Nieuw inflight entertainment op SLM vluchten Miami en Curaçao

5
SLM op luchthaven van Suriname
Archieffoto: SLM op luchthaven van Suriname

In samenwerking met leverancier Flymingo introduceerde Surinam Airways op 25 februari 2020, inflight entertainment aan boord haar B737-700 vliegtuigen. De introductie vond plaats op de vluchten van en naar Miami en Curaçao.

De B737-700 vliegtuigen onderhouden de regionale routes van de SLM. SLM passagiers aan boord regionale vluchten kunnen gratis content streamen vanuit het aangeboden assortiment naar hun eigen laptop, smartphone of tablet, maar dienen uiteraard gebruik te maken van hun headsets zodat ze anderen niet storen.

Passagiers kunnen kiezen uit een reeks van Hollywood en Bollywood films, documentaires, tv- shows, cartoons, muziek en games. Het systeem is zeer gebruikersvriendelijk.

Aan passagiers die op de een of andere manier geen apparaat bij zich hebben is ook gedacht.Voor deze passagiers zullen via de algemene “ overhead monitor “ films worden afgespeeld.

Surinam Airways blijft innovatief werken aan haar dienstverlening en is trots ook deze dienst te mogen aanbieden.


5 REACTIES

  1. Over Cartoons gesproken kunnen ze beter de huidige politieke clowns nemen. Die weten precies hoe een cartoon scripts geschreven moet worden. Of Anansi tori zou beter passen op zo een vlucht. Laat ze deze vluchten ook een naam geven “Bouta fly” of “Aloe fly” of “Boefie fly” geloof me dat deze vliegtuig uit schaamte neerstort.


    Maak melding

  2. Hebben de reizigers nog niet genoeg van het poppenkast spel Jan Klaasen en Katrien dat Surinaamse politici dag en nacht en wel 24 uren per dag spelen ? Geef mij een deegrol en ik zal voor entertainment zorgen die ze nooit zullen vergeten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.