zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt man die 20 jaar geleden voor het laatst gezien is...

Politie zoekt man die 20 jaar geleden voor het laatst gezien is in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het korps Politie Suriname verzoekt de opsporing van de vermiste Remy Verveer. De nu 54-jarige man is in het jaar 2000 voor het laatst gezien, aldus de politie.

Verveer, wonende aan de Marakastraat nummer 24 te Paramaribo, is nu al bijna 20 jaar vermist. De foto die de politie gebruikt heeft bij dit opsporingsbericht komt uit 1981, toen de man slechts 16 jaar oud was. Dat meldt het Korps Politie Suriname maandag.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met de politie van ressort Geyersvlijt op de  telefoonnummers 451222 of 451677; de  Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

17 REACTIES
 1. Die man zou nu dus 55 jaar oud zijn en hij moet na 20 jaar gevonden worden met behulp van een foto toen hij 16 was??!!
  Ze hebben zeker ook nog nooit gehoord van “verouderings software” waarmee je zinvoller foto kunt tonen.


  gemodereerd
 2. Klaas de groot@ koop jij dan de nieuwste software voor de politie inplaats van bij de hand te doen.


  gemodereerd
 3. Waarom heeft de familie zo lang gewacht met het doen van aangifte ? Hij wordt sinds 2000 vermist en heeft sinds die tijd geen contact met familieleden ? Zat hij op school ? Is hij misschien het slachtoffer geworden van de bloedige coup ?


  gemodereerd
 4. @ Klaas de Groot

  Nee Klaas dat hebben ze niet, maar wel zat klootzakken als deze in Su. Indien deze penis gepakt wordt 20 jaar de bak in, inhalen van zijn gevangenis straf plus, 5 jaar extra als bonus !!!!
  Alhoewel : in Su kom je makkelijk onderuit om je straf te ontlopen, neem maar het geval van gisteren: je rijdt iemand dood rijdt door, en na verhoor mag je weer naar huis wat voor justitie is dat ??

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Het Nederlands forensisch instituut vragen of zij aan de hand van de foto een reconstructie kan maken van het gezicht hoe de persoon er nu uit zou zien.20 jaar na dato.


  Maak melding
 6. Men is opzoek naar Remy Vermeer die al 20 jaar vermist is, hoelang is Tolud al vermist en waarom wordt er niet naar hem gezocht. Hij is ook een mens, heeft ook naasten, had ook vrouw en kinderen en behoorde tot de groep van de 16 misdadigers. Waar is Tolud?


  Maak melding
 7. Maar de politie heeft problemen met het vinden van een andere boef met een veroordeling van precies 20 jaar, moord op inspecteur Gooding en nog een all paid vacation in Scheveningen.


  Maak melding
 8. Ga liever dieven pakken of doe wat aan de toenemende criminaliteit als je niks te doen hebt.
  Maar nee, liever van achter een bureau zgn. onderzoek doen van een verdwijning 29 jaar geleden. Typisch Surinaams, liever lui dan moe.


  Maak melding
 9. Toen was die man jong en snel voor de politie, dus ongrijpbaar. Nu hij oud en traag is denken ze hem nu te kunnen pakken . Voor de boro ede’s die het nog niet snappen.


  Maak melding
 10. Wie heeft boefdraad voor het laatst gezien? A Mang ook tu spoorloos. Hij moet nog komen verklaren waar de gestolen 100 miljoen usd is. En snel. A Mang o hanga hebi.


  Maak melding
 11. Agoetere 10 maart 2020 at 16:30
  Wie heeft boefdraad voor het laatst gezien? A Mang ook tu spoorloos. Hij moet nog komen verklaren waar de gestolen 100 miljoen usd is. En snel. A Mang o hanga hebi.@@@

  Sinds wanneer is er aangifte tegen boefie gedaan omtrent die honderd miljoe dollar volgens mij weet jij niet eens waarvoor van tricky vast zit je denkt als een paarse rat.


  gemodereerd
 12. “Agoetigri 10 maart 2020 at 16:30
  Wie heeft boefdraad voor het laatst gezien? A Mang ook tu spoorloos. Hij moet nog komen verklaren waar de gestolen 100 miljoen usd is. En snel. A Mang o hanga hebi.”

  Hahaha…Ik ga helemaal stuk


  Maak melding
 13. Er lopen een aantal zwervers rond in de buurten van Paramaribo, Zo heb je een aan het Pad van Wanica die in het bos, soms garage bij regen ¨woont¨. Ga en registreert de namen van de zwervers, zo kom je er achter wie wie is.
  Hij verblijft dichtbij het Gelebek fabriek en wordt al jaren verzorgd door twee families in de buurt en niemand weet waar hij vandaan komt, we noemen hem Amirican gezien de tijd zouden jullie maar een kijkje nemen. En weet je je kan niet oordelen waarom iemand voor zo´n leven kiest, het is dat ze een of ander ziekte hebben in hun hoofd en vaak het spoor bijster zijn. De meeste mensen zeiden joe low of zijn/waren een leek toen der tijd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES