maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidHoogste punt in aanbouw zijnde Streekziekenhuis Atjoni bereikt

Hoogste punt in aanbouw zijnde Streekziekenhuis Atjoni bereikt

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het hoogste punt van het in aanbouw zijnde Streekziekenhuis in Atjoni is bereikt. Dit moment is niet ongemerkt voorbijgegaan voor de gemeenschap van het dorp. Minister Sergio Akiemboto en zijn collega Andre Misiekaba werden door president Desi Bouterse in de gelegenheid gesteld om de Surinaamse vlag te plaatsen bij het hoogste punt van het gebouw. Deze plechtigheid heeft gisteren plaatsgevonden tijdens een bezoek van Bouterse aan het gebied.

Het staatshoofd heeft persoonlijk een speciale groet gebracht aan de werkers die bezig zijn met de bouw en offers brengen. “Wat is groter dan een ziekenhuis te bouwen waar de mensen de nodige zorg kunnen krijgen? Laten wij geloof hebben in onszelf en samen werken om dit land vooruit te brengen. Laat elke stap een bewuste stap zijn om steeds dichterbij te komen.” De president uitte zijn dankbaarheid ook aan de minister van Volksgezondheid voor zijn inspanningen om een ziekenhuis te Atjoni op te zetten.

Districtscommissaris Humphry Jeroe is bijzonder verheugd met de tot nu toe behaalde resultaten. “Twee jaar terug is men begonnen met het openstoten en vandaag mogen we hier staan bij het in bouw staande ziekenhuis. Gezondheidszorg heeft iedereen nodig. En deze regering zorgt ervoor dat we het krijgen. Er wordt niet alleen gesproken, maar ook uitgevoerd”, aldus de burgervader in Suriname.

Robert Mohamed, onderdirecteur van het ministerie van Volksgezondheid sprak namens de minister. Het ziekenhuis zal beginnen met 25 bedden, een laboratorium, apotheek en poli. In het tweede deel zal een operatiekamer komen en een plek waar je röntgenfoto’s kan maken. Er wordt geprobeert het zo gauw mogelijk af te hebben. Volgens mohamed zal het ziekenhuis niet zomaar bemand worden. Er zullen ook specialisten geplaatst worden, waaronder een kinderarts en gynocoloog.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

80 REACTIES
 1. Is dat een ziekenhuis in aanbouw??

  Volgens minister Elias zou het voor 25 mei gereed zijn. Dit is slechts afleiding met marginale wapenfeiten.


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd mensen van Atjoni en omgeving, het gaat een mooie en goed ingerichte ziekenhuis worden met alle voorzieningen en hoeven jullie niet meer helemaal naar Paramaribo te komen voor behandeling! Vooral in spoedgevallen zal dit mensenlevens redden. Goed van deze regering om in het binnenland de gezondheidszorg, energie- en drinkwatervoorziening tot ontwikkeling te brengen. Voorgaande regeringen hebben geen klap uitgevoerd voor deze mensen in het binnenland. Alleen bij verkiezingen laten ze hun huichelachtige gezichten zien in het binnenland.


  Maak melding

 3. Gisteren ontving ik een filmpje uit Suriname waarin Ronnie Brunswijk samen met en stel getrouwen aankondigde ruim 50 auto’s met een waarde van $ 150.000,- (US dollars) te zullen verloten. Het is niet duidelijk wie in aanmerking voor een gratis lot. De op sensatie beluste Brunswijk hoopt hiermee de bevolking aan zich binden. Een aantal jaren terug haalde Brunswijk ook een stunt uit door vanuit een helicopter met geld rond te strooien. Ik weet niet of dit hem stemmen heeft opgeleverd. Brunswijk had liever de 150.000 US dollar ter beschikking kunnen stellen aan het ministerie van Volksgezondheid of de Medische Zending waardoor ziekenhuizen en poliklinieken in het binnenland van meer medische apparatuur hadden kunnen worden voorzien. Maar zoals altijd moet de overheid voor alles opdraaien om vervolgens te horen ‘ pe a moni de ‘. Regering Bouterse u bent goed bezig.


  Maak melding

 4. @Waldo
  deze regering kan geen ziekenhuizen bouwen.
  1>> Nickerie duurde 5 jaar (was nog een Vene plan)
  2>> Albina is na 10 jaar nog niet af (was Vene plan met Franse financiering/ geld is ondertussen 3 maal opgebracht)
  3>> In november 2014 startte een Sardjoe bedrijf met een ziekenhuis in Wanica. Het gebouw is nooit een ziekenhuis geworden. Lijkt mij zinvol na te gaan wat er met het van Sardjoe geleende geld is gebeurd en wie het gebouw nu in eigendom heeft en het gebruikt,. Het staat naast het Chinese ziekenhuis.
  4>> Chinezen hebben een goed ogend ziekenhuis in Wanica gebouwd. Het is echter nog lang geen ziekenhuis omdat er geen personeel is en waarschijnlijk niet over stroom en water beschikt etc. Het gaat net als in Wanica nog jaren duren voor dat het functioneert.

  Beste Waldo gaat u in Atjoni eens kijken bij de internaat woningen waar men nooit meer over spreekt. Het afbouwen en het aansluiten op stroom en water is enorm vertraagt beste Waldo

  Deze regering is voor Feesten en Partijen en niet voor Prestaties.
  Er is sinds de vorige publicatie waarin Elias door dit gebouw in aanbouw liep nagenoeg niets toegevoegd. Er is een licht frame voor een monsterachtig dak toegevoegd voor het vieren van een feestje.
  Waar zijn de dakplaten, waar zijn de vloeren, waar zijn de shutters en deuren, waar zijn de buizen en dozen voor de bekabeling.
  Het gaat bij deze manier van bouwen nog minimaal een jaar duren voor dat er een gebouw is.

  natuurlijk moet er goede medische zorg komen. Vraagt u zich eens af waarom er geen medische zorg meer is in het binnenland. Waar is medische zending gebleven en de gelegenheid om medici uit te vliegen,

  beste Waldo de medische zorg in het binnenland is vernietigd als je het vergelijkt met 2010.


  Maak melding

 5. Beste RobG

  U wordt echt minister van desinformatie zoals Mohammed Al said Sahaf. U gooit steeds neer rare verhalen in de lucht.

  De regering moet niet met alles in komen de regering moet goede basis voorzieningen in standhouden en transparant verantwoorden als er iets fout gaat.
  Nu loog gisteren minister Elias alles aan elkaar en gaat het stemvee mee met zijn verhalen. Echter er de wantoestanden worden niet gedocumenteerd beste RobG. De jaar verslagen van het staats ziekenfonds worden belooft maar niet verstrekt. etc. etc. etc.
  Er is nog steeds niet duidelijk wie er liegt de medici of de minister. feit is dat mensen niet behandeld worden of kunnen worden en de minister in de DNA niet aan kan geven waarom niet. Hij schrijft dat hem zaken niet bekend zijn. Een simpel juridisch feit als men listig definieert. Als hij de brief van de ziekenhuizen niet gezien heeft kan hij immers schrijven dat het hem niet bekend is ook al ligt de brief onder in zijn in bakje bij zijn secretaresse

  Brunswijk heeft het in zijn deel van het land redelijk op orde. Hij regeert daar met een glimlach en een vuist. Wij horen er weinig over zijn deel van het land want hij is met Newmont de baas in Marowijne en hij bouwt zijn feestjes in Moengo. Dan vallen de feestjes van DDB erg tegen beste RobG.


  Maak melding

 6. Beste Waldo gaat u in Atjoni eens kijken bij de internaat woningen waar men nooit meer over spreekt. Het afbouwen en het aansluiten op stroom en water is enorm vertraagt beste Waldo
  ====
  Ik zit vaker op het stuwmeer te vissen en geniet elke keer van plaatsen als Atjoni en Paradise Island. Die mensen daar zijn zeer gelukkige mensen en waarderen het enorm dat deze regering zoveel voor hun doet. De VHP gaat 1 keer in de 5 jaar naar het binnenland met een zaagmachine! De NPS moet nog gaan! En daarom gaan die 10 zetels van het binnenland naar Abob (5) en de NDP (5). Ze zijn in elk geval niet de hele dag bezig om allerlei berichten naar de media te sturen. Er zijn tastbare ontwikkelingen in het binnenland en daarover kan ik praten, want ik ga er vaker op uit. Je kan niet vanuit de media de ontwikkelingen daar beoordelen!


  Maak melding

 7. Wat een niveau zeg….gynocoloog???? WK.net, ge kan zeker beter dan dat. Als je een woord niet kent of regelmatig gebruikt, google het dan even voordat je het zo prietborsu in je artikel aan de wereld presenteerd!


  Maak melding

 8. @jojo, ik lees net uw bericht en kan nu niet reageren omdat ik naar een bespreking moet. Maar de grootste klagers zijn de artsen die in de diasopra ( Nederland zijn opgeleid) zijn opgeleid. Een gemiddelde Nederlandse huis(arts) heeft een inkomen van ruim 6000,- Euro per maand. De gemiddelde diaspora arts heeft in Suriname een inkomen van 30.000 Euro per maand. Deze diaspora artsen in Suriname verdienen 5 x het loon van een gemiddelde Nederlandse arts.


  Maak melding

 9. En daarom gaan die 10 zetels van het binnenland naar Abob (5) en de NDP (5).
  ===
  En daarom gaan die 10 zetels van het binnenland naar Abob (4), BEB (1) en de NDP (5).


  Maak melding

 10. Als ik de foto zo bekijkt, lijkt dit as kliniek als een tent voor de padvinders. Hoop dat het tegen harde winden (storm ) die Su af en toe teistert bestand is.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Het hoogste punt van een primitieve houten schuur die over 5 jaar nog in dezelfde staat verkeerd.

  Intussen is het land FINANCIEEL/ECONOMISCH op een DIEPTEPUNT aangekomen.


  Maak melding

 12. Waldo:
  Inderdaad, Alleen bij verkiezingen laten ze (the purple movement) hun huichelachtige gezichten zien in het binnenland.
  Kenmerkend voor deze coalitie oftewel de NDP, Heel veel praat, heel veel poeha, van alles en nog wat beloven en dan op het moment dat ze zieltjes moeten gaan winnen wordt er van alles uit de kast gehaald om voor eigen parochie te preken met (geleende) gemeenschapsgelden.
  Naar eigen falen wordt niet gekeken, enige dat men kan doen is de oppositie en het buitenland de schuld geven.
  En nee, ik ben niet tegen medische zorg voor het binnenland, alleen de ondoordachte manier van handelen! Waarom niet investeren in het bestaande mogelijkheden en medicijnvoorraad? Nee, men is liever populistisch bezig zonder straks een invulling te kunnen geven aan inrichting- en beheerskosten.
  Na 25 mei weer een put om te dempen door de nieuwe coalitie zonder (onkundige) NDP’ers, die de zware, maar bovenal ondankbare taak zullen hebben om het land weer tot bloei te brengen.

  ***Districtscommissaris Humphry Jeroe is bijzonder verheugd met de tot nu toe behaalde resultaten.
  “Twee jaar terug is men begonnen met het openstoten en vandaag mogen we hier staan bij het in bouw staande ziekenhuis.***
  Alles wat er tot nu toe gebeurd en gedaan is had binnen drie maanden gerealiseerd kunnen worden!


  Maak melding

 13. Het gaat erom dat de mensen in het binnenland bijzonder blij zijn met de gezondheidszorg, elektriciteit- en drinkwatervoorziening. Binnenland van Suriname is niet als 10 jaar geleden. Je kan hier vanuit Paramaribo een grote mond hebben dat we ontwikkeling gaan brengen in het binnenland, maar dat is niet gebeurd. Deze regering brengt daar ontwikkeling. Je kan niet met een zaagmachine naar het binnen gaan en de mensen gaan vertellen, we komen jullie redden (slogan van de VHP). Deze mensen zijn heel slimme mensen, ze kunnen goed oordelen wie de ontwikkeling brengt en wie de verhaaltjes komen vertellen. Daarvoor wordt deze regering beloond door het volk van het binnenland en dat vertrouwen vertaald zich in zetels voor de NDP. Brunswijk doet ook veel, vooral in Marowijne. De VHP en de NPS kunnen daar alleen maar van dromen!


  Maak melding

 14. Bron: Starnieuws

  ” …
  De Vereniging van Medici Suriname (VMS) heeft volgens de oppositie recentelijk alarm geslagen over continuering van de gezondheidszorg. De betalingsachterstand zou vanuit het SZF volgens VMS zijn opgelopen tot meer dan SRD 300 miljoen aan ziekenhuizen. Hoewel het SZF gigantische betalingsachterstanden heeft, er geen inzicht in de financiële administratie bestaat, koopt het SZF onroerend goed zonder dat inzicht gegeven wordt over de financiering hiervan. Er zou grote zorg en onzekerheid heersen over de continuïteit en betaling van de gezondheidszorg vanuit het SZF. … ”

  Er zijn grote problemen in de zorg die prioriteit hebben.
  De NDP is een partij dat geen verantwoordelijkheidsgevoel heeft, geen discipline heeft en geen prioriteiten weet te stellen.

  De NDP is een Nationale Disastreuze Partij.


  Maak melding

 15. Het is ook nooit genoeg voor de huisartsen en de medisch specialisten in Suriname. Een medisch specialist verdient gemiddeld meer dan 60.000 euro per maand in Suriname, maar het is ook nooit genoeg. De medisch specialisten worden de halfgoden in dat land genoemd en zo leven ze ook. Maar klagen kunnen ze als de beste. Misschien kunnen ze de helft van hun salaris inleveren! En de oppositie gaat maar door met het verspreiden van nep nieuws en nog meer onrust zaaien!


  Maak melding

 16. Beste Waldo en RobG
  Indien artsen en specialisten in Suriname zouden verdienen wat u roept dan was er geen enkel te kort maar een super gezondheidszorg zijn want dan was er alle financiele ruimte om de werking van de markt op het hele land los te laten.

  Dan is er zelfs ruimte voor vliegende artsen.
  beste heren u vertelt fabels u verwart van alles. Met uw benadering zouden op jaar basis de artsen en specialisten meer kosten dan wat de hele gezondheidszorg in Suriname kost.

  RobG u bent wel de allerslechtst econoom die er bestaat want de Cubaanse Arts kost SRD 6.000 salaris plus SRD 6.000 voor Cuba per maand plus zijn inburgering en vervoer. kort gezegd uitzendbureau Cuba kan dan in no time de hele Surinaamse gezondheidszorg over nemen en goud verdienen en de staat voor enorm voordeel bezorgen.

  beste RobG dat de Surinaamse artsen op deviezen jagen is mij duidelijk geworden. Toen mijn partner haar papieren mee wilde uit het AZP voor haar arts hier moest zij Euro 80 aftikken voor een exit consult. De man was er blij mee, dat ben je niet als je elke maand in een land als Suriname Euro 60.000 bijschrijft of wel SRD 600.000. ofwel 10 – 15 maal meer dan de president.


  Maak melding

 17. @ Waldo
  Deze regering presteert niets tot weinig in het binnenland. Zij laat haar gezicht zien rondom verkiezingen en blijft dan net als de oude politiek weg.
  U telt de oude zetel van Nading, Linga, Maabo. Asadang en Watemaelo als zekerheden. plus de BEP zetel die binnen V7 gescoord is en overgelopen is, als een zekerheid per 2020.

  Ik ben er van overtuigd dat er maximaal 2 overblijven en er dus 8 naar de huidige oppositie gaan.

  Ook de zetel die Kensenhuis in Para geroofd heeft en die Chitan in Saramacca gestolen heeft gaan gegarandeerd terug

  Voeg daarbij de problemen in Nickerie met Doekhie en Waido etc en u mag blij zijn dat de NDP ergens tussen 10 en 16 uit zal komen en niet uit elkaar spat door geruzie.


  Maak melding

 18. Ontwikkelingen in het binnenland??? Moet je eens naar pokie gron gaan dan kun je zien op welke schaal de vernietiging van de Suriname plaatsvind. De locale bevolking wordt vergiftigd door kwiklozingen a.g.v goudwinning. En wat levert dat su op??? Een kruimeltje! En alles verdwijnt in de zakken van de bewindvoerders. De inheemsen krijgen niets. Zelf een put voor vers water is er niet. Iamgold heeft uitgerekend dat zij op de nieuwe concessie in saramacca wel 500 ton goud verwachten te vinden. De inkomsten die su zou krijgen gaat allemaal naar opperheimer. Deze sukkels hebben mijn land niet alleen vernietigd maar ook alle natuurlijke schatten verpand aan multinationals. Schandalig gewoon! Ga daar maar over nadenken als ndp-er,als je überhaupt hersens hebt!


  Maak melding

 19. Weg van Paranam naar Brokopondo geasfalteerd voor 2010 door NDP 180 km projectleider Hooghart .
  Eerste grote goud industrie op gezet in Suriname jaar 2000 in Brokopondo projectleider Abrahams .

  Brokopondo electra hoofdleidingen aangesloten naar de dorpen tijdens Vene en Sarjoe nieuw Front Regering .


  Maak melding

 20. Brokopondo stuwdam gebouwd in 1962 door NDP projectleider Bokasa Bouterse kosten project 5 SRD.
  Met dank aan de dappere voorouders van ons heeft Suriname in 2020 licht en water .


  Maak melding

 21. Hallo binnenlandbewoners, daar zijn we weer dan na een afwezigheid van 5 jaar. Deze oranje mouvement komt deze keer niet met lege handen, maar met een kettingzaag, om jullie allemaal te redden. Maaaaar voordat ik deze aan jullie overhandig, gaan we eerst netjes op de foto staan voor DWT en Dagblad Suriname. En de binnenlandbewoners kijken hun vreemd aan, wat is er aan de hand met deze deze rare oranjemannen. Hebben ze misschien teveel oranje siroop gedronken. Merken ze niet dat er elektriciteit, vers drinkwater en Cubaanse artsen hier aanwezig zijn. Weten ze echt niet dat er hier zonnepanelen, verbrandingsoven, bouwmaterialen, machines en andere landbouwmateriaal geregeld geleverd worden. Hebben ze echt zoveel van die oranje siroop gedronken.


  Maak melding

 22. Bij elk mooie project is het verstandig om positief te blijven. Als het achteraf een fiasco blijkt, kan je altijd nog erop zeiken , poepen en je gal spugen. Dus nu voor even , let it be.


  Maak melding

 23. Stelletje profiteur zijn ze in NDP maar lopen de schreeuwen wat ze gedaan hebben .

  Weet men in NDP hoe het komt dat men drink water in Paramaribo krijgt en van waar het komt .

  Ga kijken in Van Hatten weg laat DC van Para je brengen om een rondleiding te maken bij de water zuivering installatie .


  Maak melding

 24. Is ziekenhuis te Albina al operationeel? Sinds de oplevering ergens in 2015 gaan de meeste Albinezen naar de Franse kant voor medische zorg. Vertrouwen in eigen kunnen is zero. Weggegooid geld. Liever was de AOW en kinderbijslag verhoogd. Nu waardeloos.


  Maak melding

 25. Het is vanzelfsprekend dat iedere verworvenheid en elk initiatief dat ontplooid wordt in het binnenland , op lullige kritiek kan stuiten. O belang en fu san? Al tig jaar heeft de oude garde laten blijken geen ene shit te geven om de boslandbewoners. Ik bedoel hiermee zowel de inheemsen en de tribalen. Integendeel is het zo dat men tot de dag van heden men op ze neerkijkt. De oppositie raakt geïrriteerd als er heden beschikking is over schoon drinkwater en elektriciteit. Men gaat brabbelen dat het een verkiezingsstunt is. Wel, na de verkiezingen breken we dat ziekenhuis af oké? Atjoni ,pe yu pot’ mi? Waarom is de oude garde zo verongelijkt en geïrriteerd? Waarom heeft zij het niet gedaan in de afgelopen decennia? Because they don’t care . De binnenlandse bevolking heeft men puur nodig gehad als stemvee. Intussen geeft men af op de boslandbewoners. Den man na dyuka, kes’kesi nanga yap’ yapi . Den man don ,den man é roof nomonomo. Den ingi lesi den man é taki.

  Nooit zul je enige waardering horen van de stadsmensen. Wel ,het zijn mensen leki mi nanga yu. Een ziekenhuis in Paramaribo, zo ook eentje in het binnenland. Water en elektriciteit in Paramaribo, zo ook in het binnenland. Basis en -middelbare scholen in Paramaribo , zo ook in het binnenland. Artsen in Paramaribo, zo ook in het binnenland. De mensen daar hebben een achterstand van hier tot Tokio. Het is zaak dat in te halen. Op Maatschappelijk gebied ,scholing, gezondheidszorg, infrastructuur, werk en recreatie. Evenredig zal ook de misdaad en urbanisatie afnemen. Alvast gefeliciteerd met dit in aanbouw zijnde ziekenhuis. Wederom progressie. Het is weer de NDP die schittert van menselijkheid en empathisch vermogen. Het sociale contract blijft hiermee intact. We tuffen ,we zijn vertraagd maar we komen eraan.


  Maak melding

 26. De koers is nu 1euro is 13 SRD hoe noger de koers hoe beter NDP het doet .

  Een kleine blik sadin 15 SRD
  Een kleine kip 75 SRD
  Een kommetje tomaten 25 SRD

  Een schoonmaakster verdient 1000 SRD onder nieuw Front was dat 300 EURO
  Een schoonmaakster verdient 1000 SRD onder NDP is nu maar 90 EURO waard .


  Maak melding

 27. Een mooi gebaar richting de binnenlandse bewoners, alleen hoop ik dat al deze beloftes die gemaakt worden van 25 bedden, Poli, Apotheek, Laboratorium Operatiekamer enz voor 25 mei 2020 gerealiseerd wordt. Want na 25 mei 2020 zal dit alles wat beloofd is een belofte blijven. Wat nu beloofd wordt is alleen voor de stemmen voor 25 mei 2020. Na 25 mei 2020 is men al deze dingen vergeten en zal men maar aan één ding denken hoe men zijn zakken kan vullen.


  Maak melding

 28. Waldo 10 maart 2020 at 15:53

  Het is ook nooit genoeg voor de huisartsen en de medisch specialisten in Suriname. Een medisch specialist verdient gemiddeld meer dan 60.000 euro per maand in Suriname, maar het is ook nooit genoeg. De medisch specialisten worden de halfgoden in dat land genoemd en zo leven ze ook. Maar klagen kunnen ze als de beste. Misschien kunnen ze de helft van hun salaris inleveren! En de oppositie gaat maar door met het verspreiden van nep nieuws en nog meer onrust zaaien!
  ////////////////////////////////////////////
  Aldus Waldo

  €60.000!!!!!!!!

  Zet je bril op voor je iets intypt
  Je bedoelt €600,- of misschien €6000,-(Wat mij ook sterk lijkt)
  Wat heeft een arts hieraan zonder een goeie medicatie voorziening? Alleen maar lucht verkopen aan de patiënten.


  Maak melding

 29. -Bouva is echt een NDPér die anderen de schuld geeft. Hij zegt dat een kleine groep ondernemers de economie gegijzeld houd.
  Hij heeft zich nooit druk gemaakt hoe dat geld en beleid van Bouterse in elkaar zit en nu komt hij met
  Fransjepane verhalen.

  =Weet iemand hoe die ziekenhuis gefinancierd wordt????Er is NOOIT transparantie geweest, dus zeker weer een fransjepane verhaal.


  Maak melding

 30. Luchtkastelen en heel veel blablablabla, waar je niks wijzer van word. Een gebouw in aanbouw, er zit nog geen deur of raam in en men loopt al ermee te pronken alsof het al in bedrijf is. Met het tempo waarin men in su bouwt, zie ik niet gebeuren dat het voor 25-5 klaar zal zijn. Want na deze dag zal er een andere wind gaan waaien. Mark my words, het zal helemaal afgelopen zijn met de ndp voorstelling. Als er nog plaats is, mogen zij plaatsnemen op de pinda bangie en zit hun leider achter de tralies, als hij al niet de benen heeft genomen naar Venezuela of djiboutie.


  Maak melding

 31. JK 10 maart 2020 at 17:08

  Zet je bril op voor je iets intypt
  Je bedoelt €600,- of misschien €6000,-(Wat mij ook sterk lijkt)
  Wat heeft een arts hieraan zonder een goeie medicatie voorziening? Alleen maar lucht verkopen aan de patiënten.
  =======
  Kijk of je dagblad Suriname van 5 april 2019 nog kan lezen, maar wel met je ogen lezen en niet met je neus. Het artikel heet: medische maffia, specialisten verdienen 30.000 euro per maand. Bepaalde zelfs meer door fraude bij declaraties.


  Maak melding

 32. Beste mensen, een oer hollands gezegde luidt: al is de leugen zo ver de waarheid achterhaald hem wel. Ik geloof in deze gezegde omdat regelmatig de waarheid achteraf blijkt. Op dit forum hebben we met een participant te maken die ontzettend behebt is om alles en iedereen te willen reageren. Deze inbrenger schroomt niet om te beweren dat hij ergens in Suriname zit en dus het allemaal beter weet en telkenmale de schuldvraag naar de oppositie schuift m.n de VHP. Daarnaast hangt deze leugenaar ook de moraalridder uit. In zijn ijver heeft hij zichzelf verraden, immers als je in Suriname zit schrijft in dit land, pas als je in het buitenland zit dat verwijs naar dat land. De inbrenger is dus idd een paarse leugenaar, die in Nederland of ergens buiten Suriname zit en beweert dat hij in Su is. Stupiditeit komt in alle kleuren en maten, maar dat ie ook met rancune en banaliteit manifesteert is nu ook een feit. @ Waldo, je bent een hypocriet pur sang.


  Maak melding

 33. Waldo
  Kijk of je dagblad Suriname van 5 april 2019 nog kan lezen…

  Whahahahaha…..iemand zei dat dagblad Suriname is VHP krant is, maar wordt gretig gelezen. Ik zei toch dat daarin de werkelijkheid staat. Trouwens prima blad hoor….neks no fout. Orangemovement is niet te stuiten meer.


  Maak melding

 34. Hallo Waldo
  Om al die verkiezingsstunts te kunnen brengen en uitvoeren moeten ze wel 180 km over front asfalt waardoor de afstand in tijd extreem verkort is en het reiscomfort enorm verbeterd is.

  De elementen waar u het over heeft zijn niet anders dan wat met normaal bestuur tot stand komt of voorgaande systemen vervangt. Voor DDB was er gezondheid zorg en waren er medische vluchten etc. Voor DDB was het water in het binnen land nog schoon, etc..

  Er is veel meer kapot gemaakt dan er nieuw gerealiseerd is.

  Vene moest 2 maal vanuit het niets aan de slag en heeft steeds een betere situatie achter gelaten iets wat niet gezegd kan worden van 3 maal Bouterse regimes.


  Maak melding

 35. valt mij op dat ene waldo wel erg zijn best doet om paarse beweging in een goed blaadje te zetten. meestal zijn zuilke mensen de grootste leugenaars die er rondlopen. waldo weet alles want hij vist daar en ziet alles. nou kan ik mij voorstellen dat vhp daar inderdaad niet populair is. maar ndp en abop zijn geen haar beter. ze willen daar zelf hun slag slaan in het binnenland en doen dat door oude kolionale praktijken. kernfiguren omkopen en die moeten ervoor zorgen dat de domme schapen op abop of ndp gaan stemmen. als ze eerst eens het binnenland goed onderwijs zouden geven dan zou geen van die binnenalnd bewoners ooit op ndp of abop stemmen. maar goed misschien heeft waldo wel gelijk. tegen domheid valt niet te vechten. ndp 5 en abop 5. goh wat zal dat een vooruitgang brengen. lekker visje vol met kwik op de barbecue bij de ooh zo gelukkige binnenlndbewoners.


  Maak melding

 36. Waldo, je bent een hypocriet pur sang.
  ======
  En wat is jou probleem dan als ik mijn mening geef. Als jij en die leugenachtige oppositieleden onzin zitten uit te kraaien is er niets aan de hand. Als vakbondsleden het volk misbruikt voor eigen belang is er niets aan de hand. Als de VHP de hele tijd onzin verteld, we gaan Suriname redden, is er niets aan de hand. Als de VHP de hele dag onzin berichten stuurt naar de media is er niets aan de hand. Als de VHP als landsverrader naar buiten toetreedt is er niets aan de hand. Toen Suriname onafhankelijk wilde worden, is de VHP met de staart tussen de benen weggelopen. Wat heeft de VHP in godsnaam gedaan voor Suriname. Dankzij Vene hebben ze een keertje mee kunnen regeren en profiteren.


  Maak melding

 37. Ik denk, nee ik weet zeker, dat de locals al door hebben dat dit een fake ziekenhuis is. Wat een drukte zeg.
  Op 25 mei ligt het project stil.

  Aangezien we het hier hebben over een transparante overheid, kan elke burger het ‘projectplan’ en bijbehorend budget opvragen ter controle.

  Follow the money!
  Correctie: Follow your money!


  Maak melding

 38. Waldo 10 maart 2020 at 18:25
  “Kijk of je dagblad Suriname van 5 april 2019 nog kan lezen, maar wel met je ogen lezen en niet met je neus. Het artikel heet: medische maffia, specialisten verdienen 30.000 euro per maand. Bepaalde zelfs meer door fraude bij declaraties.”

  Waldo 10 maart 2020 at 14:50
  Het is ook nooit genoeg voor de huisartsen en de medisch specialisten in Suriname. Een medisch specialist verdient gemiddeld meer dan 60.000 euro per maand in Suriname,

  Beste Waldo
  u blindheid en ijver om uw meester te dienen is bijzonder.
  Om 14.50 uur verdiende een medisch specialist volgens u GEMIDDELD euro 60.000
  Om 18.25 uur blijkt u bron het Surinaams dagblad te spreken van medische mafia die euro 30.000/maand zou verdienen.
  U gooit heel wat door elkaar:
  1>> U verdubbeld het bedrag per maand.
  2>> U maakt het voor het gemak van toepassing op alle medische dienstverleners.
  3>> U vergeet dat het over declaraties gaat en dat uit die declaraties, materialen, praktijk, assistentie, huisvesting, na scholing, belasting etc. betaalt moeten worden voor dat er sprake is van wat de medicus of de specialist verdient.

  Ik vergeef het u want ook Trump haalt omzet en winst/inkomen ook door elkaar.


  Maak melding

 39. Beste Waldo
  u blindheid en ijver om uw meester te dienen is bijzonder.
  Om 14.50 uur verdiende een medisch specialist volgens u GEMIDDELD euro 60.000
  ===
  Omdat je heel veel uit je eigen omgeving ook hoort van mensen met hetzelfde beroep. Die zullen het wel weten neem ik aan.


  Maak melding

 40. Mokro 10 maart 2020 at 19:31
  Iemand voelt zich op zijn kleine Jan getrapt. Lul de behang, ga fietsen. Je deugt van geen kant, leugeaar/hypocriet.
  ====
  Zelfde adviseer ik jou ook! Lieg tegen je zelf en soortgenoten. Jullie kunnen toch zo goed omgaan met kritiek en leugens. Soort zoekt soort!


  Maak melding

 41. @ Waldo 10 maart 2020 at 18:58

  “Wat heeft de VHP in godsnaam gedaan voor Suriname. Dankzij Vene hebben ze een keertje mee kunnen regeren en profiteren.”

  U bent duidelijk de nieuwe mini-ster van des informatie volgens het model Mohammed Al Said Sahaf.
  De VHP heeft na elke mislukking van Bouterse perioden met Vene samen gewerkt aan het herstel van het land en het beter achter gelaten dan dat het was bij hun start.
  Dat u ze niet wilt herkennen geeft duidelijk dat u voor uw meesters wel heel erg rare dingen typt die ver van de waarheid ligt.
  Ja het is duidelijk dat de VHP vroeger niets in het binnenland te zoeken had, dat was toen. Nu is het een andere tijd en lijkt het er op dat de VHP ook in het binnenland aan de slag kan.
  De kans is het grootst dat elke stem die de VHP in het binnenland verovert bij de NDP vandaan komt. Dus ook als de VHP geen zetel haalt maakt hierdoor de ABOP meer kans op de rest zetel en de NDP op verlies van de rest zetel.

  U reacties missen elke redelijkheid.


  Maak melding

 42. Het is in 10jr niet gelukt, om het Wanica ziekenhuis te bemensen en van medisch materiaal te voorzien.
  Dit wordt dus een 40jr project.

  Misleiding en manipulatie bijna hetzelfde, zoiets als ‘faya pepre’.
  Volgens mie ala Sranan pepre faya.


  Maak melding

 43. Adboel gaat een wet voorstel indienen dat de koers niet meet naar boven gaat .

  Misikaka en Dagoe Hooghart en Prof Doehkie gaan dat voorbereiden .


  Maak melding

 44. Waldo
  Kijk of je dagblad Suriname van 5 april 2019 nog kan lezen…

  Whahahahaha…..iemand zei dat dagblad Suriname is VHP krant is, maar wordt gretig gelezen. Ik zei toch dat daarin de werkelijkheid staat. Trouwens prima blad hoor….neks no fout. Orangemovement is niet te stuiten meer.


  Maak melding

 45. @Waldo 10 maart 2020 at 19:33
  Omdat je heel veel uit je eigen omgeving ook hoort van mensen met hetzelfde beroep. Die zullen het wel weten neem ik aan.””

  Waldo u bent een grappenmaker nu zijn het mensen in uw omgeving die het wel zouden kunnen weten.
  Indien een medisch specialist in Suriname Euro 60.000 /maand zou verdienen dan houden ze dat zeker krampachtig geheim want als dat kan dan ben je serieus geboefte en mafiaachtig actief maar ook gegarandeerd een doel wit voor dieven en overvallers.


  Maak melding

 46. Dus ook als de VHP geen zetel haalt maakt hierdoor de ABOP meer kans op de rest zetel en de NDP op verlies van de rest zetel.
  =====
  Dat geslijm van de VHP met Abob zal niet helpen. De VHP gaat NUL zetels halen in de 3 districten in het binnenland, in Corinie en Para. In deze districten gaat niemand op de VHP stemmen. Gewoonweg, omdat de VHP geen klap heeft uitgevoerd voor de mensen in deze districten. En dat verhaal ” we gaan Suriname redden” gelooft alleen de VHP zelf. Ik hoop dat het Wanica ziekenhuis voor de verkiezingen al ingericht is om mensen van de VHP op te vangen voor trauma behandeling. Want de droom gaat een droom blijven.


  Maak melding

 47. De buren van mij kregen gratis 5 kg aardappelen en 5 kilo uien. Echt voor niks. Je moest alleen maar aantonen dat is paars bent. Indien je een andere kleur ben, dan werd je vies en vuil uitgescholden. Wat een wreed beleid zeg. Het arme volk wordt noodgedwongen een kleine paarse vlag op te hangen voor gratis voedsel (gestolen 100 miljoen usd). Echt dictatoriale gedrag. Zeer afkeurendswaardig. Nooit meer te vertrouwen mpp ndp. Weg met deze paarse omkoperij. Stem oranje beste mensen. Stelt de toekomst veilig vast.


  Maak melding

 48. Indien een medisch specialist in Suriname Euro 60.000 /maand zou verdienen dan houden ze dat zeker krampachtig geheim want als dat kan dan ben je serieus geboefte en mafiaachtig actief maar ook gegarandeerd een doel wit voor dieven en overvallers
  ===
  Ik heb een discussie n.a v. dat artikel in DB onderling meegemaakt en een MS heeft daar gezegd dat dit (30 000 euro) maar een schijntje is. En dat sommigen het dubbele cashen. Maar 30 000 euro per maand verdiend Rutte zelf niet! Dus is een absurd hoog bedrag voor Surinaamse begrippen en hoef je geen medelijden te hebben voor deze uitbuiters


  Maak melding

 49. De valutakoersen lijken in een vrije val terecht te zijn gekomen. Sinds september 2016 is de koers stelselmatig gestegen. In de afgelopen jaren en wel vanaf 2016 schoot de koers voor de aankoop van US-dollar van SRD 4,04 door naar momenteel SRD 10,50. Echter gold dit bedrag slechts voor mensen die bij de cambio’s maximaal USD 300,- wensen te kopen. Zakenlui die de laatste weken grote bedragen nodig hadden dienden SRD 12,- voor de dollar neer te tellen. De situatie op de valutamarkt zou in de afgelopen weken, dusdanig zijn verslechterd dat de cambio’s er zelf toe over zijn gegaan, geen valuta meer te verkopen, maar slechts op te kopen. De cambiohouders zijn daarover zeer duidelijk! Ze zijn niet meer instaat de samenleving te voorzien van vreemde valuta. De markt zit dus nu duidelijk op slot en de ‘sleutel’ om uit dit valuta vraagstuk te geraken is zoek.
  Volgens de cambiohouders houdt men thans de dollars vast, en dat om zuiver speculatieve overwegingen. Het is duidelijk dat de cambio’s in feite verkopen wat de markt aanbiedt, maar als niemand aan de geldhandelaren verkoopt kunnen zij niet langer inspelen op de vraag van de samenleving.
  Keerpunt vraagt zich dan ook gelijk af, of de cambio’s nog een meerwaarde hebben. Het zijn trouwens ook de cambio’s die een aanzienlijk steentje hebben bijgedragen aan de intussen ondraaglijke koers. Hoewel wij weten dat ze ongemoeid gelaten zullen worden wegens de enorme belangen, is het duidelijk dat er verandering dient te komen in deze ondraaglijke situatie die maakt dat het volk ernstig te lijden heeft. Dit is ook het bewijs dat men lak heeft aan de kleine man, die een paar maanden geleden nog net kon uitkomen met zijn salaris en waarvan velen intussen dakloos zijn gemaakt, omdat deze niet meer in staat zijn de huurverplichtingen te voldoen. Het is ook duidelijk dat twee zaken de gemeenschap teisteren, namelijk: een aldoor stijgende koers en hardwerkende burgers die hun benodigde valuta toch niet kunnen aanschaffen.


  Maak melding

 50. Trouwens, als je tegenwoordig diep in het binnenland bent hoef je geen zorgen te maken dat je geen koude drank kan kopen. De mensen hebben daar nu elektriciteit en koelkasten gevuld met koude parbo en Fernandes. Dankzij de huidige regering hoeven deze broeders hun drank niet meer in de river te laten koelen. Tien jaar geleden was dat nog een droom. De pina bladeren hutjes hebben plaatsgemaakt voor houten en stenen woningen. En ik gun deze mensen dat van harte. Ze zijn niet uit eigen wil in het binnenland gaan wonen.


  Maak melding

 51. Waldo
  De mensen hebben daar nu elektriciteit en koelkasten gevuld met koude parbo en Fernandes.

  ——+
  Koelkasten gevuld….whahahha. Aow 550 srd. Bier in het binnenland 30 tot 40 srd per fles. Denk a tori. zijn de mensen happy? Jij wel. Omdenken kan moeilijk zijn. Werkelijkheid is hard om te zien.


  Maak melding

 52. Weer zo’n showproject. Vertragen, zakken vullen en het volk voor de gek houden. Hoe zit het verder met de infrastructuur? Heeft de NDP daar ook over nagedacht? Wat te doen met bemensing, salarissen, bedden, medicamenten en ga zo maar door. Er is geen geld voor al deze zaken voor de huidige ziekenhuizen, laat de NDP ook vertellen hoe ze dit ziekenhuis draaiende gaan houden. Ik ben benieuwd als ze de mensen ook gaan uitleggen in wat voor financiële problemen het land verkeerd.

  Ik ben het helemaal eens met Dengdong 10 maart 2020 at 15:34
  “Deze sukkels hebben mijn land niet alleen vernietigd maar ook alle natuurlijke schatten verpand aan multinationals. Schandalig gewoon! Ga daar maar over nadenken als ndp-er,als je überhaupt hersens hebt!”
  En dat is nog heel netjes uitgedrukt.

  Je kan alleen maar hopen dat er in de volgende regering eentje zit die de guts heeft om al deze abbannies keihard aan te pakken en ze elk voor 40 jaar achter de tralies zet.
  En tegelijk is het dapper van de VHP om Oppenheimer aan te schrijven en ervoor te waken dat Suriname zich met nog meer leningen verder in nog grotere problemen stort met deze regering.

  Het moge duidelijk zijn dat de NDP de komende verkiezingen alleen kan winnen als ze frauderen.

  Tra fasi no de!

  Volk van Suriname let op uw zaak…


  Maak melding

 53. Binnenland heeft nog nooit gepinaart dan nu. Geen schoolvervoer, schoolverlaten 90%, urbanisatie met als gevolg criminaliteit in de stad…..dat is paarse beleid. Gelukkig 25 mei komt een einde aan deze vervloekte mpp vernietiging.


  Maak melding

 54. Koelkasten gevuld….whahahha. Aow 550 srd. Bier in het binnenland 30 tot 40 srd per fles. Denk a tori. zijn de mensen happy? Jij wel. Omdenken kan moeilijk zijn. Werkelijkheid is hard om te zien.
  ===
  Je onderschat die mensen nog steeds!


  Maak melding

 55. Agoetigri 10 maart 2020 at 20:58
  Binnenland heeft nog nooit gepinaart dan nu. Geen schoolvervoer, schoolverlaten 90%, urbanisatie met als gevolg criminaliteit in de stad…..dat is paarse beleid. Gelukkig 25 mei komt een einde aan deze vervloekte mpp vernietiging
  ====
  Ik heb die mensen nog nooit zo gelukkig en gezond gezien als nu. En ik ben heel vaak aan die kant, dus kan ik erover praten!


  Maak melding

 56. Gelukkig en gezond……Waldo ga eens kijken bij de dorpen langs de cottica rivier. ik ben daar. Onderwijs en transport zeer belabberd. Wat kom je mij vertellen. De meeste doen aan landbouw. Onlangs heeft VHP daar een pelmachine geschonken, anders konden ze stikken met hun rijst. School Tamarin voor 100.000 euro weer verbouwd zonder een kopercent van de regering. Als je iets niet weet dan ga eens Googlelen gast en vertel de feiten. Wij van de binnenland zijn moet van leugens.


  Maak melding

 57. VHP is iets geven aan een ander zonder een fotograaf erbij, haleluja. Als de VHP een rolstoel geeft aan een gehandicapte is dat voorpagina nieuws in Dagblad Suriname!


  Maak melding

 58. Waldo
  Als de VHP een rolstoel geeft aan een gehandicapte is dat voorpagina nieuws in Dagblad Suriname!

  Zolang het geen leugens en omkoperij zijn is het prima.


  Maak melding

 59. @jojo,
  De betrouwbare informatie over de hoge inkomsten van de artsen is zelf afkomstig van artsen. In de NDP zijn een zeer groot aantal artsen actief. Deze medici bekommeren zich meer om de gezondheid van de bevolking. Geld is voor hen is van ondergeschikt belang. De hoge salarissen van de schreeuwers onder de Surinaamse artsen is maatschappelijk niet acceptabel. Laten wij de discussie over het inkomen van deze artsen daarom op scherp zetten. Bij het Staatsziekenfonds worden exorbitante declaraties door deze artsen ingediend. Statistieken liegen niet. Door het Staatsziekenfonds worden daarom terecht vragen gesteld over deze hoge bedragen die gedeclareerd worden. De grootverdieners onder de artsen calculeren alleen maar in hun voordeel. Het inkomen van deze artsen moet beteugeld worden. Dit is de reden waarom deze grootverdieners dekking gaan zoeken bij de VHP en NPS die hun belangen veilig moeten stellen. Zij zien ook met de komst van de Cubaanse artsen hun inkomen slinken omdat de Cubaanse artsen voor aan hun belegde boterhammen zijn gekomen. Zij willen af van de Cubaanse artsen en klagen over tekorten in de ziekenhuizen. In Nederland zijn er ook tekorten aan bepaalde medicamenten omdat de kosten voor deze medicijnen ontzettend hoog zijn.


  Maak melding

 60. Gratis zorgverzekering voor jongeren tot 18 en 60 plussers is nooit haalbaar. Nergens in de wereld is dat zo. Door interne plunderingen raak subsidie een keer op. Maar bauta wil een volkspresident spelen, dan ai teki slag now. Geen enkel beleid voor medische zorg onder deze boevenbende heeft gewerkt. Lees de site van de VHP. Daar staat een strak plan klaar. Kwalitatief betaalbare zorg voor een ieder. En dat wil het volk. Stem bewust. Dan leven we langer!!!!!!


  Maak melding

 61. Daar gaan we weer ( negatief opmerking ontrent een ziekenhuis in aanbouw).
  Ik heb geen politieke voorkeur , ik ga voor ontwikkeling & vooruitgang.
  Als iemand of een politieke partij iets voorbeeldig doet of uitvoerd in belang van land en volk ga ik hem 100% steunen .
  Niemand is perfect,een ieder maak wel eens een fout .Nu is de tijd om elkaar te ondersteunen en je broeders & zusters op de juiste manier te corrigeren. Maar vloeken & ruzie is not the Solution brengen alleen maar Haat en verdeeldheid.
  Een ding nooit vergeten Suriname is voor alle SRANANG SMA☝️👀😴🇸🇷🔍🔎


  Maak melding

 62. Doekhie zei in een interview over Elias.. en zijn Nieuw Nickerie jaren… dus voor zijn benoeming tot minister van volksgezondheid…,, Elias doet niks, en iemand die niks doet kan ook geen fouten maken,,.. Elias blijft lang kijken naar dat puntdak.. met in zijn gedachte ..van.., als de berg van atjoni niet naar mohammed kan komen.. dan komt mohammed wel zelf naar de berg. .toe.,, Deze.. overdadig vriendelijke toneelspeler uit Nieuw Nickerie houdt van lekker eten.. Ook kent hij zijn repertoire en de uitvoering daarvan…. Hij prees in Wanica het harde werk van de Surinaamse medici.. en hoe met een tekort aan medicijnen de godsgebeden ook kunnen helpen… Kort geleden was er ook een latino gebedsgenezer in Suriname.. Een gast van de ndp.. Deze man.. liet zich goed betalen en heeft ooknog de verkeerde gebeden ten luister gebracht.. Er vielen kort na zijn gebed twee doden in het Surinaamse verkeer.. .


  Maak melding

 63. Waar is het gestolen geld van het volk gebleven. Pensioengelden zij ook gestolen.
  Pe a moni de. Bouta is weer eens bezig suiker te strooien in de ogen aan het volk met een gebouw die totaal niet voldoet aan de eisen van een ziekenhuis met 25 bedden. Er is geen personeel en geen artsen. Chronisch gebrek aan medicijnen.
  Er is van alles loos in het land. De artsen hier lopen te klagen. Ziekenfonds loopt niet zoals het hoort. Achterstallige loon betalingen aan het verplegendpersoneel
  En dan.kletsen over een ziekenhuis in aanbouw. Het gestolen geld van het volk moet terug. Pe a monie de


  Maak melding

 64. Waldo 10 maart 2020 at 19:33
  ============
  ” Omdat je heel veel uit je eigen omgeving ook hoort van mensen met hetzelfde beroep. Die zullen het wel weten neem ik aan.”
  ************************************************
  @ Waldo … ik heb vergeefs op je gewacht bij de Bosjebrug.
  Ook een aantal Paarse Vrienden waren aanwezig.
  Uitstel is toch geen afstel !!!!!!!!! Opgeruimd staat Netjes !!!!!!!!!!


  Maak melding

 65. mul 11 maart 2020 at 11:46
  Waldo 10 maart 2020 at 19:33
  ============
  ” Omdat je heel veel uit je eigen omgeving ook hoort van mensen met hetzelfde beroep. Die zullen het wel weten neem ik aan.”
  ************************************************
  @ Waldo … ik heb vergeefs op je gewacht bij de Bosjebrug.
  Ook een aantal Paarse Vrienden waren aanwezig.
  Uitstel is toch geen afstel !!!!!!!!! Opgeruimd staat Netjes !!!!!!!!!!
  ===
  Ben je eindelijk uit je ondergrondse hol ontwaakt! Geniet ze en snuif ze!


  Maak melding

 66. De door deze regering opgezette huisartsenposten doen het ook ontzettend goed. De huisartsenposten zijn 7/24 uur per dag bereikbaar voor patiënten. Er zijn continu artsen en ander medisch personeel. De mensen zijn de regering heel erg dankbaar omdat de medische zorg dichter bij de mensen wordt gebracht. Het aantal bezoeken is behoorlijk aan het stijgen en de zorg is betaalbaar. De mensen hoeven niet meer naar de dure jongens die in Maserati’s , Rolls Royces luxe wagens en SUV en Bugatti’s rondrijden in Paramaribo.

  Ja, mensen lees het goed. Laat het goed tot je doordringen. Er zijn artsen in Suriname die in dure Maserati’s en Bugatti’s rondrijden en zij hebben de grootste mond om de bevolking tegen de regering op te zetten. Deze figuren zoeken steun bij de VHP en de NPS. Maar ondanks het verzet hebben reeds tienduizenden mensen deze huisartsenposten bezocht. Hiermee worden ook de spoedeisende afdelingen van de ziekenhuizen ontlast en krijgen de dure Euro en dollar jongens ook minder patiënten. Dat merken ze en dat maakt hen boos, heel boos. Deze figuren voelen de patiënten weggekaapt worden uit hun klauwen en daarnaast hoeven de mensen ook niet uren meer te wachten bij de spoedeisende hulp. Deze regering is voor het volk en niet voor de rijken.


  Maak melding

 67. @RobG.

  “Er zijn artsen in Suriname die in dure Maserati’s en Bugatti’s rondrijden en zij hebben de grootste mond om de bevolking tegen de regering op te zetten.”

  Later er Massaraties in Suriname zijn.
  Een Bugatti is uitgesloten want zo iets past niet op de wegen in Suriname. Het zou zinloos zijn daarnaast lijkt het mij uitgesloten dat Bugatti levert aan iemand in Suriname of toelaat dat er verkocht wordt aan iemand in Suriname. Dat heet merk bescherming. Stel je voor dat er een foto gepubliceerd wordt met een Bugatti rondom een EBS paal of in een trench.

  U roept maar wat uit pure ellende.


  Maak melding

 68. mul 11 maart 2020 at 11:46
  Waldo 10 maart 2020 at 19:33
  ============
  ” Omdat je heel veel uit je eigen omgeving ook hoort van mensen met hetzelfde beroep. Die zullen het wel weten neem ik aan.”
  ************************************************
  @ Waldo … ik heb vergeefs op je gewacht bij de Bosjebrug.
  Ook een aantal Paarse Vrienden waren aanwezig.
  Uitstel is toch geen afstel !!!!!!!!! Opgeruimd staat Netjes !!!!!!!!!!

  ——–

  Whahahahaha whahahahaha…. wafwafwaf woef woef poefpufpuf…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES