maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameStremming Telesur internetservice door storing op internationale Americas II route

Stremming Telesur internetservice door storing op internationale Americas II route

-

Does Travel - naar Suriname

Gebruikers van internet via Telesur merken dat de internetverbinding moeizaam gaat. Telesur Corporate Communications deelt mee dat de stremming van de internetservice komt doordat er een storing is op de internationale Americas II route, St. Croix-Hollywood Florida. 

Technici van het bedrijf in Suriname zijn druk bezig met buitenlandse service providers om de dienstverlening zo spoedig mogelijk te normaliseren. 

Telesur biedt haar excuses aan al haar gebruikers voor het ongemak. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Kan overal gebeuren, maar dit is een structureel probleem bij Telesur. Telesur kan niet onafhankelijk draaien. De klant betaalt zich blauw voor een zeer ondermaats dienstverlening.


  Maak melding
 2. Sammy the Queen

  9 maart 2020 at 22:16

  Op naar Chodehbal

  ================================

  Hahahahaa de ndp maakt de bevolking afhankelijk van deze Lootelal. Naast Cambio business fungeren ze ook als de Lidl van Suriname. Sluit telecom diensten niet uit. Alles is mogelijk in het failliete Suriname van Bouterse en Boefdraad.


  Maak melding
 3. @Koos of Boefdraat Tsjang en Kirpalani hebben songo verloren toen ze gokten met het geld van de Internetrekening of de lijn is doorgekapt omdat er een corona virus op de lijn is ontdekt. In het laatste geval moeten we misschien blij zijn maar hoe zit het met al die crime cameras op straat en het overactieve command center?
  Een vliegtuig zonder internetverbinding blijft rondvluchten maken enfin alles in quarantaine
  Iedereen denkt natuurlijk dat ze voor wanbetaling zijn afgesloten.


  Maak melding
 4. Waldo Wendy Pakiratigri Damsco Roblesjullie exclusieve gratisinternet is faya zelfng moois met getolen valuta zijn jullie nu monddood kies oe


  Maak melding
 5. doordat er een storing is op de internationale Americas II route, St. Croix-Hollywood Florida.@@@

  Waarom leveren jullie geen kritiek bij juiste instanties ik ben geen fan van telesur maar wat kan telesur eraan doen als er een breuk/storing ergens op/in de kabel is ga bij degenen klagen wie de breuk/storing heeft veroorzaakt maar dat durft niemand en jullie weten zelf ook waarom jullie daar niet gaan klagen.


  gemodereerd
 6. Dit is gelul. Het is zeker al een hele week, bijkans 2 weken zo. Ja wat wil je, met een land vol leencultuur en wanbetalingen? Weet je hoeveel mensen afhankelijk zijn van internet? Daarom willen ze dat ook nog graag even naar een absoluut dieptepunt brengen en het liefst zo lang mogelijk. Nu pas is dit bericht naar buiten gekomen, terwijl dit al veel langer speelt en dit niet eens of misschien de halve waarheid is.

  Suriname heeft nog slechter internet dan Zimbabwe, Sudan of Somalië. Het is ronduit absurd. Belachelijk! 😂 Je staat dan als land ook compleet voor lul ten opzichte van andere landen. En ja, deze snelheden worden vaak genoeg wereldwijd bekeken en gemeten ja. Wat een tralalala fabel is dit toch! Nog 🖐️5 he.. Nog 5 slechtere jaren bedoel je. Gaan jullie nu alweer een partij de schuld geven die niet eens in de regering zit? Tjee, hoe dom kan je dan wel niet zijn?


  Maak melding
 7. Telesur maakte met zoveel bombarie dat zij in heel zuid Amerika de snelste internet hebben want ze hebben G5 internet.
  Wat een fabel.
  G5 moet geen internet zijn.


  Maak melding
 8. Nergens op het internet is ook maar iets te vinden dat duidt op een storing van deze omvang. Geen US dollars om te betalen, dan ook geen internet. Helemaal afsluiten is ook weer sneu, laten we de bandbreedte maar flink afknijpen en zien wel of men dan over de brug komt met de betaling.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES