Hardrijder zonder rijbewijs belandt in trens met auto

17
Hardrijder zonder rijbewijs belandt in trens met auto

Deze personenwagen in Suriname raakte zwaar beschadigd toen het voertuig zondag in een trens terecht kwam. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ging om een eenzijdig ongeval dat in de ochtend plaats vond te Welgedacht C.

Volgens de eerste berichten zou de bestuurder van het voertuig, die niet beschikt over een geldig Surinaams rijbewijs, heel hard hebben gereden. Hij probeerde met volle snelheid enkele auto’s in te halen.

Mogelijk dat hij daarbij de controle over het stuur kwijt raakte en met de auto in de trens terecht kwam. De schade aan het voertuig van het merk Toyota Mark X, was enorm. De bestuurder zelf kwam met de schrik vrij.

Het voertuig moest door een sleepbedrijf uit de trens gehaald worden.


17 REACTIES

 1. Boeboe bit sjorie 9 maart 2020 at 03:30
  Jammer dat hij het overleefd heeft@@@

  De denkwijze van een paarse rat psychopaat.
  gemodereerd

 2. die had even over het hoofd gezien dat de grand-prix F1 pas volgende week is… nam de verkeerde afslag naar de pitstraat
  gemodereerd

 3. Maar dit is toch geen nieuws meer. Het enige wat ik kan zeggen is: kies ing mooi. Dit doet hij nooit meer
  gemodereerd

 4. Hoop dat zw de eigenaar van het voertuig opsluiten. Is dezepersoon eigenaar dan kijken waar hij het geld vandaan heeft voor de auto. Hij kan er niet voor gewerkt hebben.mark X is geen auto voor Su.
  2 bevolkingsgroepen houden ervan
  gemodereerd

 5. Politiek Neutraal 9 maart 2020 at 10:51
  1 doodrijder minder van op de weg. Zeker een zwakbegaafde GGZ cliënt als @laat me.@@@

  Liever zwakbegaafd dat is teminste aangeboren maar jij bent zwakzinnig zo zwakzinnig en dom dat je het niet door had dat je failliet bent gegaan dan wil je de grootste Holland mang spelen maar je zal never nooit blank en blond worden ga maar het Nederlands volkslied uit volle borst zingen en je peen met uitjes vreten of een broodje bal uit de muur trekken.


  Maak melding

 6. Chinezen en japanners oftewel aziaten en surinamers natuurlijk slap gelul wendy in elk bevolkingsgroep zit er een rotte appel je reactie is zo laag dat het genoeg over jou zegt sari tori wendy


  Maak melding

 7. Politiek neutraal@ om 10:51 plaats jij je reactie als je aan het werk was kon niet reageren wie heeft tegen die tijd pauze werkeloze lummel 🤣🤣🤣


  Maak melding

 8. Hij dacht: ik ben thuis, of hij wilde niet bij een parkeermeter zijn voertuig parkeren.
  BTW, de parkeermeters zijn toch al geplaatst in Su? Ik had althans begrepen dat dit een van de plannen van de regering was. Maar misschien is het niet door gegaan omdat de VHP het onmogelijk maakte


  Maak melding

 9. 😄😄Ronald aan het stuur..Ronald dacht dat hij kon sturen…maar belandde tussen de krobia”s en watra snekie’s en dagoeblad.


  Maak melding

 10. Een rat die alleen maar kan zwemmen, had beter voor een vaarbewijs kunnen gaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.