woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBacktrack route tussen Suriname en Guyana nu ook door Suriname gesloten

Backtrack route tussen Suriname en Guyana nu ook door Suriname gesloten

-

Does Travel - naar Suriname

De regering van de Republiek Suriname heeft onlangs besloten de ‘Backtrack route’ tussen Suriname en Guyana tot nader orde te sluiten. Dit laat zij weten door tussenkomst van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

De Guyanese Regering had eerder bekend gemaakt dat voormelde route, voor 7 dagen zou worden afgesloten, hetgeen intussen is verlengd zoals vernomen van de autoriteiten aldaar.

Indachtig het voorgaande heeft de Surinaamse Regering het besluit genomen om de ‘Backtrack route’ te sluiten, mede tegen het licht van verhoogde grensveiligheidsmaatregelen.

De twee overheden zullen in gemeen overleg besluiten wanneer en onder welke condities de route wederom opengesteld zal worden voor het personenverkeer.

De Surinaamse overheid doet een beroep op een ieder om gebruik te maken van de officiële oversteekplaats te South Drain, Nickerie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Coronavirus kan je niet meer tegenhouden. Ook niet bij strenge grenscontrole. De vraag is of de regering een rampenplan klaar heeft staan. Of laat didibri het volk massaal sterven. Suriname is een hoogrisico land vanwege belabberd gezondheidszorg. In de laatste 10 steeds achteruit gegaan.

  Coronavirus mag komen, maar liever na 25 mei. Dan weten we dat het gezondheidszorg er beter voor staat.


  Maak melding
 2. De twee overheden zullen in gemeen overleg besluiten wanneer en onder welke condities de route wederom opengesteld zal worden voor het personenverkeer.
  ***************************************************************************
  Wat is een gemeen overleg?


  Maak melding
 3. Suriname heeft 1 medicijn voor alle aandoeningen .Paracetamol…het wonder medicijn.
  Surinamers extra voorzictig zijn in Suriname is er geen kuur voor deze coronavirus.Gewoonlijk al zonder coronavirus in beeld mogen patienten van geluk spreken dat ze nog in leven zijn maar coronavirus zal het onmogenlijk maken nog 1 dag langer te leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES