dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbrekersbende van vijf opgerold door politie

Inbrekersbende van vijf opgerold door politie

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft na uitgewerkte informatie een bende van vijf inbrekers aangehouden en opgesloten. Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op donderdag 13 februari de 23-jarige Gregory C na uitgewerkte informatie op de kruising van de Drambrandergracht en Beterwonenstraat aangehouden.

Gregory wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verschillende inbraken gepleegd met zijn kompanen Chivarello A.(19), Titus D.(24) , Kurt C.(19) , Oesafo K.(18) en het 17-jarig tiener meisje O.K. De kompanen van Gregory zijn voor hem aangehouden. Het meisje is intussen in vrijheid gesteld.

De overige verdachten waaronder Gregory C., Chivarello A. , Titus D., Kurt C., en Oesafo K. zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Gezien het feit dat zij meer op hun kerfstok hebben wordt het onderzoek voortgezet door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Heeft Santo Boma nog plek voor dit soort uitschot. Waar gaan de rovers van NDP na 25 mei, Richelieu? Trikt zegt inschuldig te zijn. Morgen zsl Boefie gehoord worden, hij zal zeggen dat hij niets weet. Wie wordt opgeofferd en met welk doel? Roven zonder gevolg, zoals doden zonder consequenties, genocide zonder straf etc. De feestende massa van gisterenavond weten intussen dat ze iets mee geproefd hebben van al dat geroofde en geleende geld. Driekwart van de aanwezige massa was uit nieuwsgierigheid naar het plein getogen. Bijval was, dat ze konden dansen,eten plezier maken en de bloemetjes buiten zetten. Vandaag zijn ze met de harde realiteit wederom geconfronteerd; de levensmiddelen zijn voor deze mensen onbetaalbaar geworden. Eerst roven, daarna wetten maken om uit de gevangenis te blijven. Simons is hier 100% debet aan. Nu is haar onderbroek nat geworden, omdat de paarse ratten niet in het assemblee willen verschijnen om verantwoording af te leggen. In geval de rattenpartijj weer in het machtscentrum komen, zal de finsnciele situatie niet alleen precair zijn, maar tot onmenselijke excessen leiden. De tijd van poep in pindakaasfles is back. Een betere aanduiding voor de verworvenheden van NDP tijdperk is er niet.


  gemodereerd
 2. Hihihi 😄😄😄 dit is dweilen met de kraan open. 5 zijn opgepakt, 490.000 behoren tot een boevenbende die vrij rondlopen. 9095 zijn eerlijk en integer.


  gemodereerd
 3. Allemaal jonge gasten, kunnen ze dan geen werk vinden ???? Deze gasten zullen later naar ik hoop vader worden, wat zullen ze tegen hun kinderen dan zeggen ?? Toch niet van Jongens, papa heeft toen ie nog jong was, flink lopen jatten omdat papa te lui was om te werken. Deze saka saka moeten in een werkkamp te werk gesteld worden op water en brood, en dat voor 4 jaren lang.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Jammer hoor vechten om niets iemand is dood wou je dat op je geweten nu is eentje dood en de ander om de gevangenis niemand wind jammer zomaar uit het niets


  Maak melding
 5. NDP Regering wanneer komt er werk voor deze jongeren .

  Kan de NDP geen schipvaart school op zetten er is toch olie gevonden .

  Deze omstandigheden wanneer er geen werk en eten zijn in een kleine samenleving van Suriname

  Met de visie van NDP Regering zie ik echt geen oplossingen voor deze jongeren .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES