maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGeen sprake van misdrijf bij dood vader 18-jarige moordverdachte

Geen sprake van misdrijf bij dood vader 18-jarige moordverdachte

-

Does Travel - naar Suriname

Justitie in Suriname heeft geen reden om aan te nemen dat de vader van de 18-jarige moordverdachte Vidjai J. om het leven gekomen is door een misdrijf. Dat volgt na onderzoek van het stoffelijk overschot van de man, verneemt de redactie van Waterkant.Net. Zijn lichaam is nu ook aan de familie vrijgegeven voor de uitvaart.

Vidjai J. wordt verdacht van de spraakmakende moord op de 16-jarige Dion Beeldstroo maar ook zijn eigen moeder. Hij zou haar een cocktail van vloeibaar rattengif en ‘Desperado’ hebben toegediend. De vrouw werd ziek en stierf na enkele dagen in het ziekenhuis.

Zijn vader werd enige tijd terug opgenomen op de Intensive Care nadat ook hij plotseling ernstig ziek was geworden. Daar overleed hij vorige week. Voor de familie was het onduidelijk of Vidjai ook meer afweet van de dood van zijn eigen vader.

Het lichaam van de man werd door justitie in beslag genomen voor onderzoek. Hierbij zijn geen strafbare feiten aan het licht gekomen en heeft justitie in Suriname klaarheid voor de familie gebracht in deze zaak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Gecondoleerd Familie en vrienden Jammer jammer zo een mooi gezin .

  Ik schuif deze problemen naar de kut Regering die geen enkel goede voorbeeld geeft aan de bevolking groepen .
  Lekker vuurwapen vergunning delen als broden .
  Van Dijk Silos had een wet ingedien en was voorstander dat er meer vuurwapens vergunning worden gegeven .

  Een vuurwapen vergunning kost 200 SRD is 20 euro in Suriname .


  gemodereerd
 2. Jongen wees blij dat je deze moorden in Suriname gepleegd hebt. In Mexico of Brazilië hadden dorpsbewoners je uit de jail naar buiten gesleurd en je in stukken gehakt om jouw lijk vervolgens aan de varkens te voeren. Je speelt bigi maar je bent een laffe verdorven rottend vlees.


  gemodereerd
 3. sheetjes 18jaar.. je hebt nog niets in het leven mee gemaakt en start met moord? sjonge…


  gemodereerd
 4. Dit kan niet anders dan een vloek zijn. Eigen moeder van het leven beroofd en dan ook nog een “vriend” van het leven beroofd. Bij dood van vader is er geen spoor van misdrijf.

  Zeer zeer vreemde zaak.


  Maak melding
 5. Deze jongen heeft een gezin kapot gemaakt en de pikin ingi boi een heel land.Hij is al twee maal veroordeeld maar kan tot de verkiezing vrij rondlopen.Na 25 mei begint zijn tegenslagen[alles om hem heen gaat uit elkaar vallen] tot hij gaat bedelen om in het gevang geplaatst te worden.


  Maak melding
 6. Jacobus, praat voor jezelf idioot.
  Deze 18 jarige had je familie moeten uitroeien om een beetje rijkdom.
  Veel Hindoestaanse ouders hebben dit moeten doorstaan door hun geldgierige duivelse vervloekt kinderen.
  Er zijn domme stong futu boi/dienstknecht die zich laten gebruiken om moorden te plegen voor geld.
  De slavernij zit nog in hun genen.


  Maak melding
 7. Suriname is love, wat ben jij dom achterlijk en racistisch . Dit heeft niks te maken met ras. Je bent nog dommer dan KA. OMG niet tegeloven dat je nog zielige zielen hebt rondlopen.

  Ik ben zelf creool. Eerlijk is eerlijk. Die hindostanen hebben ook rechten in Suriname. Suriname is ook van de hindostanen ,als wij creolen het leuk vinden of niet. Het is realiteit.

  In Nederland moet Geert Wilders of een Thierry Baudet niet met zulke op merkingen komen dan wordt de wereld klein. Maarja, jij bent maar een gotro persoon.

  Ken je het geval van de gebroeders Menendez ?? Nee !!! Ga die googlen en lezen. Die jongen van 18 jaar is iemand met een fucking fucking fucking zieke geest. Jij met je slavernij gezeik . Slavernij heeft er niks mee temaken. Het zijn zieke gekke mensen.

  Mijn buurman is ook creool , heeft zijn moeder verkracht en vermoord. Zijn zus bezwangerd .Stelen liegen en bedriegen was zijn ding . Hij zit nu voor de rest van zijn leven in het gevang (BOMA). Zijn eigen oma van 73 heeft hij toen het ziekenhuis ingeslagen om SRD 23.

  Die buurman is ook iemand met een fucking zieke geest. Toen hij voor de rechter stond voor zijn misdaden, zei hij dat alles in opdracht moest van die wintie’ s .

  De rechter heeft niet naar hem geluisterd. Dus, niks slavernij en weet ik veel. A rassen stront sani hebben mensen als Suriname is love in HUN genen.

  Als je kinderen hebt of die moet krijgen wens ik je HEELVEEL geluk en veel sterkte. Aangezien jij in jouw “familie lijn niet van gemixt ras bent” dan verdien jij een plek naast GOD !!! . Jouw familie en na geslacht zijn gezegend tot het hiernamaals

  En owja, Net als de Mendes brothers, heb je overal op deze aardkloot gebroeders Mendes , moordenaars verkrachters en ga zo maar door.

  Ons lieve suriname is geen uitzondering . Je bent echt bekrompen in alles.

  Wat mij rest te zeggen Suriname is love, tel jouw zegeningen en ga met je kut/bil haren spelen. Vergeet niet om ze te tellen.

  Wat voor ras of gender je bent boeit me niet. Een woord, yu MPP !!!!

  Loco loco


  gemodereerd
 8. een coup gepleegt hoe gaat het dan met de economie??? ik las over kerken in china tottaal plat gemaakt en bad tot god tussenbeide te komen-dat er iets in china gebeurd waardoor de focus van de resident word weggenomen van de door hem gehate kerken;zou het coronavirus een vervulling van mijn gebed kunnen zijn;liever een coronavirus met duizende doden dan dat alle chinese kerken plat gaan;uiteidelijk heeft geen enkele prsident de macht dat denken ze heel arogant veelal alllemaal maar ik geloof dat god mijn gebed verhoord heeft;die arogante wereld leiders gaan zien wie er de baas is ;–dat is jesus christus en niemand anders;ik geloof dat dit jaar de ergste europese aardbeving innhet satanise rome en het vaticaan met zijn kinderoffers zal plaatsvinden;ook word de vulkaan bij mekka zo actiev dat iedereen die will blijven leven mekka moet gaan verlaten en iedereen die will blijven leven napels moet gaan verlaten De evangelise bezitten autoriteit in de naam van jesus over tzunamies vulkanise erupties en aardbevingen Ik ben verantwoorelijk samen met mijn vriend JC voor 300 krakatau 2000 sulawesi 200 lombok doden en als god zulke gekke gebeden verhoord is dat een vingerwijzing naar de europes autoriteiten en zegt Hij tegen hen :jullie zijn krankzinnig!!! Jullie vernietigen europa de gelijkheid van man en vrouw de ware democratie en zijn verworden tot dictators die het volk minachten en de will van het volk –referendum–hebben verworpen Daaroom zal god hen verwerpen!! hun levensdagen worden ingekort van iedere multiculturele idioot-mannen die zich 4 vrouwen toe eigenen en als dekhengst leven en wanneer hun vrouw een keer naar ander man kijkt gepromofeerd word tot hoer wiens hoofd eraf moet;die idioten horen in europa niet tghuis Geachte rutte-rotschild pechtold blair macron-rotschild merkel-stasi-vrouw-in-naakt-ritueel-bij-de-opening-van-deCERN-tunel waarmee ze belijd dat haar luthers jasje fake is en eigenlijk in het geheim sataniste is en onder haar rokken rutte is genarcotiseerd We leven in de tijd van de apocalipse andrew bisonni en peterchris–falling-in-the-spirit-lagos-nigeria-christambassy .Erdogan heeft niets te zeggen ook china president niet ook kim niet ook poetin niet ook die gekke bilderberg niet JESUS is de enige echte baas!! Maar alleen wanneer de christenen ZIJN autoriteit over de wereld proclmeren Spoedig beeft het satanise italie op zijn grondvesten ten dele op mijn gebed!!Waar komt de naam pelosi vandaan? Uit pompei waar waar vrijwel iedereen de liefde bedreef met iedereen en zelfs met dieren Pelosi–pompei–sexmetdieren


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES