rust zeg Wendy.. Tjonge tjonge. Ik ken heel veel Hindoestanen in mijn omgeving. Respect hebben voor elkaar als mens blijkt heel moeilijk te zijn voor sommige mensen.


  Maak melding
 24. ” dansen trapten het echtpaar per ongeluk op de schoenen van de verdachten”
  Op allemaal hun schoenen tegelijk trappen!! dan moeten ze wel verschrikkelijk uitbundig gedanst hebben. Maar zeg nou eerlijk, als je net nieuwe schoenen gestolen hebt, om op het feest mee te gaan pronken, wil je toch ook niet dat ze gelijk vies worden🙄😏


  Maak melding
 25. mul 12 maart 2020 at 16:46
  Waldo 12 maart 2020 at 16:17
  Hè oranje rioolrat, zal ik de dagoewagi voor jou sturen om jou af te voeren naar cultuurtuinlaan.
  *******************************************
  M..D…E @ Waldo …. dit is breaking news …. @ Waldo verhuist van DIDIBRI’S HOL naar HONDEN ABATTOIR aan de Cultuurtuinlaan. Vind je dat beter dan de Bosjebrug ! Wat een BELEDIGING voor Jules Wijdenbos !!!!!!!!
  ===
  Die kleine hersenen van jou zijn ernstig verontreinigd, je kan gramoxone ervoor gebruiken. Een hele liter en binnen een paar minuten ben je voor altijd genezen.


  Maak melding
 26. Pagwa en sopie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Vraag elke verpleegkundige van de EHBO welke dag in het jaar het drukst is!! Het antwoord zal je niet verbazen, want in plaats van het goede over het kwade te laten zegeviere, zoals dit feest voorschrijt, wordt met name onder de Hindostanen op die dag oude en nieuwe vetes uitgevochten……met een flinke slok op…..elk jaar weer!! Je wordt er gewoon moe van! Als verpleegkundige probeer je elk jaar weer vrij te nemen op Pagwadag om dit soort onzin!!


  Maak melding
 27. Mul en Waldo, waarom vervuilen jullie dit forum met jullie domme gezwets? Het gaat niet om jullie, maar om een mishandeld stel. Ik hoop in ieder geval dat de daders hiervoor gestraft zullen worden voor hun laffe daad.


  Maak melding
 28. OP zijn mooie schoenen getrapt nou als je tegen zijn auto was gelopen, had hij je dood gereden. Wat een idioten en stoerheid, alle lasten betalen en een flinke schadevergoeding.
  Stelletje agressievelingen, kom ze niet in het verkeer tegen.


  Maak melding
 29. @ Aj baja
  Waldo 12 maart 2020 at 11:51
  De VHP’ers hadden teveel gezopen en vielen de vrouw lastig tijdens het dansen. Ze zijn toen daarover aangesproken! Maar in hun bezopen toestand zijn ze tot deze misselijkmakende daad overgegaan. Opsluiten deze alcohol verslaafde oranje ratten en hun stemrecht voor 5 jaar afpakken!
  LAW & ORDER
  *****************************************
  @ Aj baja … wie kaatst moet de bal verwachten … zo simpel is dat !!!!!!!
  @ Waldo is een SMEERLAP, een Paarse Billelikker pur sang !!!!!!!


  Maak melding
 30. Zuiplappen zijn het. Altijd zijn die mannen dronken en mishandelen hun vrouwen.
  Hoewel hindustaanse vrouwen meer zuipen dan de mannen maar die kletsen niet.
  Waarom zou ik jaloers zijn op mn buren als 2 van ze zelfmoord hebben gepleegt??
  De waarheid is hard om te horen.
  Ik hoef geen daroe. Wat ik drink kunnen jullie niet betalen. Geef de daroe aan je ouders


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES