maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEconomieWestern Union:'Bericht over uitsluitend uitbetalen dollarzendingen in euro’s klopt niet'

Western Union:’Bericht over uitsluitend uitbetalen dollarzendingen in euro’s klopt niet’

-

Does Travel - naar Suriname

Een onlangs verspreidt bericht over Western Union, dat het bedrijf geldzendingen uitsluitend in euro’s zou uitbetalen, klopt niet. De Surinaamse nieuwsite SR Herald stelde vorige week dat er een nieuwe maatregel zou zijn ingevoerd, waarbij cliënten uitsluitend in euro’s kunnen ontvangen. Maar dat bericht klopt niet en is misleidend zegt het bedrijf.

Western Union Internationaal maakt duidelijk dat de informatie niet juist is. Zij en haar agenten zijn diep verontwaardigd over de berichtgeving en ervaart het als misleidende berichtgeving. Ze is eveneens van oordeel dat negatieve berichtgeving schadelijk is en veroorzaakt onnodig onrust en verwarring in de Surinaamse samenleving” aldus een verklaring van het bedrijf, welke door SR Herald zelf werd gepubliceerd.

In een eerder verschenen artikel op 6 maart had een medewerker van Western Union aan de Johan Adolf Pengelstraat de maatregel bevestigd tegenover Suriname Herald.

Western Union stelt dat alle locaties in Suriname transacties uitbetalen in de valuta, welke in het Western Union-systeem zijn aangegeven. Het betreft de valutasoorten Amerikaanse dollars en euro’s.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Een eigen werknemer had het bevestigd en als er maar één geval is aangetoond dat kan RHerald niets verweten worden.
  Hoog uit zou WU kunnen beweren dat het een incident was en niet de normale gang van zaken.
  Maar ze voelde zich op hun … getrapt en reageren weer overdreven.


  Maak melding
 2. Wie veroorzaakt speculaties…boefie. Hij is nu spoorloos, maar moet nog met een verklaring komen van de gestolen 100 miljoen usd. Het volk lust hem niet meer….. trouwens de hele paarse bende moet oprotten en levenslang opgesloten worden. Kamers in Santo Boma zijn genoeg.


  Maak melding
 3. @ agoetigri / @ flyer
  Wat dachten Jullie van een dode Man vlucht op de atlantische oceaan . Beter gezegd : een zee graf voor alle paarse rovers .


  Maak melding
 4. Verschrikkelijk wat de mannen onder leiding van een moordenaar en veroordeelde drugscrimineel van dat l a ns gemaakt hebben. Enkele paria’s van dat verrotte nest fungeren op dit forum als trollen en proberen alles wat krom is recht te l*ll*n. Ik denk dat ze tot de categorie pathologische leugenaars gerekend kunnen worden, immers hun lijder heeft dezelfde kwaal.


  Maak melding
 5. “Western Union stelt dat alle locaties in Suriname transacties uitbetalen in de valuta, welke in het Western Union-systeem zijn aangegeven. Het betreft de valutasoorten Amerikaanse dollars en euro’s.”

  De vraag is dan hoe Wetsern Union Suriname aan deze dollars en Euro’s komt. Heeft de CBvS geen controle over deze valutasoorten of kan Wetsern Union op geheel eigen houtje deze in- en exporteren?


  Maak melding
 6. Waar is Hoefdraad? Het is toch niet gewoon dat een minister van financiën al twee weken van de radar is en niemand weet waar hij is. Hij wordt verwacht op het politiebureau en weg is hij. Is hij gevlucht? Bang voor de informatie die Van Trikt over Hoefdraad heeft verteld? Waar is Hoefdraad?


  Maak melding
 7. Waldo

  Steeds zeg je dat kamer van balesar en gilds vrij is. Ik snap jou regering wel. Je wil de paarse geboefte ook in die kamer hebben. No spang mi boi. Het komt zeker in orde. Sheriff komt eraan. Je zal geen spijt van hebben.


  Maak melding
 8. Doehkie uit Nickerie is naar NPS gegaan laten wij wachten op de juiste berichten .

  Op FB lezen welkom Doehkie in NPS er veel werk te doen in Suriname .


  Maak melding
 9. @Waldo

  Je weet toch wel dat alle financiële instellingen niet in New York maar in Washington gevestigd zijn. Afgelopen maandag, gisteren dus, zou de beste man ook al terugkomen was het eerdere bericht. Nu komt hij dus pas volgende week maandag terug. Mijn vraag aan jou is, hoe weet je dat eigenlijk. En waarom weet de regeringswoordvoerder het niet? Feit is dat hij foetsie is en er niemand van de officiële instanties kan vertellen waar hij is. Feit is ook dat hij op het politiebureau dient te verschijnen en hij daar niet verschenen is, en sinds die tijd spoorloos verdwenen is.


  Maak melding
 10. De ene crimineel beschermt en verdedigd de andere. Dat is het kenmerk van de waardeloze huidige corrupte regering. Allemaal stelletje jaknikkers (lees kontlikkers). Echt sari Tori voor het volk van Suriname. Ze hebben het beter verdiend.

  Stem 25 mei in ieder geval op alle partijen behalve paars als je nog wilt genieten van je leven. We stevenen regelrecht naar een communistisch bewind waar alles van de staat wordt. Ook jou spaarpot. Zie Cuba en Noord Korea. Armste landen van de hele wereld. Denk a tori.


  Maak melding
 11. “Een onlangs verspreidt bericht” MIJN GOD WATERKANT. Zijn jullie nou imbecielen!!! Verspreid MOET ZONDER T. Is voltooid verleden tijd. Koebies. Elke keer weer. Wanneer leren jullie t.


  Maak melding
 12. Frustrerend he? Wanneer jullie niet weten wat er gebeurt stelletje ziellepoten …kakelen rond als kippen zonder kop Wacht maar op de grote finale we zullen zien


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES