Crisisberaad Nederland over corona: alle evenementen met meer dan 100 mensen worden afgelast

14

In Nederland was er vandaag crisisberaad van de regering over het coronavirus. Het Outbreak Management Team (OMT), dat adviseert over de aanpak van het coronavirus in Nederland, heeft een aantal nieuwe maatregelen voorgesteld.

Zo worden evenementen met meer dan 100 mensen afgelast tot en met 31 maart. Ook moet iedereen die verkouden is of hoest binnen blijven. Er is volgens de minister-president op dit moment geen aanleiding om de scholen te sluiten.

Minister Bruins zegt dat mensen thuis moeten blijven als ze enige symptomen vertonen die kunnen wijzen op het coronavirus. Neusverkoudheid, hoesten en koorts zijn symptomen. Die mensen moeten sociale contacten mijden. Ook roept hij iedereen op om zoveel mogelijk thuis te werken.

Dit kwam zojuist naar voren tijdens een persconferentie van premier Rutte na crisisberaad over corona.

14 REACTIES

 1. Corona-crisis.ik zag net een werknemer in de appie niezen en snuiten.liep gelijk een blok om hem heen.en hij stond bij de dranken afdeling,juist waar ik sap wilde halen.dus geen drank voor mij.Italie is al op slot.dallijk volgt Nederland.rutte waarschuwt om voorzichtig te zijn.543 corona patiënten.brabant.
  gemodereerd

 2. Nergens is meer veilig voor mensen die op hun eigen verstand vertrouwen. Hier is het Corona, kinderen die met messen lopen en in Suriname zijn het rovers, moordenaars, doodrijders en corrupte leiders die mensen laten creperen. Wat een toestand!
  gemodereerd

 3. Gelukkig is Pagwa al geweest!!!!!
  ! Helaas Pindakaas: maar waar is die werknemer allemaal aan geweest in die vreetschuur? Ik zou het melden en meteen weggaan dan maar thee thuis.


  Maak melding

 4. Trump toont tenminste ballen. Suriname moet ook de grenzen sluiten voor vluchten uit EU., China enz..(Corona landen)
  Beschermt zijn bevolking.Kiest niet voor economisch belang.


  Maak melding

 5. Wat heeft Sur met de corona-crisis van Ned te maken. Ned weet tenminste waar ze het over hebben.

  Sur is zelfs niet in staat om hun broeken omhoog te trekken.
  Paria’s.
  gemodereerd

 6. Kijk…..plan van aanpak is/was gereed en kan uitgevoerd worden. De bevoegde autoriteiten houden het goed in de gaten daar in Nederland.

  Hier in Suriname moeten jammer genoeg en onnodig de eerst doden vallen voordat didibri uit zijn hangmat komt.
  Eerste reactie zal zijn a no mie, na VHP en kolonisator. Hij ziet het niet eens het gevaar van de Coronavirus. Ja…..als je elke dag een fles black label naar binnen werkt en tralalul telkens roept dan ben je zeer ondergeschikt. Inmiddels weet het arme volk dat ook al.


  Maak melding

 7. Hoelang gaan de Surinaamse autoriteiten voor het volk geheim houden dat er al minimaal 5 gevallen in het nieuwe Wanica-ziekenhuis in quarantaine zijn geplaatst? Of is dit ook fake nieuws?


  Maak melding

 8. Alle landen hebben gefaald want China moest meteen op slot. Maar zoals vaker gebleken in de geschiedenis heeft geld het laatste woord en is de wereldbevolking overgeleverd aan huichelachtige politiek, complotten en grillen van wereldleiders.


  Maak melding

 9. @ Robles.
  Deze slimme Suri’s van de oppositie geloven elke fake nieuws van hun grote leider. Als hij zegt we halen 28 zetels (wat hij zelf ook niet geloofd volgens uitgelekte stukken) papegaaien de slimme aanhangers dat ook in een koor.

  Ik heb wel lol met deze figuren met hun rijke fantasie om eerlijk te zijn. 26 mei zullen veel van ze alcohol nodig hebben om te vergeten. Op straat in het hele land is, net als de vorige verkiezingen, te zien welke kleur de overhand heeft ondanks de fake berichten en economische sabotage.

  ———————-
  Robles 13 maart 2020 at 03:22
  Sabaku 12 maart 2020 at 23:37
  Heb je daar bewijs voor dan?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.