vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieFietser dood na aanrijding, automobilist rijdt door

Fietser dood na aanrijding, automobilist rijdt door

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een aanrijding vanmorgen in Suriname is een fietser doodgereden. De veroorzaker van het ongeval is daarna doorgereden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval rond 06.30u gebeurde aan de Gompertstraat in Paramaribo.

De veroorzaker, een automobilist, heeft het slachtoffer na de aanrijding in hulpeloze toestand achtergelaten. De fietser is ter plekke overleden. Het stoffelijk overschot van het slachtoffer is voor onderzoek in beslag genomen.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht aangevuld.

UPDATE: volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd is de overleden fietser een 76-jarige man, Sadjaha Maddoe.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

18 REACTIES
 1. Ik vermoed dat er hier verschillende oorzaken zijn, automobilist(e) heeft geen rijbewijs of hij is dronken.
  Kan ook zijn dat deze automobilist (e ) geen geweten heeft, vandaar deze gewetenloze actie.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 2. Daarom moeten deze mensen zwaar gestraft worden niet alleen met een gevangenis straf maar ook een hele hoge boete en ook nog al hun eigendommen in beslag nemen en aan de familie van de overledene geven ter compensatie.
  Zal mij niet verbazen dat de veroorzaker iemand is die onder invloed van drank was of zonder rijbewijs en verzekering.


  Maak melding

 3. Dit is het gedrag de dag in Suriname. Gelukkig heb ik de tijd nog mee gemaakt in de jaren eind 60/70 toen Surinamers nog menselijk waren voor elkaar. Laat me ,jij houd van deze agu,s toch? Je mag weer op ” reactie rapporteren ” drukken. Jij bent de enige die dat doet. Tjago!


  Maak melding

 4. “De veroorzaker, een automobilist, heeft het slachtoffer na de aanrijding in hulpeloze toestand achtergelaten.”

  Bovenstaande is het gevolg v.d. verziekte “neks no fout/zand erover” mentaliteit die op dit moment heersend is in SU.


  Maak melding

 5. Fout gedrag van de onverantwoordelijke automobilist. Maar..kunnen de autoriteiten nu eens eindelijk beseffen dat de veiligheid van tweewielers en voetgangers gegarandeerd moet. Waar is de infrastructurele ordening tbv deze groep weggbruikers? Zoveel land, maar geen veilige fietspaden en looppaden..met alle risico’s van dien. Moeten er nog meer onnodige verkeersslachtoffers vallen? Men propageert gezondheid(fietsen,wandelen) en gezond milieu( minder autogebruik), maar waar blijven de voorzieningen??


  Maak melding

 6. Vreselijk!! Verloedering alom!! Schaamte-en respectloze politiek getinte reakties. God zij met ons Suriname, waar leidt dit naar toe. Beneden alle peil. Rip onbekende, sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 7. Er is een fietser dood gereden door een gewetenloze beest, en Bouta krijgt de schuld ! Ik ben geen Boutist maar, dit vind ik een hele domme opmerking richting Bouta adres.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Beloning uitloven, dan heb je de dader direct op je bord. Alle buren gaan de auto van hun buren controleren op schade, om de beloning te kunnen innen.🤑😜 Suri’s houden van geld, ze verkopen hun eigen moeder als het wat zou opleveren.


  Maak melding

 9. @ Mica

  Suri´ houden van geld, ze verkopen hun eigen moeder als het wat zou opleveren. Dat zou jij zeker doen denk ik, praat niet niet in meervoud maar enkelfout, jij bent lekker aan het stigmatiseren !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES