vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieWachter op bedrijfscomplex betrapt zijn eigen stiefzoon daar op diefstal

Wachter op bedrijfscomplex betrapt zijn eigen stiefzoon daar op diefstal

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een wachter op een bedrijfscomplex in Suriname, heeft deze week zijn eigen stiefzoon betrapt op diefstal. De jongeman in kwestie, de 27-jarige Diradj J., is op maandag 2 maart door de politie van het bureau Flora ingesloten ter zake diefstal van een aantal reflecterende dranghekken.

Deze dranghekken bevonden zich op het complex waar de stiefvader werkzaam is. Diradj had de hekken van het bedrijfscomplex weggenomen en in een bosschage gezet, niet ver van het bedrijf. Hij wachtte hoogstwaarschijnlijk op een voor hem gunstig moment om de gestolen dranghekken verder te verplaatsen.

Zover kwam het echter niet. De stiefvader ontdekte de diefstal op tijd en vond de dranghekken in het bosschage. De stiefzoon werd door de politie opgepakt en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie opgesloten.

De politie heeft de gestolen dranghekken, ook na afstemming met het Openbaar Ministerie, afgestaan aan de rechtmatige eigenaar, meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

13 REACTIES
 1. Diefstal en aanzetten daartoe, moord en aanzetten daartoe gebeurt tegenwoordig door een bevolking die eer hoog in het vaandel had nu staan ze bijna gelijk aan de zwarte schapen in onze samenleving, wat een schande.
  Als je gewend was aan een goed leven doe een stapje terug er komen betere tijden.


  Maak melding

 2. Ai Boi, reflecterende dranghekken?
  Eh, ma kow deh ptieng ernstig dja mensen.
  Wat volgt next.
  Bruintje gestolen?
  Witje vermist?
  Kleren van de waslijn nemen, alweer?

  Gasbom stelen is al normaal.
  Alles word gestolen.
  Vin wan fasie fu recycle partijfraga serie. Dat sref kan psa.
  Alleen maar achteruitgang en verderf, ma hee neks no fout, a libi abief libi.
  Dat is een van de zinloze kreten van ongeschoolden en/of hun die zo diep in de duivels poep zitten dat ze alles goedspreken en vergeten dat wat hun ouders ze als jongeren geleerd hebben. Behalve natuurlijk if den ouders deh diepie in a corrupt libi deng sref toe.
  #NDP is niets anders dan de politieke arm van de fascistiche militairen die nog steeds heersen.
  Heeft niets te maken met revolutie.
  Een revolutie is een volksopstand.
  Dis ben deh wan coup, AKA staatsgreep gepleegt door een stel mannen en NIET HET VOLK. Vele van me medeburgers die onderontwikkeld zijn kennen het verschil niet en lijden hun politiek leven en maken keuzes gebaseerd op emoties in plaats van harde feiten.

  En stop met praten over witte mannen in korye broeken want niemand in Su heeft meer ervaring met zulke gasten san de huidige prez.
  Gwe go teigi wan tra sma a BS dati.

  P.S. mensen, oen no sjeng fu skrif in unu mama taal yere.
  Mi sab tak meeste sma dja na sranangsma, maar we mek lek un nooit no leer tak noso skrifi oen eigi tongo.
  Wel waarheid eh tjaar a san ka fesi.
  Stop afrontu oeng kondre, nanga mofotakki.
  Je ben niet met nederlands in je b3k geboren. Of in Nederland geboren.
  Hee , of mischien well, who knows.
  Wie will kan negatief reageren.
  Kow takki.


  Maak melding

 3. Hihihi😄😄rovers hebben geen grenzen. De stiefzoon van de president was ook betrokken bij een roof in 2015 aan de Boni straat op Geyersvlijt. Een paar kornuiten van hem zijn toen doodgeschoten door de politie.
  gemodereerd

 4. Een eerlijke nette baan gaan zoeken is te veel gevraagd. Opsluiten deze gast. Zijn stiefvader zal zich diep schamen voor deze stelende gast.


  Maak melding

 5. Het bedrijf moet deze eerlijke wachter een oorkonde geven, omdat hij een voorbeeld is hoe het ook kan en moet. Er zijn veel ouders die hun kinderen zien met dure spullen terwijl ze weten dat het van diefstal afkomstig is, maar niet ingrijpen.


  Maak melding

 6. Waar is de tijd gebleven van oa joka teng, frigie teng, djoel, elle, djompo foetoe, smeerolie blik wagi,
  prasie voetbal..…..

  ai boi wat verlang ik toch terug naar de tyd van De Vrolijke Jeugd….


  Maak melding

 7. Ja deze man moet een oorkonde krijgen van het bedrijf. WAAROM? Simpel; omdat hij zijn werk naar EER EN GEWETEN heeft gedaan conform zijn taakomschrijving en ZONDER AANZIENS DES PERSOON.

  En precies dat stukje mis ik persoonlijk hier in Suriname en zeker voor iemand als President. Gewoon handelen conform de taak omschrijving en ZONDER AANZIENS DES PERSOON handelen en evt OPSLUITEN. Denk maar aan abrahams case die toen de scepter zwaaide bij OW, denk maar aan carifesta, denk maar aan na schoolse opvang, denk maar aan spsb zwendel, kasreserve zwendel, etc., etc.
  Ze worden allemaal met de mantel der liefde bedekt of laat mij ietwat voorzichtiger zijn, ze worden BEWUST vertraagd of op de langste baan verschoven.

  Het is gewoonweg voortrekkerij, vriendjespolitiek en duidelijk corruptie faciliterend beleidt EN NIETS ANDERS!!!!


  Maak melding

 8. Stiefzoon dacht stiefvader slim af te zijn, maar nu moet hij brommen van zijn onnozele actie. Stiefvader kan nu rustig aan de biologische moeder van die jongen gaan uitleggen waarom hij zo eerlijk en integer gehandeld heeft. Hopelijk blijft de relatie met de moeder van Diradj in tact. Goed gedaan Step daddy!


  Maak melding

 9. Beste mensen,
  A libi kon tranga now, kijk maar naar Dala Delusoe Boevi. Als de lijders zich niet verantwoordt kunnen gedragen fa de onderdanen dang?

  De stiefvader hoef zich helemaal niet te schamen, als hij naar eer en geweten heeft gehandeld.
  Eb by the way, ider mens is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag, ambities, etc.

  Be bless, hit mi with youre love Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES