VIDEO: Zeven gewonden bij zware aanrijding te Saramacca

11
Zeven gewonden bij zware aanrijding te Saramacca

Bij een zware aanrijding in Suriname tussen twee voertuigen, zijn zondagmiddag zeven gewonden gevallen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval rond 17.00u plaats vond aan de Mr. P. Chandishawweg in Sarmacca.

Bij het verkeersongeval waren een busje en en personenauto betrokken. Zeven mensen raakten hierbij gewond, waaronder een aantal mensen die in het busje zaten. Ook de bestuurder van de personenwagen, een Toyota Mark X, raakte gewond aan het hoofd (foto).

Volgens enkele omstanders verkeerde de gewonde Mark X bestuurder onder invloed van alcohol. Zijn auto sloeg bij het ongeval over de kop.

De politie van Jarikaba was ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek. Zodra er meer bekend is zal dit bericht worden aangevuld.

Filmpje van de situatie ter plekke gemaakt door Akshay:

https://www.facebook.com/tegenhaat/videos/640117466532866/

11 REACTIES

 1. Eindelijk is er iemand die een ander wil helpen maar sopielall laat het niet toe.
  gemodereerd

 2. Suriname is bijna hetzelfde als Guyana. Geen dag gaat voorbij of er is geen aanrijding of ongeluk op de weg.
  gemodereerd

 3. Ze leren het nooit. Met alcohol achter het stuur kruipen is de goden verzoeken. Je weet dat de autobestuurder alcohol heeft genuttigd stap nooit bij hem in de auto.
  Wil hij toch gaan rijden bel dan de politie wanneer hij adviezen.om.niet te rijden in de wind slaat. Stap je toch in dat is het je eigen risico.

  Sari Torie


  Maak melding

 4. Dat is het maar net,zodra men dronken dan vergeten de zuiplappen de waarschuwing en dit is het gevolg,zodra hij ontnuchterd,dan hij dit niet gewild, erg voor iedereen


  Maak melding

 5. Deze klootzak had dood moeten gaan, kijkt nu bezorgt hij anderen leed die geen alcohol hebben genuttigd ! Rijbewijs invorderen en nooit meer in de laten stappen deze gewetenloze pleuris lijer.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 6. Zuipen kunnen ze in overvloed en straks zullen ze komen janken op tv dat ze hulp nodig hebben.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.