Vrachtwagen wisselt van rijbaan en raakt personenwagen

9
DAF vrachtwagen wisselt van rijbaan en raakt personenwagen

Deze auto liep vanmiddag behoorlijke blikschade op nadat het voertuig in botsing kwam met een vrachtwagen plus trekker. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval rond 15.50u plaats vond aan de Jagernath Lachmonstraat in Suriname.

De chauffeur reed aan de linkerkant van de weg en zou naar eigen zeggen richting hebben gegeven om de rechterbaan op te gaan, om uit te wijken voor twee voertuigen die zijn baan opreden. Op dat moment leek de rechterbaan vrij verklaarde de bestuurder van de DAF vrachtwagen.

Dat was blijkbaar echter niet het geval, want de grote truck raakte op dat moment een personenwagen die op de rechterbaan ter hoogte van Roopram reed. Die personenwagen, met daarin twee vrouwen en een baby raakte zwaar beschadigd. Niemand raakte gewond.

De beschadigde personenwagen moest door een sleepdienst afgevoerd worden.


9 REACTIES

 1. EN DIT NOEMEN WE GEZEGEND LAND. SWITI SRANANG MI LOBI YU. MENEN JULLIE DAT ECHT????? VOORAL A VRACHTWAGEN BESTUURDER DING NO A ABI NOOIT SCHULD. WAT ZIELIG. GELUKKIG KUNNEN DE MENSEN VAN DE PERSONEN AUTO HET NOG NA VERTELLEN. WAT ZIJN DAT DUIVELS DE BESTUURDERS VAN DE VRACHTWAGENS.


  Maak melding

 2. Gelukkig is dit goed afgelopen. De vrachtwagen chauffeur met zijn roekeloos rijgedrag, heeft bijna een ramp veroorzaakt. Waarom een ondoordachte actie van deze ezel. Rijbewijs invorderen en een andere auto laten kopen voor de dames. Rijden als een kip zonder kop en stoer gedrag. Duivelse praktijken. Zijn verklaring raakt kant nog wal. Gewoon een moordenaar. Iets doen met voorbedachte rade. Opsluiten deze hersenloze gast.


  Maak melding

 3. Ano (Wendy) in het rood ze kijkt weg en kijk naar dat huis met groene dak en denkt zal Front het toch menen met het geliefd land Suriname .Want bij paars kan alles als je dollars hebt zijn die politie agenten milder .Moet de benadeelde weken lopen om te vragen hoe het staat met die aangifte.


  Maak melding

 4. Deze lummels kletsen eeuwig met hun mobiel als ze rijden. Hij liegt. Heeft richting gegeven en dacht die kleine auto gaat stoppen. Ze moesten hem in elkaar rammen. De bussen doen het ook.
  gemodereerd

 5. Alle vrachtwagens in Suriname hebben maar 1 gedachte “mi bigi dus yu moes waktie”
  En omdat alles zo duur is in Suriname denk je als autobezitter “laat hem maar voorgaan want het kost moeite geld en tijd om mijn auto te laten repareren”
  Dit maak je dagelijks mee ook de wilde bussen zondigen zich aan dit gedrag


  Maak melding

 6. wederom een prima voorbeeld, maak dashcams wettelijk verplicht. Hierdoor kan de oorzaak van dit soort ongevallen makkelijker achterhaald worden. Daarnaast hogere geldboetes voor roekeloos rijgedrag, punten rijbewijs, verplichte rijcursussen die zelf betaald dienen te worden en hogere straffen in het strafrecht voor verkeersovertredingen. Ook moeten alle automobilisten die bij ongevallen betrokken zijn verplicht onderzocht worden op alcohol en drugsgebruik .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.