Medewerkster goud opkoopbedrijf verduistert groot bedrag in US dollars

19
us dollars

De 38-jarige Saskia S., die bij een goud opkoopbedrijf in Paramaribo werkzaam was, wordt ervan verdacht een groot geldbedrag in Amerikaanse dollars van die onderneming te hebben verduisterd. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Zij en haar man Mirano G. (28) zijn op respectievelijk 15 en 24 februari van dit jaar door de afdeling Fraude aangehouden en na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Haar man Mirano is overtreding van de wet Strafbaarstelling Money Laundering en heling ten laste gelegd meldt de politie.

In belang van het onderzoek zijn er ook enkele luxe motorrijtuigen uit handen van dit duo in beslag genomen


19 REACTIES

 1. Als jullie van Suriname houden,wil ik graag mededelen om uw volle ondersteuning te geven dit land tot grotere hoogte te brengen.
  gemodereerd

 2. Wat is dit voor poeperij ? Mevrouw is zelfs 10 jaar ouder dan die kwaboe van 28 jaar en nog moet zij hem onderhouden. Mevrouw pak je spullen en ga van deze kwaboe boi weg hoor.
  gemodereerd

 3. En terecht zei Bouterse ook : er is geld in het land, kijk naar die auto’s en huizen die ze hebben . Niet wetende dat het alleen maar geroofde en gejatte geld zijn. Money long dree . Hoezo .. waar is die 200 miljoen $ ???


  Maak melding

 4. Alsof er alleen in Suriname word geroofd niemand word verplicht om in Suriname te wonen blijf maar in het land van melk en honing met je dekentje achter je verwarming zitten genieten van het koude weer.
  gemodereerd

 5. Wat een walgelijke gedachte.
  Deze vrouw is ONSCHULDIG. Ik ken haar persoonlijk. Ze heeft mij gezegd dat ze dit goud heeft geleend. Ze zou het later terugbrengen. Al die boze tongen die zeggen dat ze uien, aardappelen en toiletpapier heeft gekocht liegen. Bovendien dacht ze dat de goudprijs zou stijgen.
  Ze weet niet precies hoe maar ze wil ook een me2 account


  Maak melding

 6. Dit is de verziekte mentaliteit die momenteel heerst bij heel wat Surinamers. Men heeft geen enkel moreel bezwaar om snel een nyang te maken door de werkgever te bestelen.
  Voor mijn part mogen soort figuren maar bestraft worden volgens het Sharia systeem en dat zeg ik als niet-moslim zijnde.


  Maak melding

 7. Ze heeft het even geleend maar gaat het zeker terugzetten want ze is bezig met een plan van aanpak om dit op korte termijn te kunnen realiseren
  Niet waar RobG en pakiratigri


  Maak melding

 8. @laat Me. Ik ben blij dat ik in een ontwikkelde , koude Nederland woon ja. Want jij bent ook een riool rat die alle geboefte en beroven en stelen van het arme volk goed keurt en goed praat. Ja ik ben trots om een Nederlandse paspoort te bezitten. Ga jezelf onderzoeken en kijk in de spiegel en vraag jezelf af: “ben ik een oprecht mens?” Je antwoord zal NEE zijn! Omdat je net als anderen afgunstig bent op anderen hun successen die eerlijk en oprecht zijn. Je inborst is slecht! Wees blij als het goed gaat met een ander. Als je dat doet zal je een gelukkig mens zijn net als ” politiek neutraal ” ik zal dat gezin niet vergeten waarbij die vader van van de kinderen is doodgekapt door zijn eigen vader. Omdat ik een goedlopende beveiligingsbedrijf heb hier in Nederland, zal ik die gezin opzoeken en ondersteunen zonder de media. Als ik iemand help, hoeft een ander dat niet te weten. De conclusie? Als ik niet in Nederland woonde waar ik me goed heb kunnen ontwikkelen en ontplooien, zou ik net als jij ” laat me ” niet in staat zijn een ander te kunnen ondersteunen. Dus wees blij voor me ok?
  gemodereerd

 9. In Suriname is de synoniem van stelen lenen. Lenen en vergeten dat er ooit geleend is. Surinamers zijn gek geworden. Ze laten hun beste kant zien als er ergens te graaien, naaien en daarna te verdraaien valt. Ze worden met open ogen genaaid en doen dat ook bij anderen. Dat noem je wederkerigheid, alleen op verkeerde adressen. Waarom gaan ze niet bij de ratten van paars jatten?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.