maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBusje vliegt in brand bij het starten op erf

Busje vliegt in brand bij het starten op erf

-

Does Travel - naar Suriname

Dit busje is vanmiddag rond 16.00uur in brand gevlogen op een erf voor een woning aan de Commissarisweg toen de bestuurder het wilde starten.

Het Korps Brandweer Suriname kreeg de melding van de autobrand via het Surinaamse Command Center en dirigeerde ter plaatse. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat het busje geheel van de binnenkant en een deel van de buitenkant is verwoest door de brand.

Volgens de bestuurder is de brand ontstaan door kortsluiting. Dit omdat het busje een benzinelekkage had en geprobeerd werd die te verhelpen. Nadat er gewerkt was aan het voertuig, probeerde hij het te starten en toen ontstond er plotseling vuur.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Ik hoop dat de eigenaar weer aan een vervoermiddel kan komen. Dit is extra ellende bovenop alle problemen die deze man al heeft. Waarschijnlijk had hij geen geld om de lekkage te repareren. Triest hoor!


    gemodereerd
  2. Zelf knutselen is goedkoper want vaak is bij een semi-monteur ook rommel. Wil je bij gecertificeerde monteurs dan betaal je Amerikaanse prijzen, is alleen weggelegd voor de rovers met en profiteurs van de witteboorden…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES