zaterdag, mei 25, 2024
HomeNieuws uit NederlandTV: Stemwijzer voorwaarts verkiezingen 2020 in Suriname

TV: Stemwijzer voorwaarts verkiezingen 2020 in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

NATRAJ TV, gefocused op informatieve en actuele tv programma’s voor de Surinaamse gemeenschap, is naar aanleiding van de komende verkiezing in Suriname mei gestart met het TV programma ‘Stemwijzer voorwaarts verkiezingen 2020 in Suriname.

Host Shantiprakash (foto) heeft in samenwerking met Helga Tjon A Kon het idee opgevat om (zwevende) kiezers vanuit het diaspora perspectief in Nederland en Suriname goede informatie te geven naar de aanloop van de verkiezingen in de republiek Suriname.

Tijdens het programma NATRAJ TV Talktime zullen diverse politieke gasten worden uitgenodigd, ook vanuit Nederland. Daarbij zullen ook de reacties van de politieke leiders in De Nationale Assemblee (DNA) in Suriname naar voren komen.

Deze TV uitzendingen zullen elke twee weken plaatsvinden via SALTO Omroep Amsterdam en omstreken op vrijdag van 11.00-11.30 (kanaal Salto 2) en zaterdag 18.00-18.30uur (kanaal Salto 1). Daarnaast worden ze online, in een dagelijkse cyclus, uitgezonden via salto on demand en in Suriname elke zondag wekelijks via TRISHUL TBN (kanaal 20) om 17.00 uur.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. MIJN STEMWIJZER IS WEG MET DEZE VEROORDEELDE MOORDENAAR IN EERSTE AANLEG EN ZIJN COSA NOSTRA ORGA.

  SURINAME HEEFT GEEN CRIMINEEL NODIG ALS PRESIDENT.

  DEZE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL EN IS EEN AANFLUITING ALS PRESIDENT.

  25 MEI ZAL DE ECHTE BEVRIJDING VAN SURINAME EEN FEIT ZIJN.

  WEG MET DEZE TRALALA PLEESIDENT DIE HET LAND NAAR DE VERDOEMENIS HEEFT GEBRACHT.


  Maak melding
 2. Dus nu gaat men vanuit Nederland de Surinamers vertellen wat ze moeten stemmen? Beseffen deze lieden niet dat ze met hun Nederlandse paspoort ook schuld dragen aan het koloniale verleden van Nederland en dat ze zich dus niet met Suriname moeten bemoeien?
  Misschien zeggen ze van ja maar wij waren zelf de onderdrukten, wij zijn niet schuldig aan het kolonialisme. Wel, toen ik geboren werd had Nederland geen kolonies meer, dus ik ben ook niet schuldig aan het kolonialisme. Niettemin wordt ik door terugkijkers wel, met de rest van Nederland, collectief aansprakelijk gesteld. Dus, als ik schuldig ben dan is iedereen met een Nederlands paspoort schuldig. Ook als je “van kleur” bent.


  Maak melding
 3. Citaat: Beseffen deze lieden niet dat ze met hun Nederlandse paspoort ook schuld dragen aan het koloniale verleden van Nederland en dat ze zich dus niet met Suriname moeten bemoeien?????
  Hoezo dat!!, mw. Ingrid Bouta heeft ook een Nederlands paspoort?? en zij geniet van onze Surinaamse gelden, om zogenaamde staatsbezoeken af te leggen in Parijse, en Londense warenhuizen. Ik kende toevallig twee mensen die hebben moeten vluchten, omdat Bouta, en zijn appendix, achter ze aanzat, het waren echte Surinamers die met pijn in hun hart naar Nederland moesten vluchten, en helaas in Nederland begraven zijn geworden. Dus pas op je uitspraken, want hoeveel van deze mensen lopen er niet nog rond die het anders gewild hadden..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES