zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit SurinameAdvocaat van Hoefdraad: 'Bericht Starnieuws over niet verschijnen bij verhoor is niet...

Advocaat van Hoefdraad: ‘Bericht Starnieuws over niet verschijnen bij verhoor is niet waar’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse minister van Financiën Gillmore Hoefdraad is niet te spreken over een artikel van nieuwssite Starnieuws, dat de minister afgelopen woensdag niet zou zijn verschenen bij de politie om gehoord te worden in de strafzaak tegen ex-governor Robert van Trikt. Dit bericht is volgens de advocaat van Hoefdraad, de heer F.F.P.Truideman, volkomen bezijden de waarheid. De advocaat eist daarom een rectificatie van Starnieuws.

Vanwege geplande uitlandigheid van de minister had zijn advocaat in het schrijven aan de pg uitdrukkelijk verzocht: “Indien en voorzover cliënt op enig moment gehoord/verhoord zal worden, verzoek ik u mij hiervan tijdig in kennis te stellen en ons de gelegenheid te geven bij het verhoor aanwezig te zijn”.

Pas op vrijdag 28 februari 2020 in de middag, ontving de minister een oproep van de Politie om op zaterdag 29 februari gehoord te worden, terwijl de minister op die dag vertrekt naar het buitenland, zegt zijn advocaat.

De advocaat van Hoefdraad zegt hierover: “De minister heeft eerder zijn volledige medewerking aan het onderzoek toegezegd en betreurt de gang van zaken en de ongecontroleerde berichtgeving hieromtrent. Voor wat betreft de berichtgeving aangaande het verzoek aan Hoefdraad om uitleg te geven in het parlement, heeft de advocaat zijn client geadviseerd dat, in het belang van het onderzoek, eerst het verhoor door de justitiële autoriteiten af te wachten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

49 REACTIES
 1. Hoefdraad wist al lang al dat hij verhoort zou worden.
  Hij plant bewust reisjes om dat als smoes te gebruiken.
  Zo kan hij constant blijven reizen en heeft hij nooit tijd voor verhoor.
  Indien hij werkelijk wilt meewerken stelt hij zich beschikbaar. Het gaat om een zeer ernstige situatie !
  Sowieso de verkiezingen komen eraan en meneertje blijft maar de wereld afreizen op kosten van de belastingbetaler. Net als die andere grappenmaker Rabin Parmessar nog even naar Barbados is gegaan.


  gemodereerd
 2. Dames en heren, kijken jullie goed naar dat portret en besef dat deze meneer samen met de veroordeelde moordenaar en veroordeelde drugscrimineel jullie zuur verdiende geld gebruikt voor het eugen gewin en daarna op jullie kosten een show opvoert op het te verhullen. Deze meneer moet achter slot en grendel, hij is verantwoordelijk voor de verdwenen miljoenen en alle malversaties met jullie geld. Hij samen zijn opdrachtgever en al de overige ja knikkers waaronder de voorzitter van de DNA strooien voortdurend zand in jullie ogen en leven in weelde en luxe v a n jullie geld. Hunt them down!


  Maak melding
 3. Ach deze advocaat Truideman is niet zuiver op de graad. Heeft als rechter veel van zijn onafhankelijke houding laten varen en de partij die door zoonlief vertegenwoordigd werd, de zaak laten winnen. Truideman moest als onbetrouwbare rechter zijn functie neerleggen. Als advocaat heeft hij zijn les nog steeds niet geleerd en liegt hij de boel bij elkaar. Eens een boef altijd een leugenaar !


  Maak melding
 4. Weer struikelt de media om hals over kop niet geverifieerde berichten te plaatsen. Tegenwoordig komen er tientallen ingezonden stukken in de media van de oppositie en aanhangers. Inhoudelijk gaat het steeds over hetzelfde onderwerp. Maar voor de media geldt hoe meer hoe beter. De gebroeders Jansen en Janssen (Sunil en Kries van de VHP) natuurlijk in de voorhoede. Al die zogenaamde deskundigen in Suriname en Nederland, die al die niets betekenden, hebben nu de kans van hun leven om op de voorgrond te treden. Lang leve de vrije meningsuiting! Lang leve de media in Suriname. Ik wacht nog steeds op de beschuldigingen in de media van de VHP, met name die van Mathoera en Kandhai! Of zijn ze klaar als zo’n artikel eenmaal in de media is verschenen. Wat een gluiperd zeg!


  gemodereerd
 5. Ja toch Waldo net precies als faya pepre nieuws en een of ander purple media weet ik veel om welke precies het gaat, die door face book werd geblokeerd. Want de meisleider kent de meisleider, zoals die ene boef die truckjes van die andere boef kent, nietwaar Waldo???


  Maak melding
 6. Verhoor of niet, de SCHRIFTELIJKE BEWIJZEN dat het REGIEM
  en vooral de TOP, DE OPDRACHTEN heeft gegeven aan de
  ex-governor om tegoeden/valutareserves van Staatsburgers
  en van Bedrijven, te ROVEN bij de Centrale Bank !

  Hoe lang blijft de Begrotings-overschrijder en
  Bank-rover, nog minister van financien ?????

  Er zijn bij de roof van tegoeden bij de Centrale Bank, ernstige
  strafbare feiten gepleegd !!!

  JUSTITIE, SLUIT DEZE ANTI-SURINAMERS, VOOR LANGERE TIJD OP !


  gemodereerd
 7. @ Waldo

  Dat Hoefdraad afgelopen woensdag verhoord zou worden was reeds vorige week bekend. Nu gaat hij frustreren door na die datum een linke advocaat aan te stellen en hem te laten adviseren en te klagen dat de advocaat niet op de hoogte is. Dit is tijdreken net zoals de verdachte Bouterse deed.

  van Trikt is wat slimmer hij heeft twee advocaten die hem in leven moeten houden Kanhai die zijn berichten naar de coalitie over kan brengen en Kraag die zijn berichten naar de coalitie zal kunnen brengen.
  Kanhai heeft in de media al kenbaar gemaakt dat de Voormalige Governor in opdracht van Hoefdraad gehandeld heeft,
  Boefdraad heeft in de DNA verklaart dat hij nergens van wist.

  Iemand liegt en dat is voor de verkiezingen bekend. Gezien alle leugens waarop Boefdraad de afgelopen jaren is betrapt denk ik het wel te weten wie er Liegt.

  Abdoel probeert nu bij wet devaluatie onmogelijk te maken.
  De president schoof gisteren het probleem door naar de volgende regering.

  Beste RobG heeft u maritiem volg systeem al een Chinees baggerschip gesignaleerd dat volle kracht richting Suriname rivier vaart. Morgen is de feestelijke start gepland van de baggerwerken of niet soms.


  Maak melding
 8. Correcte
  “en Kraag die zijn berichten naar de coalitie zal kunnen brengen..” moet zijn en Kraag die zijn berichten naar de OPPOSITIE zal kunnen brengen.


  Maak melding
 9. Boefdraad is constant op de vlucht voor verhoor. In deze belangrijke kwestie over het stelen van gemeenschapsgelden uit onze staatskas hoort hij zijn snoepreisjes uit te stellen en niet op de vlucht te slaan. Hij staat bekend om zijn ontkennende fases. Hij is een.master in het liegen, bedriegen, stelen en vluchten. Geen enkele rectificatie want het is vluchtgedrag.


  Maak melding
 10. In ga uit van de principe “Law and Order” geldt voor iedereen. Zonder aanziens des persoon. Als je schuldig bent, dan moet je naar Santa Boma. Maar dat beslist de rechter. We wachten nog af.


  Maak melding
 11. Hij heeft echt een smiley fesi. Hij lacht de Surinamers uit, die hem tot mini-ster hebben gemaakt.
  Maar jah, deze hoeffie de boeffie weet dat hij niet achter de tralies gaat. Wat zijn baas houdt de hand boven hem.
  Wacht maar nadat de NDP misschien de verkiezingen verliest, verdwijnt meneertje safri safri,met koffer vol money. En dan komen we weer erachter dat meneertje nooit Surinamer is geweest tijdens de regering Boutoe.

  Check a tori


  Maak melding
 12. Waldo een ander voor gluiperd uitmaken is nou net iets dat jij je niet kan permitteren.
  Een gluiperd is hij of zij die zich namelijk anders wil voordoen dan hij of zij is.
  Ik zal middels een vergelijking ontleent aan de bijbel je het proberen uit te leggen

  Judas deed zich voor zoals hij was. Een vuile verrader. Voor dertig zilverlingen (geld) verraadde hij zijn meester
  Petrus hoorde op de laatste avondmaal: eer de haan kraait (ik zie af van de discussie of Jezus drie maal heeft gezegd. Dit doet nu niet ter zake) zult u mij hebben drie keer hebben verraden.
  En zo geschiedde

  Hij die zich anders wil voordoen dan hij is, kom ik ook hier op Waterkant tegen.
  Ik ben niet voor de NDP. Om vervolgens in bijna alle artikelen de partij op te hemelen en laatdunkend te spreken over andere partijen.
  Kijk dat is in mijn ogen een gluiperd, neen een vuile tering gluiperd
  Petrus begreep hoe stom hij was geweest. De duivel had hem toch te pakken. Maar hij herpakte zich

  Het artikel
  De politie wil de minister van financiën verhoren? Werkt het zo in Suriname?
  Het zou zomaar kunnen dat de minister zijn agenda aanpast aan de omroep om te verschijnen. Kan
  Het zou zomaar kunnen dat de minister en zijn advocaat de waarheid spreken. Kan.

  De politie, die de minister aldus oproept is dan zo ongelooflijk stom, dat ik mij dit niet kan voorstellen.
  Volgens de advocaat word je opgeroepen om de volgende dag te verschijnen.
  Zeer onwaarschijnlijk.
  De politie staat voor joker en zou zomaar een rectificatie van de advocaat kunnen eisen. Of gewon voor joker blijven staan. Kan ook

  Maar, het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat de minister werd ontboden door het buitenland.
  Tja, dan moet hij wel gaan


  Maak melding
 13. In een failed banana republiek met een criminele psychopaat als staatshoofd kan alles. In een ander land zou er al een arrest verzoek ingediend zijn voor het niet opdagen in een gerechtshof als je verhoord moet worden. Fried Chicken Kilmore Boefdraad?


  Maak melding
 14. Als je het spel kan beïnvloeden dan pas je het toe…maar voor hoelang…Su is al naar het Kloten…het heeft geen opbouwen rode draad.. maar wel jippie jipie hoefdraad


  Maak melding
 15. Volkomen eens met dat law and order principe, en dat is wat DA91 en STREI van Maisa Neus probeert te doen, maar die verderfelijke purple company bedrijf probeert die twee te bagataliseren, door te zeggen dat ze maar liever met matras en hun hebben en houden liever op de stoep van de PG kunnen blijven.
  Van mij part kunnen zij al moet het hele jaar door, naar de PG gaan om alle mogelijke misstanden en malversaties te laten onderzoeken.
  WANT DAT MIS IK VAN DE OPPOSITIONELE PARTIJEN.
  Want een ding staat duidelijk, no wang fromoe mang no lob’ dala mang, en zo komt het op neer.
  Die ene fraudeur, herkent die andere fraudeur. Die ene boef herkent die trucjes van die andere boef!

  Aan DA91 EN STREI zou ik zeggen, KEEP UP THE GOOD WORK💪💪💪.
  En misschien wordt het ook tijd dat we een vrouwelijke president moeten hebben hier in het land.
  Als u kijkt naar de uitspraak van 29november j.l. en deze twee moedige dames nl mvr Delcastilo en mvr Neus.
  STREI DEH FU STREI, UN NO SA FREDE!!! Intimidatie, bedreiging, rancune, onderdrukking A NAI WOKO DJA!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 16. Hij zei t al. DNA is n poppekast. En nu sluit ook het O.M. daarbij. Wat n schertsvertoning. De heren bepalen voor t O.M. en de DNA wat de procedure is. PG gwe go dok rere. Geen knip voor de neus waard.


  Maak melding
 17. De mens is medogenloos, dat is overal ter wereld zo, vooral als het recht niet zegeviert. In Suriname kan iedereen zich ongestraft verrijken omdat het rechtssysteem beinvloedbaar is. Het arme volk wordt dom gehouden en dat zal altijd zo blijven. Bij armoede is men altijd vergevendgezin omdat men niet anders kan.


  gemodereerd
 18. FAKE geeft uw LIJDER DDB, die beweert dat HIJ de SRD nog niet heeft
  GEDEVALUEERD !

  Jammer voor u, deze Bankreserves-Rovende oude man, weet het niet meer,
  de DALENDE waarde van de SRD heeft GEEN VAN DE ROVENDE PAARSE
  LEIDERS meer in de hand !

  DOOR HET PAARSE WANBELEID, WORDT DE KOERS DOOR DE STRAAT
  (de vrije markt) BEPAALD en is er EEN WAARDEDALING van RUIM
  DERTIG PROCENT OP DIT MOMENT !

  DUS….MET OF ZONDER BESLISSING VAN ROVENDE-PAARSE OPA-D !!!


  gemodereerd
 19. GayRobbie,
  zwak verweer, of begint het besef bij die ene hersencel van je in te dalen.

  Btw….vliegtuigje nog steeds aan het rondcirkelen boven de stad?

  Blijven volgen hoor, kleutertje. 🥳🥳🥳


  Maak melding
 20. Als Leendert vlucht gedrag vertoont dan zal de politie hem ophalen als hij op Zanderij landt.Terwijl de dader in het gevang zit,loopt de intellectuele dader [opdrachtgever]vrij de wereld rond,is onkan.


  Maak melding
 21. Pico 29 februari 2020 at 15:34
  Waldo een ander voor gluiperd uitmaken is nou net iets dat jij je niet kan permitteren.
  Een gluiperd is hij of zij die zich namelijk anders wil voordoen dan hij of zij is.
  ==================
  Ik zou hier het woord gluiperd kunnen vervangen door “ het volk zand in de ogen willen strooien”. Als deze twee mensen met kritiek komen, dan moeten ze de voortgang ook richting het volk communiceren. Maar na een tijdje hoor je niks meer. En dit gebeurt wel vaker. Soms merk je dat aan de oppositie in het DNA. Ze dienen een interpellatie voorstel en als deze in stemming wordt gebracht is de helft van de oppositie maar aanwezig. Dan krijg je al gauw het gevoel dat het meer om de media aandacht gaat. Vergeet niet dat er een heleboel zwevende kiezers zijn en dan moet je er alles aan doen om geloofwaardig over te komen.
  Bij politiek voering en propaganda gaat het in een normale situatie voor een deel over vingerwijzing naar je tegenstander en voor het grootste deel over je eigen inhoudelijke programma. Maar in Suriname is het behoorlijk uit de hand gelopen. Aan beide kanten zie je heel veel fake nieuws. De oppositie is teveel bezig met een vingerwijzing naar de coalitie en zoeken ze ook steeds de media op. Ingezonden stukken worden vaak ook niet geverifieerd door de media. Omdat zij ook politiek gelieerd zijn. Dus soms is het voor de lezer vrij lastig om achter de waarheid te komen.


  Maak melding
 22. Beste WALDO stop met nep-nieuws, ‘

  hier is ECHT NIEUWS, de Kasreserve-Rovende-Paarse-
  Regeerbende heeft Sranan FAILLIET gemaakt !

  Koers wordt 1 op 11 en de gewone Srananman gaat er
  door Paars wanbeleid WEER 30 % op achteruit in KOOPKRACHT !

  NDP-regering betekent steeds terugkerende DEVALUATIES !!!

  STOP DE PAARSE DEVIEZEN-RESERVE-ROVERS !

  PS : A NO YU MONNI MA J’É FAS ING, FU BAY SANG ???????
  YU NA FUFURMAN, YU NA ROVER !!!


  gemodereerd
 23. Het verhoor van deze devaluatie crimineel is van een geheel andere orde dan het verantwoorden van gevoerd beleid. Dus hub naar het parlement met je vet gevreten tronie.


  Maak melding
 24. @Waldo
  “De oppositie is teveel bezig met een vingerwijzing naar de coalitie en zoeken ze ook steeds de media op. Ingezonden stukken worden vaak ook niet geverifieerd door de media.”

  Ze kunnen ook niet anders beste Waldo. Als zowel oppositie als coalitie antwoorden eisen in de DNA komt de regering niet of geeft geen antwoord of de regering laat Moestadja zijn eigen braaksel eten.
  Ik kijk met plezier naar de DNA streams. Dat is fantastisch theater vooral tussen Jogi en Simons en Simons en Belfort ( de laatste is geheel gestoord als je het mij vraagt). Het is een Surinaamse wijze van nieren proeven. Waarbij de regering zaak geheel gedaan wordt door de NDP fractie en dat is storend. Abdoel verdedigd de meest idiote regeringsantwoorden of is tevreden met wazig antwoorden of alleen al we onderzoeken om er later nooit meer op terug te komen.
  De oppositie is de enige die de regering controleert en zinnige vragen stelt waarbij het vooraf weet GEEN antwoord te zullen krijgen

  Indien de schrijver van een ingezonden stuk bekend is hoeft de krant niets te controleren. De schrijver is verantwoordelijk. De krant moet alleen letten op de stijl en of het geschrevene aan haar en de wettelijke normen voldoet.

  Kijkt aub eens goed naar de DNA.sr livestreams en u zult zien wat de waarde van de Surinaamse politiek is.


  Maak melding
 25. Kondremangs
  Opsluiten die vuile oplichter. …vanaf 2010 heeft hij onze staatshuishouden naar de fillistijnen geholpen. …deze paarse Boefdraad. …schoonzoon van DiDiBri. ….in de jaren 80 al een waardeloze schaker. ….meneer van der leen. …koers was 2.80 SRD voor 1 us. …..nu? ??? Nog steeds stijgende. …dankzij die paarse bende van DiDiBri. …..wo ka Moro djaso. …but
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 26. Waldo,
  Ik kijk ook naar de live stream van de DNA. Het is niet toevallig dat ik dat gisteren deed waar ik het volgende constateerde:
  – Simons is het eens met de oppositie en coalitie en is daarom met een echrijven bezig richting de regering (lees naar vriendje Desi)
  _ Simons probeert met alle macht te voorkomen dat de president in persoon verschijnt, want ze verwacht geen zinnig antwoord te kunnen krijgen van de president
  – Simons laat Abdoel zoveel onzin kraaien dat ze moet vreagen “wat hij bedoeld”

  Simons geeft Bouterse reeds 9 jaar de ontsnappingsmogelijkheid om zicht steeds te onttrekken van zijn plicht namelijk te verschijnen in het DNA. Ook nu dus weer

  Wat Pico aangeeft moet je heel heel goed tot je door laten zakken en absorberen.
  Eerlijkheid gebied te zeggen dat waarheid vele zijden kent en vele kernen raken.
  – Simons snoert Joghi de mond door de microfoon dicht te gooien terwijl de man zijn zegje nog doet.
  – Simons geeft Moestadja zoveel tijd zodat hij heel veel zegt terwijl hij niets bedoeld. Deze Moestadje gebruikt de stopwoorden te over (dit leer je bij het houden van speeches om even te pauzeren) zoals “voorzitter laat mij dit zeggen zoals ik het weet voorzitter en zoals wij allemaal willen voorzitter en namens u voorzitter” Een mond vol en nog steeds niets gezegd.


  Maak melding
 27. ..wat een lef om rectificatie te eisen..
  ..deze “goede”man moet nirt ih.bijzijn v zijn advoc.gehoord worden.
  ..evenals v Tr.durft niet eerlijk te vertellen hoe het gegaan is. .heeft boter op zijn hoofd
  Hij ziet de bui al hangen..
  Reist als een bezetene om leningen te sluiten terwijl Su.slechte rating heeft en daarvoor hoge rentes moet betalen.
  Kies goede bestudeerders…anders ????


  Maak melding
 28. Verzoek aan de volgende regering:
  Gaarne een artikel in de grondwet opnemen dat het verboden is dat hooggeplaatste figuren het land tijdens calamiteiten verlaten. Suriname verkeert momenteel onder erbarmelijke omstandigheden. Geen benzine (was fake news) en als de nota van SOL ad 40 miljoen us dollars niet wordt betaald, geen nieuwe benzine leverantie.
  Reden van dit verzoek. Deze man, meneer Hoefdraad heeft bewezen niet van Suriname te houden, maar van zichzelf. Hij heeft Suriname opgezadeld met leningen, terwijl hij de productie etc. had moeten stimuleren. Deze man is een ramp voor Suriname en kijk wat er zal gebeuren als hij de 40 miljoen dollars niet kan lenen. En dan willen jullie nog 5. Nooit geweten dar Surinamers Sado masochisten waren.


  Maak melding
 29. Surinamers houden van eten en van autorijden en natuurlijk van geld om dit te kunnen doen.
  Ik vraag me af wat er in Suriname zal gebeuren als alle benzinepompen droog raken. De hel barst los en de regering gaat ogenblikkelijk naar huis, oftewel een benzineoorlog breekt uit. Dit is toch geen regeren wat deze regering doet of zie ik het verkeerd.


  Maak melding
 30. – Simons snoert Joghi de mond door de microfoon dicht te gooien terwijl de man zijn zegje nog doet.
  ==============
  Terecht, omdat Jogi vaak uit nek klets en schreeuwt. Het zou goed zijn als de VHP deze schreeuwende parlementariër vervangt voor een talentvolle jongere VHP’er. Die zijn er genoeg binnen de VHP. Vernieuwing, dat kan de VHP nog redden. Kijk maar naar Riad. Was eerder al ter sprake binnen de VHP om Jogi eruit te gooien.


  Maak melding
 31. @Waldo, jij behoort tot de entourage van de paarse debielen en senielen club. Je waait met alle winden mee en hebt geen eigen mening, een typisch ja knikker die af en toe hier de moraalridder wil uithangen. Doe normaal, dan doe je al gek genoeg, jonge!


  Maak melding
 32. @Waldo
  “Terecht, omdat Jogi vaak uit nek klets en schreeuwt. Het zou goed zijn als de VHP deze schreeuwende parlementariër vervangt voor een talentvolle jongere VHP’er.”

  u luistert niet goed naar Jogi. Hij treitert Simons en Simons onder breekt hem steeds met het zelfde trukje. Zij weet dat Jogi haar klem zet en zijn tijd bewust rekt. Daarna lokt hij de NDPers uit en laat hij hun gebrek aan parlementaire kennis en kunde zien.
  Jogi is politiek en kan zijn punten heel goed maken en speelt zijn rol perfect. Hij is een teamspeler. De NDP is bang voor hem en komt maar steeds met beschuldigingen zonder dat die onderbouwd zijn. Bouterse heeft belooft de halve VHP op te sluiten. laat hij beginnen met Jogi.

  Jogi kent geen schaamte. Ik ben er van overtuigd dat een belangrijke reden is dat Bouterse niet naar de DNA komt omdat hij dan in discussie moet en komt met Jogi en Jogi dan de angst in de ogen van Bouterse zal zien.


  Maak melding
 33. Stelletje kakkerlakken, zodra het licht aangaat zijn ze verdwenen. Hoe toevallig staat er net een vergadering, staatsbezoeken of andere zeer belangrijke onzin op de planning. Stelletje kakkerlakken zijn het.🙄 of clowns.🤡🥳


  Maak melding
 34. Waldo
  Ik vraag mij gevoegelijk af wat jou gedachte en gevoel aangeeft als je sprekers als
  Abdoel en Bouva en Moestadje en Doekhi hoort praten. Trouwens Misiekaba die is nu minister maar oiok daar verkondigd hij leugens en niet te realiseren beloftes.
  En al lezende kom ik tot de conclusie dat jij Waldo toch iemand bent die in dezelfde vijver zwemt als deze heren.
  Ik zou zeggen spring eruit eer je omgeving jou ook zal mijden als gevolg van de vele jokers en tosies die je verteldt

  Aan RobG
  Mij nzwager is ondernemen en koopt zijn valuta bij de Cambio om zijn spullen te betalen.
  Voor jou patriotische geweten “hij betaalde zterdag 11,90 voor 1 US$ bij een Cambio ondanks dat hij heel heel veel US$ opkocht en dan heb ik het niet over 100 of duizend US$”
  Hij woont in Suriname werkt in Suriname maar is voor de prsident en de coalitie geen geliefde Surinamer zoals jij RobG dat zo geweldig typeert


  Maak melding
 35. @ Tjallie, Jojo Pico, Bigi SMa, Dazdillinger, John, Mokro en vele anderen
  Jullie vragen je af wat figuren als rob, pakiri, waldo, robbles, paraman bezielt. Dus geen wendy en suriname en nog wat gruis . Het verbaast mij zeeeeeeer dat jullie nu nog steeds niet door hebben dat ze betaald worden.
  Ga er eens over nadenken. Ik vermoedde het al, maar kreeg ook het bewijs aangeleverd,
  Onder andere van een van henzelf. Wie veel schrijft, moet nadenken wat hij schrijft en wat hij al heeft geschreven.


  Maak melding
 36. @Ferry
  👍😂😎
  Dan wordt Paraman al een poosje niet meer betaald,
  Wordt Robbles discontinue betaald.
  En staakt Pakiratigri zio nu en dan.
  RobG is meer dan waarschijnlijk een account van NII en Waldo zal daar ook wel zitten.

  Heel lang geleden was er Pero, Mazda en een halve cent. die zijn onder tussen bekeert.


  Maak melding
 37. Feit is dat boefdraad was opgeroepen om verhoord te worden en hij is niet gegaan. Starnieuws heeft dus terecht geen rectificatie geplaatst en de ‘advocaat’ van boeffie is op z’n bek gegaan als zijnde een leugenaar/misleider.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES