VIDEO: Damaru is eerder bang voor koersstijging dan voor coronavirus

47
VIDEO: Damaru is eerder bang voor koersstijging dan voor coronavirus

De bekende Surinaamse zanger Damaru heeft een opmerkelijk filmpje opgenomen. Daarin stelt hij zich de vraag of hij banger moet zijn voor het coronavirus in Frans-Guyana of voor de koersstijging in Suriname. De fervente NDP’er geeft in het filmpje hieronder ook zelf het antwoord en zegt banger te zijn voor de koers dan voor het coronavirus.

De valutakoers ten opzichte van de SRD is onder de huidige regering de afgelopen dagen behoorlijk gestegen. De US dollar is nu boven de 13 SRD uitgekomen. Dat heeft zich geuit in enorme prijsstijgingen voor consumenten. Zo bereikte de prijs van cement een record hoogte.

“Met de huidige valutakoersen moet je je luxe opgeven om je gezin te onderhouden”, aldus Damaru. Hij roept Surinamers daarom op om bewust te stemmen op 25 mei.

“Doen jullie niet, alsof jullie niet weten wat er gebeurt”, zegt de zanger in dit filmpje:

UPDATE: Damaru reageert in nieuwe video op commotie na eerdere video over koers.

https://www.facebook.com/idris.naipal.7/videos/2463237423782995/

Zijn tweede video:

47 REACTIES

 1. Wat bedoelt hij nou?
  Is die ze baas DDB zat.
  Of denkt hij nou echt dat mensen op NDP gaan stemmen?
  Heeft die ze op een rijtje of……
  gemodereerd

 2. Hopelijk geef het volk gehoor aan deze overduidelijke oproep. Gebruiken jullie je verstand,want 25 mei is de dag des oordeel. Of je kiest voor verbetering of het volk zal in zijn geheel verzuipen. Stem je op ndp ben je schatrijk, woon je in de grootste villa, rij je de duurste auto en heb je een dikke vette bankrekening mer USD en Euro’s. Je baadt in weelde. Heb je dit niet maak dat je juiste keus. Want mooie woorden en beloftes no e tja moesje go na Parijs.
  gemodereerd

 3. waarom geeft hij dan geen gratis show je moet zo duur betalen als je naar zijn optreden gaat
  gemodereerd

 4. Robles:
  Lees het stukje van Boeboe maar, die heeft het al uitgelegd.
  Wat dom is? Blind zijn voor wat er gaande is in Suriname! Sinds de dag dat Damaru zijn bekendheid aanwende ter eer en meerdere glory van Bouterse heeft hij voor mij afgedaan!


  Maak melding

 5. Damaru heeft nu moeite met de koers, maar vergeet er bij te vertellen dat hij als paarse rat, mede schuldig is aan deze koers en finananciěle chaos in het land.


  Maak melding

 6. Lekker vasthouden aan de NDP mensen. Jullie krijgen dan wat jullie verdienen.
  gemodereerd

 7. DAMARU KONG KIESIE VERSTANG: HIJ ROEPT DE MENSEN OP OM BEWUST TE STEMMEN OP 25 MEI.

  LUDWIG VAN MULLIER WAS OOK EEN DIE-HARD AANHANGER VAN DE MOORDENAAR IN EERSTE AANLEG.

  OOK HIJ HEEFT HET LICHT GEZIEN!!

  WEG MET DEZE MOORDENAAR EN ZIJN COSA NOSTRA ORGA.


  Maak melding

 8. @Robles,

  Wanneer ga jij dit PAARSE RATTENSCHIP ook verlaten?

  Bij een koers van 1op 25 voor de USD misschien?

  Het moet wel op 25 mei gebeuren hè PAARSE RAKKER!!


  Maak melding

 9. @ACHTERLIJKE WENDY,

  IK HAD JOU GEWAARSCHUWD: DE KOERS GAAT RICHTING DE 1 OP 20.

  JIJ, ACHTERLIJKE WENDY: JE GAAT JE AUTO MOETEN OPGEVEN. STRAKS GA JE NIET MEER KUNNEN TANKEN.

  EEN LITER UNLEADED WORDT DAN MARKTCONFORM: 1 LITER UNLEADED GAAT STRAKS 15 SRD KOSTEN.

  ACHTERLIJKE WENDY: YU O DEDE LETTERLIJK IN A FILM.

  A DONG DIE DONG DÉ.


  Maak melding

 10. Niet voor niets word beweert dat de paarse aanhang achterlijk is….ze pienaren..de koers stijgt en stijgt en toch blijven hangen en plakken aan deze plesident die verantwoordelijk is voor deze ellende…..a no dong ie dong….ziekelijk gedrag!!!..werkelijk net als@henry stelt..misschien moet de koers 1 op 25 worden voordat ze eindelijk hun verloren verstand terug krijgen…


  Maak melding

 11. Zo te horen is de hoogte van de usdkoers een perfecte medicijn tegen het verstandsverbijsteringsvirus binnen de NDP.

  Als iedereen met zijn portemonnee stemt is het gedaan met de NDP boevenbende


  Maak melding

 12. Libanon kan de staatsschuld niet langer dragen, zei premier Hassan Diab zaterdag in een tv-toespraak. Het geld dat het land nog over heeft, moet gebruikt worden om aan de basisbehoeften te voldoen. Het is voor het eerst dat het land niet aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen.

  Aanstaande maandag moet het land aan een openstaande rekening voldoen van 1,2 miljard euro. Maar Libanon kan dat bedrag niet opbrengen, zegt de in januari aangestelde premier.

  Libanon wil in gesprek met schuldeisers om de schulden te herstructureren. Het land heeft volgens de premier een “gevaarlijk tekort” aan buitenlandse valuta, waar gewoonlijk de schulden mee terugbetaald zouden worden.

  Libanon verkeert al maandenlang in een ernstige financiële crisis. Momenteel bedragen de schulden zo’n 80 miljard dollar, ongeveer 170 procent van het Bruto Nationaal Product (BNP). Diab zegt dat mogelijk binnenkort ruim 40 procent van de bevolking in armoede zal moeten leven als het land de crisis niet te boven komt.

  “De Libanezen leefden een droom die een waan bleek te zijn, alsof alles prima was, terwijl Libanon verdronk in steeds meer schulden en rentebetalingen”, zei Diab tijdens zijn toespraak. “Kan de economie van een land gebouwd zijn op schulden? Kan een natie ooit vrij zijn als het omkomt in schulden?”
  Libanezen zien spaargeld verdampen

  Grootschalige protesten tegen de economische malaise, corruptie en slechte staat van publieke voorzieningen leidden in oktober tot de val van premier Saad Hariri.

  Sindsdien is het land alleen nog maar dieper de crisis ingedoken: bedrijven sluiten, de werkloosheid stijgt en het land bouwt steeds meer schulden op.

  De Libanese pond verliest steeds meer waarde tegenover de dollar, waardoor de prijs van buitenlandse producten omhoog is geschoten. Ook zien Libanezen een deel van hun spaargeld verdampen door de sterk dalende Libanese pond.
  gemodereerd

 13. Stem je op ndp ben je schatrijk, woon je in de grootste villa, rij je de duurste auto en heb je een dikke vette bankrekening mer USD en Euro’s.

  Dat is het enige dat voor een bepaalde bevolkingsgroep telt. Luxe en status om de buitenwereld te laten zien dat men succesvol is. Elkaar helpen om te overleven komt bij hen niet op. Daarom wordt het tijd dat het land door een gladharige of van mijn part een vrouw geleid wordt.


  Maak melding

 14. Henry, is Wendy je ex ofzo? Het feit is dat Damaru bekeert is. Deze man ziet langzaam zijn fout in en dat kan ik van velen,ook hier op wtk niet zeggen. Damaru roept juist op om tegen Bouterse te stemmen. Staat er toch duidelijk?


  Maak melding

 15. @Redskin,

  No mang: Achterlijky Wendy is de Tweelingzus van DAMSCO en vriendin van Devil.

  Ik vind het fantastisch dat DAMARU verlost is van het PAARSE VIRUS dat zijn hersencellen jarenlang heeft verziekt.

  Misschien als de koers 1 op 25 voor de USD wordt gaan Achterlijke Wendy, Devil, Lucien, LAUWPIE ALIAS ROBG, PONGO, PAPIRATIGRI en SCHIPPER het licht zien.

  Ik heb mijn twijfels of deze lieden zich zullen bekeren. De Criminele MESSIAS is immers hun AFGOD.


  Maak melding

 16. Een ieder die vindt dat deze zanger in het woud bekeerd en tegen Bouterse is, wil ik het volgende zeggen. Damaru is een persoon met twee gezichten en laat zich snel en graag inpalmen door mensen die hem een belofte doen. Als de NDP belooft dat de koers binnen 24 uur weer op peil is zal Damaru weet op de NDP stemmen en Bouterse op handen dragen. Deze man heeft geen moreelfatsoen en zingen kan hij ook al niet.


  Maak melding

 17. Misschien bedoelt deze goeie man, dat indien de koers blijft stijgen de gezondheidszorg nog meer in de problemenkomt, dan dat het nu te ontberen heeft. Zie artikel: ” gezondheidszorg ligt op intensive care”. Zonder de benodigde materiaal en goed personeel kun je toch niet veel betekenen. Suriname is een hoog risico land, laten we daarover eens worden. Het aanpak met Fransen gaat veel soelaas bieden, dan de grenzen potdicht te gooien. Dit kunnen we niet t.a.v Guyana zeggen evenmin over mensen die vanuit Brazilië het land binnenstromen. Dan hebben we nog de Haïtianen, Venezuelanen, Cubanen en al de toeristen uit Europa en China. Eliad kan van alles beweren, maar het land niet niet op een massale uitbraak voorbereidt. Sterkte voor all.


  Maak melding

 18. Zo te zien begint Damaru zich eindelijk onafhankelijk te ontwikkelen. En durft hij geen meeloper meer te zijn. Hij beseft nu dat de NDP toch de verkeerde keuze was en nog steeds is.

  Emancipatie binnen de NDP is hard nodig.

  (Even voor de duidelijkheid; het begrip emancipatie hoeft niet alleen betrekking te hebben op vrouwen.)


  Maak melding

 19. Emancipatie binnen de NDP ? Ik opteer voor meer transparantie binnen het rechtssysteem. Hoe is het mogelijk dat de voorzitter van het Parlement lid is van de NDP ?


  Maak melding

 20. Durft die tweederangs tekstschrijver Idris van de VHP geen teksten meer te schrijven sinds hij door de heer Van der San op zijn staart is getrapt. Met het maken van goede video’s lukt het die mislukkeling ook niet! Blijft ook niet niets meer voor hem over dan stoelen regelen en vegen in het partijcentrum van de VHP! Daarin is hij wel heel goed heb ik gemerkt!


  Maak melding

 21. Ai booi…Damaru ai opo. Ik denk dat 90% van het volk eens is met deze beste man. Koers stijgt als een raket. Winkelprijzen nog harder. Aow, kinderbijslag, bedeling worden steeds minder waard tot waardeloos. Wanneer houdt het op…..25 stem Dreamteam.


  Maak melding

 22. Beste mensen, wat bedoelt de zanger met zijn”nieuws bericht”, Hij zou het heel concreet kunnen zeggen of beter kunnen zingen 1. Ik heb een tuintje in mijn hart,maar niet !!!!!!voor jou …….. NDP!!!!
  2. Ik heb een tuintje in mijn hart voor alle Surinamers die op een oprechte en constructieve manier het land gaan leiden.

  Geen dubbel zinnige boodschap Damaru. Zegt wat je wil zeggen en no tai anisa om a tori. Met de billen bloot!

  Gadu na wi fesi mang.


  Maak melding

 23. @Waldo,

  Je verdient immers valuta dus maak jij je niet niet druk over de hoogte van de koers.

  Je weet niet eens hoeveel de koers op dit moment is omdat het jou niet raakt.

  DAMARU zijn ogen zijn open gegaan en dat heeft die jongeman kenbaar gemaakt.

  VERGEET NIET DAT DAMARU EEN DIE-HARD AANHANGER IS GEWEEST VAN DE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ.

  Je moet verder je mond houden over Idris Naipal.

  Er valt niks meer goed te praten over Jouw Koning de MOORDENAAR EN zijn NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ


  Maak melding

 24. Manu

  8 maart 2020 at 01:00

  Damaru heeft nu moeite met de koers, maar vergeet er bij te vertellen dat hij als paarse rat, mede schuldig is aan deze koers en finananciěle chaos in het land.

  ===============================

  De ndp mag Damaru houden. Nu het kalf verdronken en de koersstijging zijn portemonnee raakt komt deze man met een pathetische filmpje. Het is en blijft een rat.


  Maak melding

 25. Je moet verder je mond houden over Idris Naipal.
  =====
  Het bestuur van de VHP heeft hem zelf gevraagd om geen ingezonden stukken te schrijven. Hij veroorzaakt alleen maar onrust aan beide kanten!


  Maak melding

 26. @Waldo
  “Het bestuur van de VHP heeft hem zelf gevraagd om geen ingezonden stukken te schrijven. Hij veroorzaakt alleen maar onrust aan beide kanten!”

  lees deze Waldo
  Tralala Bouterse: mo saka koers!
  7 maart 2020 om 13:50
  van Idris Naipal

  Beste Waldo iedereen die zijn hersenen een beetje laat werken weet dat u zwetst. Het is aandoenlijk hoe tegen beter weten in u en andere propegandisten door blijven gaan met fake berichten voor de achterban.
  De achterban wordt elke dag kleiner.
  1>> Abrahams komt Nickerie melden dat ze niet naar Doekhie moeten luisteren. Abrahams geeft Doekhie een gele kaart voor het geval hij publiekelijk gaat handelen.
  2>> Moengo is geel gekleurd.
  3>> Waar Santohki komt zijn er al snel meer dan 1.000 mensen
  4>> Simons spreekt haar angst uit voor politiek geweld.
  5>> Boefdraad is van de radar verdwenen. zal wel gaan claimen dat hij in quarantaine zit.
  6>> Ex jeugdparlement voorzitter wordt van Paars nu Geel en kan op de lijst in Paramaribo voor de 2de ABOP zetel gaan.
  7>> Telgt zit rustig en kan ook wel eens minder probleem zijn dan Paars wil doen geloven.
  8>> En nu vindt ooit paarse Damaru de koers als een groot gevaar en adviseert verstandig te stemmen.

  Waldo Paars implodeert zoals ik al vaker getracht heb duidelijk te maken.
  Het bedrog is niet duurzaam.


  Maak melding

 27. Ik ben bang van Damaru, een aanhanger van de paarse bende. Hij heeft in 2015 propaganda helpen maken. Wegwezen met deze onbetrouwbaren hersenloze lieden.


  Maak melding

 28. Damaru is ook een mens. Mensen maken altijd fouten. Belangrijk is dat hij een oproep doet aan het volk om bewust te stemmen op 25 mei. Weg met wanbeleid, corruptie etc etc.


  Maak melding

 29. @Waldo, dat Doekhie nu geweerd wordt door de ndp kan gevolgen hebben voor de partij. Daarvoor liep vd San ook al weg.
  1 voor 1 verlaten ze het zinkend schip.
  Het is 1 grote zooitje bij de ndp. En zoals forumlid jojo al aan gaf waar is Hoefdraad gebleven. Het is oorverdovend stil vanuit Venezuela. En nu uit Boutist Damaru een noodkreet. Hahahaha. Nee mang is het te laat voor ndp. Het is over en uit.


  Maak melding

 30. 3>> Waar Santohki komt zijn er al snel meer dan 1.000 mensen
  ========
  En waar die nep figuur een nep bijeenkomst houd komen er met nieuwsgierigen erbij genomen maar twee honderd mensen erop af. Ze pasten precies onder die enige schaduwboom op het kerkplein.


  Maak melding

 31. Koos 8 maart 2020 at 13:51
  @Waldo, dat Doekhie nu geweerd wordt door de ndp kan gevolgen hebben voor de partij
  ======
  Doekhie moest allang eruit gezet worden. Hij veroorzaakt teveel onrust in de partij met zijn grote mond. Hetzelfde gaat met de heer Jogi gebeuren, kan hij zich bezighouden met zijn honderden ha grond die hij gehad heeft. Ze willen die Jogi allang kwijt.


  Maak melding

 32. Jacobus 8 maart 2020 at 12:23
  @Waldo
  lees je dan geen online kranten?
  =========
  Waldo 8 maart 2020 at 11:28
  Durft die tweederangs tekstschrijver Idris van de VHP geen teksten meer te schrijven sinds hij door de heer Van der San op zijn staart is getrapt.
  =====
  Ik heb gezegd sinds dat artikel van de heer Van der San.
  Trouwens ik lees tegenwoordig dat soort nep kranten als “Dagblad Suriname” van de VHP’er Pierkhan niet. Want als ik daar een overlijdensbericht wil lezen krijg ik een artikel van de oppositie of een negatieve bericht over de coalitie. Hier wordt duidelijk misbruik gemaakt van de media.


  Maak melding

 33. Koers doro 15. Maar aow tang 550 srd, kinderbijslag 50 srd. Wo dede ini a ka film wreed hoorde ik iemand zeggen….. eindelijk iets waar.


  Maak melding

 34. @Waldo

  U roept dat Idris Naipal na een oorwassing door van der San niet meer zou mogen Schrijven, Niets bleek minder waar. Dan gaat u het blad dat gepubliceerd heeft afkraken. Dat is niet relevant. U was stellig VHP verbied na oorwassing door Van der San.

  beste Waldo wat u en NII etc allemaal roepen wordt zelfs binnen NDP kringen als onzin ervaren.

  Doekhi heeft Abrahms en Bouterse boos gemaakt omdat hij na het bezoek van Bouterse de sloten van het NDP centrum in Nickerie vervangen heeft. Na dat Bouterse in Nickerie was heeft hij de NDP op straat gezet. Bouterse en Abrahams hebben in Nickerie niets te vertellen beste Waldo.


  Maak melding

 35. Chodebal verkoopt die eersye levensbehoeften die waren gekocht met het gestolen geld. Na de goedkope gestolen $’s is Chodehlal nu voorzien van goedkope 1e levensbehoeften
  CORUPTIE CORUPTIE CORUPTIE TRALALALA


  Maak melding

 36. Dit is toch ook totaal niet nieuws waardig. Een bekende muzikant die gewoon even wat zegt. Iedereen heeft wel ergens een mening of opmerking over. Is dat dan direct wereld nieuws?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.