maandag, maart 4, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Damaru reageert in nieuwe video op commotie na eerdere video over...

VIDEO: Damaru reageert in nieuwe video op commotie na eerdere video over koers

-

De Nationale Carrierebeurs

De Surinaamse zanger Damaru heeft vandaag een nieuwe video uitgebracht waarin hij reageert op de commotie die ontstond na zijn vorige video over de koersstijging in Suriname. In z’n vorige video zei hij dat hij eerder bang is voor de koersstijging in Suriname, dan voor het coronavirus. Hij riep mensen daarbij op om bewust te stemmen.

Volgens Damaru zijn die woorden verkeerd begrepen, want de zanger heeft geen stemadvies gegeven. In het filmpje zegt hij niets meer of minder dan ‘stem bewust’. Hij geeft ook aan dat hij nog steeds helemaal achter de paarse partij (NDP/red.) staat.

Damaru zegt alleen dat sommige cambiohouders misbruik maken van de situatie en de koers hoog houden. Hij is niet te spreken over het feit dat bepaalde media, die gelieerd zijn aan de oppositie, zijn eerdere video gebruiken om er politieke munt uit te slaan.

De nieuwe video is hier of hierboven te zien en de vorige hieronder:

https://www.facebook.com/idris.naipal.7/videos/2463237423782995/

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

33 REACTIES
 1. Mi frede stijging koers
  Mi frede pina
  Mi frede snapoe in de rij
  Mi frede etc etc

  Maar stem bewust op ndp.. whahahahaha.

  Na een telefoontje van baas is deze gast tot inkeer gekomen. Hij staat volledig achter de ndp/koersstijging. Dus A volk kan njang ka volgens hem.


  Maak melding
 2. En dit bedoelen we nou met de typische NDP mentaliteit!
  Ik hoop, in mijn hart, dat mensen echt bewust gaan stemmen en niet tuintje omgeleid!


  Maak melding
 3. Damaru is duidelijk ingehuurd om propaganda te maken.
  Eerste video kan alle kanten opgaan. Tweede video valt hij critici aan. Die volgens hem misbruik maken.

  Oorzaak – gevolg / actie – reactie

  Hopelijk hebben Surinamers geleerd zich niet te laten misleiden door populisten en entertainers.

  Damaru maakt ook duidelijk dat hij geen verstand heeft van koersontwikkeling. Alle cambio’s met een hogere koers dan de “Chotelaar” -koers zijn van de oppositie.
  Dat bedoelt Damaru. Of is het toch Dommooru ?


  Maak melding
 4. Tjeh luku suma ey do zielig. Kom tak wang san; wie of welke politieke partij zou geen gebruik/misbruik willen maken van de situatie AKS die zich nu voor doen in het land, met het ook voor de komende verkiezing.
  Ik blijf het zeggen; als ZOU de ndp nu in de oppositie zijn, zou deze partij dan de ALLER LIEFSTE , ALLER BRAAFSTE, ALLER EERLIJKSTE PARTIJ ZIJN DIE ZICH ZO NETJES ZOU GEDRAGEN??? Wel MI MARS NEVER!!!! Het was ook bewezen in het verleden, en zeer recentelijk ergens in 2005/2006.

  Wat wel van belang is, zo als de pro purples het meent te weten dat er misbruik wordt gemaakt van de situatie en zeker dat het de cambios zijn. Dan wat dient jij als overheid te doen??? Moet jij niet optreden?! Moet jij geen maatregelen treffen?! Waarvoor hebben wij een PRESIDENT, waarvoor hebben wij het ministerie van JUSTITIE EN POLITIE??!!!!
  Als jij als overheid blijft klagen, klagen en steeds vingerwijzend bezig te zijn naar andere toe en geen adequate maatregelen treft, of je bent bang, of je hebt die durf niet, of je hebt belang daarin, of je hebt de daadkracht niet.

  WELL TAKE ALL YOUR BUDDLE AND GO HOME, BECAUSE YOU CAN NOT DO THE JOB, BECAUSE YOUR TO WEAK TO TAKE SOME ACTION!!!!!


  Maak melding
 5. Hij is duidelijk met veel misbaar tot de orde geroepen door zijn impotente baas en in nu een draaikont mier geworden. Je eerste gedachte en uitspraak was de echte de waarheid Damaru. Waar ben je bang voor ?
  Njang deng platta dai stem boeng praksei joe libi bakka 25 mei !


  Maak melding
 6. situatie AKS die zich nu voor doen in het land, met het ook voor de komende verkiezing.

  ============

  Bovenstaande moet deze zijn; situatie ALS DEZE die zich nu voordoen in het land, vooral met het OOG voor de komende verkiezingen.


  Maak melding
 7. Damaru want ben jij een grote ezel. Vrijheid van mening uiten is niet strafbaar tenzij wij nog een een vrij democratisch land leven. Het is bekend dat mensenrechten met de voeten worden betreden. Het land is naar de verdoemenis geholpen, koers 1 op 15 gaan wij op. Geen medicijnen en de gezondheidszorg ligt op zijn gat.
  Chotelal en Bouta zijn grote vrienden en strooien zodra het te heet wordt onder hun poten suiker in het volk hun ogen. Vieze spelletjes. En zoals gezegd niemand is bang voor de corona virus maar voor de koers. Geen brood meer op tafel, want de prijzen rijzen dagelijks de pan uit. Kijk om je heen dan zie en hoor je van echte hardwerkende arbeiders dat zij 2 tot 3 banen hebben op een dag. Mensen gaan van de ene baan naar de andere. Komen slaap te kort en plegen tevens roofbouw op hun lichaam. Geen wonder dat er mensen doodvallen thuis, op straat of op hun werk. Hun hart heeft het begeven. Op naar 25 mei. Het uur van de waarheid. Weg met deze hele regering. Dievenbende.


  Maak melding
 8. Wie de f… denkt deze gast dat hij is. Zijn mening als je dit een mening kunt noemen raakt kant nog wal. In zijn hoogmoedswaanzin denkt hij iets voor te stellen , maar hij lult weer dom en ongenuanceerd als de vele NDP figuranten die geïnstrueerd worden wat ze moeten uitkraaien. Het is wel opvallend dat de NDP aanhang voornamelijk bestaat uit laag opgeleide Surinamers van creoolse afkomst. Je moet toch hersenloos en zwaar onderontwikkeld zijn om je steun aan de paarse vloek te geven !!!!!’


  Maak melding
 9. ACHTERLIJKE WENDY,

  HOEVEEL IS DE KOERS OP DIT MOMENT YU DONG KAUW YU.

  DE NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ GAAT JOU GRAS LATEN ETEN.

  LET OP MIJN WOORDEN: DE KOERS GAAT RICHTING DE 1 OP 20 VOOR DE USD VOOR DE VERKIEZINGEN.

  JIJ GAAT BLIJVEN SCHREEUWEN: MI E DEDE DJIE MIE CRIMINELE MESSIAS.


  Maak melding
 10. Damru, je bent gewoon bang. Dat moet je zeggen. Zijn niet de cambio’s die de koers bepalen.
  Het hoe komt het dat de prijzen in de winkels stijgen. Wil je me zeggen dat het de schuld is van de cambio’s
  dat de kasreserve uit de staatskas verdwijnen laats nog 100 miljoen.

  Is het de schuld van de cambio’s dat het land wordt beroofd van zijn bodemschatten.
  Stem NDP, dan zul je straks geen auto meer rijden. Ik merk dat je ouders je niet hebben bij gepraat over de jaren 80 of zijn ze ook zo bang.


  Maak melding
 11. Mensen aub waarom moet het altijd over politiek gaan, kan iemand nu niet gewoon zijn mening geven. Als eerste voor de duidelijkheid ik heb geen politieke voorkeur voor geen enkele partij, als iemand voor ndp kiest dat is toch zijn of haar recht dat tedoen. Jullie lijken wel op Jehova’s getuige of moslims die steeds mensen proberen te overtuigen, we leven toch in een democratische land. Als hij een ndper is so what Maine your fucking business hypocriete allemaal.


  Maak melding
 12. @Tgritti

  Heet niet voor niets officieel dino. Komt ten slotte zelf met nabauwen van verhaaltjes over coalitie oppositie
  En is ook niet in zn eerste leugentje gestikt.

  pley moi boi in parijs.. met tasje, kettinkje, sjaaltje. Dringend euro nodig.
  Dringend voor wie?

  dat lieten dat w..f, zusjes en vriendinnetjes ook al eerder zien.
  honderden miljoenen uit de schatkist verdwenen.

  Volg het geld.


  Maak melding
 13. zing en hou je mond.Suriname is aan het afglijden door jouw baas.Koop euros volgende week voor 15.Ju jap jap en klaag niet.kis ju mooi.


  Maak melding
 14. Wat weet deze Damaru over de economie en de valutahandel. Niet eens de lagere school doorlopen, laat staan enige vorm van voortgezet onderwijs. Laat hij zijn paarse wonden likken en zorgen jullie ervoor geen muziek van hem te kopen of af te draaien.


  Maak melding
 15. Dama je lult wat ga je s’avonds bij waakhuizenlaan doen in die begraafplaats daar en o sab tak na ding koeli e doe a san e plei nanga a koers foe saka a regering jere


  Maak melding
 16. Suriname is nu verloren.
  . Ik heb al eerder aangegeven dat olie in het Frans huile is
  . Ik heb eerder aangegeven dat de economische gevolgen van het Coronavirus wel eens heel erg slecht zouden kunnen uitpakken voor de wereld economie.
  . Ik heb eerder aangegeven dat het zeer uitzonderlijk is dat de FED (stelsel van centrale banken in de VS), zelden tot nooit van de een op de andere dag de rente verlaagd en al helemaal niet met 0,50 %, waar 0,25% na waarschuwingen dat het eraan komt gebruikelijk is. Donderdag is het de beurt aan de ECB, al kan zij de rente amper verlagen. Ik dacht de Bank of England (BOE, geen boeboe bit Sjorie)
  Bedrijven zullen onherroepelijk de gevolgen ondervinden. Ik spreek nu al mensen die bang zijn voor verlies van hun baan (onder andere bij KLM)
  MAAR
  vanochtend schrok ik nog meer (hoewel dit zeer negatieve nieuws voor mij persoonlijk wel lekker is. haha)
  de beurzen kregen een ongelooflijke klap. De klap komt voor Suriname ook hard aan.

  Wat is er nog meer gebeurd, naast Corona#
  De Arabieren hebben de oliekraan wijd open gezet. Zij zijn boos, omdat Rusland niet wilde mee werken aan een vrijwillige productiebeperking, om zo de olieprijs te laten stijgen.
  Olie gerelateerde fondsen kregen tot nu toe de zwaarste klap. Kon Olie staat nu 16 % in de min.
  Dit zal ook de maatschappijen treffen die olie willen oppompen voor de Surinaamse kust.
  Zij zullen straks minder vermogen hebben.
  Bovendien wordt het nu ineens niet meer aantrekkelijk om forse investeringen te gaan doen om de olie uit de boden te gaan halen. Anders gezegd wat eerst winbaar was wordt u onwinbaar. (het ligt er dus misschien wel, maar de kosten wegen niet op tegen de opbrengsten).
  Ik las hier dat een mede forumlid, John?, al eens had gezegd dat Suriname niet zo lang zou wachten en haar 20% belang zou proberen te verpatsen. Dit belang zal nu, uitgedrukt in dollars, veel minder waard zijn.

  Het is allemaal de schuld van de VHP en dan met name de heren Santoki en Gajadien
  Santoki heeft aan Poetin gezegd; je moet niet meewerken met de Arabieren
  Gajadien, zat toen bij de Arabieren en zei als Poetin dwars gaat liggen dan moeten jullie hem leren. Gooi die oliekraan open, zorg dat de olieprijs instort.
  Die VHP toch


  Maak melding
 17. Pico

  Het zal niet zo lang duren voor dat Putin en Trump eieren voor hun geld moeten kiezen.
  Saudi Olie komt van zelf omhoog voor $ 2 – $ 6 per barrel, die in Rusland is veel duurder en de Schalie olie van Trump is nog veel duurder en de Surinaamse olie is nog duurder.

  RobG kan het buitenland weer de schuld geven
  Echter prudent beleid zou er voor gezorgd hebben dat Suriname jaarlijks SRD 3.000.000.000 minder hoeven te besteden aan de staatsschuld en de koers nog instand hebben gehouden.
  Gratis bestaat niet en niet duurzaam gefinancierde sociale contracten en subsidies leiden op termijn tot problemen.

  De off shore olie inkomsten raken zo weer verder weg en de schulden zijn geëxplodeerd.

  Waar is Goeroe Boefdraad.


  Maak melding
 18. Wat een verkapte rattestreek is dit toch. Wat weet iemand die niet eens kan rekenen? Na 5 jaar of 10 jaar zag je pas in dat het slecht gaat met het land? Omdat er een geesteszieke bejaarde drugdealer met druglord kinderen alleen nog maar geld kan lenen en de jeugd die nu al niks heeft dat straks (nu eigenlijk al) moet gaan (terug) betalen?

  Tralalala heeft huizen gebouwd. Ja, maar als je met 2000 srd toen 43 pakken cement kon halen en nu maar 12 kan je zelf al bijna geen huis meer bouwen. Toen kon je zelf nog makkelijker een huis bouwen, nee, liever wachten op regering met tien jarenplan. Met een heel klein beetje rekenwerk weet je hoe het in elkaar zit en wat de werkelijke oorzaak is van de hoge prijzen. Maar ja, als je zelf al niet rekenen kunt, wat wil je dan gaan komen proberen te zeggen over een economie? 🙄


  Maak melding
 19. Stem bewust, op wie? Land is failliet! Ik zou NDP, de hoofdrol speler, het licht laten uit doen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES