VHP zal ‘dream-team’ presenteren aan electoraat

62
VHP gaat bij regeermacht schoolgeld afschaffen voor jongeren tot 18 jaar
De drukbezochte volksmanifestatie van de VHP in Suriname.

De VHP is vanuit haar verantwoordelijkheid als politieke en maatschappelijke organisatie dagelijks bezig capabele mensen uit het maatschappelijk middenveld te benaderen om een rol te vervullen in het redden van Suriname. Mensen van wie zij denken dat die het hart op de juiste plek hebben en die zich kunnen conformeren aan de beginselen en de principes van de nieuwe VHP, zegt de partij in een persbericht.

“Het maakt niet uit of de personen komen uit de vakbeweging, het bedrijfsleven, uit religieuze organisaties uit andere sociaal maatschappelijke organisaties etc. Voor ons is belangrijk dat de mensen die wij benaderen in staat zijn een wezenlijke bijdrage te leveren tot het herstel van de op alle gebieden deplorabele situatie waarin wij als gemeenschap terecht zijn gekomen. Belangrijk is dat wij een zo scherp mogelijke weerspiegeling moeten hebben van de Surinaamse samenleving voor wat betreft de taak die ons wacht”.

Zo is de VHP terecht gekomen bij BvL/ALS voorzitter Reshma Mangre. De partij meldt dat zij haar hebben kunnen overtuigen om in een andere rol dan die van vakbondsleider haar bijdrage te leveren. Volgens de partij is dit tot meerdere glorie van Suriname in het algemeen en alle leerkrachten en studerenden in het bijzonder waardoor een bijzondere doelgroep in onze samenleving een bijzondere stem heeft in het bepalen en uitvoeren van ons beleid.

De VHP heeft ook Cheryl Nancy Dijksteel, directeur van de faculteit der maatschappij wetenschappen van ADEKUS benaderd en na ellenlange discussies haar kunnen overtuigen om ook op een andere manier een rol te vervullen teneinde Suriname te helpen redden.

De VHP gaat onverkort door met het voeren van gesprekken met toppers uit de Surinaamse samenleving en zal uiteindelijk een ‘dream-team’ aan het electoraat presenteren, meldt de oranje partij.


62 REACTIES

 1. Goed bezig VHP. Mensen die hooggeschoold zijn,geen crimineel achtergrond hebben om de staatskas leegroven en de gemeenschap te benadelen.Het is erg belangrijk dat mensen met gezond verstand in de partij zitten en hun bijdrage op de juiste manier leveren. Hup oranje hup. Onze huizen en winkels moeten vrij zijn van dievenijzer. Suriname hoort weer een veilig land te worden. Weg met deze klote regering die bestaat uit een smerige boeven bende, Boefdraad en Van Trikt horen achter de tralies thuis en de rest van de graai abanies.


  Maak melding

 2. DE VHP ZAL DE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ UIT HET BELEIDSCENTRUM VERDRIJVEN ZODAT HET LEEFBAAR WORDT IN SURINAME.

  STEM TEGEN DE NATIONALE DESTRUCTIEVE PARTIJ: STEM VOOR SURINAME.


  Maak melding

 3. HET ZAL BIJ 1 GROTE DROOM BLIJVEN..ZOALS VELEN,DIE JULLIE HEBBEN GEHAD JULLIE KRIJGEN 25 MEI EEN SPAANS BOKKO,MET EEN PAARSE TAMMALING WIEPIE.

  2020 BOUTA PRESIDENT BAKKA!

  JULLIE LANDVERRADERS…HEBBEN NIKS TE ZOEKEN IN DE REGERING.


  Maak melding

 4. En het aantal zal alleen maar groeien en zwellen naarmate de dag van de afrekening nadert . In nickerie hebben we alle zetels al binnen, nu al kan ik jullie verzekeren. En de oranje caravan still going strong.


  Maak melding

 5. Damsco, je gaat dan moeten werken onder de VHP. Je zal geen pakketten meer krijgen en je zal wel met de tram naar je werk gaan als zei aan de macht komen,. Je hoeft niet in paniek te raken ook voor jou soort
  !gestoorden zal de VHP opvang creëren.


  Maak melding

 6. Damsco.

  6 maart 2020 at 07:46

  Grote fake woorden van de oranje etnisch racistische partij van Suriname.

  ================================

  Dus jij stelt de persoon Bouterse / NDP boven landsbelang. Bouterse heef het land gebracht op het niveau van Angola en Congo. Ook deze landen hebben junk rating
  bij de kredietbeoordelaars. Nee Damsco jij houd niet van Suriname. Ik schaar jouw in het rjjtje van de redimusu’s.


  Maak melding

 7. Dilip Sardjoe is en was altijd de grootste racist binnen de ndp zelf .Hij misbruikt die blaka mangs van de ndp om rijk te worden . Let op mijn woorden .
  Een land zonder oppositie is gelijkwaardig aan China , Rusland, Noord-Korea en Cuba : dictatuur . Waar stelen en roven en moorden een koud kunstje is door de overheid.
  En wat is beter :
  Volks bedrieger/rover of land verraders ?
  Waar is die 200 miljoen $ en wanneer komt die pan pan hoefdraad terug . ??


  Maak melding

 8. VHP no sabi prei bal. VHP no sabi prei basket. O sortu dreamteam? Na wan dren. Den man e dren tumsi. Den man na leki Brasyon fu now. Alle oefenwedstrijden den man e wini. Nomonomo te WK doro, den man no man seki. Laatste WK den Doisri wipi den nanga 7-1. Na tackle dati o tek’ VHP. Den man no ben man seki 2010. 2015 ook tu niet. San i reken o psa now dan? Fonfon yu o kisi. A Sranan pipel o priti yu baka. Tan teki!


  Maak melding

 9. Goed zo vhp,wij zijn allen Surinamers, ongeacht,ras, mensen hou op met dit en datjes, laten wij Suriname een mooie land van maken, waarin alle Surinamers gelukkig in kunnen leven, veel succes VHP en andere partijen, behalve ndp


  Maak melding

 10. Damsco jij bent ook een Surinamer,jij wil het ook goed hebben,laat de racisme aub aan kant.
  Past niet in een land als suriname, eenheid maak macht,


  Maak melding

 11. Zoals ik eerder aangaf, is dit het einde v deze BB(bejaarde bende).

  Ik prefereer een vrouw, als President.
  Als Hr. Santhoki een stap terug doet, en een vrouwelijke vrouw, naar voren schuift, dan winnen ze ‘gisteren’.
  Een leuke mix, goed opgeleid, van onbesproken gedrag, slim, charmant, die korte metten maakt met racisme.

  Bestaat ze überhaupt?


  Maak melding

 12. Dream team.ai drome.fu du sang.als z 15 jare geen moer hebbe gedan,wat gan z nu kunne dun????red vhp.de dag dt dew sharman vorziter vn vhp wordt,Dan s r wel hoop vor overwinning n president schap.met chan mag j nar d maan.


  Maak melding

 13. Tot nu toe heeft heeft de first man of the country niet aan zijn veel beloofde woord gehouden mbt het omlaag brengen van de koers. VOOR WAT DAT BETREFT KAN IK ZEGGEN; HE CAN NOT DO THE JOB!! na soso franche pane San ey kon leg uit gie sma dja. Alles wat deze mensen tot nu toe heeft kunnen realiseren is, met geleend geld. En daarom juist verdient deze gasten NO FUCKING schoonheidsprijs of een of ander erkenning. Want zelfs een puber kan geld lenen!!
  REGEREN IS VOORUIT ZIEN! en geen fier’ fierie of adhoc dingen doen, w’o probeer nanga disie, if ai go, da a bung, zo niet da w’o go pas eng aan.
  En dat noemt men AMATEURSWERK.
  DEZE RATTEN LIJDT AAN KORTZICHTIGHEIDSSYNDROOM, EN UITVOERINGSINCOMPETENTIE!!!


  Maak melding

 14. Mensen nog iets; als jullie gaan stemmen, kies aub bewust, kies met je verstand en niet met je hart!
  Denk niet alleen voor je zelve, maar denk aan je kinderen en kinds kinderen. Aan de first voters zou ik zeggen no MEK moni, mooi mooi sani law joe ede.
  En allerbelangrijkste is; geef een politieke partij nooit meer dan 18zetels, zodat ze noodgedwongen zijn om met anderen samen te werken en dan komt samen doen, samen denken, samen beslissen goed van pas of beter tot uiting.
  Want anders wordt men MACHTSDRONKEN, en wanneer men dronken is van iets, wat dan ook, kan men moeilijk het onderscheid maken tussen wat goed fatsoen is of wat niet, of wat gangbaar is of niet.
  En zo voorkom je dictatoriale trekkingen, al dan niet bewust. Want dat is wat er nu gebeurt, men houdt minder of helemaal geen rekening met heel wat zaken waardoor heel wat dingen helemaal chaotisch zijn geworden.
  Men blijft hangen en kleven aan hun numerieke meerderheid in theorie, terwijl praktisch dat helemaal niet meer zo is.


  Maak melding

 15. VHP voorwaarts, NDP down down. Geen handtekening van een moordenaar onder staatsbesluiten. Hier walg ik van, dus weg met de moordenaar en zijn boevenbende! VHP is idd capabel genoeg om een representatief dream team te presenteren, dat in staat zal zijn om de 10 jaar poep, bagger, aardappel, uien en knoffelookbagger van paars op te riuimen en stabiliteit als ontwikkeling in het land te brengen. Waar VHP alert op moet zijn is fraude. Paars is al langere tijd bezig om flink te kunnen frauderen. Hier moet specifiek aandacht aan besteedt worden. Onderschat de paarse gluiperds en dieven niet.


  Maak melding

 16. Tot nu toe heeft de VHP geen klap uitgevoerd in het belang van Suriname. De VHP wou geen onafhankelijkheid. De VHP wil blijven teren van ontwikkelingshulp uit Nederland. De meeste overlopers in de politieke geschiedenis staat op naam van de VHP. De positieve ontwikkeling tijdens frontregering komt op naam van de NPS, Venetiaan en Telting. Wat heeft de VHP in godsnaam voor Suriname gedaan. Niets, nul komma nul. De VHP krijgt niet meer dan 27 procent (hindoestaanse bevolking in Suriname) van de stemmen en dat is 14 zetels. Dus blijf maar lekker dromen en zich zelf verheerlijken!


  Maak melding

 17. De volgende gekozen regering zal zo veel impopulaire maatregelen moeten treffen dat deze misschien wel halverwege de regeertermijn of nog eerder naar huis zal worden gestuurd of in ieder geval flink in de moeilijkheden zal komen. Conclusie zou kunnen zijn, mocht VHP of welke partij dan ook winnen zal haar een ondankbare taak wachten. Zou een oppositie werkelijk wat meer macht hebben of krijgen dan zit je beter in de oppositie maar we zien nu en in het verleden dat een versplinterde oppositie niet genoeg tegenwicht heeft te bieden om zaken tijdig bij te sturen. Dus verkiezingen winnen is de enige manier om iets te bereiken maar dan moet het volk de zure appel die er aan zit te komen wel lusten en zo het nu lijkt hebben de meeste mensen al te lang zuur geproefd. Ik hoop dat ik niet gelijk heb met deze onheils voorspelling.


  Maak melding

 18. @Waldo, als een blinde een blinde leidt dan vallen beiden in het water. VHP had 100% gelijk om niet mee te gaan met de ondoordachte eis van de onafhankelijkheid van Suriname. VHP was geen tegenstander maar eiste dat Nederland niet alleen een zak met geld voor Suriname achterliet, maar alle sectoren en productie bedrijven goed en beheersbaar achterliet. Wat heeft NPS met de onafhankelijk bereikt. Alleen maar corruptie, diefstal en nepotisme. De 15 paarse criminelen zijn op dezelfde voet doorgegaan, kijk wat van het land anno 2020 is geworden. Wat VHP voor Surinamers en Suriname gedaan heeft wordt alleen gezien en erkend door mensen met visie en hersenen. Dat kan niet jou gezegd worden, immers je wordt door blinden geleid en zal net als de andere blinden in de bagger van paars plonsen.


  Maak melding

 19. @Pakiratigrie,

  De koers is 1 op 11 voor de USD: De MOORDENAAR en de NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ zijn hier verantwoordelijk voor.

  Denk je soms dat het Surinaamse volk GEK is?


  Maak melding

 20. @Waldo,

  Het klopt dat 27% van de bevolking Hindoestaans is maar dat zal de rest van de bevolking niet weerhouden om voor Chan Santhoki en zijn ORANGE MOVEMENT te kiezen.

  VOLK VAN SURINAME: KIES VOOR SANTHOKI. LAAT HET DUIDELIJK ZIJN DAT CHAN SANTHOKI SURINAMER IS.

  WEG MET DIE MOORDENAAR IN EERSTE AANLEG EN ZIJN COSA NOSTRA ORGA.


  Maak melding

 21. VHP IS NIET WAT SURINAME NODIG HEEFT. VHP IS SLUW EN ZE HEBBEN EEN DUBBELE AGENDA. VHP ZAL VOORAL ZORGEN VOOR DE EIGEN ACHTERBAN . Nu gaan zij omdat ze de kiezers zand in de ogen willen strooien mensen aanwerven uit zogezegd alle bevolkingsgroepen en ongeacht hun religieuze achtergrond en nog meer van dat electoraal gezwets. Vergeet hun verleden niet. Zij waren tegen onafhankelijkheid, is het toeval dat de partijkleur oranje is. Ik roep een ieder op om te gaan stemmen (anders gaat uw stem verloren) maar stem zeker niet VHP.
  gemodereerd

 22. Oke dang beste mensen, er wordt over en weer gegooid met modder.
  De pro & contra tegenstanders van zowel vd VHP en de NDP zijn in aktie.

  Maar arki mi als VHP daadwerkelijk zijn woorden waar maakt door in het landsbelang een “dreamteam” te presenteren, dang neks no fout of dang? Suriname kan alleen wordt ontwikkelt door oprechte, eerlijke & deskundige mensen. Geen nepotisme want dan wo fadong.
  Toets mensen op hun daden/ gedrag en niet op hun waterval aan woorden. Voor VHP geldt consensus politiek. No loekoe kleur, ras, mang/ oema, bribi, loenk soema wang knap ina to-ko to-ko.
  En natuurlijk een arbeider is zijn loon waard!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Landverrader?? is degene die zijn moeder verkoopt/ uitbuit en laat prostitueren onder dwang en op slinkse manieren.
  En er is in de Surinaamse geschiedenis slechts een partij gelukt om met deze eer te strijken —–> NDP & Co.

  Het gaat je goed , Gado de wi fesi wang.


  Maak melding

 23. CS, de VHP, Orange Movement en achterban van Noord – Zuid, Oost – West in de republiek Suriname is de Politieke Partij die de leiding in Suriname het beste kan hebben na 25 mei 2020.

  De VHP kan het niet alleen doen en zal samen met andere gelijk gerichte politieke partijen met hun achterban in de republiek Suriname gaan werken om Suriname (inter)nationaal weer goed neer te zetten na 25 mei 2020. Iedere stem telt en alle Surinamers zullen naar de stembus moeten om te stemmen.

  Het zal een hele uitdaging worden om de gestelde gezamenlijke doelen van land en volk te realiseren, omdat Suriname chaotisch is sinds 25 februari 1980.

  Surinamers zullen gezamenlijk heel hard moeten werken om de uitdagingen/gestelde doelen die er zijn te realiseren en met opgeheven hoofd door de wereld te gaan en overal welkom te zijn.

  Time4Change!, CS4Pres!

  Leve:
  – Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP)
  – Chandrikaperkash Santokhi (CS)
  – Achterban van de VHP van Noord – Zuid, Oost – West in de republiek Suriname
  – Orange Movement,
  – De democratische rechtsstaat, de grondwet, Trias Politica, Internationale Verdragen,
  – Vooruitgang en Ontwikkeling,Welvaart en Welzijn Voor Alle Surinamers,
  – Samenwerken, Samen Eerlijk Alles Verdelen Voor Alle Surinamer,
  – Samen Sterker, met gelijk gerichte andere politieke partijen,
  – Vertrouwen In Eigen Kunnen, samen werken om de doelen met ondersteuning van anderen te realiseren voor iedere Surinamer en de republiek Suriname,
  – De Republiek Suriname En De Surinamers,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Op 26 mei 2020 moet de einduitslag van de algemene en vrije en geheime verkiezingen voor de DNA van de republiek Suriname de Orange Movement , VHP 28 zetels of meer in de DNA van Suriname zijn. De Surinamers moeten met de einduitslag hiermee een revolutie van de huidige coalitie laten plaats vinden in de DNA van de republiek Suriname.

  De VHP en andere gelijk gerichte politieke partijen gaan na 26 mei 2020 samen werken voor de vele veranderingen en de vele uitdagingen die er in Suriname en Internationaal zijn. Zie de partijprogramma van de VHP.

  Freedom, Freedom, Freedom, Freedom, Freedom Dé Kon

  Sranansma Sa Wini, Sranan Sa Wini

  Fri, Fri, Fri!

  Free At Last, Free At Last, Thank God Almighty We Are Free At Last


  Maak melding

 24. Stem op VHP weg met wachtertjes met hun skogelwerend vestjes en de muskusrat wiens neef bij de AIVD werkt pure land verraders weg met dat tuig jammer dat ik niet mag stemmen maar ik draag mijn geliefde Suriname een warm hart toe for ever and ever

  Ps ik heb één volkslied en dat is het Surinaams volkslied en geen willen van oranje dat is voor de blanken en ik ben niet blank en ik speel geen blank ik verloochen mijn afkomst niet ik heb ook geen indentiteits crisis ik weet wie ik ben en ik ben zeker niet bang voor Nederland of de Nederlanders zolang ik werk en die klote belasting betaal


  Maak melding

 25. Als vhp zo zeker is van zijn grote overwinning waren sturen ze zielige Biervliet om de gele kolen uit het vuur te halen voor ze??
  Kijken of ze Dijksteel ook plaatsen.
  Vergeet de band niet tussen de Dijksteel en Bouterse.
  Vhp is slap
  gemodereerd

 26. @Esmerald:

  “Ik prefereer een vrouw, als President. …….”

  Ik kan mij aardig in uw benadering vinden omdat Santhoki dan echt een verbinder kan worden en veel voor oordelen weg kan nemen, Helaas waar vindt je iemand met genoeg aanzien en waarvoor internationale deuren opengaan vooral omdat men staatsburger moet zijn.

  Ik heb vaak geroepen dat voor mij Ideaal lijkt om Lilian Concalvez op de blote knieën te vragen of zij zou willen en kunnen.
  Iemand met haar kennis, kunde en aanzien is nodig om overal terwereld deuren te openen die nu integraal op slot zijn.


  Maak melding

 27. Google

  Tijp in:
  VHP website,

  Klikt u op de website van de VHP en open de website van de VHP

  klik op de kop/boven op de website met de titel:
  – Over de VHP,
  en zie daarin
  Verkiezingsprogramma 2020,

  klik erop en open het en lees


  Maak melding

 28. @Waldo 6 maart 2020 at 12:47

  “Tot nu toe heeft de VHP geen klap uitgevoerd in het belang van Suriname. De VHP wou geen onafhankelijkheid. De VHP wil blijven teren van ontwikkelingshulp uit Nederland. >>>>>”

  Allemaal onzin die geroepen wordt door iemand de wanhopig wordt van alle wanprestaties van zijn President en diens regering en coalitie.

  1>> De VHP heeft mee gewerkt aan 2 maal herstel van alle schade die Bouterse regimes veroorzaakt hebben.
  2>> De Onafhankelijkheid heeft veel ellende gebracht omdat de VHP schijnbaar inzag dat het land er niet klaar voor was.
  3>> De houding van de VHP heeft toen allicht er voor gezorgd dat er aanzienlijk meer geld overgemaakt is dan voorzien., Helaas hebben Bouterse regimes het merendeel van deze middelen waardeloos gemaakt of verspilt.
  4>> De NPS die u veel zegeningen toeschrijft heeft de onafhankelijkheid afgedwongen het geen geleid heeft tot:
  a>> eerst pot verteren uit de verdragsmiddelen.
  b>> bouterse en zijn revo.
  c>> enorme schade door Bouterse en zijn revo die ook veel verdragsmiddelen verspild heeft.
  d>> uiteindelijk Vene, Telting maar ook Sardjoe en Santhoki die samen krachtig bezuinigingsbeleid uitvoerden en het land weer op haar poten gezet hebben.

  Waldo u brengt fake nieuws omdat u weet dat Bouterse de afgelopen 40 jaar ellende over het land uitgestort heeft en de NPS en VHP de kern waren van herstel en nationale politiek


  Maak melding

 29. Hoe vaak heb ik dit soort exotische kretologie niet gehoord. Dit soort wetenschapperig klinkende kretologen van de VHP zijn er vooral op uit om de eigen intuïtieve ‘waarheden’ een academisch cachet te geven en om macht en aanzien bij de kiezers te verwerven. Het komt echt niet goed met dit clubje. Alle ingrediënten voor een boiling pocket zijn aanwezig. Het wordt spannend in de VHP. De ego’s gaan elkaar haten, vervloeken en verwensingen naar het hoofd slingeren. Er zijn zoveel voorbeelden van dit soort kretologie over dreamteams. Het resultaat was dramatisch. Kijk maar naar het clubje dat was ontstaan na de dood van Pim Fortuyn, de lijst Pim Fortuyn en Forum voor Democratie. Dream teams zijn alleen maar mogelijk in de sport. De beste en meest getalenteerde sporters met jaren ervaring kunnen samengesmeed worden tot een dream team. Men moet Suriname behoeden voor dit soort avonturiers.


  Maak melding

 30. Waarom geen vrouwelijke president iemand als Michelle Obama?!?!
  Waarom moet de vhp of ndp winnen??
  Waarom niet een andere partij gunnen?
  MIK santoki waai plak na Wang muur!
  Hij heeft iets tegen donkere mensen is een FEIT!

  KIJK HEM VOOR ME MET ZIJN PANGI😂🤣DIE INHEEMSE DRACHT STAAT JE TOTAAL NIET ANO FIET JOE!
  gemodereerd

 31. Fraude met verkiezing in ons buurland Guyana. Kan het ook gebeuren in ons switi Sranan ?
  Volgens ooggetuigen ging Bouterse na de vergadering in nickerie op doorreis naar Guyana ? Waarom ? Waarvoor ?


  Maak melding

 32. Beste RobG
  Weer roept u van uit het ongerijmde, negatief en zonder bewijs dat een VHP powerteam aan ruzie ten onder zal gaan. Althans volgens u. Dat is stemming makerij. U weet ook dat de VHP niet alleen zal kunnen bepalen maar zal moeten dealen met anderen uit het politieke veld. Of dat nu de restanten van de NDP zijn, de gerezen NPS of de solide groeiende ABOP of een zich herstellende PL of de nieuwkomers , we zullen zien. Gegeven is dat de VHP kennis dragers aan zich bindt die wat met het land willen en kunnen en die op de werkvloer krediet hebben. Krediet laten we hopen dat ook bij heel slecht nieuws niet direct weg ebt.

  Een ding is zeker. Bouterse is er na 10 jaar en heel veel shuffels niet in geslaagd een dreamteam, powerteam, expertteam of maar een team samen te stellen. Zijn ploeg munt uit door zwijgen een braaf de hand op stekken als de ceremoniemeester dat van ze eist.
  Laten we het Bouterse team zo snel mogelijk vergeten want slechter is niet mogelijk. Dat is ondertussen ook bij veel NDPers bekent.


  Maak melding

 33. Een paar honderd studenten, senioren burgers en anderen hebben gevolg gegeven aan de oproep van activist Stephano Biervliet om te protesteren tegen het beleid van de regering. Biervliet vindt het niet erg dat de opkomst laag is deze keer in vergelijking met 17 februari. Hij had gemikt op studenten en ouderen. De protestacties zullen doorgaan, deelde hij mee.
  ======
  Deze is alvast ontmaskert met zijn nep protesten. Er waren ongeveer 100 actievoerende en wat nieuwsgierigen aanwezig. Hetzelfde gaat met de zogenaamde ”dream-team” gebeuren.


  Maak melding

 34. ai ik heb lekker een vrije dag gehad van de school
  ik heb een fatu genomen bij de protest actie van daag en 25mei stem ik op de ndp baka
  gemodereerd

 35. Beste visie NDP Projecten
  1Noodfonds 0 SRD
  2 Stabilisatie fonds 0SRD
  3 Woningbouw fonds 5 miljoen SRD
  4Garantie fonds 0 SRD
  5 Spaarfonds 0 SRD
  6Cova fonds 0 SRD .

  De woorden boek van NDP
  Je ben een Koe
  Je ben een Ezel
  Je ben een Geit
  Je ben een Schaap
  Je ben een Japie Japie

  Er volgen nog meer worden volgens Ramon Abrahams in militaire pak .

  Getekend door

  Van Der San

  De Groeten aan Hooghart


  Maak melding

 36. De nieuwe word Tralala Tralala moet nog goed gekeurd worden door de partijraad van NDP .

  Getekend

  Trala Bouterse

  De Groeten
  aan Limbo en Slooten wetten kenners .


  Maak melding

 37. NDP moet oprotten! 100000%
  Maar ik lees hier ook dagelijks over hoe Hindustanen ECHT over de Afro Surinaamse bevolking denken. Dus VHP, nee dank u vriendelijk!
  gemodereerd

 38. Houdt de vhp alleen rekening met de electoraat?????? Dus dat gewone volk dat voor jou moet stemmen heeft straks ook niets te vertellen dus geef ik ndp nu al 22 zetels


  Maak melding

 39. De Verenigde Helden Partij van Suriname geeft de Surinamers hun trots terug,
  geeft de Surimamers hun respect terug,
  geeft de Surinamers hun Swietie Sranang terug !

  Elke Surinamers met een hart voor Suriname is welkom bij de Verenigde Helden Partij van Suriname.

  Wij gaan Suriname redden !

  Wil jij ook jouw land Suriname redden ? Sluit je aan en wordt ook een held !

  Krakti !


  Maak melding

 40. Paars is jaloers want zij hebben geen dream team maar een riool team die het land voor de zoveelste keer in de afgrond heeft gestort.
  gemodereerd

 41. Bouta reshuffelt en reshuffelt en reshuffelt net een gokverslaafde die Random Runner speelt. En nog steeds heeft Bouta geen dream team.
  De leiding van de NDP zijn oude bejaarde draaideur criminelen.
  Hoefdraad is een eenling die een percentage van elke lening opstrijkt naast zijn salaris en naast zijn declaraties gedurende zijn wereldreis.

  NDP weg ermee !

  Een Surinaamse ezel stoot zich geen 5 keer aan dezelfde steen. Behalve de Bouta-lover.


  Maak melding

 42. Ik heb een vraag aan Chan Santokhi / de VHP:

  het wordt onvermijdelijk te reorganiseren en te bezuinigen.
  Vele NDP-stemmers hebben hun baan / salaris te danken aan de NDP in ruil voor hun stem. De meesten van hen zijn dus eigenlijk “verborgen werklozen” . Misschien willen zij wel beter maar kunnen ze niet anders kiezen omdat zij afhankelijk zijn van een salaris. Logisch en begrijpelijk.

  Mijn vraag:
  is er voor deze mensen en voor alle andere Surinamers die ontslagen zullen worden een sociaal plan / sociaal vangnet ?

  Beste VHP bestuur,

  Uw reactie zie ik graag in de media.

  Met vriendelijke groet :

  Para Express


  Maak melding

 43. Ik ben open voor veranderingen, voor land en volk. Er zijn geen landverraders. O, wie is in staat om ontwikkelinsgeld, nou ik bedoel, het geroofde geld door de ex kolonisator
  ( s ) en door de bende kolonisator ( s)
  van de afgelopen 40 jaar terug te eisen.


  Maak melding

 44. Je kan Chan en de overige leden liever vragen naar welke psychiater zij straks zullen gaan, als zij de verziekingen op 25 mei gaan verliezen. Het gaat heel hard aankomen. Zijn hele droom om president te worden zal in rook opgaan. Droom van Asish om minister van financiën te worden zal in rook opgaan, droom van Krishna om justitie minister te worden zal in rook opgaan, droom van de dame met overdadig make-up en misbruik van scholieren en leraren, om minister van onderwijs te worden zal in rook opgaan. Dream team, blijf maar lekker met open ogen dromen. Want dromen zijn bedrog!


  Maak melding

 45. @ Waldo 6 maart 2020 at 22:08

  Ik hoop het beste voor Suriname, ook voor hen die uit “noodzaak” NDP stemmen.

  Bouta is een gedrocht dat zijn eigen volk belazert.

  Krakti.


  Maak melding

 46. weg met bouta met zijn bende van elende niks anders heeft hij gedaan suriname in de schulden gebracht ,criminele,bendes gekweekt,,rovers het land toegelaten ,corruptie,drugs,junks dieven,het land totaal verkracht op alle fronten, en zelf drinkt ie whisky met ijs en zn lijntje op tijd en een sigaartje.
  met wie gaat het goed in su met zijn bende of met de bevolking.
  stem vhp en voer de doodstraf in.
  gemodereerd

 47. beste Waldo

  Bij een resort bijeenkomst oid brengt de VHP zonder betalingen en gratis eten en drinken meer dan 1.000 mensen bij elkaar.
  Verder bewijst het steeds meer nationaal te zijn en instaat professionals te binden aan haar te binden.
  Er is een vliegwiel aan het ontstaan dat positiever en positiever wordt.
  De NDP maakt een tegenover gestelde ontwikkeling door omdat alle beweringen doet en successen die men meld fake blijken te zijn.

  Ze kondigen de start van Baggerwerk aan, het duurt nog maanden voor dat er iets kan plaats gaan vinden.
  Het Wanica ziekenhuis raakt onder tussen in verval.
  De opening van de Kliniek in Atjonie is een illusie.
  Een filmpje over het aanboren van een waterbron is gewoon fake. etc. etc.etc.

  iedereen ziet hoe Boefdraad verdwijnt als hij wat uit te leggen heeft in de DNA of bij justitie.
  Minister Elias kan plotseling bergen papier dumpen in de DNA om weer een paar dagen de tijd te krijgen,
  Niemand vraagt zich af wanneer de DNA de begroting van 2020 gaat behandelen.
  De coalitie is zo gefrustreerd dat zij dreigen de toestand van de gezondheidszorg in de DNA te blokkeren terwijl ze altijd zo vroom roepen dat het Quorumwapen slecht is.
  Abdoel, Bouva en Simons spreken de regering in bedekt termen aan op falen.

  Als Roemer opening van zaken moet geven, Boefdraad heeft er om gevraagd en wanneer de verklaringen van van Trikt openbaar worden zal het land gaan ervaren voor wat soort boeven ze gekozen hebben.
  De keuze nog eens 5 of hell no wordt dan voor iedereen die nadenkt heel makkelijk.

  NDP verliest in vriiwel elk disctrict een zetel en in Paramaribo een paar, Reken maar uit wat er dan gebeurd binnen de partij. De kikkers springen dan alle kanten op en de gekozen DNA leden halen alleen hun salaris op en zwijgen op Simons na (als zij verkiesbaar wordt gesteld).


  Maak melding

 48. Dit dreamteam is niet meer te stoppen en stevent af op een grandioze overwinning. NDP o kisi wang stevie fong fong dat nooit moro ai kong tap politiek. Goed bezig!


  Maak melding

 49. NDP verliest in vriiwel elk disctrict een zetel en in Paramaribo een paar, Reken maar uit wat er dan gebeurd binnen de partij. De kikkers springen dan alle kanten op en de gekozen DNA leden halen alleen hun salaris op en zwijgen op Simons na (als zij verkiesbaar wordt gesteld).
  =======
  Jojo, eens met jou, maar de NDP blijft de grootste partij van Suriname.
  Paramaribo 5 zetel
  Wanica 2 zetel
  Para 3 zetels
  Commewijne 2 zetels
  Saramacca 2 zetels
  Nickerie 2 zetels
  Coronie 1 zetel
  Marowijne, Brokopondo en Sipaliwini 5 zetels
  Totaal 22 zetels
  VHP krijgt 14
  Dit zou een hele stabiele kabinet kunnen worden met 36 zetels


  Maak melding

 50. Het NDP-Dream-TEAM heeft zich al gepresenteerd !

  Het NDP-DREAM-TEAM zal zich MELDEN bij de Procureur-Generaal
  voor deelname aan het ROOFTEAM, dat de Kasreserve
  bij de Centrale Bank heeft VERDUISTERD/GEPLUNDERD !

  PS : De plegers van GROOTSTE BANKROOF in Sranan, ROOF
  van de miljoenen-kasreserve, gelden toebehorend aan de
  Surinamers en Surinaamse bedrijven, KAN en MAG niet ongestraft
  blijven !
  SLUIT DE COMPLETE PAARSE POLITIEKE TOP OP !

  ROOF/OPLICHTING/DIEFSTAL IS VERBODEN EN STRAFBAAR !

  AFREKENEN MET DEZE BOEVEN, DIE ZICH VOORDOEN ALS POLITICI !
  gemodereerd

 51. Chan heeft onvoldoende draagkracht onder de creolen. Het wantrouwen naar hem is te groot.
  gemodereerd

 52. @Waldo
  Beste Waldo NDP Nickerie is binnen een week na bezoek Bouterse uit elkaar gevallen.
  Abrahams is nu geweest en heeft de vuile was jegens Doekhi aan de lijn gehangen.

  Abrahams was duidelijk de D van de NDP is waardeloos. Alleen de voorzitter kan bepalen.
  Nu we weten waar de weg van de Voorzitter gaat.
  Het gevang.


  Maak melding

 53. @Krobia
  De mensen van Brunswijk zijn beter met wapens, op zijn concessies is er niets aan de hand.
  Benschop en de collega van JusPol weten heel goed dat ze geen partij zijn en bij uitlokken van geweld zelf de sigaar zijn omdat hun gewapende macht per definitie niet Paars is en dus niet als eenheid te sturen zal zijn en dus van kwaad in erger zullen geraken als er mensen met wapens uitvallen of overlopen.

  Verder hebben de VS en EU duidelijk gemaakt handen af van de gerechtelijke macht.
  De beveiliging van de VS ambassade en een compagnie Vreemdelingen legioen zijn voldoende met een paar helikopters om Suriname terug te geven aan het volk als de NDP rare dingen gaat doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.