Edgar Dikan: ‘BEP gaat voor zetelwinst in Para’

8
Edgar Dikan: 'BEP gaat voor zetelwinst in Para'
Kerninstallatie van de BEP in Para

“Partijen die in Para meedoen aan de verkiezingen mogen hun borst nat maken. De BEP komt voor de zetel”, aldus Edgar Dikan, ondervoorzitter van de partij voor Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP). Hij zei dat vorige week donderdag bij de installatie van achttien (18) kernen tijdens een drukbezochte partijvergadering te La Vigilantia (Para). Hij noemde de politieke manifestatie het begin van de weg naar zetelwinst in Para. 

De nadrukkelijk aanwezigheid van de partij in het district is op verzoek van de plaatselijke gemeenschap. Dikan zei trots te zijn op de hardwerkende structuren in Para. Hij verwacht na deze ceremonie zeker nog een moment waarop meerdere kernen zullen worden geïnstalleerd. De ondervoorzitter liet weten dat de partij samen met de achterban en de totale gemeenschap van Para te willen werken aan ontwikkelingen in het district en oplossingen voor de plaatselijke problemen.

Dikan heeft tijdens installatievergadering Jerrel Pawiroredjo, ondervoorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), van repliek gediend. Die moet zich, aldus Dikan, schamen dat zijn partij de afgelopen decennia niets heeft gedaan om Para tot ontwikkeling te brengen. Pawiroredjo zou zijn tijd hebben verdoen om zich negatief over de BEP uit te laten omdat noch hij, noch de NPS, issues om het electoraat te overtuigen. De BEP heeft vanaf het begin opgeroepen om een schone verkiezingsstrijd te voeren, maar niet alle partij geven gehoor daaraan. Dikan kon het daarom niet nalaten om de NPS politiek te antwoorden.  “Laten we stoppen met vuilsmijterij, dat brengt geen oplossing voor de problemen waarmee de bevolking kampt. We moeten nu op issues campagne voeren”, aldus Dikan die hoopt dat Pawiroredjo de boodschap heeft begrepen en nu een andere weg zal inslaan.

BEP-jongerenvoorzitter Valdano Codogan heeft de leden uit Para en andere districten verzocht om vol te blijven houden. Codogan heeft de BEP-familie in Para aangespoord om anderen te overtuigen met de boodschap van de partij, zodat zij de organisatie ook steunen. 

Partijsecretaris Paul Misdjan merkte op dat her zeer duidelijk merkbaar is dat de BEP landelijk enorm is gegroeid en alsmaar groter wordt. Hij zei dat de partij dit weer bewijst met deze goede opkomst hierin Para. Hij vraagt naar eenheid onder de Bep’ers vooral wanneer er straks Kandidaten voor DNA, DR en RR naar voren geschoven moet worden.

Verder geeft hij aan dat men voor de BEP moet kiezen omdat de BEP voor ontwikkeling gaat. In dat verband sprak hij over de concept grondrechten wet die o.a. door inzet van de Partij tot stand is gekomen.De partij werkt een druk schema af, variërend van kerninstallaties, veldmobilisatiecampagnes tot districtsbezoeken alsook presentatie van kandidaten op DNA-niveau


8 REACTIES

 1. Jullie overlopers verdienen geen zetels, maar afgestraft te worden, stelletje huichelaars, met Dikan voorop, die geen moeite heeft om onder een moordenaar te werken.


  Maak melding

 2. BEP krijgt nul zetels. Stelletje loosers.
  De hele economie dondert in elkaar, BEP heeft geen mening daarover, heeft geen visie, geen kader en zeurt alleen maar over het aantal zetels dat ze zullen binnenhalen. Het worden nul,nada niets

  Te joe njan Bouta njan njan joe sa pai Bouta paimang


  Maak melding

 3. Kondremangs
  Sodemieter op uit mijn distrikt bouta lover. ….ga het niet proberen op Republiek en Vierkinderen jo bongrobita
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 4. Sorry coalitiegenoot. Alle 3 in Para zijn voor de NDP, maar heel veel geluk ergens anders. Misschien in Paramaribo bij de aanhang van de NPS. De NPS stelt niet meer zoveel voor, dus alle kansen hier!


  Maak melding

 5. Dikan jij voert verder ook geen moer uit in Para. Je bent enkel zieltjes aan het winnen zodat jij ook kan graaien in de staatskas.
  Makkelijk met het vingertje wijzen naar NPS, laaghartige streken. Snap niet hoe deze gast i hemelsnaam in de politiek is beland. Echt een ezel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.