zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw in Suriname biedt $10.000 beloning voor terugbrengen gestolen Rolex horloge

Vrouw in Suriname biedt $10.000 beloning voor terugbrengen gestolen Rolex horloge

-

Does Travel - naar Suriname

Opmerkelijke oproep donderdag op Facebook; een vrouw in Suriname biedt een beloning van maar liefst $10.000 voor degene die ervoor kan zorgen dat een peperduur Rolex horloge terug bij haar komt. Het horloge zou zijn gestolen bij een inbraak, is uit de oproep af te leiden.

Volgens het plaatje gaat het om een duur Rolex Oyster Perpetual Datejust, dat bewerkt is met goud en diamant. De vrouw in kwestie garandeert discretie zegt ze bij de oproep op haar Facebook pagina.

Dit bericht plaatste de vrouw online:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Deze dief gaat nog liever dood dan dat hij het terug geeft, nu bekend is dat dit horloge meer waard is dan die
  USD 10.000 beloning.


  gemodereerd
 2. En aan wie zou die dief het willen verkopen welke dombo gaat er meer dan $10.000 betalen voor een rolex horloge die nu bekend staat als gestolen sommige mensen staan hier te reageren zonder na te denken.


  gemodereerd
 3. @Praserie,

  DUS omdat een rijke Stinkerd een bedrag van 10.000 eur wenst te betalen voor haar Rolex gaat het volgens jou goed in Suriname.

  Je bent zeker familie van Achterlijke Wendy en DOMSCO.


  Maak melding
 4. Alsof het zo geweldig is; het bezitten van een Rolex horloge.
  Ik heb er zelf 3 gekocht tijdens mijn droom op de Patong night market in Bangkok. Waarom die horloges daar ‘low lex’ heten mag Joost weten.


  gemodereerd
 5. Vooral de prijs bekend maken🤑, je kan fluiten naar dat ding. In Suriname met duur spul gaan lopen showen , getuigd niet van een heldere bovenkamer. Zelfs in NL snijden ze je kapot, om zo een pronkstuk in handen te krijgen, wat te denken in een derde wereld land die ook nog bankroet is.


  Maak melding
 6. De dief heeft niets aan deze gestolen Rolex.

  De Rolex heeft een serienummer, waardoor deze altijd hierop kan worden gecontroleerd.

  Nu bekend is dat deze Rolex in de kleine Surinaamse gemeenschap gestolen is, zal een ieder als de dief het aan doet naar kijken.

  Door het dragen ervan bij de dief zal men de dader in beeld komen dat hij een Rolex draagt. Zie dan dat hij dan snel in beeld komt en in de media in beeld komt. Ook het verkopen ervan zal hem in beeld brengen.

  Advies aan de dief

  Pak het in een envelop en stuur het op naar het dichts bij zijnde envelop en geef aan dat het om de gestolen Rolex gaat waarvoor de eigenaar /vrouw een beloning had $ 10000 dollar beloning had beloofd bij het terug brengen/sturen.

  Dief stuur de Rolex in een goede stevige doos ingepakt naar het politiebureau en zet een brief bij dat het van de mevrouw is.

  Je hebt echt niets aan die Rolex, het heeft een serienummer en is daardoor overal ter wereld te achterhalen.


  Maak melding
 7. Ingrid de 2e heeft deze oproep geplaatst, het is namelijk publiek geheim dat haar moordvent in het bezit is/was van een duur Rolex horloge, gekocht met ons belasting geld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES