vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZwangere jongedame (18) verkracht in haar woning

Zwangere jongedame (18) verkracht in haar woning

-

Does Travel - naar Suriname

Een 18-jarige zwangere jongedame is in het weekend in haar woning in Paramaribo verkracht door een onbekende man. De jongedame verklaarde tegenover de politie dat zij relatieproblemen heeft. Ze was moe van de problemen en besloot toen om even uit huis te gaan om te ontspannen. Het slachtoffer liep toen vanuit de woning in de richting van de Wijdenboschbrug in Suriname.

Tijdens het lopen ontmoette de jongedame die twee maanden zwanger is plotseling drie onbekende mannen. De mannen knoopten een gesprek met haar aan. Vervolgens gingen zij samen naar een bar en het slachtoffer vertelde daar haar problemen aan de mannen.

Na enige tijd besloot de 18-jarige naar huis te gaan. Één van de mannen besloot toen om met haar mee te lopen. Hij hield de jongedame voor dat hij ook van de buurt is. Toen zij bij de woning aankwamen, trok de man de jongedame plotseling naar binnen en verkrachtte haar.

Na de daad maakte de man zich uit de voeten. De politie van bureau Nieuwe Haven werd vervolgens ingeschakeld en kwam ter plaatse voor onderzoek. De Surinaamse wetsdienaren hebben de aangifte opgenomen en werken aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

36 REACTIES
 1. Maar je gaat wel met andere mannen naar een bar. Praat het uit met familie van hem of jou. Maar niet met andere mannen. Dat is als eerst het stomste wat je fout kan doen. Hoe zie je daar een oplossing in en wat verwacht je? 🤔


  gemodereerd
 2. Wat een verhaal zeg, je ziet drie vreemde vogels voor het eerst, en je verteld je hele levens story. Erger nog, en je gaat met drie vreemde vogels naar een bar terwijl je zwanger bent. Deze vreemde vogel heeft gebruikt gemaakt van haar zwakke situatie, een kenmerk van een loser !

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 3. Dat ze met 3 mannen naar een bar gaat…hmmm…Heeft de politie haar doorverwezen naar het ziekenhuis voor een onderzoek . En is er DNA sporen veilig gesteld van de dader.of is ze heen gezonden zonder verder onderzoek. Zo laks zijn ze wel.


  gemodereerd
 4. Een verkeerd signaal afgegeven, en te meegaand geweest. Gelegenheid maakt de dief. Maar afkeuringswaardig dat dit zo uitgepakt heeft. Sterkte dame.


  gemodereerd
 5. – Op 18 jarige leeftijd zwanger van een mislukkeling;
  – Met 3 wildvreemden een bar induiken;
  – Aan deze onbekenden al je schandalen opbiechten;
  – Je door één van ze naar huis laten begeleiden terwijl hij weet dat je een ontzettende jeuk hebt.

  Ziekelijke stoornis van het geestvermogen noemt men dat. Hoe paarser kun je nog zijn.


  gemodereerd
 6. Zo te zien word een verkrachting hier goedgekeurd ik heb geleerd al loopt er een vrouw naakt rond je hoort met je poten van haar af te blijven tot ze toestemming geeft een verkrachting is never nooit de schuld van een vrouw al loopt ze om 03:00 in de nacht naakt op straat je hoort er van af te blijven achterlijke barbaren hier.


  gemodereerd
 7. De eigenaar van de bar en wellicht andere bezoeker(s) in de bar op het moment dat de vrouw en deze drie mannen daar aanwezig waren zouden ook info aan de politie kunnen geven. Wellicht dat ze de mannen en de vrouw kennen.

  Hoe zijn ze bij de bar gekomen? In een auto? Merk?, kleur?, lopend? En is het viertal andere mensen op straat niet opgevallen?

  Zijn deze mannen van de mannen of allen afkomstig van die buurt?

  Werk aan de winkel voor de politie en de buurt, kortom een ieder. Ook familie van dit misdrijf kan info verschaffen of de 2 andere mannen die niets met de verkrachting te maken hebben, want de politie zou ook hen willen horen.


  Maak melding
 8. Zijn deze mannen van de buurt of een van hen afkomstig uit de buurt? Wie kent deze mannen?

  Een ieder die deze 3 mannen en vrouw kent moet met de politie in contact treden.

  Ook familie van de dader of mannen die met de vrouw waren op die bewuste dag als die iets vermoeden of weten over de verkrachting moeten naar het politiebureau gaan/ zich aan melden bij de politie om gehoord te worden.


  gemodereerd
 9. @Laat me. je bent een kind van Brunswijk en Bouterse. En aangezien je zwak begaafd bent hebben ze je gedumpt bij GGZ in Hoogvliet. Je hebt goadmangmofo, daarom versta jij alleen je lowpie taal die je uitkraamt. Heb je, je pillen al ingenomen, anders bel ik de crisis dienst van de GGZ voor je.


  gemodereerd
 10. @laat me, je hebt gelijk. Ook al zou ze om 3:00 uur s’nachts naakt op straat te vinden zijn. Wel ietwat overdreven voorbeeld, maar je hebt gelijk.


  Maak melding
 11. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Zwangere jongedame (18) verkracht in haar woning.

  Ik vraag mij in deze af of het verhaal over de (zwangere) jongedame van 18 jaar wel klopt.

  De jongedame verklaarde tegenover de politie dat zij relatieproblemen heeft.
  Ze was moe van de problemen en besloot toen om even uit huis te gaan om te ontspannen.

  Dus om het (probleem) op te lossen ging ze richting Wijdenboschbrug.
  Wilde ze vanaf deze brug de Surinaamse rivier inspringen?
  Ze bedenkt zich en gaat vervolgens lekker gezellig chillen met 3 onbekende mannen in een BAR.

  Na begeleiding door één van de mannen naar haar eigen huis, wordt ze volgens haar verklaring verkracht.
  Daardoor heeft automatisch een ABORTUS plaatsgevonden.

  VREEMDE TORI.


  Maak melding
 12. Politiek neutraal@ een hoop stronterij schrijf je als je niks zinnigs te zeggen heb hou dan je smoel aandacht zoeker altijd heb je een hoop oema sma torie,s te vertellen


  Maak melding
 13. De zedenpolitie is erin getraind om goed onderzoek te doen in dergelijke zaken. Zo niet, dan verzinnen ze wel wat in het nadeel van het slachtoffer om geen onderzoek te hoeven doen, zoals dat ook vaak het geval is in Nederland, vanwege hun vooringenomenheid of om discriminatoire redenen.


  Maak melding
 14. Welke zichzelf respecterende zwangere vrouw gaat troost zoeken bij drie vreemde en onbekende mannen. Mannen willen vrouwen graag troosten en dan krijg je dit. De vrouw is overduidelijk onduidelijk geweest met haar bedoelingen. Dit wil ik niet goedpraten maar het riekt naar uitlokken. Kom mij alsjeblieft troosten,


  Maak melding
 15. Mijn eerste reactie was, de doodstraf voor de verkrachter.

  Het verhaal van die dame is wel wat raar. Zo snel met 3 vreemde mannen over je relatieproblemen praten? Ik vind het dan niet raar dat je relatieproblemen hebt. Wellicht ben jij zelf het probleem jongedame.


  gemodereerd
 16. Zwanger en met 3 vreemde mannen naar de bar gaan??
  Je hele leven vertellen aan die gasten?? Wandelen in de omgeving van Wijdenboschbrug??
  Er klopt hoop niet aan het verhaal.


  Maak melding
 17. @ Laat me
  Je hebt volledig gelijk. Maar het verbaast mij niet.
  Men gaat hier erg elastisch om met feiten en woorden.
  Stelen is lenen geworden
  Verkrachten, daar zal men ook wel een woord voor verzinnen om het goed te praten.
  Walgelijk


  Maak melding
 18. Ik kan mij heel goed voorstellen dat ze een luisterend oor zocht en het uit valse schaamte niet met bekende wilde delen. Dat is heel menselijk.
  Dat deze schoft, mogelijk zelfs heel bewust en berekenend misbruik maakt van haar kwetsbaarheid is op geen enkele manier goed te praten. Zijn we beschaafde mensen ?? Zelfs bij dieren is meer compassie en fatsoen!!
  .
  Hopelijk wordt deze schoft snle opgepakt. Ik roep hier bij dan ook de twee andere gasten op om hem snel aan te melden bij de politie. Doe je burger plicht !!
  Dit gedrag is op geen enkele wijze goed te praten. Wie dat wel doet moet zijn verstand maar eens gaan gebruiken.


  Maak melding
 19. Een man kan met wederzijdse instemming met een vrouw naar bed, beide genieten ervan en een dag later krijg de vrouw spijt en doet aangifte van verkrachting.
  Sang yu moes doe lik manengre?
  Het lijkt mij verstandig beide uit te horen en door de leugenaar m/v heenprikken


  Maak melding
 20. Heel beknopt verhaal. The main point is uiteraard de verkrachting waardoor de rest van het verhaal niet belangrijk is. Het lijkt wel een vorm van uitlokking al dan niet bewust. Maar verkrachting kun je niet uitlokken. Er moet wel sprake zijn van wederzijds goedvinden. Hier was het niet het geval afgaande op de woorden van deze jongedame. Traumatisch gebeuren voor de jongedame.


  Maak melding
 21. Sommigen houden hier zoals @Pico ook aangeeft een rekbaar uitleg van een zedendelict. Het klinkt alsof men Keshopersad Gangaram Panday de credit geeft, dat als een vrouw verkracht wordt dat dat te wijten is aan de vrouw in kwestie zelf. Mensen, vleselijk omgang gaat in de geciviliseerde samenleving gepaard met wederzijdse goedvinden. Ook al heeft deze jonge dame haar verdriet van dat moment bij deze mannen blootgegeven, maar dat wil nog niet zeggen ik nog je uit tot onzedelijke handeling met mij. Het verhaal is idd onsamenhangend, maar als ze beweert dat ze verkracht dan moet dat grondig onderzocht worden. Het kan niet zo zijn dat er geen beschrijving van de heren kan zijn. Immers, de bar man was daar, de heren waren daar en de dame. Het nu aan de politie na te gaan of hier sprake is van een valse aangifte of een zedelijk misdrijf.


  Maak melding
 22. Als het een man/jonge heer was en een gesprek met die drie aan ging eindigend in een bar en een geeft aan om mee te lopen want hij is van de buurt is er geen vuiltje in de lucht maar omdat het een jonge dame/vrouw is en zwanger is het verkeert. Nou die idioot is een gestoorde die zijn klokkenspel niet in zijn broek kon houden, er is niets mis met die dame ze mag voor ontspanning zorgen en men kan haar niets aanrekenen.
  Sommige mannen zijn van Lotje getikt. Schaamteloos en zijn vrienden wisten wat hij van plan was. Echt een hopeloze beest. Opvoeding, nul komma nul.
  Aanstaande moeder verkracht en ongeboren baby. Schadevergoeding aan moeder en kind.
  Dit moet een les voor alle viezeriken zijn.
  Blijf met je klauwen van het vrouwelijke geslacht af.


  Maak melding
 23. Ai baja
  Als je problemen heb of niet .. je gaat toch niet zomaar met vreemde mannen mee. Ai lord. .nog wel 3 mannen. Ik ben bang van mijn eigen schaduw denk je Dan dat ik met 3 mannen mee zal gaan. . en ook 18 en zwanger. En dan ga je nog in een bar. Mi hoop a dring soft.
  Je liep op straat met ze ging naar bar
  Je wilt me niet zeggen dat niemand wat heeft gezien of die mannen niet kent. Ik hoop dat ze hun snater opentrekken om hem / hun aan te geven. Want die anderen weten er van dus zijn ze medeplichtig


  Maak melding
 24. Andere theorie kan ook zijn dat beide partijen overeen waren gekomen dat er tegen betaling een dienst in natura zou worden verleend. Echter na de verleende dienst is de partij die moest betalen zijn afspraak niet nagekomen. Dit tot ergernis en woede van de dienstverlenende partij die over is gegaan tot aangifte van verkrachting bij de politie…


  Maak melding
 25. Wat een criminaliteit in Suriname. Verkrachtingen, overvallen, elkaar bestelen.
  Wanneer is de bevolking zover om elkaar te helpen bij dit soort misdrijven en zich fatsoenlijk uit te spreken dat dit niet kan. Pas dan komt Suriname verder en kunnen die enge lelijke gasten opgepakt worden.
  En dat familie deze criminelen aanspreken op hun foute gedrag.
  Suriname blijft anders in dezelfde shit


  gemodereerd
 26. Het valt me op dat de reacties wel heel grof worden verwoord. En sommige praten zelfs een verkrachting goed, lijkt wel.

  Dagelijks worden er zoveel mensen beroofd in Suriname. Dat is zeker ook de schuld van persoon in kwestie die met geld over straat gaat. Of op een brommer rijdt. Die wordt afgepakt. Dit soort problemen moeten maatschappelijk worden aangepakt.
  Het zijn vaak dezelfde criminelen die dit doen. En niemand durft het hardop te zeggen dat het een bevolkingsgroep betreft


  gemodereerd
 27. Hallo allemaal, de dame in kwestie was depressief of erger en wilde van de brug springen. (Staat niet in t artikel). Een laag bij de gronds beest heeft misbruik gemaakt van haar geestesgesteldheid om hasr te verkrachten. Dit alles wisten jullie niet maar toch moet je iemand die slachtoffer is geworden van een misdaad geen trap na geven vinden jullie ook niet?


  gemodereerd
 28. T was een brug spring geval. De mannen hebben haar ervan af gehouden Een misdadiger werd nog gewaarschuwd door de andere mannen maar is toch met haar meegegaan. De vrouw was zichzelf niet. Iemand die van de brug wilde springen en verkracht is geworden moet je geen verwijten toewerpen. Anders denken we nog dat je zelf een verkrachter bent


  Maak melding
 29. Zij wilt van haar partner af.
  Ze is 2 maanden in verwachting en wilt niet verder met haar partner.
  Dus de hele verhaal over de verkrachting is verzonnen.
  Verhaal komt niet geloofwaardig over.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES