VIDEO: Verkeersruzie in Suriname beslecht met harde klap

37
VIDEO: Verkeersruzie in Suriname beslecht met harde klap

Tijdens een verkeersruzie na een aanrijding in Suriname, heeft een man hard uitgehaald naar een ander. Door de slag viel het slachtoffer op het harde asfalt en bleef daarna roerloos liggen. Dat is te zien in onderstaande video die momenteel rond gaat op social media.

Het filmpje is opgenomen in het centrum van Paramaribo; de datum is niet bekend. In het filmpje is te zien hoe twee mannen aan het discussiëren zijn bij een verkeersongeval tussen een bus en een personenwagen. Een van de mannen in het wit gedraagt zich erg agressief en is aan het schelden.

Plotseling wordt hij stil, draait zich half om en haalt uit het niets hard uit naar de andere man. Nadat hij hem in het gezicht klapt, duwt hij het slachtoffer nog even. Deze valt direct op het harde asfalt. Hoewel van een afstand is gefilmd is duidelijk te horen dat de man een behoorlijke smak tegen de grond maakt.

De agressieve dader blijft daarna schelden en bekommert zich niet om het slachtoffer. Op dat moment komen omstanders kijken wat er aan de hand is.

- Advertentie -

37 REACTIES

 1. Deze mensen maken het leven moeilijker voor zichzelf en voor anderen alsof ze niet genoeg problemen hebben. Alles is mogelijk in Su.

 2. Heel werie om op zo’n manier dadelijk terecht te staan voor doodslag.
  Een kleine blikschade aanrijding, 2 families in de kreukels voor immer.

 3. @JK. Dit filmpje is 2 weken oud en die man is niet dood. Ik weet niet wie jou dit heeft verteld of hoe jij aan deze info komt maar het berust op onwaarheid.

  Sranan nanga taki sma tori. Zucht!!!!!!

 4. Dus gelukkig niet overleden, maar wel zware hersenletsel of iets dergelijks??? Was wel een harde klap tegen de auto…

 5. Stoerdoenerij, mensen kunnen niet meer op een normale manier met elkaar omgaan. Ook dit is één van de verworvenheden van onze revo.

 6. Ik ga liever in het bos wonen dan in Paramaribo tussen uitslovers
  Niets is meer leuk in Paramaribo agressiviteit onder de bevolking groepen als een ziekte de laatste 40 jaren

  Wanneer je kijk zie je dat de agressiviteit onder een bepaalde leeftijd heerst tussen 15 jaar en 45 jaar en ook tussen 45 en 75 jaar .

  Onze voorouders hebben nooit zulke omstandigheden mee gemaakt in Suriname

  Terwijl het leven zo makkelijk is geworden voor velen je kan nu een auto telefoon tv kleren eten heeft het leven voor de mensheid makkelijker .

  Mesen die op bezoek gaan voorzichtig in Suriname neem geen enkel risico loop weg ga naar huis blijf in jou veilig omgeving .

  Surinamers zijn niet allemaal lief dat was voor 1980 .

  Sedert de stront staatsgreep hebben wij zulke gedragingen in Suriname gekregen .

 7. Met de visie van NDP zie ik dat het erger gaat worden in Suriname .

  Zelf in NDP toon men zulke gedragingen ook de ouderen binnen NDP .

  Regering NDP sedert dat jullie in Suriname een staatsgreep hebben gepleegd in 1980 is er een vloek in Suriname gekomen wat gedragingen van mensen betreft .

  Normen en waarden bestaan niet meer in Suriname stelletje uitslovers .

 8. Sws rijbewijs intrekken…in het openbaar een flinke kotie go geven en daarna een paar jaar met zo een boei aan zijn poot de tingie gotro laten schoonmaken.
  Dan leert hij misschien ook die mpp af.
  Lijfstraffen zouden niet misstaan voor het heropvoeden van deze beesten.


  Reactie rapporteren

 9. Als ik zo de reacties hier lees zijn de meeste hier het zelfde als de agressor net zo agressief en respectloos zonder een gevoel van schaamte allemaal één pot nat alleen maar agressie net als die agressor die de klap uitdeelt.

 10. Je kunt in discussie gaan met Chinezen, Javanen, Hindoestanen, Libanezen etc maar alles behalve met de binnenlandbewoners (djoeka’s) die denken dat het hele land hen toebehoort.
  Tussendoor is ook in discussie gaan met de stadsneger (blaka mang) ook niet altijd verstandig vooral de busbestuurders en de meidmangs die zich in de binnentsad ophouden en steeds graaien in hun kruis.
  je hebt ook hele goede en beschaafde stadsnegers (blaka mans) waarvan ik vele heb als vrienden.
  Maar owee if na wang boesnegre dang ala san no bung deng mang dies no sabie sang na lebie wang normaal libie.
  Ze wanen zich in de tijd van Tarzan

 11. Hoe verwerpelijk dan ook; dit soort hufterig gedrag. Maar we moeten nu niet gaan doen alsof deze gevallen zich alleen maar in Suriname voor doen.

 12. Gelul met jullie. 50 jaar terug gebeurden deze dingen al. Alleen hadden we toen geen social media om het te delen. Wat is zo moeilijk te snappen. En…we horen maar een tijdje van het verhaal.


  Reactie rapporteren

 13. Deze ongeschoolde agressieve paria verdient een paar jaartjes brommen op Boma. Auto en rijbewijs ook in beslag nemen. Waarom zien deze domme krachten een auto als hun heilige koe. Hopelijk zijn ze verzekerd.


  Reactie rapporteren

 14. Agressieve man lijkt mij een type als@ Damsco iemand met een beperkte Vocubulaire ,onbeschoft, straat schoffie .Hosselman ,kansloos slaat iemand dood neer voor aardse goederen nooit geleerd te communiceren zonder geweld.Als je verzekerd was komt alles weer goed maar nee eigen rechter spelen.


  Reactie rapporteren

 15. Dus ik hoop dat ik niemand hebt benadeeld door schutting taal te gebruiken,omdat het een forum is om te reagen,en als je de beelden ziet snap ik dat mensen dan hun emotie niet kunnen bedwingen.Maar voor de eind Directrice die door de berichten heen leest zijn wij net zo als de agrresieve man.En familieleden en kennissen kunnen ook op de site iets neerpennen uit kwaadheid.


  Reactie rapporteren

 16. Deze lummel moet jaren de bajes in en zn rijbewijs afpakken nooit meer mag hij achter t stuur…een echte sukkel je bent fout en je kan dat niet toezien musu deh wang oembie…heel veel sterkte


  Reactie rapporteren

 17. Maar wat is er mis met de mens? Niemand helpt die man die op de grond ligt. Roerloos! Zo onmenselijk. Ze kijken maar en doen niks. Filmen! Bah ik schaam me voor de mensen die daar waren. Ze konden meer hebben gedaan! Zo triest! Gevoelloos! Wanneer zal het doordringen dat wij die niks doen erger zijn. Als je kan helpen help dan! Surinamers hebben al zoveel meegemaakt, maar zien niet in dat wij op dit moment dezelfde domme dingen van de westerse landen overnemen. Wij zijn altijd sociaal geweest maar nu zitten we alleen op social media! Hoeveel likes, hoeveel opmerkingen, hoe vaak wordt die video/foto/quote gedeeld! Slaat echt nergens op!
  Sensatie, sensatie

 18. Maar wat moeten ze doen Cherrel. Als je niet weet wat te doen in zo’n situatie (en surinamers weten weinig) blijf liever van af. Dalijk den tak na yu kir a man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.