zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit NederlandGoogle: 'Website Consulaat Suriname in Nederland mogelijk gehackt'

Google: ‘Website Consulaat Suriname in Nederland mogelijk gehackt’

-

Does Travel - naar Suriname

Ben je op dit moment in Nederland op zoek naar de juiste en betrouwbare informatie van de Surinaamse overheid, dan kun je even niet terecht op de site van het Consulaat van Suriname in Nederland. De site is volgens Google mogelijk gehackt.

Bezoekers die www.consulaatsuriname.nl intypen komen op een blanco pagina terecht. Wat er aan de hand is, is niet duidelijk. “Ik moest even de juiste en betrouwbare informatie met betrekking tot een visum voor Suriname opzoeken, maar dat kan nu niet” zegt een teleurgestelde bezoeker van de site tegen onze redactie.

De redactie van Waterkant heeft getracht het Consulaat telefonisch te bereiken maar niemand nam op. Hieronder de melding die internet gebruikers momenteel te zien krijgen:

Volgens Google wordt het bericht ‘Deze site is mogelijk gehackt‘ weergegeven wanneer Google denkt dat een hacker mogelijk enkele bestaande pagina’s op de site heeft gewijzigd of nieuwe spampagina’s heeft toegevoegd. Als u de site bezoekt, kunt u worden omgeleid naar spam of malware, aldus Google.

UPDATE: volgens een betrokkene bij e-gov in Suriname is de site niet gehackt, maar om administratieve reden even ‘down’. Waarom Google dan deze melding geeft wist hij niet te vertellen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Zelf dit hebben die jochies niet betaald.
  Leen nog wat geld om het te betalen noh
  Hoefniet kom voor de draad met je apies, die hier rondhangen


  Maak melding
 2. Ben je als op dit moment in Nederland op zoek naar de juiste en betrouwbare informatie van de Surinaamse overheid, dan kun je even niet terecht op de site van het Consulaat van Suriname in Nederland.

  =================================

  Sinds wanneer is de Surinaamse Overheid betrouwbaar. Next ….


  Maak melding
 3. Ach zo spannend is het allemaal niet. Een DDos aanval kun je gewoon op internet bestellen. Een beetje hacker kan Suriname echt pijn doen en de gevolgen zijn niet te overzien.


  Maak melding
 4. @ Koos,

  Je haalt mijn woorden uit de mond, betreffende betrouwbaarheid, van deze overheid, en beginnen panisch te worden, en wild om zich heen te slaan richtng de VES, daar deze zich hebben uitgelaten over het wanbeleid van deze criminele organisatie, wat ze in alle toonaarde erkennen, deze bende durft zelfs nog over ontwikkeling te praten, terwijl ze net een junkstatus hebben gekregen.


  Maak melding
 5. Manu 4 maart 2020 at 16:22

  @ Koos,

  Je haalt mijn woorden uit de mond, betreffende betrouwbaarheid, van deze overheid, en beginnen panisch te worden, en wild om zich heen te slaan richtng de VES, daar deze zich hebben uitgelaten over het wanbeleid van deze criminele organisatie, wat ze in alle toonaarde erkennen, deze bende durft zelfs nog over ontwikkeling te praten, terwijl ze net een junkstatus hebben gekregen.

  ===============================

  Manu, dit kan ook allemaal georkestreerd zijn door de paarse kliek zelf. Ze zoeken een zondebok en Nederland is voor hun een makkelijke target. Pure afleiding vlak voor de verkiezingen. Nog een paar DDos aanvallen en ze hebben een reden om de noodtoestand uit te roepen. De Yanks en de oud kolonisator Nederland houden Suriname onder schot. Tijdens de NDP massameeting gaf Opa Abrahams Nederland ook de schuld van alle problemen. Ook Graanoogst gaf Nederland een week eerder de schuld van de problemen. Ik vertrouw dat incompetente zooitje voor geen millimeter. Lekker allemaal de vliegtuig in met Julio Poch.


  Maak melding
 6. Het Coronavirus slaat zijn slag op de website van het consulaat in Damsko, dat is ff slikken/schrikken Aha, aha!

  Het eerste virusgeval of niet dan?


  Maak melding
 7. @Koos ,
  Hoe weet jij dat het een DDos- aanval is? Hacken is eigenlijk niet hetzelfde als een DDos-aanval.Hacken is echt inbreken of toegang proberen te verschaffen tot een computer terwijl een DDos-aanval men de servers probeert over te belasten met als gevolg dat alles plat ligt. De kop van het artikel luidt dat de website mogelijk gehackt is.


  Maak melding
 8. @ Koos,

  De macht van deze criminelen is tanende, en zoeken inderdaad allerlei zondebokken, om af te geven, ondanks ze heel goed weten, dat de chaos in het land door hun zelf gecreěerd is, en nu constant schermen met fakenews, dumpen boven zee, zou een ideale oplossing zijn, een mildere oplossing zou kunnen zijn, om die moordenaar op 31 maart door de krijgsraad op te sluiten, en die mogelijkheid heeft de krijgsraad, en daarbij maak je de Ndp zo goed als mogelijk stuurloos en machteloos, zodat deze bende na 25 mei, verleden tijd is.


  Maak melding
 9. Sammy the Queen

  4 maart 2020 at 18:12

  als het een hack is dan zullen ze bitcoins moeten stelen maar van welke rekening?

  ================================

  Afrekenen kan ook met een paar kisten groene bananen.


  Maak melding
 10. @Koos: zeker bananen in dozen met stootkussens hahaha ook dat is zweten tegenwoordig want alle doorvoerlanden letten op fruit uit Zuid Amerika. Waarom denk je dat de Belgen na een paar jaren de boel monitoren ineens zijn vertrokken?


  Maak melding
 11. A no mi, neks no fout, na Noord-Zee, Willempie van Oranje, de kolonisator, deng mang. Brada, dies minder moro die Parmessar toen directeur van EBS pur a stekker gi AZ. Niks aan de hand, so so bruya. Trol Waldo zit erachter. Note: Waldo is Sharmila Man-Sa-Ram-Mie!


  Maak melding
 12. Het is toch een schande dat de Surinaamse overheid geen 100 euro kan missen om een vakman naar hun computers te laten kijken… Een hele volk voor de gek houden, dat kan de Surinaamse overheid.. maar al tegoed .. Niet alleen de Surinaamse overheidscomputers liggen in de slaap modus… De Surinaamse overheid grotendeels zelf ook.. Al jaren … Men wacht op China voor alles.. Chinezen moeten voor de Surinamers gaan koken, winkels draaien, de rivieren baggeren, de wegen asfalteren,.en noem maar op. . De Surinamer, ja wat moet die dan doen.. EN..dan opeens stijgen de voedselprijzen in het land.. Ook die van suiker en de bruine bonen.. Ooit was Suriname een suikerproducent.., een wereldspeler op suiker exporten.. Nu koopt het land suiker op de internationale markt.. . Ja, dan maar wachten op een voedselpakket met suiker uit Nederland ….. Er is ook al geruime tijd sprake van een sterke devaluatie van de SRD… Een grote kasreserve is opeens verdwenen. in Paramaribo …. De regeringspartij de ndp is met alles bezig, behalve fatsoenlijk regeren… En wacht eens even.. Wie maakt zich nou druk om een computerstoring duizenden kilometers verderop… Dat pakket, ja dat komt toch..


  Maak melding
 13. Ik lag in een deuk bij de eerste regel
  .
  “op zoek naar de juiste en betrouwbare informatie van de Surinaamse overheid,”
  .
  De site was met de blanco pagina nog nooit zo betrouwbaar.


  Maak melding
 14. De site is destijds opgezet door amateurs. De Surinaamse overheid heeft nooit het belang van een goed opgezet en beveiligde website gezien.
  In de tijd waarin we leven zijn er tal van mogelijkheden om websites te beveiligen. De vraag is hoeveel heb je ervoor over?

  Dus, last ze maar lekker op de blaren zitten


  Maak melding
 15. Ik heb 3 maanden geleden een melding gemaakt naar de Surinaamse consulaat dat hun site niet goed beveiligd is…te meer dat men hun persoonlijke gegevens moeten plaatsen i v m visum aanvraag….en er is geen 1 medewerker die daar op heeft gereageerd,dus als de site nu echt gehackt is kijk ik er niet van op .


  gemodereerd
 16. Die site is al enige maanden onbereikbaar, maar als je vind dat Google (leest mee, using translator) niet de waarheid spreekt, aanklagen toch!
  Tenminste als je durft!

  Die waardeloze, ophitsende, mensonterende, rascistische en vooral fake site ‘ faya pepre’ voldoet aan alle eisen voor een blokkade.
  Petitie!


  Maak melding
 17. Nog steeds gehackt? Of wegens achterstallige betalingen niet meer online.
  Hoefdraad zit je binnen?
  Sranang skeer. Als jullie geen loon krijgen deze maand ga het halen bij schotelal


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES