Politie verzoekt opsporing van vermiste Saskia Dahlberg

7
Politie verzoekt opsporing van vermiste Saskia Dahlberg

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het korps Politie Suriname verzoekt de opsporing van de vermiste Saskia Vera Dahlberg. De 18-jarige vrouw is vanaf zondag 23 februari vermist.

Saskia, wonende aan de Gegwastraat nummer 7, is op zondag 23 februari 2020 omstreeks 15.00 uur van huis vertrokken en is sedertdien niet huiswaarts gekeerd. Dat meldt het Korps Politie Suriname vrijdag.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze jeugdige vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met het Ressort Geyersvlijt op de telefoonnummers 451222; 451677; de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtst bijzijnde politiepost.


7 REACTIES

 1. Hopelijk is dit meisje niet in verkeerde handen terecht gekomen. Als ouder houdt je, je hart vast dat alles goed gaat met je kind. Ik hoop zo voor de ouders en de jonge vrouw dat ze weer herenigd worden met elkaar.
  gemodereerd

 2. DE TREND vandaag de dag in Suriname is , dat vooral jonge meisjes en vrouwen, ongewoon gewoon in t luchtledige verdwijnen en oplossen. Spoorloos . Waar zou t aan liggen?????hmmmm.
  gemodereerd

 3. Vermist is vermist. Bij minderjarigen is er spoed bij(vaak niet uit vrije wil), bij volwassenen kan het uit vrije wil zijn. Er word hoe dan ook een oproep gedaan, ook al ben je 50.
  Het is wel opvalllend dat het altijd meisjes zijn in Su. En je krijgt daarna nooit een bericht of ze weer terecht zijn, in Ned wel.


  Maak melding

 4. Het is een AIDS probleem: Alles Is Desi Schuld. Als Desi verdwijnt wordt alles weer normaal in Suriname.
  Neen, eerlijk is eerlijk. In mijn ogen is Suriname een Ramp door deze klootzakken, die niet kunnen regeren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.